Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

το αμμος που ειναι ?οεο??

εμεις οταν τσακωνομαστε συνηθως την κραταει αγκαλια ο αντρας μου , και οταν μου τα χωνει αυτος , περνει υφος η μικρη σαν να μου λεει 'καλα στα λεει ο μπαμπας' εχουν κανει κομμα παιδι μου οι δυο τους ...

για εξοδο μπορω την μεθεπομενη βδομαδα οπως και σας ειπα ...κοριτσια κανονιστε να παμε για ποτο και χορο και ας ειναι και καθημερινη.

κατι εχω ξεχασει ....α ναι να παρω το φιφακι μας τηλ...την πηρατε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια,καλημεραααααα

εχω πολυ,πολυ ,πολυ καιρο να μπω στο καφε

τι μου κανετε?

ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα,γιατι δεν εχω μπορεσει να διαβασω προηγουμενες σελιδες...μονο ειδα οτι η φιφη γεννησε

φιφακο,να σου ζησει και να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι......!!!!!!!

να σας ζησουν και ολα τα παιδακια που βαφτιστηκαν!!!!!!!

κι εμεις βαφτιστηκαμε...ουφ,τελειωσε κι αυτο...με κουρασε παρα πολυ καταμεσης των δηλωσεων

εγω γενικα,εχω λιγο ελευθερο χρονο ,μεταξυ 00,00 και 1,00 μετα τα μεσανυχτα.....ενταξει ,ενα μπανακι το προλαβαινω

μεχρι το μεσημερι στο γραφειο,μετα με το παιδι μεχρι να κοιμηθει,γυρω στις 21,00 και μετα δουλειες...οτι προλαβω,μεσα στο σπιτι

την κυρια που με βοηθουσε στην καθαριοτητα την σταματησα,για οικονομια και η κυρια που κραταει το παιδι....προσφατα καταλαβαμε οτι,τον βαζει και κοιματε ολο το πρωι για να εχει την ησυχια της...οποτε απο το μεσημερι και μετα το παιδι δινει ρεστα.......

πανω κατω αυτα.....λεμε λιγες λεξεις,περπαταμε,σκανταλευουμε τα παντα,και τρωμε οτι μας δωσει η μανουλα,αδιακριτως,ομως!!!!

θα ηθελα πολυ να σας δω.....μου λειπετε...μου λειπει η παρεα,που μπορουσα να πω ,τις ανησυχιες μου,τον πονο μου,τον καημο μου

τωρα,ολα αυτα τα κρυβω καλα μεσα στην μερα,τα βγαζω με ενα κλαμα στο ντους το βραδυ και συνεχιζω

αυτα...σας φιλω γλυκα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Ζουζουνακιιιιιιι, τι κανεις καλε? μας ελειψες. Να μπαινεις ρε συ Γκελυ να τα λεμε λιγο, να ξεσκας κι εσυ, εστω και στις 12 το βραδυ.

Ποπη, και μενα κανει κομμα με τον πατερα της. Τη μαλωνω καμια φορα και βαζει τα κλαμματα και ερχεται ο μπαμπας να δει τι γινεται, παει την αγκαλιαζει και τη ρωταει τι και πως, και η σκατουλα με δινει στεγνα και λεει σπαραζοντας στο κλαμα ως αλλη drama queen " η μαμαααααααααααααααααα"

Το κωλοπαιδι

4Rnfp3.png

Ναι ναι να βγουμε να πιουμε και να χορεψουμε

Ζουζουνακι μου γιατι παιδακι μου ετσι? ααααααα για σε παρακαλω συνελθε ...τωρα σε επιασε? που εχεις τον πριγκιπα σου? μηπως πιεζεσαι? μηπως θες να ερθεις και εσυ για ενα ποτακι , να δεις τι καλα που περναμε??εεε?? τι λες??

που ειναι η τζο τζο?

Διαφημίσεις

Κι εγω θελω μια χοροεξοδο να στανιαρω και να ερθω λιγο στα ισια μου

και γω θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Να παμε αλλα που??

Φαιρυ η αμμος ειναι στο πορτο ραφτη και εχει ζωντανη μουσικη παρασκευη και σκ!!!ειναι πολυ ωραια!!!....

ζουζουνακι....γιατι κοπελα μου>?ελα να πιουμε και να τα πουμε!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βρε ρούλακι, ήμαρτον. Πόρτο Ράφτη?

Τόσα μέρη υπάρχουν... Μην αλλαξουν και πόλη τα κορίτσια που μένουν νότια...

Να βολευτούμε όλες. Κανα κέντρο προτείνω εγώ πάλι, τόσα ωραία μαγαζιά υπάρχουν Πλάκα, Θησείο, Ψυρρή, Κολωνάκι

4Rnfp3.png

επειδη ειναι καλοκαιρακι....

παμε παραλιακη...;)βερτηηηηηηηη.....εεεεε μπουμπου?

στο κεντρο γινεται πανικος καθε μερα...αλλα αμα πουμε για κεντρο δεν εχω προβλημα.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

εγω την αλλη δεν θα ειμαι εδω , απο την παραλη :tongue:

κοιταξτε να παμε σε κανα της προκοπης , οχι κανα ξενερωτο ...αααα και οχι να μου φυγετε καποιες(ονοματα δεν λεμε) μετα απο μια ωρα :D:D:D

εγω την αλλη δεν θα ειμαι εδω , απο την παραλη :tongue:

κοιταξτε να παμε σε κανα της προκοπης , οχι κανα ξενερωτο ...αααα και οχι να μου φυγετε καποιες(ονοματα δεν λεμε) μετα απο μια ωρα :D:D:D

νταν νταν η καμπανουλα!!!!!

καλε για μενα λεει....:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα κορίτσια

Εγώ κορίτσια ψιλοχάλια είμαι...άρχισαν τα όργανα στην δουλειά..δεν μου είπαν κάτι επίσημα, αλλά ο προιστ μου είπε οτι πάλι παίζεται η θέση μου...εγώ πήγα σε εργατολόγο και ρώτησα...μπορούν να με διώξουν με το που χρονίσει το παιδί, αλλά μπορώ να τους τρέξω γιατί προσλάβανε άτομο στην τιμολόγηση και θα το μονιμοποιησουν(επειδή ο άντρας της είναι στην Coca Cola...μη χσ!) και δεν με αφομοιώσανε εκεί...και αυτή δεν είναι παντρεμένη ούτε έχει παιδιά...να δούμε και τους λόγους που θα επικαλεστούν....εκείνος ο π@π@ρας π δ/ντης μου την κάνει, αλλά θα τους κυνηγήσω τους γελοίους, γιατί έχω φτύσει αίμα εκεί μέσα 4 χρόνια τώρα!!!...ξέρετε πώς είμαι;...η μάλλον ξέρετε πως είμαι....και τους κάλεσα και στα βαφτίσια και τους πλήρωσα τους παλιομ......αλλά με έφαγε ο πάστας να είμαστε τυπικοι...σιχτίρ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...