Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας όμορφες!!!

Τιιιι κάνετε.....εμείς; αααα

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ!!!!!!

Περάσαμε τέλεια....κάηκε το πελεκούδι...λίγο τα χρειάστηκα τα χάπια μου με τον παπά και την πεθερα, ο μεν πήγε να το πνίξει και τον τρόμαξε και η δε μου χώθηκε όταν τον έντυνα και σε μια στιγμή μια τον έπαιρνε αγκαλιά, μια τον άφηνε και με άκουσε ο κόσμος να λέω "άσε το παιδί¨(εεεε μα μου'χε σπάσει τα νεύρα...σαν κοκοράκι έκανε).....τον τραγόπαπα τον έγραψα, αλλά το πεθερίδιο το έκανα τούρμπο μετά στο γλέντι.....κατά τα άλλα περάσαμε τέλεια....ο γουργουρίνος ντύθηκε(εεεπ!!!Γιώργος λέμε) σαν μαφιόζος...χαχαχ το έντυσε η νονά τέλεια....λευκό λινάκι, ασπ΄ρομαυρο καρό πουκάμισο με κόκινες λεπτομέρειες και καπελάκι μαφιόζου ασπρόμαυρο και παπουτσάκια Allstar κόκκινα δερμάτινα....μιλάμε καταπληκτικός!!!!...να'ναι καλά τοπαιδάκι μου...εκατσε και καλά στο γλέντι(αφού έσκασε στο κλάμα από τον τραγόπαπα)...και χορέψαμε αγκαλιά...σούπερ λέμε σούπερ!!!

Κατα τα άλλα σήμερα πήγαμε τα λαδόπανα στη θάλασσα και κάναεμ και το πρώτο μας μπανάκι στο Γιαννισκάρι...τέλεια....

Μαρσυ μου σε ευχαριστώ....να ζήσουν τα παιδάκια μας σαν τα ψηλά βουνα...είδα περάσατε καλά κι εσείς...Μπράβο..χαίρομαι πολύ, γιατί σε έιδα ψιλο-αγχωμενη...εμεις να δεις που μας ξεκανονίζαμε τελευταία στιγμή....τεσ πα...όλα καλα..

Τα υπόλοιπα μπεμπόνια και μανούλες πώς τα πάνε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα κοριτσια τι κάνετε?

Να ζήσουν τα νεοφωτιστα μωρακια σας. Χαίρομαι που όλα πηγαν καλα στις βαφτισεις σας.

Ροζ μου εχει μουγερ στη θεσσαλονικη σιγουρα, γιατι στη βαφτιση μας, κατι ξαδελφια μας που μενουν θεσσαλονικη (αυτα που ειχαμε ανεβει να δουμε τωρα το τριημερο) μας φερανε παπουτσια απο το μουγερ. Και σιγουρα εχει και στο ιντερσπορτ κροκς.

4Rnfp3.png

καλημερα κουκλες!!!

παστακια να χαιρεσαι τον Γιωργο σου....του εδωσες το πιο ωραιο ονομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ροζ μου εγω τα πηρα απο τα mothercare!!!και τα βολευτηκε πολυ!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

από τότε που πήραν τα mothercare απο τα κούκου δεν μπορώ να βρω κανένα εδώ κοντά.

δεν ξέρω που έχει τώρα

θα πάω στα interspore που είπε η φαίρυ να δω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσια μου ,μπηκα για να σας ανακοινωσω οτι επιτελους ΓΕΝΝΗΣΑ στις 21 /06 στις 14.05 μετα απο 14 ωρες προσπαθειας τελικα εκανα καισαρικη .Το μωρο ειναι τελειο και εγω επιτελους πολυ πολυ ευτυχισμενη, ολα εχουνε παει κατ ευχην με τον θηλασμο κλπ ....αχ ρε κοριτσια τωρα μπορω και γω να σας καταλαβω , τι τελειο που ειναι!!!! ο γιος μου επειδη ο πατερας του ειναι ινδος δεν μπορειτε να καταλαβετε τι φατσα εχει....στον νοσοκομειο του εχουνε βγαλει παρατσουκλι..ο βλεφαριδας...καταλαβαινετε....θα τα πουμε απο εβδομαδα οταν θα βρω τους ρυθμους μου...ειστε και σεις ενα κοματι αυτης της ιστοριας που εζησα μεχρι να φτασω εδω , σας ευχαριστω πολυ πολυ για ολα ....

ΑΧ ΒΡΕ ΦΙΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ (και ειμαι και στη δουλειά γμτ)

Πολύ συγκινήθηκα που είδα το μήνυμά σου.

Να σας ζήσει κοριτσάκι μου, και να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του ο κύριος Βλεφαρίδας. Να τον χαρείτε ως τα βαθιά σας γεράματα.

Φιλιά πολλά και βάστα γερά. Είναι λίγο δύσκολες οι πρωτες μερες, αλλα δεν σε φοβαμαι εσενα, εισαι γερο σκαρι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

φιφικαααα μου να σου ζήσει κορίτσι μου ο παίδαρος , αχ θέλουμε φωτό με την πρώτη ευκαιρία. πω πω πόσο καιρό είχε να δει γεννητούρια το φόρουμ απο την Δήμητρα που ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΟΣ την έκανε με ελαφρά. Ινδός είναι ο άντρας σου ? δεν το ήξερα. Μπράβο και πάλι περιμένουμε με λαχτάρα νέα σου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσια μου ,μπηκα για να σας ανακοινωσω οτι επιτελους ΓΕΝΝΗΣΑ στις 21 /06 στις 14.05 μετα απο 14 ωρες προσπαθειας τελικα εκανα καισαρικη .Το μωρο ειναι τελειο και εγω επιτελους πολυ πολυ ευτυχισμενη, ολα εχουνε παει κατ ευχην με τον θηλασμο κλπ ....αχ ρε κοριτσια τωρα μπορω και γω να σας καταλαβω , τι τελειο που ειναι!!!! ο γιος μου επειδη ο πατερας του ειναι ινδος δεν μπορειτε να καταλαβετε τι φατσα εχει....στον νοσοκομειο του εχουνε βγαλει παρατσουκλι..ο βλεφαριδας...καταλαβαινετε....θα τα πουμε απο εβδομαδα οταν θα βρω τους ρυθμους μου...ειστε και σεις ενα κοματι αυτης της ιστοριας που εζησα μεχρι να φτασω εδω , σας ευχαριστω πολυ πολυ για ολα ....

Κοριτσακι μου γλυκο να σου ζησει το μωρακι σου....να το χαιρεστε!!!Παντα ευτυχισμενο και γερο να ειναι ...Πολυ χαρηκα με τα νεα σου....πολυ ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις χθες σβησαμε το πρωτο κερακι μας!!!

Αν και ημασταν λιγο ζαβλακομενοι απο 2 ξενυχτια απανοτα!!!βγαζουμε τα πισω δοντακια μας και τον παιδευουν το μωρακι μου!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ρουλακι να χαίρεσαι τον γιοκα σου. Οτι μα οτι επιθυμει να εχει στη ζωή του.

κοριτσια πηζω στη δουλεια

Ευχαριστουμε Γιωτακι να εσαι καλα!!!

και γωωωωωωωωω πηζωωωωωωωωωω!!!!:eek:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ρουλίτσα μου να σας ζήσει ο κούκλος πάντα γερός και δυνατός

κάθε μέρα να είναι καλύτερη και ομορφότερη

εμείς έχουμε ούτε εγώ ξέρω πόσα δόντια όλα του τα΄ούλα είναι πρισμένα

πρέπει αν είναι τουλάχιστον 12 μέρχι τώρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...