Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Smoutsaki μου ναι, όλα καλά...τα βρήκαμε επιτέλους τα καρουζελ μας σε διαστασεις 30Χ30...είναι σκέτη γλύκα και μπαλονάκια και musslemelrows και θα είναι κουφέτο η βάφτισή μας χαχαχαχαχα

ήσαστε για τσάρκες ε;μπράβο...εμείς είμαστε αρρωστούλικα και λέμε να πάμε για μπανάκι το αλλο ΣΒΚ...να μου φιλήσεις το Ηλιαννάκι

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παστακια, θα σου προτεινα να αποφυγεις το μπανακι το αλλο πσκ. Η θάλασσα ειναι ακομα πολυ κρύα και καλό θα ήταν εφόσον είναι ηδη αρρωστούλης, να μην επιβαρύνεις την κατασταση με την κρυα θαλασσα, γιατι μπορει να τον έχεις άρρωστο στη βάφτιση και δεν νομιζω οτι το θελεις αυτο.

Μου το σκότωσες το ονομα της μικρής... Ιλιάνα παρακαλώ χιχι

4Rnfp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....ΣΟΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....απλά έχω και μια φίλη που τη λένε Ηλιάνα (Από το Ηλίας-> παππούς και Άννα_> γιαγιά) και το γράφει έτσι.....σόρυ...χαχαχαχ θα σας στείλω παπούτσια τα Χριστούγεννα ...χαχαχαχ κι άλλη νονά το ΙΛΙΑΝΑΚΙ(χιχιχχιχιχι)

Λες να μην τον πάω τον γουργουράκο;....το'πα στον πάστα και μου λέει "καλά σου λέει η κοπέλα"....ναι μωρέ έχουμε ολοκληρο σάμερ μπροστα!!!Εμείς να'μαστε καλα...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....ΣΟΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....απλά έχω και μια φίλη που τη λένε Ηλιάνα (Από το Ηλίας-> παππούς και Άννα_> γιαγιά) και το γράφει έτσι.....σόρυ...χαχαχαχ θα σας στείλω παπούτσια τα Χριστούγεννα ...χαχαχαχ κι άλλη νονά το ΙΛΙΑΝΑΚΙ(χιχιχχιχιχι)

23 νούμερο παρακαλώωωωωω :tongue::tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Καλημερα Κοριτσακια...

μια χαρα συναντησεις κανετε εεεεε???Τι να πω...μακαρι να ημουν κι εγω εκει...αλλα τα χλμ που μας χωριζουν ειναι μπολικα!

Η Πηνελοπη βαφτιζεται την αλλη Κυριακη...στις 12 Ιουνιου οποτε εχουμε ακομη περιθωριο.

Λιγες εκκρεμοτητες υπαρχουν ακομη αλλα κ αυτα θα γινουν σιγα-σιγα!

Κατα τα αλλα καλα...εμεις εχουμε ηδη κανει βηματα αλλα δεν περπαταμε κανονικα ακομη...φοβαται να αφεθει για μεγαλες αποστασεις και μολις δει τα δυσκολα πεφτει στα γονατα και μπουσουλαει.Βγαζει αλλα δυο δοντια η καημενη(συνολο 8 πλεον) και εχει νευρα και μαλλον της εχουν προκαλεσει δυσκοιλιοτητα γιατι σφιγγεται και ποναει μεχρι να ενεργηθει και στεναχωριεμαι πολυ που ακουω το κλαμμα της...Σημερα,μαλιστα δεν τα καταφερε καθολου και εκλαιγε πολυ...

Και να πεις οτι δεν τρωει λαχανικα και φρουτα....

τι να πω...ουτε οταν ετρωγε ρυζαλευρο δεν στουμπωνε ετσι το παιδι!!

συγνωμη τα δοντια προκαλουν δυσκοιλιοτητα,εγω ηξερα διαρροια κια απορω γιατι τον τελευταιο καιρο ο γιος μου εγινε δυσκοιλιος ενω ηταν μια χαρα τοσο καιρο σε αυτο το θεμα....λετε κι εμενα ο δικος μου να ειναι απο τα δοντια??????

καλησπερα....και μαρσολαν με το καλο να βαπτισεις το κοριτσακι σου...καλο ονομα!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

παστακια κι εσεις με το καλο να βαπτισετε τον γουργουρακο....

επισης συμφωνω με τη σμουτσ οτι αφου ειναι αρρωστουλης ο μικρουλης ασε λιγο ακομα να ζεστανει η θαλασσα γιατι ειναι οντως λιγο κρυα...

76IGp3.png

συγνωμη τα δοντια προκαλουν δυσκοιλιοτητα,εγω ηξερα διαρροια κια απορω γιατι τον τελευταιο καιρο ο γιος μου εγινε δυσκοιλιος ενω ηταν μια χαρα τοσο καιρο σε αυτο το θεμα....λετε κι εμενα ο δικος μου να ειναι απο τα δοντια??????

καλησπερα....και μαρσολαν με το καλο να βαπτισεις το κοριτσακι σου...καλο ονομα!!!

Χαπακι.....εχω βγαλει το συμπερασμα οτι τα δοντια ευθυνονται για πολλα...δεν βρισκω αλλον λογο που το παιδι εχει φτασει τωρα τελευταια σε τετοια κατασταση...ενεργειται μεν...αλλα πιεζεται και το "προιον" ειναι σκληρο...ειλικρινα...δεν ξερω τι να υποθεσω...να φανταστεις της εδωσα και activia για βοηθεια...

Καλημέραααααααααααα.....

έλα, το Πηνελοπάκι βαφτίζεται 12 και εμείς 19 Ιούνη!!!!! Που είσαι βρε Μάρσυ; Τι κάνεις; έχεις τελειώσει μέ όλες τις προετοιμασίες; εμείς επιτελους ΝΑΙ! το μόνο που μου λείπει είναι παπούτσια...ρε ΓΜΤ δεν βρίσκω τίποτα...όόόχι δεν είμαι περίεργη, απλά η μόδα είναι πολύ ψηλά και εγώ έχω πρόβλημα με την μέση μου...και έχω πάρει ένα φοβερό φόρεμα που άν του βάλω φλάτ, θα χάσει πολύ από το στυλ του...που άσε που δεν θέλω κι εγώ να βάλω φλάτ, η μαμά θα είμαι, πρέπει να δείχνω και λίγο τζι-τζι όπως λέμε:P:p:p....δεν μπορώ όμως να περπατήσω τα 12ποντα η τα 15ποντα που κυκλοφορουν! έχω γυρίσει όόλη την Πάτρα, όόόλες τις μάρκες ...δεν με νοιάζει το κόστος δηλ άν είναι ακριβά ή φθηνά, απλά να ταιριάζουν με το στυλ του φορέματος και να μην με πονέσει στα 10' η μέση μου...τι να κάνω ρε γμτ!

Παστακια,εχω ψιλοξεμπερδεψει..ευτυχως δεν ειχαμε πολλα-πολλα...τωρα περιμενω τα παπουτσακια της,να στολισω την λαμπαδα,να παραγγειλω το γλυκο και να ερθω σε συνεννοηση ξανα για τα ατομα στο τραπεζι...

Τα οποια δεν θα ειναι πολλα αλλα πρεπει να τηλεφωνησω για να ειμαι εγω καλυμμενη...

Περιμενουμε την Κυριακη λοιπον...να ξεμπερδεψουμε και με αυτο το χαρουμενο γεγονος...να πανε ολα καλα και μετα να τρεχουμε για οσα αλλα πρεπει...

Εγω φτιαχνω ενα λευκο μπολερο,το φορεμα ειναι μαυρο και τα παπουτσια μου ειναι 9 ποντους αλλα ειναι σαν πουπουλο γιατι ειναι του γαμου μου τα οποια ειναι χειροποιητα και δεν καταλαβαινεις αν τα φορας!!

Βεβαια...δεν αποκλειω τελευταια στιγμη να βρω και κανενα αλλο φορεμα που να μου κανει κλικ...αλλα βαριεμαι να ψαχνω οποτε το εχω αφησει στο χαλαρο...

Πρεπει επισης να κλεισω ραντεβου για τα μπωτε...βαψιμο μαλλι,αποτριχωση,πεντικιουρ και χτενισμα την ημερα της βαφτισης..

κατσε να το βαλω υπενθυμιση...

Καλημέραααααααα

Χαπάκι μου σε ευχαριστώ πολύ....ναι, λέω να μην την κάνουμε την βουτίτσα μας την πρώτη στην θάλασσα, αλλά στην κολυμπήθρα τελικά...

Μαρσυ ναι άντε κλείστα κι αυτά για να ξεμπερδέυεις...εγώ για το τραπέζι για τελικές λεπτομέρειες θα πάω σήμερα με τον πάστα. Όσο για το μποτέ :P:p:p έχω αδερφή κομμώτρια(ταλεντάρα δεν το συζητω), φίλη αισθητικό που θα με βάψει και για τα νύχια θα πάω σε γνωστή της αδερφή μου που έχει ένα πολύ καλό μαγαζί μανικιουρ πεντικιούρ ε΄δω στην Πάτρα...ευτυχως ήμουν τυχερη σε αυτά...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΟΜΩΩΩΩΩΩΩΣ...και μου λές για 9ποντο!Τι λες καλέ;8ποντο και με το ζόρι έτσι όπως με πιάνει η μέση μου....αλλά το φορεμα είναι τέλειο...αυτά μωρε...άντε με το καλό τα παιδάκια μας...με το καλό να ξεμπερδεύουμε κιόλας γιατί πολύ άγχος το είχα...όχι τόσο σαν event αλλά σαν μυστήριο...να βαφτιστεί το παιδί να έχει κάποιον να τον φυλάει...ειλικρινά το πιστεύω πολύ αυτό..θεωρώ οτι είναι από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ζωή μας...όσο για τον κοινωνικό του χαρακτήρα, έχει αναλάβει ο πάστας εξολοκλήρου τους στολισμούς, τις τοποθετησεις με αρκετη βοήθεια βέββαι απο εμένα, γιατί ξέρεις τους άνδρες τώρα...πνίγονται σε μία κουταλιά νερό για τέτοια πράγματα...όσο και σπίρτο να είναι ό άλλος, μια γυναίκα χρειάζεται πάντα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε

εμείς κάναμε μια βόλτα με τον Αντώνη και τώρα κοιμάται

ψάχνω επιτέλους να αλλάξω καρεκλάκι αυτοκινήτου, ακόμα το πρώτο έχω έλεος πια

πες τε μου εσείς τι πήρατε ? αρχικά για τι ηλικία 9-18 ή 36 ? θέμα ασφάλειας δηλαδή.

από άποψη οικονομικού ξέρω θα μου πείτε το 36. αλλά πόσο ασφαλές είναι για ένα μωρό 13 μηνών ?

βοήθεια ρε κορίτσια μου τι να κάνω ? πες τε καμιά γνώμη βασικά θέλω iso fix και αυτό δεν υπάρχει σε όλα τα καρεκλάκια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κορίτσια μου τι κάνετε

εμείς κάναμε μια βόλτα με τον Αντώνη και τώρα κοιμάται

ψάχνω επιτέλους να αλλάξω καρεκλάκι αυτοκινήτου, ακόμα το πρώτο έχω έλεος πια

πες τε μου εσείς τι πήρατε ? αρχικά για τι ηλικία 9-18 ή 36 ? θέμα ασφάλειας δηλαδή.

από άποψη οικονομικού ξέρω θα μου πείτε το 36. αλλά πόσο ασφαλές είναι για ένα μωρό 13 μηνών ?

βοήθεια ρε κορίτσια μου τι να κάνω ? πες τε καμιά γνώμη βασικά θέλω iso fix και αυτό δεν υπάρχει σε όλα τα καρεκλάκια.

Εγω και η Νεφελη εχουμε παρει το besafe izi combi 0-18 αυτο εχει isofix αλλα για να το χρησιμοποιησεις πρεπει το παιδι να ειναι γυρισμενο πισω...Αν το θες να χρησιμοποιηθει για να κοιτα το παιδι μπροστα τοτε στερεωνεται με ζωνες.

Η εταιρεια αυτη νομιζω εχει και το izi comfort που κοιτα μπροστα και εχει και isofix.

Παρε τηλεφωνο στον Ναρλη και ζητα πληροφοριες,ειναι σουπερ κατατοπιστικοι...αν καταληξεις σε αυτην την εταιρεια θα πουμε περισσοτερα στο face

Εγω οπως εχω ξαναπει την Πηνελοπη εξακολουθω να την εχω γυρισμενη πισω και μιας και το παιδι δεν εχει κανενα προβλημα θα την κρατησω ετσι μεχρι να φτασει τα 18 κιλα ή 4 χρονια.

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο το καθισματακι,δεν εχω μετανιωσει στιγμη για την επιλογη μου,ειναι πολυ ψηλο και η Πηνελοπη βλέπει εξω απο το παραθυρο ανετα.Εχω παρει κι ενα καθρεφτακι που στερεωσα στο μεσαιο πισω κεφαλαρι και ολα καλα...

αλλωστε δεν κανουμε και τις τρελλες διαδρομες...και το πολυ-πολυ σε ενα ταξιδι καθεσαι κι εσυ λιγο πισω ιδιως αν ειναι να το παρει ο υπνος το παιδι!!

γενικα καλο ειναι τα καρεκλακια να μην εχουν μεγαλη ηλικιακη αποκλιση...το 9-18 ειναι σιγουρα προτιμοτερο απο το 9-36....χωρις να σημαινει βεβαια οτι το 9-36 θα δημιουργησει θεμα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι στα ΤΕΙ και ετοιμάζω πρωί πρωί θέματα εξετάσεων. Αντε να τελειώνω με τα μικρά γιατί μου βγήκανε πολύ ατίθασα. φταίνε και τα μαθηάματα που κάνω, τα οποία είναι όλα μαθηματικά και τα μισούνε κυριολεκτικά!

Εμείς μετακομίζουμε! ω ναι, μας έτυχε αυτή η μαλακία. Το είχαμε υπόψιν για του χρόνου αλλά δυστηχώς το σπίτι το χρειάζονται για ιδιοκατοίκηση. Τουλάχιστον να βρούμε σε καμιά καλύτερη περιοχή γιατί εδώ που μένουμε τώρα δεν μας βόλευε καθόλου.

Ροζούλα η δική μου άποψη για το καρεκλάκι ταυτίζεται με της Μάρσυ! Να προσθέσω μόνο ότι καλό θα ήτανε πριν αγοράσεις κάτι να το δοκιμάσεις πρώτα στο τουτού σας. εμάς κορίτσια η μικρή έμαθε ανάποδα, οπότε δεν έχουμε κανένα θέμα ακόμη και σε μεγαλύτερα ταξίδια που κάναμε. φυσικά έχουμε βάλει και εμείς καθρεπτάκι για να την ελέγχουμε. το καλό με το συγκεκριμένο κάθισμα είναι ότι είναι ψηλό οπότε το μωρό απασχολείτε βλέποντας έξω, δεν καταλαβαίνει το ανάποδα δηλαδή.

κορίτσια με μια ματιά που έριξα χθες και εγω προς besafe με βλέπω

και φυσικά το οτι κάθεται ανάποδα ειναι ένα θέμα που θέλω να έχει γιατί εγώ κάθομαι πίσω με το παιδί πάντα όταν βγαίνουμε οπότε δεν έχει πρόβλημα.

και το iso fix θέλω να έχει γιατί έχω και σε αυτό. γιαυτό το κράτησα τόσο καιρό αυτό το καρεκλάκι το isofix το ανεβάζει ψηλά και δεν εμποδίζεται καθόλου το παιδί τα ποδαράκια του τώρα άρχισαν να ακουμπάνε στην πλάτη του καθίσματος.

Νεφέλη μου όταν λες ΤΕΙ πληγώνομαι ξέρεις γιατί.

καλό κουράγιο με την μετακομιση πραγματικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτό που είδα στα λητώ με iso fix το έχουν γύρω στα 450? είναι τσουχτερό πρέπει να δω αν το έχουν έξω αλλά στο amazon που έριξα μια ματιά δεν το είδα.

ξέρεις καμία κανένα άλλο site ?

αυτό μου άρεσε

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1803&ct=10402&itmid=3284677

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

tora sas grafo apo ta iek, teleyaio mathima prin tis eksetaseis kai oloi kanane kopana ektos apo dyo poy exoyne problhma apoysion kai etsi me kratane kai emena edo na barao myges.

loipon rozaki, to besafe boreis na to pareis kai apo narlh, milhse me emena h thn marsolan gia leptomereies. apla phgaine na to deis kai apo koda prin o pareis gia na sigoureuteis oti den tha exeis thema me to xoro poy pianei.

τι είναι το narlh ?

το είδα από κοντά στα λητώ ναι είναι μεγαλούτσικο αλλά έχουμε μεγάλο αμάξι και χωράει. τώρα αν χρειαστεί να το βάλω σε άλλο τότε ίσως έχουμε πρόβλημα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...