Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Να'μαι κι εγώ.....άν και βλέπω λίγα σύννεφα στην παρέα...

Μαρσούλι, μην στεναχωριέσαι...και εμείς είχαμε κλείσει σεμια αιθουσα που έκλεισε κι η αδερφή μου για το γαμοβαφτίσι της και αντί να μας κλείσουν την αιθουσα των βαφτίσεων που ειναι πιο μικρή και χωράει βία 100-120 άτομα, μας έκελισαν την μεγάλη που είναι γύρω στα 400τμ!!!!!!Κι αυτό γιατί εμείς έχουμε 100 άτομα, ενώ κλείσανε παράλληλα μια άλη βαφτιση με 50!!! κι εμάς μας έβαλαν στην μεγάλη κι αυτούς στην μικρή αίθουσα...μη τους χεσ@#! κανα γάιδαρο τους βλαμένους...Λέω στον πάστα "μετά ααφού φάμε και χορέψουμε θα πούμε παιδιά όποιος θέλει ας ξαπλώσει πίσω..έχει άπλα".......

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς!!!

Δες την φωτεινή πλεύρα της ζωης!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εύχομαι πάντως να'ναι καλά η νεφωστιστη Πηνελοπίτσα και να την εχει καλά ο Θεός...

Ροζάκι τι έπαθες; Γιατί τόσο οφ με την Μάρα....δεν μπορώ να πω ...έχεις δίκιο, απλά μηπως δυσκολεύεται πολύ και ντράπηκε να σου πει ο,τιδήποτε και δεν ήξερε οτι θα σου βγεί τόσο στραβά εσένα το όλο θέμα...λέω εγώ τώρα...πάντως καλό είναι να μιλούσατε ....

Κατα τα άλλα καλά είμαστε...τελευταία Κυριακή που ο γουργουρίνος λέγεται γουργούρης...είμαι πολύ συγκινημένη....σνιφ...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παστάκια μου κακώς το άνοιξα το θέμα καλύτερα να μην το σκαλίζουμε άλλο

ο καθένας έχει την άποψη του κατανοητό ας το λήξουμε εδώ

το τελευταίο που ήθελα ήταν να επηρεάσω τον καθένα εδώ μέσα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

όχι ρε παίδί μου εντάξει δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις άβολα...ΟΚ έληξε δεν τρέχει τίποτα....

Τι κάνει ο Αντωνέλλος σου...όλα καλά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

δεν είναι αν νιώθω άβολα εγώ ή όχι είναι ότι η κοινή λογική λέει ένα πράγμα.

τώρα όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

και δεν ήθελα να γίνει ολόκληρο θέμα στο φόρουμ κάτι που αφορά εμένα και την μάρα.

απλά έγινε από λάθος δικό μου.

εμείς είμαστε μια χαρά μεγαλώνουμε γρήγορα αν και δεν αρχίσαμε ακόμα να περπατάμε.

εσείς ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμείς πήραμε περπατούρα και περπατάμε, καθόμαστε, ξαναπερπατάμε, ξανακαθόμαστε...τρώει και όόό,τι του δώσω...έχει βγάλει 8 δοντάκια(4πάνω+4 κάτω) και μασουλαέι ο μπομπιρας/....έχει αρχίσει και τα σκέρτσα του και όλο αλλάζω πάνες και στον πάστα...χιχιχιχι

εμ εδω τελειώσαμε με τις ετοιμασίες με τα βαφτίσια, είμαστε στην τελική ευθεία και το γράψαμε και στον βρεφονηπιαγωγικό σταθμό...αυτά μωρε...

εσείς; κάνατε κανά μπανάκι;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

περπατάει κανονικά ή με την περπατούρα ?

εμείς την έχουμε για την βεράντα για να μην μπουσουλάει εκεί που δεν είναι και τόσο καθαρά.

μπανάκι όχι ακόμα αφού ο καιρός έιναι διεστραμμένος σήμερα άνοιξαν οι ουρανοί όλη μέρα. πως και πως περιμένουμε να πάμε να ψωνίσουμε τα σωσίβια μας και τα φουσκωτά μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναιρε άσε με...ούτε φθινόπωρο....όχι ο γουργουρίνος με την περπτούρα οτι κάνει...αφού μόλις τώρα κάθισε βρε.....αλλά έχει γέλιο....

Ροζάκι μου σόρυ, θα σε φιλήσω...φίλα μου και τον Αντωνέλλο, πάω για ύπνο....

όλα καλά, μην στεναχωριέσαι...Καληνύχτα...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

hello girls

διαβαζα ουφ νομιζω οτι θα το παθω το εγκεφαλικο ...ο εγκεφαλος μου εχει παθει υπερφορτωση νομιζω ....τα χω παιξει .

Κοριτσια θα βαλω βιντεο την ανδριανουλα που περπαταει .εχουμε ξετρελαθει

εν το μεταξυ μας τα λεει στα αλλαμπουρνεζικα και πεθαινουμε στα γελια , κανει κανονικο διαλογο αλλα στην γλωσσα της ...ααα και εχει μαθει οταν τρωει να κανει μμμμμμμμμμμ και οταν πινει στο τελος να κανει αχχχχχχχ ...χουγια της μανας της χαχαχαχαχαχαχα

Την φρικη του πως εγινα και δεν ειμαι τελεια σε ολα την περναω ακομα ...δεν ξερω τι επαθα ...ειναι η πιεση μαλλον και οταν πιεζεται κανεις και κανει πολλα, απλα γινεται μετριος σε ολα ...μην πω κατω του μετριου ....'

Φταει ισως και το γεγονος οτι εχθες δεν εγραψα καλα ....αυτα ...λεμε που τα λεμε σας λεω και τα δικα μου .

Μαρσολαν ευχομαι να πηγε καλα η βαπτιση σας περιμενουμε νεα και φωτος .'

Παστακια με το καλο η βαπτιση του παστα σου

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy με βρίσκεις 100% σύμφωνη με αυτό που λες. όσο προσπαθείς να πετύχεις σε πολλά στο τέλος γίνεσαι μέτριος στα περισσότερα.

άντε βάλε το βίντεο να την δούμε και εμείς την τσούπρα. καλά οτι μιλάνε όλη την ώρα αυτό είναι γεγονός, και εμείς γλιστρίδα τρώμε καθε μέρα.

αλλά μην απογοητεύεσαι αν δεν έγραψες καλά μια μέρα. κατά αρχήν σκέψου πόσα πράγματα κάνεις και τους ρόλους που έχεις να υπηρετήσεις κάθε μέρα.

εκ των προτέρων είσαι νικήτρια γιατί ο ρόλος της μάνας είναι ο δυσκολότερος και σε αυτόν έχεις την απόλυτη επιτυχία.

μάνα, σύζυγος, υπάλληλος , νοικοκυρά και φοιτήτρια όλα αυτά θέλουν κότσια και τα πας περίφημα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα....

τι κανουν τα πατουσακια σημερα????

κοριτσια ειμαι λεμε κομματια.... ο μικρος ολο βολτες θελει και δεν καθεται πουθενα μονο θελει να τον κρατας και να περπαταει...

σε λιγες μερες εχουμε τα γενεθλια μας...και ετοιμαζομαστε!!!θα του κανω παρτακι....

γωγω μην στεναχωριεσαι συμβαινουν αυτα......ειναι ασχημο βεβαια αλλα τι να κανεις!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

banilio μου , εγώ είμαι κομμάτια γιατί ο μικρός είναι μπουκωμένος πάλι αχ αυτή η αλλεργία στην υγρασία και τελευταία βρέχει σαν τρελός

κλαίει σπαρακτικά ευτυχώς χθες κοιμηθικε με ένα μαξιλάρι φυσικά στην πλατη

άντε εμείς πότε θα περπατήσουμε ???????

σχετικά με το θέμα μαρτυρικά ναι στεναχωρέθηκα αφάνταστα περισσότερο για το γεγονός οτι έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου και φυσικά για το κόστος που σε αυτή την φάση μου ήταν δύσκολο να τα διαθέσω.

τέλος πάντων

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

banilio μου , εγώ είμαι κομμάτια γιατί ο μικρός είναι μπουκωμένος πάλι αχ αυτή η αλλεργία στην υγρασία και τελευταία βρέχει σαν τρελός

κλαίει σπαρακτικά ευτυχώς χθες κοιμηθικε με ένα μαξιλάρι φυσικά στην πλατη

άντε εμείς πότε θα περπατήσουμε ???????

σχετικά με το θέμα μαρτυρικά ναι στεναχωρέθηκα αφάνταστα περισσότερο για το γεγονός οτι έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου και φυσικά για το κόστος που σε αυτή την φάση μου ήταν δύσκολο να τα διαθέσω.

τέλος πάντων

αχ μωλε ο Αντωνακης....περαστικουλια του!!

και μενα φτερνιζεται αλλα ευτυχως δεν ειναι μπουκομενος!!

θα περπατησουμε και μεις ρε Γωγουλι...τα κοριτσακια λενε πως περπατανε πιο γρηγορα ...τα αγορακια αργουν!!

απλα τωρα που εχουν βαρυνει και θελουν αγκαλια και ειναι πιο πεισματαρικα κουραζομαστε πιο πολυυυυυυυυυυ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ξεκίνησε με κόκκινο ματάκι μετά έγινε και το άλλο μας έδωσε σταγόνες η γιατρός για 2 μέρες

άστα δράμα για τις βάλουμε να κλαίει σπαρακτικά

από χθες έχει συνάζι παρόλο που ο Αντώνης δεν είχε ποτέ καταρροή τώρα είχε και τα ματάκια του είναι κομμένα

αν συνεχίσει και αύριο θα τον πάω ευτυχώς πυρετό δεν έχει μέχρι στιγμής

ιδρώνει ρε συ τόσο που αλλάζω ρούχα κάθε 10 λεπτά, μπουσουλάει όλη την ώρα και ιδρώνει σαν γουρουνάκι

δεν είναι λογικό να κρυώσει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γωγουλα περαστικα στον αντωνακη..δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις..εμεις τρεχουμε για την βαφτιση στις 3 ιουλιου..αφηστε κι εχω αγχωθει πολυ που θα κλαιει ασταματητα..πεθαινω οταν την ακουω ..κατα τα αλλα δεν μαζευεται μεσα ..θελει συνεχεια εξω να περπαταμε απο το χερακι..κι εμεις περρπαταμε κανονικα απλα λιγοτερα βηματακια απο την ανδριανουλα..αυριο εχουμε 2 εμβολια στο γιατρο..το καυμενακι μου θα λιωσει στο κλαμα παλι..αυτα τα νεα μας..καληνυχτα φιλιααα:-P

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...