Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ποιο πινει μαρσολαν? εγω της δινει το advance πινει γυρω στα 380 ισως και παραπανω ή και λιγοτερο καμια φορα .Παντα πινει το βραδυ κατα τις 9 και μετα ξαναπινει το πρωι .Δεν ξυπναει ευτυχως , αλλωστε ποτε δεν ξυπνουσε για να φαει .

Ξεχασα να σας πω οτι πλεον χορευει κιολας ....ερε γλεντια χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια εμένα πίνει το πρωί 240 το βράδυ επίσης τόσα με κλάμα κάθε φορά που τελειώνει και έχει 3 μήνες ξυπνάει ξανά το βράδυ για γάλα. Δοκίμασα να μην του δώσω μπας και κοιμηθεί αλλά με τίποτα. Πίνει το απταμιλ 3 βρεφικής ανάπτυξης και ενώ μπόρέι να πιει και φρέσκο η γιατρός μου είπε οτι αυτό είναι πιο πλήρες σε ουσίες τώρα τι να πω.

ρουλίτσα μου υπομονή και εγώ τα έχω παίξει γιατί περνάει φάσεις γκρίνιας απίστευτης γκρίνιας και αυπνίας. το βράδυ δεν χορταίνω ύπνο με τα πετάγματα του.

για διακοπές και εμει΄ς θα κάνουμε μαζί τις πρώτες μας την ερχόμενη εβδομάδα. θα πάμε σύβοτα που είναι κοντά και η κέρκυρα και οι παξοί αντίπαξοι για ημερήσιες εκδρομές. θα πάμε με την γιαγιά και τον παππού για να ξεσκάσουν και αυτοί μετά από τόσα χρόνια που έχουν να πάνε διακοπές. οπότε θα είμαι οκ απο βοήθεια και τότε.

βέβαια τον αύγουστο έχω κανονήσει να πάω έξω πάλι. Ιταλία-Νίκαι-Κάννες-Μόντε κάρλο. Όλα μαζί σε ένα. Θα ξεπατοθούμε πάλι αλλά τρελαίνομαι για τέτοιες διακοπές.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ποιο πινει μαρσολαν? εγω της δινει το advance πινει γυρω στα 380 ισως και παραπανω ή και λιγοτερο καμια φορα .Παντα πινει το βραδυ κατα τις 9 και μετα ξαναπινει το πρωι .Δεν ξυπναει ευτυχως , αλλωστε ποτε δεν ξυπνουσε για να φαει .

Ξεχασα να σας πω οτι πλεον χορευει κιολας ....ερε γλεντια χαχαχαχα

ρε το Ανδριανακι...χορευταρου και τσαχπινα η ψυχουλα μου!

Ολυμπος Βιολογικο της δινω της Πηνελοπης.

κορίτσια εμένα πίνει το πρωί 240 το βράδυ επίσης τόσα με κλάμα κάθε φορά που τελειώνει και έχει 3 μήνες ξυπνάει ξανά το βράδυ για γάλα. Δοκίμασα να μην του δώσω μπας και κοιμηθεί αλλά με τίποτα. Πίνει το απταμιλ 3 βρεφικής ανάπτυξης και ενώ μπόρέι να πιει και φρέσκο η γιατρός μου είπε οτι αυτό είναι πιο πλήρες σε ουσίες τώρα τι να πω.

ρουλίτσα μου υπομονή και εγώ τα έχω παίξει γιατί περνάει φάσεις γκρίνιας απίστευτης γκρίνιας και αυπνίας. το βράδυ δεν χορταίνω ύπνο με τα πετάγματα του.

για διακοπές και εμει΄ς θα κάνουμε μαζί τις πρώτες μας την ερχόμενη εβδομάδα. θα πάμε σύβοτα που είναι κοντά και η κέρκυρα και οι παξοί αντίπαξοι για ημερήσιες εκδρομές. θα πάμε με την γιαγιά και τον παππού για να ξεσκάσουν και αυτοί μετά από τόσα χρόνια που έχουν να πάνε διακοπές. οπότε θα είμαι οκ απο βοήθεια και τότε.

βέβαια τον αύγουστο έχω κανονήσει να πάω έξω πάλι. Ιταλία-Νίκαι-Κάννες-Μόντε κάρλο. Όλα μαζί σε ένα. Θα ξεπατοθούμε πάλι αλλά τρελαίνομαι για τέτοιες διακοπές.

Ροζακι,γιατι δεν προσπαθεις να του δινεις 300 μλ γαλα στο βραδυνο γευμα??Να το αυξησεις μηπως και κοιμαται το παιδι πιο πολυ??

Οι πιο πολλοι γιατροι σκονη μεχρι τα δυο λενε...

εγω αυτο το θεωρω εντελως χαζο εκ μερους τους...σιγα το παραπανω που λαμβανει το παιδι...απο την στιγμη που η διατροφη του ειναι πληρης αλλων φαγητων...Τεσπα,ο καθενας εχει την αποψη του και καλα κανει απλα εγω δεν πειθομαι κι ευτυχως η παιδιατρος μας ειναι της ιδιας αποψης ακριβως!

Οσο για διακοπες...δεν παιζει ευρω τσακιστο φετος..ξανοιχτηκαμε σε αλλα οποτε μας θεωρω και τυχερους που εχουμε το εξοχικο και θα παμε εκει για 15 μερες τον Αυγουστο!Οποτε οσοι ειστε τυχεροι απολαυστε..χιχιχιχ!!!

Να παμε στην ΑΜΜΟ....(μεζεδοταβερνουλα)διπλα στο κυμα:tongue:

να πατε,να πατε...να φατε και να πιειτε και για εμας τις απομακρυσμενες..:tongue::D

Μαρσολάν μου το έχω δοκιμάσει και αυτό πίνει ένα μπουκάλι 240 και ένα 150 κοιμάται αλλά ξυπνάει πάλι πιο αργά κατά τις 4-5 το πρωί. Νομίζω οτι πηρε κακή συνήθεια πλέον γιατι από ότι μου λέει και η γιατρός σίγουρα δεν πεινάει απλά δεν έχει πρόβλημα να πιει λίγο γάλα. Λίγο ? εδώ μιλάμε για μισό λίτρο. Τι να πω. Έχει ένα νευρο ρε παιδιά άλλο πράγμα. Σήμερα ήθελε το αλάτι δεν του το έδωσα και άρχισε να χτυπάει το τραπέζι του με τόσο νεύρο και εκτόξευσε ότι είχε πάνω. Ήταν ξεκάθαρο ότι το έκανε από ατνίδραση. Γιατί ρε παιδιά έχω κάνει κάτι λάθος ? είναι κληρονομικό ή όλα τα παιδιά στην εποχή μας είναι έτσι κακομαθημένα ? Τι λάθος έκανα η μάνα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φιλεναδα ελα να κατσεις μιση ωρα με τον Χρηστο....αν δεν του δωσεις αυτο που θελει κραταει την αναπνοη του μεχρι ν α του το δωσεις!!

το ιδιο εκανε και ο αντρας μου λεει η πεθερα μου οταν ηταν 1 με 2 χρονων!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

όλα τα παιδακια λιγοτερο η περισσοτερο θελουν να γίνεται το δικο τους.

το θεμα ειναι παιδια τι κανουν οι γονεις σας που τον κρατανε οσο εσεις δουλευετε

Μηπως ειναι χαλαροι σε αυτο το θεμα? και οταν τσιριξουν λιγο υποχωρούν? ε τοτε ειναι λογικο να αντιδρουν ετσι οταν εσεις δεν τους κανετε τα χατηρια.

Οι βοήθειες απο τους γονείς εχουν τα καλα τους, αλλα εχουν και τα κακα τους.

4Rnfp3.png

Ροζακι...τα παιδακια μας περαν του οτι ειναι πρωτοτοκα για εμας ειναι και πρωτα εγγονια για τους γονεις μας..Οποτε εχουν που εχουν απο την φυση τους και λογω ηλικιας εγωισμο..ερχεται και η μοναδικοτητα και τα αποτελειωνει.......

Δεν κανεις κατι λαθος...ειναι η φυση και οι ορμες και ενστικτα....Η Πηνελοπη ας πουμε σπανια μεν αλλα καποιες φορες μας εχει ριξει κατακεφαλο με το χερακι της....ιδιως οταν νευριαζει με κατι ή στεναχωριεται και ειμαστε μουρη με μουρη απλωνει και ριχνει...

Εμεις δεν της το εχουμε κανει ποτε....ουτε οι παππουδογιαγιαδες...της βγαινει ενστικτωδως οπως στα μαιμουδακια...

Εγω εκεινη την ωρα της αρπαζω το χερακι και της λεω "ποτε ξανα αυτο Πηνελοπη,κανε καλο-καλο την μαμα" κι αμεσως η μικρη με χαιδευει

Η τις φορες που θελει μετα μανιας κατι 'η το εχει ηδη στα χερια της και της το παιρνω αμεσως της δινω κατι αλλο να της τραβηξω την προσοχη...

Παντως εννοειται οτι ολα τα παιδια εχουν τσαμπουκα και απαιτουν απλα εγω σε περιπτωσεις που θελει να περασει το δικο της δεν νοιαζομαι καθολου αν κλαιει....της περναει συντομα με καποια αλλη εναλλακτικη.

Γι αυτο μην αγχεσαι...βρες τροπους να του αποσπας την προσοχη και ενημερωσε τους δικους σου να μην κανουν πολλα χατιρια που δεν σε βρισκουν συμφωνη!

Διαφημίσεις

το ξέρω οτι οι παππούδες τον κακομαθαίνουν ειδικά ο μπαμπάς μου

το βλέπω αλλά το λέει και ο ίδιος δεν του χαλάει χατήρι με τίποτα οτι θέλει ο Αντώνης και όπου θελει.

Έγω προσπαθώ να τον μαλώνω ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής μου αλλά δεν καταλαβαίνει πολλά ακόμα ή μάλλον καταλαβαίνει αυτά που θέλει.

όσο για καρπαζιές δίνει και εμάς πολλές, κάποιες φορές για να παίξει αλλά κάποιες φορές από τα νεύρα του.

αυτό που είπες μαρσολάν είναι τόσο μα τόσο σωστό. Πρωτότοκα και πρώτα εγγόνια.

Η μάνα μου το καταλαβαίνει και μαλώνει συνέχεια με τον μπαμπά μου αλλά ο μπαμπάς μου του έχει αρρωστημένη αδυναμία. Όλοι βέβαια τον υπεραγαπάμε αλλά καταλαβαίνουμε οτι με το να τον κακομαθαίνεις του κάνεις κακό. Ο μπαμπάς μου και σε εμάς το ίδιο έκανε και στον Αντώνη τώρα τριπλά. Σε εμάς δούλευε πολλές ώρες και έτσι η μάνα μου κρατούσε ισορροπίες τώρα όμως άστα να πάνε.

Εγώ λέω να κάνω δεύτερο άμεσα για να τραβήξω την προσοχή. χαχα εεε ? τι λέτε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φιλεναδα ελα να κατσεις μιση ωρα με τον Χρηστο....αν δεν του δωσεις αυτο που θελει κραταει την αναπνοη του μεχρι ν α του το δωσεις!!

το ιδιο εκανε και ο αντρας μου λεει η πεθερα μου οταν ηταν 1 με 2 χρονων!!!

ΧΑΧΑ βανιλίτσα μου αυτό απαιτεί αφάνταστη υπομονή για να μην ενδώσεις

αλλά και ο Αντώνης πατάει κάτι τσιρίδες και πετάει με νεύρα όχι αστείο ότι έχει μπροστά του. Σήμερα με το αλάτι που το ήθελε και δεν το έδινα τσιρίζει με τα χέρια σηκωμένα και τεντωμένα για λίγα δεύτερα και μετά πετάει ότι υπήρχε πάνω στο τραπέζι του και βαράει τη παλάμη του πάνω.

Τα έχασα μιλάμε, από την μια γελούσα γιατί σε αυτή την φάση ήταν αστείο αλλά από την άλλη έλεγα ωωχχ θεε μου τι θα τραβήξουμε ταλιμπαν σκέτος.

ΑΑΑ και χθες άρπαξε το ταλκ από την αλλαξιέρα και πριν το προλάβω έφαγε λίγο. Άλλαξα το καλάθι του θέσει το κατέβασα κάτω στην συρταριέρα την μικρή γιατί έχουμε μάχη κάθε φορά να τραβάει τις κρέμες και ότι έχω μέσα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΧΑΧΑ:)...εγω λεω...βουρ για κοιλιτσα λοιπον αφου το θες!!

Εγω οπως εχω ξαναπει...θα αργησω λιγουλακι ακομη...:rolleyes:

Κοιτα,δεν ειναι κακο να καλομαθαινει ενα παιδι,χρειαζεται κι ενας να κανει τα χατιρια απλα πρεπει να καταλαβει ο παππους μεχρι που τα χατιρια δεν κανουν κακο σε αυτο που εσυ προσπαθεις να χτισεις..

Π.χ αν εσυ δεν θες να παιζει το παιδι με το σιδερο και καποιος αλλος το δινει συνεχεια χωρις να σε υπολογιζει...αυτο ειναι κακο γιατι το παιδι διχαζεται...

Τωρα αν ειναι κατι πιο απλο..εεε,ας κανουμε και τα στραβα ματια..

Εγω ας πουμε οταν η μικρη ειναι στην μανα μου,την αφηνω και της δινει μπισκοτακι Μιραντα...ειναι μεταξυ τους και ετσι ικανοποιειται και η μικρη που η γιαγια της δινει κατι που στο σπιτι το τρωει σπανια...

Απο εκει και περα...κατσε να δεις τι θα σου κανει μολις περπατησει...Εμενα η κυρα Πηνελοπη τεντωνεται και φτανει στην θηκη που εχω τα λαδια της και παντα την προλαβαινω στο τσακ να μην τα παρει...ή σκυβει στην αλλαξιερα οπου εχω ενα καλαθακι με τα απλυτα της και τα βγαζει ολα εξω...σκαρφαλωνει να πηδηξει απο το μπρατσο του καναπε αν το πιστευεις...get ready για μεγαλες περιπετειες:D

Μαρία μου όταν λέω χατίρια φυσικά εννοώ απλά πράγματα αλλά αυτός το μήνυμα το παίρνει ότι αν κλάψω θα μου το κάνουν το χατίρι.

πχ τρελαίνεται να παίζει με το κοντάρι απο την σφουγγαρίστρα. όλη μέρα στην βεράντα με τον παππού και το κοντάρι στο χέρι σαν τον τσέλιγκα .

εγώ φωνάζω και λέω τι του το δίνει τωρα ρε παιδί μου, μετά θέλει να χτυπάει με το κοντάρι το κουτί απο το κλιματιστικό τέτοια χαζά. τα θέλει ο μικρός και ο παππούς δεν χαλάει χατίρι.

όσο για δεύτερο το σκέφτομαι τελευταία αλλά λέω ας φύγει το καλοκαίρι να έρθει ο χειμώνας πρώτα και βλέπουμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και όσο για το διχασμό έχεις απόλυτο δίκιο

και ανάμεσα στο ζευγάρι είναι σημαντικό να έχουν κοινή γνώμη ή έστω ακόμα και να μην συμφωνούν εφόσον το είπε ο ένας να υποστηρίζεται από τον άλλο για να μην διχάζεται το παιδί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...