Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τι είναι το narlh ?

το είδα από κοντά στα λητώ ναι είναι μεγαλούτσικο αλλά έχουμε μεγάλο αμάξι και χωράει. τώρα αν χρειαστεί να το βάλω σε άλλο τότε ίσως έχουμε πρόβλημα.

το λινκ που σου έστειλα είναι αυτό που είδα εγώ.

υπομονή Νεφέλη μου τελειώνουν τα βάσανα σου.

Ροζακι,εχεις πμ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μιας και λετε για καθισματακια , η δικια μου αναποδα δεν μπορει ολο κλαιει μαλλον νιωθει απομονωμενη και μονη ή φοβαται , εχω βαλει και εγω καθρεφτη και την βλεπω αλλα για να γυρισω να δωσω πιπιλα πρεπει να βαλω χειροφρενο να παω πισω το δικου μου καθισμα και γυρναω να της την δωσω .Εμαθε μαλλον με του αντρα μου που το εχει κανονικα το καθισμα αλλα δεν εχουμε τα ιδια αμαξια .

Το σκεφτομαι ,δεν ξερω τι να κανω.

Εγω πηρα μεχρι 18κιλα και ειμαι πολυ ικανοποιημενη , θα μας χαρισουν και ενα που ειναι για ως 36 οποτε ειμαι καλα , βεβαια θα θελουμε και δευτερο αλλα μεχρι τοτε θα δουμε.

Και χρονια πολλα στις Καλλιοπιτσες σημερα :) εχουμε μια ζουζουνιτσα που γιορταζει ...εκτος απο μενα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

helloooooooooooooooooooo

ηρθα εγω!!!!!!!!! τι κ ανετε βρειιιιιιιιιι

εγω γραφω αυριο οποτε ειμαι κομματια ενα μυαλο καζανι απο διαβασμα .τριημερο θα ειμαι εδω γιατι εχω γαμους βαφτισια και τετοια ....

Τι θα κανετε?

Η ανδριανα περπαταει πλεον κανονικοτατα ...ειναι απολαυση

Ποτε θα ξαναβρεθουμε???

Διαφημίσεις

έλα μπήκα κι εγώ....εδέησε ο Θεός..τιιι κάνετε κούκλες; όλες ΟΚ; τα μπεμπόνια....

Μαρσούλα άντε με το καλό η νεοφώτιστη..περιμένουμε νέα σας για να πάρουμε σειρά την άάάάλλη Κυριακή!!!!

Πάντως όλα είναι έτοιμα...παπούτσια θα πάω να πάρω αύριο, το ταμείο είναι μείον, γιατί πλάκωσαν ΔΕΗ, ασφάλειες, στεγαστικό, βαλαμε και πετρέλαιο για να μην μας πιάσει η αύξηση και πάθουμε κανα εγκεφαλικό του χρόνου και πάνε τα λεφτάαάάάάά΄....για τα βαφτίσια είμαστε οκ....να πέσει και κανα τζόκερ δεν θα μας χάλαγε....

Την Μάρα την είδατε καμμία σας; είναι καλά; στα βαπτίσια ποια πήγε; περάσατε καλά;...εχω και καιρό που δεν έχω μπει, γιατί μπιιιιπ στην δουλειά και αφήστε με...

Τι κάνετε καλέ; όλο βόλτες είσαστε κι εμείς οι απέξω ζουλεύουμε....

Α!ξέχασα να σας πω...ο πάστας έχει σακχαρώδη διαβήτη αρχικού σταδίου και κάνουμε διατρόφη....εμ, τόσο γλυκούλης που ήταν έπαθε ζακχαρό...χιχιχιχ...εν τω μεταξυ τον έχει πάρει από κάτω...αφού είχαν προδιάθεση τι στεναχωριέται δεν καταλαβαίνω...απλά θα προσέχουμε και με ρεγουλο τα γλυκά.....άλλοι περνούν χειρότερες καταστάσεις....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

heloooo μολις τελειωσε μια κουραστικη μερα και ειπα να μπω να σας γραψω..για καθισματακια ακουω και καταλαβαινω για ακομα μια φορα οτι εχω το πιο δυσκολο παιδι του foroum ...σε καθισμα αδιανοητο να καθισει εγκλωβισμενη..στον αντρα μου δεν παει καθολου..εγω απλα δεν μπορω να κανω τιποτα..στο παρκο δεν καθεται και τωρα που εμαθε στο εξω κλαιει οταν νυχτωνει και πρεπει να μπουμε μεσα..θελει συνεχεια να περπαταμε στην αυλη..α και εννοειται το βραδυ κοιμαται ολη νυχτα μαζι στο κρεβατι και δεν με αφηνει να γυρισω ουτε πλευρο..marsolan μου με το καλο η βαφτιση την κυριακη!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

heloooo μολις τελειωσε μια κουραστικη μερα και ειπα να μπω να σας γραψω..για καθισματακια ακουω και καταλαβαινω για ακομα μια φορα οτι εχω το πιο δυσκολο παιδι του foroum ...σε καθισμα αδιανοητο να καθισει εγκλωβισμενη..στον αντρα μου δεν παει καθολου..εγω απλα δεν μπορω να κανω τιποτα..στο παρκο δεν καθεται και τωρα που εμαθε στο εξω κλαιει οταν νυχτωνει και πρεπει να μπουμε μεσα..θελει συνεχεια να περπαταμε στην αυλη..α και εννοειται το βραδυ κοιμαται ολη νυχτα μαζι στο κρεβατι και δεν με αφηνει να γυρισω ουτε πλευρο..marsolan μου με το καλο η βαφτιση την κυριακη!

Σε ευχαριστω Ζωιτσα..Μην ανησυχεις δεν εισαι η μονη με απαιτητικο παιδακι.Εμενα η Πηνελοπη μπορει να μπαινει σε καρεκλακι αδιαμαρτυρητα αλλα αν την βγαλουμε βολτα και την εχουμε να περπαταει και τολμησουμε να την βαλουμε στο καροτσι γινεται πανικος...Χτυπιεται σαν χταποδι και γλυστραει απο το καροτσι προς τα κατω για να κατεβει να φυγει...Ασε!!Εκει ειναι να τα δεις κωλυομενα...δυο ατομα την αλλη φορα και ιδρωσαν μεχρι να την δεσουν...

Οσο για το κρεββατι...Εγω Ζωη μου απο τον Αυγουστο θα την παω στο κρεββατι της..αλλα πως???Θα βγαλω το καγκελο της κουνιας το ενα και θα κολλησω διπλα ενα μονο κρεββατακι...θα την κοιμιζω λοιπον παρεα μου,κοντα μου αλλα στο κρεββατι της...και μολις θα την παιρνει για τα καλα ο υπνος θα φευγω εγω κι οχι αυτη...

Ετσι ελπιζω να κανουμε ηπια μεταβαση....

έλα μπήκα κι εγώ....εδέησε ο Θεός..τιιι κάνετε κούκλες; όλες ΟΚ; τα μπεμπόνια....

Μαρσούλα άντε με το καλό η νεοφώτιστη..περιμένουμε νέα σας για να πάρουμε σειρά την άάάάλλη Κυριακή!!!!

Πάντως όλα είναι έτοιμα...παπούτσια θα πάω να πάρω αύριο, το ταμείο είναι μείον, γιατί πλάκωσαν ΔΕΗ, ασφάλειες, στεγαστικό, βαλαμε και πετρέλαιο για να μην μας πιάσει η αύξηση και πάθουμε κανα εγκεφαλικό του χρόνου και πάνε τα λεφτάαάάάάά΄....για τα βαφτίσια είμαστε οκ....να πέσει και κανα τζόκερ δεν θα μας χάλαγε....

Την Μάρα την είδατε καμμία σας; είναι καλά; στα βαπτίσια ποια πήγε; περάσατε καλά;...εχω και καιρό που δεν έχω μπει, γιατί μπιιιιπ στην δουλειά και αφήστε με...

Τι κάνετε καλέ; όλο βόλτες είσαστε κι εμείς οι απέξω ζουλεύουμε....

Α!ξέχασα να σας πω...ο πάστας έχει σακχαρώδη διαβήτη αρχικού σταδίου και κάνουμε διατρόφη....εμ, τόσο γλυκούλης που ήταν έπαθε ζακχαρό...χιχιχιχ...εν τω μεταξυ τον έχει πάρει από κάτω...αφού είχαν προδιάθεση τι στεναχωριέται δεν καταλαβαίνω...απλά θα προσέχουμε και με ρεγουλο τα γλυκά.....άλλοι περνούν χειρότερες καταστάσεις....

Παστακια,περαστικα στον Παστουλη σου...ολα καλα να πανε.

Κι εγω αυριο θα παω να παρω παπουτσια γιατι αυτα που παρηγγειλα δεν ηρθαν δυστυχως και δεν το ρισκαρω να μεινει το παιδι ξυπολυτο...Τι να κανουμε??Παραπλευρες απωλειες!!

Η λαμπαδα μας θα ειναι ετοιμη αυριο βραδυ και το μονο που μου εμεινε ειναι το κομμωτηριο την Κυριακη...

Η Μαρα 12 Ιουνιου βαφτιζει την Πουκυ της...την Κυριακη μαζι με εμας!!!

Φιλια σε ολες!!

τι κάνετε τσούπρες ?

Μαρσολάν μου με το καλό αύριο η βάφτιση της Πηνελόπης μας.

Κοίτα να περάσετε καλά γιατί είναι μοναδικές στιγμές.

Εύχομαι τα καλύτερα και για την πούκη αν και με την Μάρα έχω πολλά παράπονα.Δεν φέρθηκε εντάξει στις υποχρεώσεις της.

Είμαι γενικά υπεράνω άνθρωπος και δεν κρατάω κακίες.

Φιλιά σε όλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια...

μπηκα να πω τον πονο μου...Ολο στην γκαντεμια αυτη η βαφτιση του κοριτσιου μου...γκρρρρρρ

Τελευταιες στιγμες και να εχω το απιστευτο αγχος..εκει που ολα τα ειχα κανονισει μια χαρα...

Το πιστευετε η οχι...ο παπας εβαλε κι αλλη βαφτιση την ιδια ακριβως ωρα με εμας στην ιδια εκκλησια.....Ναι,οπως το ακουτε...ο...τραγοπαπας..

Και πως το μαθαμε???Απο μια γειτονισσα η οποια εντελως τυχαια ελεγε στην γιαγια του αλλου μωρου που ειναι κι εκεινο γειτονακι(αλλα μενει με τους γονεις του Αθηνα)οτι "Ξερεις Χριστινα,βαφτιζει και η Μαρια μας την κορη της στο εκκλησακι...στις 12.00"...Εμεινε η γυναικα ξερη "Κυρα Λενα μου,μην μου λες τετοια..θα παθω ταμπλα.." κι αρχισε η γυναικα πρωι-πρωι τα τηλεφωνα οπου και διαπιστωθηκε οτι ο παπας εκανε λαθος και ειχε βαλει και τις δυο βαφτισεις ταυτοχρονα...και τι ειπε???"να τα βρειτε μεταξυ σας"........

Δηλαδη σκας 'η δεν σκας ρε σεις???????

Μετα απο χιλιες δυο συνεννοησεις τελικα βαλαμε την δικη μας βαφτιση αντι για 12.00 στις 12.30 κι εκεινοι θα ξεκινησουν 11.30...

ειλικρινα εχω σκασει...

Κι ειχα και τον αντρα μου να φωναζει και να ειναι νευριασμενος

Αλλα και παλι λεω...φανταζεστε να μην το ειχαμε παρει ειδηση και να συναντιομασταν οι 2 οικογενειες εξω απο την εκκλησια????:mad::x

Τεσπα..ξεπεραστηκε κι αυτο

Παπουτσια τελικα πηγα κι εσκασα αλλα 80 ευρω αλλα τα πηρα αρκετα μεγαλα..23 νουμερο τουλαχιστον να τα βαλει την ανοιξη που ερχεται γιατι θα γινει Ιμελντα Μαρκος η Πηνελοπη απο το παπουτσομανι...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε αυτο...Υποτιθεται η Μαρα θα μου τα εστελνε με κουριερ αλλα ποιος ξερει τι μπλεξιμο δημιουργηθηκε...Περνα κι αυτη περιεργα τον τελευταιο καιρο απ'οτι μαθαινω...Anyway

Επισης σημερα πεθανε μια θεια του αντρα μου,μεγαλη σε ηλικια αλλα κοντινη συγγενης(αδελφη του παππου του) και η πεθερα μου η καημενη εσπασε τα τηλεφωνα να μην γινει καμια κηδεια αυριο γιατι ολο το σοι ειναι καλεσμενο στην βαφτιση...Οποτε την Δευτερα κανονιστηκε και η κηδεια.

Τι να σας πω βρε φιλεναδες...

Δεν ξερω πως να νιωσω...Χαιρομαι τοσο πολυ για το παιδι μου..αλλα δεν μπορω να το δειξω...Νιωθω κουρασμενη τοσο πολυ!Το μονο που ευχομαι ειναι να πανε ολα καλα αυριο,να παμε και στο τραπεζι και να ξεμπερδεψω κι απο αυτον τον βραχνα...ναι,ετσι κατηντησε να το σκεφτομαι...βραχνας.Απο την ωρα που μας εκανε την στραβη ο κουμπαρος..

Μην σας κουραζω ομως αλλο!

Ροζακι σε ευχαριστω καλη μου για τις ευχες...

θα ξαναμιλησουμε...Φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

ρε συ Μαρία μου πλάκα κάνεις ? που να ήταν και σε καμιά μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα ή Θεσσαλονίκη που γίνεται το έλα να δεις, γίνονται αυτά. πάλι καλά που το καταλάβατε έγκαιρα. μέσα στην γκαντεμιά τυχεροί που λένε.

τέλος καλό όλα καλα.

με το καλό και περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό σύντομα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα μαρσυ μπορω να φανταστω τι επαθες , ετσι εκανε ο παπας στον γαμο μου .και το εμαθα κατι μερες πριν .τι ναπω.Ευχομαι ολα να πηγαν καλα σημερα να το ευχαριστηθηκες και να περασατε ομορφα.

Να χαιρεστε την νεοφωτιστη.

Ροζ με τα μαρτυρικα λες υποθετω?

εμεις περπαταμε κανονικατα , θα βαλω και βιντεο να την δειτε

Δεν μπαινω συχνα και μου λειπετε ρε γμτ φοβαμαι να μπαινω συχνα στο γραφειο αφηστε που φοβαμαι μην βλεπουν και αυτα που γραφω BIG BROTHER Καταντησαμε .

Κατααλλα εγραψα σκατα στο μαθημα εχω και συνεχεια .

Α και εχθες με επιασε να σκεφτομαι οτι χαλασα μετα την γεννα και οτι μεγαλωσα ...ελπιζω να μην παθωω καμια επιλοχια μεταχρονια καταθλιψη ...δεν θα το αντεξω ....

fairy Μου μην λες χαζά, μια κούκλα είσαι. Όλα είναι εγκεφαλικά, μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω. Και εγώ κάνω τέτοιες σκέψεις αλλά λέω δόξα το θεό που έχω και τον Αντωνάκη.

Σχετικά με την μάρα ναι έχω παράπονο γιατί χρεώθηκα 200? χώρια το τρέξιμο και το ψάξιμο να βρω το καρτούν της πούκα και τελικά έφαγα και το δούλεμα της αρκούδας.

τώρα έκανα την κατάθεση μετά την έκανα να πηγαινοέρχομαι στην τράπεζα σαν κανένα παιδάκι. Εντάξει νομίζω ότι δεν μου αξίζει κάτι τέτοια. Ειδικά όταν δεν έχω και κέρδος. Το έκανα μόνο και μόνο γιατί την Μάρα που την θεωρούσα φίλη μου.

Τέλος πάντων τώρα ότι έγινε έγινε, δεν θέλω να το συζητάω άλλο. Εγώ δεν είμαι μαγαζί να μπορώ να σηκώσω μια ζημιά 200 ? ούτε οι αδερφές μου ήταν υποχρεωμένες να βάλουν απο την τσέπη τους. Τα πλήρωσα όλα μόνη μου ούτε προκαταβολή δεν ζήτησα γιατί νόμιζα ότι μεταξύ μας υπάρχει αξιοπιστία.

Έκανα λάθος, δεν πειράζει. Ας είναι καλά το μωρό και δεν κρατάω κακία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

:rolleyes:καλησπερα κοριτσια!!

να ζησουν τα νεοφωτιστα της παρεας...να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα!!!

τι κανετε???

Φαιρυ λες βακειες και το ξερεις!!!εισαι μια κουκλα!!!

Ροζ μου τι κανετε??

τι εννοεις τα εφτιαξες και δεν τα πηρε ή τα πηρε και δεν τα πληρωσε!!??

μηπως τα πληρωσει αργοτερα ...επειδη τις επεσαν ολα μαζεμενα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλίτσα μου δεν τα πήρε ποτέ. γύρισαν πίσω και μου είπε να τα στείλω ξανά και θα κάνει αυτή κατάθεση σε τράπεζα. όπως είναι λογικό περίμενα την κατάθεση για να τα ξανά στείλω η οποία δεν έγινε ποτέ.

αν και της είχα πει αν τελικά δεν τα θέλεις για τον Α ή Β λόγο πες το μου ρε παιδί μου να δω τι μπορώ να τα κάνω. να τα χαλάσω μήπως πουλήσω κανένα και μειώσω τη ζημιά.

ε σε γενικές γραμμές δεν ξανά πήρα απάντηση.

δεν ξέρω τι έγινε με τις υποχρεώσεις της και δεν μου πέφτει λόγος. ο καθένας ξέρει μόνος του τα έξοδα του. αλλά δεν πουλάς έτσι μια φιλία για 200?.

όλοι περνάμε δυσκολίες ούτε για μένα ήταν εύκολο να διαθέσω το ποσό αυτό ούτε ήμουν υποχρεωμένη, ήξερα που να τα διαθέσω. ούτε κάθε τέλη του μήνα που μου έρχεται δόση δανείου 700 θα δεχθούν να τους δώσω 500 γιατί έδωσα τα 200. στο κάτω κάτω στείλε ένα μήνυμα και πες δεν μπορώ να τα πληρώσω. μην εξαφανίζεσαι και προπάντων μην με δουλεύεις με την κατάθεση φάντασμα. δεν είμαι κανένα 15 να πηγαίνω και να φεύγω στην τράπεζα.

γενικά η όλη ιστορία με στεναχώρησε και με πλήγωσε αφάνταστα.

Για να φτάσω σε σημείο να τα γράφω εδώ μπορείς να καταλάβεις πόσο με ενόχλησε. Γενικά είμαι διακριτικός άνθρωπος και δεν θέλω να βγάζω προς τα έξω τα προσωπικά μου. Αλλά αυτή η ιστορία μου στοίχισε και οικονομικά και ψυχολογικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...