Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εεεεπ...περονόσπορος έπεσε πάλι...πάλι τσάρκες είσαστε...αααα!!!..εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο από μπανάκι στην Καλόγρια...είχε πολύ αερα, μας τρέλανε, αλλά ο ΓΙΩΡΓΟΣ μου δεν φοβόταν..ευτυχώς γιατί στο προηγούμενο μπανάκι μας, που ήταν και το πρώτο, μας άκουσε η παραλία στο Γιαννισκάρι, γιατί μάλλον είχε πάρει φόβο από τα βαφτίσια και πωωωω μας ακούσαν μέχρι την Καλαμάτα...χαχαχαχαχα...

..μμμμ...αυτά...καλέέέέ΄....

υγ ....ΦΙΦΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ...χαρηκα πάρα πολύ για εσένα κι ας είμαι πιο καινούρια και δεν έχουμε πολυμίλήσει...απο εδώ και πέρα υπομονη θέλει λίγο, γιατί δεν σου κρύβω οτι κι εγώ δυσκολεύτηκα να πιάσω παιδάκι, αλλά οι πρώτοι 2-3 μήνες με έφεραν λίγο στο αμήν....απλά θέλει υπομονή...και να μην είσαι τόσο κακομαθημένο όσο μια πάστα:-P:-P:-P

Καλά πάω κι εγώ...Καλό ΣΚ σε όλ του γιου....μάκια μούκια!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fifakiiiiiiiiiiiii να σου ζησει ο μπεμπακος γλυκια μου..κοριτσακια μου οι υπολοιπες πως ειστε?ετοιμαζεστε για μπανακια?κι εμεις μετα την βαφτιση θα ξεκινησουμε..τρελενεται για νερο η μικρη μου..την κυριακη να δουμε τι θα κανει.. στην μπανιερα -κολυμπηθρα...σας φιλω ολες..καληνυχτα :-P:razz::-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

FIFAKI MOY να σου ζησει !!!!!!! να ειναι γερος και να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις ..Απολαυσε αυτες τις πρωτες μερες γνωριμιας με τον γιο σου , ειναι μοναδικες .Ισως λιγο κουραστεις στην αρχη αλλα ειναι η πιο ομορφη κουραση του κοσμου !!!

ανυπομονουμε να τον δουμε και να δουμε και σενα ...

Φιλακια

Ρουλιτσα μου να χαιρεσαι τον παιδαρο!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Hi girls.....

τι κανετε??τα μικρουλια σας???

εμεις εχουμε λιγο τα δοντακια μας..αλλα το παλευουμε!!

Προσπαθουμε και να περπατησουμε..........

Πηραμε και το maxi-cosi...και καμαρωνουμε στις βολτες, και η μανουλα επιτελους εκατσε μπροστα!!!

Ειχα παρει και αδεια κανα δυο μερες για μπανακια αλλα ο καιρος μας τα χαλασε:shock:!!!!

φιλακια σε ολα τα πατουσακια!!!

Ζwzaki με το καλο το μπλουμ σας!!!

φαιρακι σέυχαριστω πολυ πολυ...να χαιρεσαι την κουκλα σου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κοριτσακια,τι κανετε??

ολες καλα??Περονοσπορος εχει πεσει οπως λεει κι η Παστακια αλλα οκ,κατανοητο...ειναι και καλοκαιρι με βολτες και ξεσαλωμα...δικαιολογουμαστε!

Τι νεα??Τι κανουν τα μωρακια σας τα γλυκα??Πως πανε απο επιτευγματα??Αααχ,καθε μερα ειναι και μια κατακτηση για τα παλιοζουζουνα μας!

Βλεπω αρχισατε και μπανακια....Εμεις,τιποτε ακομη,τον Αυγουστο με το καλο..να σας πω και την αληθεια δεν μου λειπουν ισως επειδη ακομη δεν επιασαν οι μεγαλες ζεστες,εχει ψυχρα...Εχουμε και το τρεξιμο με τα διαφορα που προκυπτουν....Περιμενω να κανω την μετακομιση στο σπιτι μας μεχρι τελος Ιουλιου...δεν αντεχω αλλο,θελω να ξεμπερδευω κι απο αυτο...ειλικρινα με εχει πιασει μια ανυπομονησια αλλο πραγμα!Να μπω μεσα,να ξερω οτι θα εχω τις βολες μου και θα ειμαι στον χωρο μου...

Η Πηνελοπη αλλαξε και ωραρια,κουραζεται πολυ περισσοτερο απο τοτε που περπατησε μονη της και ολη την ωρα δεν στεκεται σε μερια...οποτε πλεον στις 14.00 το μεσημερι το αργοτερο ξεραινεται για καμια 2-2.5 ωρες και το βραδυ κοιμαται απο τις 22.00 ξερη.Παμε στο παρκο και ολο τρεχει στο γρασιδι,παει στα μεγαλα παιδια και τους παιρνει την μπαλα η τσουχτρα και δεν τους τη δινει πισω κι αυτα την αφηνουν χωρις να δυσανασχετουν και γελανε,κανει κουνιες με ορεξη κι αν κανεις να την βαλεις στο καροτσι κι εχει ακομη ενεργεια γινεται ο χαμος...Πηραμε και πισινουλα και κανει σαν τρελλη να μπει μεσα στο νερο,ξετρελλαινεται...πηραμε και κουνια για το μπαλκονι και περναει ετσι λιγο κι η ωρα στο σπιτι...Πηραμε κι ενα ακομη πιο ελαφρυ καροτσι απο το Μακλαρεν και σωθηκαμε(της Disney απο το Λητω),δεν το ξαναχρησιμοποιω το Μακλαρεν...σε δευτερο μωρο ξανα θα μπει σε χρηση....

Απο φαγητο τρωμε τα παντα πλεον και με ορεξη ευτυχως,αλλα κιλα ευτυχως δεν παιρνουμε...εχει αδυνατισει κιολας απο τοτε που περπατησε αν και τωρα θα μετρηθουμε τον Σεπτεμβρη ξανα...

Το στομα της παει ροδανι,το τι λεει δεν περιγραφεται...και μας εχει ξετρελλανει..ολο μελι ειναι τα λογακια της...

Αυτα σε γενικες γραμμες τα νεα μας...Ελπιζω να περνατε πολυ πολυ καλα..και τον Σεπτεμβρη που θα ερθω Αθηνα θα κανονισω να σας δω απο κοντα...Φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

τι καλά βλέπω νέα στο φόρουμ

τι κάνουμε ? εμείς μια χαρά αλλά έχει 2 μήνες περιίπου ρε παιδιά με έχει τρελάνει τα βράδια. Ξυπνάει κάθε βράδυ τουλάχιστο μια ΄φορά ξανά ζούμε τα νεογέννητα.

Μάλλον τα δόντια τον τρελαίνουν γιατί βγαίνουν 2-2 και πλέον έχω χάσει το μέτρημα πάνω απο 12 πρέπει να είναι. Που να έίναι ήρεμος.

Από μπάνια εμείς πήγαμε το Σάββατο και φυσικά δεν μπήκε μέσα γιατί είχε ένα΄ αέρα και ένα κύμα που έριχνε κάτω και εμένα.

Πήραμε την πισινούλα μαζί μας και έκατσε εκεί με θαλασσινό νεράκι μέσα. Ρε παιδιά το γέλιο είναι οτι με το μαγιω του με κατούρησε 3 φορές. λέω τι ζεστό είναι αυτό που τρέχει στα πόδια μου. τι στο καλό ντουζίερα έχει ? Πήραμε και το φαγητό μαζί μας και φάγαμε μια χαρά. Πήραμε και ροδάκινα μαζί μας που τα τρώει έτσι μαλακά φυσικά. Τα δάχτυλα μου κινδυνέυουν λέμε μου κρατάει το χέρι σφιχτά στο στόμα καθώς κρατάω το ροδάκινο για να μην το πάρω και δαγκώνει και ρουφάει. Το γέλιο . Γενικά με τα φρούτα δνε έχει καλές σχέσεις τα θέλει να τα δαγκώνει μόνος του δνε του αρέσουν αλεσμένα.

Για περπάτημα ακόμα τίποτα μόνο όταν κρατιέται πάει γύρω γύρω αλλά μόνος του τίποτα. Και φυσικά λεει διάφορα άσχετα όχι λέξεις κανονικές δικές του ότι νά ναι.

Κατά τα άλλα όλα καλά. Μεγαλώνουμε γρήγορα αφάνταστα γρήγορα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

στανταρ με εχετε ξεχασει....

εχω να μπω αιωνες....

αλλα σας εχω ξαναπει....ενα = κανενα....ενω 2....= πολλα....if you know what i mean...:D:D:D:D

ειδα γεννησε η φιφη....να σου ζησει κοπελα μου, πολυ χαρηκα....

ειδα οτι βαφτισατε τα παιδακια σας οι περισσοτερες, να σας ζησουν!!!!

και εμεις βαφτιστηκαμε....και ηταν ολα υπεροχα.....

περπαταμε αλλα δεν τρεχουμε....φοβομαστε....και ριχνουμε και αρκετο μπουσουλημα...στα δυσκολα σημεια....:tongue:

πραγματικα με εντυπωσιαζει η επικοινωνια της μικρης με την μεγαλη της αδερφη....ταιριαζουν απιστευτα....παιζουν μαζι...εστω και με διαφορα 3 χρονων που εχουν.....

ειμαι μια ξετρελλαμενη μανουλα....και απιστευτα ευτυχισμενη....οπως και εσεις....μονο που για εμενα το καλο ειναι διπλο.....;)(2 παιδακια,διπλο καλο)

σας φιλω....καλο υπολοιπο και καλο καλοκαιρι σε οσες δεν ξαναδω λογω καλοκαιρινης αδειας!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Και μια ερώτηση πόσα γραμμάρια γάλα πίνουν τα δικά σας ?

Ροζακι η Πηνελοπη πινει 2 γευματα ενα πριν κοιμηθει κι ενα το πρωι λιγο πριν ξυπνησει μεχρι 240 γρμ το περισσοτερο στο καθε γευμα..Δεν ξεφευγει με τιποτε απο αυτο το νουμερακι!Οποτε 480 γρμ στην καλυτερη της..

Φυσαλιδακι,χαιρομαι που εισαι καλα κι ας μην μπαινεις συχνα...δεν σε ξεχναμε dont worry!

Φιφηηηηηηη...γεννησες???Μα καλα,πως δεν το ειδα???Να τον χαιρεσαι τον αγοραρο σου κοπελα μου,να τον χαρεις και να μεγαλωσει υπεροχα!Εισαι μια ευτυχισμενη μανουλα λοιπον...μπραβο,ολα καλα κι ακομη καλυτερα from now on!!!

Φυσαλίδα μου μη στεναχωρίεσαι και εμείς πλέον δεν μπαίνουμε συχνά.Οι υποχρεώσεις μάλλον μας κρατάνε. Τα μωρά μεγαλώνουν και χρειάζονται περισσότερη επίβλεψη.

Μαρσολάν μου και εμείς κάνουμε δύο βασικά γεύματα που με το ζόρι μας φτάνουν τα 240γρ κάθε φορά κλαίει σπαρακτικά όταν τελειώνει και άσε που τελευταία ξυπνάμε πάλι το βράδυ για άλλη μια δόση των 240γρ.

Τι να πω ρε παιδια που το βάζει τόσο γάλα. Αν του φτιάξω και άλλα 150γρ. θα τα φάει σίγουρα. Τι να κάνω να του ετοιμάζω τόσο γάλα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα!!!Τι κανετε???

Φυσαλιδακι μια χαρα τα νεα σου..μπραβο κοπελα μου!!!

Γωγω μου εγω τα εχω παιξει με τον μικρο!!!ενω κοιμοταν μια χαρα το βραδι και ξυπναγε στις 10 τωρα κλαιει απο τις 6 για γαλα.Μαλλον δεν τον πιανει τωρα αυτο και θελει αλλαγη!!!την Παρασκευη εχουμε παιδιατρο και λογικα θα μου το αλλαξει!!εχουμε και εμβολιο!!

εμεις σπανια θα πιουμε 240, συνηθως πινει 210!:rolleyes:

Ρε κοριτσια αληθεια σας λεω τα εχω παιξει!!!Νιωθω πολυ ΄πολυ κουρασμενη!!τωρα σε λιγο θα παω στον παθολογο να μου γραψει γεν αιματος ..ολο ζαλιζομαι και ποναει το κεφαλι μου!!Εαν δεν ειχα βοηθεια τι θα εκανα?????!!!

Φιφακι τι κανεις???πες μας πως περνατε??φιλακια στον κουκλο σου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

θα εκανες υπομονή ρουλακι...

ρωτα και μενα...

Ο καθενας οπως μπορει πορεύεται...

Και μενα μου το εκανε αυτο ενα φεγγαρι η Ιλιανα, να ξυπναει δηλαδη πολύ νωρίς, αλλα πριν λιγους μήνες, οχι κοντα στη δική σας ηλικια. Της περασε γρήγορα.

Επίσης εμενα δεν πινει σχεδον καθολου γαλα αυτες τις μερες. Γενικοτερα πινει πολυ λιγο πια, αλλα τις τελευταιες μερες, μπορει και καθολου.

4Rnfp3.png

αχ smoutsaki μου ετσι οπως τα λες ...θα μπορουσα!!!

δεν ξερω γιατι ξυπναει αλλα μαλλον ειναι απο πεινα!!

θα πατε κοριτσια διακοπες φετος?μονοι σας ή με τα μωρακια σας??

εμεις μαλλον θα παμε κανα τριημερο μονοι και με τον μικρο καμια βδομαδουλα πελοπονησσο!!

Πειτε καμια ιδεα για τριημερο??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Roulaaaaaaaa κουραγιο , εγω τι να πω η γυναικα ? ακομα τρεχω με τα διαβασματα , κανω και τις εξοδους μου , απορω και εγω η ιδια με τον εαυτο μου .Η αληθεια ειναι οτι το ριχνω λιγο στην τρελη γιατι αλλιως θα αυτοπυρποληθω .Βιταμινες δεν παιρνω , ελπιζω να μην πεσω κατω .

Εμεις φευγουμε την αλλη βδομαδα , παω Λερο -Πατμο . Ετοιμαζω για εξορμισεις και την μικρη .Οι πρωτες μας διακοπες μαζι .

Μολις γυρισω θα παει η μικρη διακοπες με την γιαγια της .αρα σημαινει οτι θα εχω ελευθερη βδομαδα τοτε .Θα κανονισουμε να βρεθουμε? το λεω λιγο νωρις βεβαια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Φυσαλίδα μου μη στεναχωρίεσαι και εμείς πλέον δεν μπαίνουμε συχνά.Οι υποχρεώσεις μάλλον μας κρατάνε. Τα μωρά μεγαλώνουν και χρειάζονται περισσότερη επίβλεψη.

Μαρσολάν μου και εμείς κάνουμε δύο βασικά γεύματα που με το ζόρι μας φτάνουν τα 240γρ κάθε φορά κλαίει σπαρακτικά όταν τελειώνει και άσε που τελευταία ξυπνάμε πάλι το βράδυ για άλλη μια δόση των 240γρ.

Τι να πω ρε παιδια που το βάζει τόσο γάλα. Αν του φτιάξω και άλλα 150γρ. θα τα φάει σίγουρα. Τι να κάνω να του ετοιμάζω τόσο γάλα ?

Τι να σου πω Ροζακι..αυτο που ξερω εγω ειναι οτι πλεον το γαλα δεν πρεπει να ξεπερνα τα 500 γρμ ημερησιως...βεβαια υπαρχουν και παιδια που πινουν παραπανω αλλα νομιζω αντε μεχρι 600 γρμ γαλα ειναι καλα.

Η Πηνελοπη πινει φρεσκο κιολας,το οποιο θεωρειται ελαφρυτερο απο την σκονη ή τα εβαπορε οποτε η ποσοτητα που καταναλωνει ειναι μια χαρα...

εμενα πλεον η μικρη πινει γαλα στις 10-10.30 και ξανα μετα το πρωι κατα τις 8...δεν ζηταει αναμεσα εδω και πολλους μηνες ευτυχως γιατι περασα μεγαλο λουκι οσο το εκανε αυτο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...