Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααα!!!

τι κανουτε??

γωγω τι κανει ο μικρος???ελπιζω να ειναι καλητερα, δωστου ενα φιλακι απο μενα!!

εμεις δεν περπαταμε....και περιμενω πως και πως να κανει τα πρωτα βηματακια του!!!του βαζω το βιντεο της Ανδριαννουλας και ολο γελαει και χαιρεται , θελει να την πιασει....και φερνει κατω το λαπτοπ!!:P:tongue::P:tongue:!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κι απο μενα κοριτσια

πολυ ωραια φαση αυτή που μολις περπατανε

εγω δυστυχως την εχασα γιατι περπατησε οταν ήταν διακοπές στην πεθερά μου 2 εβδομαδες.

φανταστείτε την πηγα σαββατο και δεν περπατουσε και πηγα να την δω το επομενο σαββατο και περπατουσε (και η πεθερα μου δεν μου ειχε πει τιποτα για να μου κάνει έκπληξη). Καταλαβαινετε τι επαθα οταν την ειδα να ερχεται προς το μερος μου μονη της φανταζομαι

4Rnfp3.png

καλησπερα τι κανετε???

εμενα ο μικρουλης εχει ξεκινησει να κανει βηματακια,ειναι σχεδον ετοιμος να περπατησει μονος του,νομιζω πολυ συντομα θα λεω τρεχατε ποδαρακια μου...

ροουζ περαστικα στον αντωνελο σου...

μαρσολαν να σου ζησει νεοφωτιστη...και πολλα φιλακια σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια τους...

76IGp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Λιγο πριν αρχισω καθαριοτητα διοτι ειμαστε σαν εκεινα τα βρωμοσπιτα στο Σκαι..βρηκα λιγο χρονο να μπω να διαβασω και να σας πω τα νεα μας!

Χαπι,σε ευχαριστω για τις ευχες!

Ροζακι,περαστικα στον ομορφο...Δεν βοηθα κι ο καιρος καθολου...Σημερα εριξε ενα χαλαζι σαν φουντουκι λεμε...και τωρ εχει εναν ηλιο και μια ζεστη αλλο πραγμα!!Σκατοκαιρος...Ο πατερας της δικιας μου επεμενε και την εβγαλε εξω βεβαια...του ειπα..αν το παιδι κρυωσει θα σε σκισω κακομοιρη!!:D

Η Πηνελοπη ηταν να μην παρει φορα...Ειχε κανενα μηνα που εκανε κατι κουτσοβηματακια μονη αλλα ελαχιστα...ηθελε και να την κραταμε..Σημερα ομως αλωνισε το σπιτι λεμε...τα χερια ψηλα και τρεχατε ποδαρακια μου η ατιμη...Μιλαμε για διαδρομες οχι αστεια..χαχα..πηγε απο το δικο μας σπιτι στης γιαγιας ολομοναχη...τωρα..ποιος μας πιανει!!

Η βαφτιση καλα πηγε εντελει...Αν εξαιρεσει κανεις οτι υπηρχε μια βιασυνη,ενα αγχος κι οτι αμεσως μετα το μυστηριο εβρεχε οποτε φωτογραφιες δεν βγηκαν...Στο τραπεζι ωραια περασαμε,45 ατομα ειμασταν τελικα,εβρεχε και το καναμε μεσα αλλα ηταν πολυ ωραια ακομη κι ετσι..Ξεμπερδεψαμε κι απο αυτο!

Ξεκινησα και δουλεια..καλα μην φανταστειτε τιποτε τρελλο...μονο 2 φορες εχω παει μεχρι τωρα και την Δευτερα ξανα και μετα βλεπουμε.Αλλωστε στις 30 Ιουνιου σταματαμε ουτως η αλλως για καλοκαιρι οποτε τα δυσκολα απο Σεπτεμβριο!!

Νομιζω στις 19 βαφτιζεται και ο Γουργουροπαστακιας...και ετα στις 2 Ιουλιου ειναι και η μπουγκοβαφτιση..αντε,τελειωνει και ο κυκλος των βαφτισεων της παρεας!!

Φιλακια πολλα....με περιμενει το μπανιο!!Θα ξαναμιλησουμε!!

marsolan μου να σας ζησει η νεοφωτιστη !!! να ειναι γερη να την καμαρωνετε.

Και μας εχει ξεσαλωσει η μικρη , πηγαμε και τηνο και προσκυνησε το μωρο μου , εγινε η μασκοτ σε ολο το νησι , τρεχει πεφτει και γελαει , αφηστε που χορευει κιολας οταν ακουει μουσικη , του χρονου 100% θα την παω χορο ....και γω μαζι χιχιιχιιχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα....τι κανετε?

Ποπακι πηγατε Τηνο??αχ και γω θελω να τον παω αλλα σκεφτομαι για το φαγητο του ρε γμτ...ενταξει για την κρεμουλα αλλα για το φαγητο..???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

πληρης οργανωση χρυση μου , πηρα μπλεντερ , γκαζακι και ειχα φτιαξει φαγητο παρασκευη , το δωματιο ειχε ψυγειο οποτε το γαλα και το φαγητο τα αποθηκευσα εκει και τα εφτιαχνα πρωι πρωι , τα εβαζα στο θερμο , της εδινα την φρουτοκρεμα το πρωι και μετα αλλωνιζαμε ...μαζι ειχα παντα κανα μπισκοτο , γιαουρτακι .Ασε που ξεκινησε να τρωει μονη της .Της εκοβα τις πατατες και το ψαρι και τα επαιρνε μονη της με τα χερακια της .

Πηγαμε και για μπανιο στην θαλασσα .

Τι σωσιβιο πηρατε??? σμουτς???

παπουτσια θαλασης??

καλησπέρα κορίτσια

fairy σου έχω στείλει και πμ στο facebook σκέφτομαι και εγώ να πάω διακοπές με τον Αντώνη για Ύδρα θέλουμε αν βρούμε αλλιως θα δούμε. Πες τε μου τι έχετε εσείς για να συντηρήτε το φαγητό του κάτι σαν θερμό ρε παιδί μου ? Γενικά επειδή δεν τον παίρνω μαζί μου συχνά όπου πάω για ώρες δεν έχω τίποτα για να κουβαλάω φαγητό και τέτοια. Πες τε μου καμιά συμβουλή τι υπάρχει σε τάπερ και διάφορα τέτοια ?

α και σήμερα έχουμε επέτειο γάμου 2 χρόνια. Πέρυσι τέτοια μέρα ο Αντώνης μου γινόταν 40 ημερών και φέτος είναι ολόκληρο αντράκι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια...

Παστακια..να σου ζησει ο νειφωτιστος Γουργουρακος,να ειναι παντα καλα!!

Ροζακι,δεν χρειαζεται θερμος βρε...αν και υπαρχουν διαφορα στο εμποριο.Εγω βασικα εχω ενα μικρο ανοξειδωτο φαγητου αλλα δεν το πολυχρησιμοποιω πλεον.Ειναι μεγαλα τωρα τα μωρα μας,βρισκουμε φαγητο και εξω να αγορασουμε...πχ γιαουρτακια κλπ κλπ...

Θα μπορουσες να εχεις φτιαξει πιτουλα χωρις φυλλο-ξυπολυτη που λεμε(κολοκυθοπιτα,χορτοπιτα κλπ)η οποια τρωγεται και κρυα και διατηρειται αρκετα...ή να παιρνεις μαζι σου φρουτα και να τα τρωει κομματι-κομματι,αυγουλακι επισης αν ειναι σφιχτο παλι τρωγεται ευκολα,ψωμακι εννοειται,ντοματουλα ξεφλουδισμενη και τυρακι....

Ειχε πριν λιγο καιρο το ΛΙΝΤΛ κατι ταπερ απιστευτα με ενσωματωμενη παγοθηκη που τα εβαζες καταψυξη και παγωναν και μπορουσες να διατηρησεις φρουτα χωρις να μαυρισουν...αλλα δυστυχως δεν τα προλαβα!!

να σου βαλω ομως και τα λινκ να δεις τι εχω εγω σε θερμος αλλα και σε απλο ανοξειδωτο ταπερ..

http://www.amazon.co.uk/Thermos-CoolKidz-Steel-Food-290ml/dp/B000OW0P72/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1308602822&sr=8-6

και αυτα

http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/shop/Lunchbots/Uno

roz μου εγω φαγητο ακομα της αλεθω αν και τρωει και λιγο λιγο μονη της αλλα ειμαι σιγουρη οτι εφαγε και χορτασε ετσι .Το αλεσμενο το βαζω σε θερμος μικρο που αγορασα απο τα cosy corner η σμουτς το ειχε προτεινει και με εχει βολεψει πολυ .Τις αλλες ωρες , της εδινα κανα τοστ , ψωμακι , μπισκοτο , ή καμια μπανανα για να μην πειναει αν την εκοβε λορδα ...επισης ειχα σε αλλο θερμος νερο ζεστο για κρεμα αμα παλι δεν εβρισκα κατι ευκαιρο ή γιαουρτι .

Αντιλιακο καλο να παρεις και να βαλεις και στις πατουσες γιατι εμεις δεν βαλαμε εκει και καηκε στις πατουσες και πηγαινε βαρκα γυαλο η φουκαριαρα .

Παντως ειναι τελεια να κανεις με το παιδι σου διακοπες , γνωριζει τοσα πραγματα και εισαι εκει να το βλεπεις να εξερευνα τον κοσμο , να βλεπεις τις πρωτες αντιδρασεις .

Ααααααα το βραδυ την κοιμησαμε μαζι μας σε διπλο κρεβατι στην μεση για να μην κουβαλαω παρκοκρεβατα για δυο μερες .Οταν θα φυγουμε πολλες μερες θα το παρω αλλα για λιγες μερες δεν με πειραξε να μεινει στο διπλο

Διαφημίσεις

marsolan μου να σας ζησει η νεοφωτιστη !!! να ειναι γερη να την καμαρωνετε.

Και μας εχει ξεσαλωσει η μικρη , πηγαμε και τηνο και προσκυνησε το μωρο μου , εγινε η μασκοτ σε ολο το νησι , τρεχει πεφτει και γελαει , αφηστε που χορευει κιολας οταν ακουει μουσικη , του χρονου 100% θα την παω χορο ....και γω μαζι χιχιιχιιχ

πληρης οργανωση χρυση μου , πηρα μπλεντερ , γκαζακι και ειχα φτιαξει φαγητο παρασκευη , το δωματιο ειχε ψυγειο οποτε το γαλα και το φαγητο τα αποθηκευσα εκει και τα εφτιαχνα πρωι πρωι , τα εβαζα στο θερμο , της εδινα την φρουτοκρεμα το πρωι και μετα αλλωνιζαμε ...μαζι ειχα παντα κανα μπισκοτο , γιαουρτακι .Ασε που ξεκινησε να τρωει μονη της .Της εκοβα τις πατατες και το ψαρι και τα επαιρνε μονη της με τα χερακια της .

Πηγαμε και για μπανιο στην θαλασσα .

Τι σωσιβιο πηρατε??? σμουτς???

παπουτσια θαλασης??

να σαι καλα Φαιρακι,

ρε συ θα την ξεκινησεις χορο απο 2 ετων???Εγω ξερω οτι δεν δεχονται παιδια πριν πανε 4...Εχω ρωτησει γενικα και μου ειπαν οτι ειναι πολυ μικρη να παει απο του χρονου...Εσυ λες οτι δεν υπαρχει προβλημα??

Εμεις σωσιβιο δεν θα παρουμε,θα παρουμε μπρατσακια και παπουτσια θαλασσης μπορει να της παρω κροκσακια(αν και δεν μου πολυαρεσουν να πω την αληθεια αλλα ακουω οτι ειναι πολυ καλα)...θα δω...

κι επισης μπανιο δεν προβλεπεται πριν τον Αυγουστο για εμας!

Οσο για το ξεσαλωμα???Ασε,καλα λενε οτι οσο δεν περπατα ειναι καλυτερα:tongue::tongue:Μας εχει βγαλει το λαδακι...ολο θελει να περπαταει και μας παιρνει απο το χερι να παμε μαζι της να μας δειξει...Ασε σημερα που πηγαμε στο παρκο και δεν εβαλε κωλο κατω...εφερε σβουρα ολο το γρασιδι,μου αρεσεο που ηθελα και να κατσω λιγακι..χαχα:D

χορο μπορουν να ξεκινησουν απο 3 ετων , αλλα την βλεπω πολυ χορευταρου και σκεφτομαι να την παω , αλλωστε τι κανουν νομιζεις περα δωθε πανε και ακουνε μουσικη .Επισης σκεφτομαι τα σκ να την πηγαινω στο εργαστηρι που κανουν κατω στην πλακα .Ειναι πολυ κοινωνικη και της αρεσει να ειναι με αλλα παιδια .Βλεπω επισης οτι της αρεσει η μουσικη και οτι μπορω θα την βοηθησω να το καλλιεργησει .Στην πραξη θα δουμε βεβαια.

Ναι εχουν πολυ πλακα , εμας τωρα τραβαει και το χερι θελει μονη να περπαταει , δεν θελει να την κραταμε.

Και εγω για cross σκεφτομουν αλλα σημερα μου ειπαν για κατι αλλα κρατσα κρουτσα αυτοκολητα , δεν τα χω δει , δεν τα ξερω .

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

Αυτο το θερμος φαγητού, κι εμενα με ειχε βολεψει παρα πολυ. Το χρησιμοποιουσα συνεχως περσυ. Τώρα πια όχι γιατι ειναι μεγαλη και μπορει να φαει τα παντα απ' εξω.

Crocs υπαρχουν και πολυ ωραία σχέδια για τα παιδακια. αν δειτε μια φωτο απο τις περσινες καλοκαρινες θα δείτε τα δικά μας. Επίσης φαιρακι μου θα δεις και το σωσιβιο που της ειχα περσι. ηταν αυτη η κουλουρα βαρκουλα.

Φετος κι εμεις μπρατσακια.

Αντε και καλά μας μπάνιααααααααααααααα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...