Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω κοριτσια του φοραω τις περισσοτερες φορες αμανικα πλεον!!

κανει πολυ ζεστη και ισως τα καημενα γι΄αυτο να γκρινιαζουν λιγο παραπανω!αναβω και το κλιματιστικο αλλα εμενα ο δικος μου εχει και κατι φτερνισματακια μαζεμενα και ετσι δεν το αφηνω πολυ να λειτουργει!

συνηθως ιδρωνει στον αυχενα του ειδικα οταν τον ταιζω;)!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!

ειμαι και εγω μια νεα μαμα με μωρακι 29 ημερων με ολες τις παραπανω αγωνιες που εχω διαβασει!

εμεις θηλαζουμε ακομα και εισαστε η παρεα μας εκεινη των ωρα!ο μικρος τρωει και η μαμα σερφαρει!

βρε μπουμπου μου...πραγματικα αξιζεις συγχαρητηρια....και μετακομιση και μωρο και θηλασμο και μαγειρεμα ...φοβεροοοοο

και καθαριοτητα...:roll::confused:

πως τα καταφερνεις βρε κοριτσι μου???

εδω εμεις που ειναι ολα στην εντελεια...που εχω και βοηθεια που μου μαγειρευει τις περισσοτερες φορες η μανα μου που μου καθαριζει η μανα μου με την πεθερα μου και παλι πελαγωμενη ημουν οταν θηλαζα!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ξέχασες οτι δουλευει κιολας η μπουμπου.

Κάτια να σου ζησει το μωρακι σου. Χαιρομαστε που σου κραταμε παρεα. Να μπαινεις πιο συχνα.

Ροζ, θα ξαναγινεις όπως ακριβως ησουν, μην αγχωνεσαι, εγω τωρα ειμαι σαν να μην εχω γεννησει. Με ειδε ενας φιλος μου, που ειχε να με δει απο κοντα γυρω στα 12 χρονια. Με ειδε 2 μηνες αφου ειχα γεννησει και με ξαναειδε τωρα με μαγιο και επαθε πλακα. Μου λεει, καλα, ουτε που φαινεται οτι εχεις γεννησει. Εισαι σχεδον οπως σε θυμαμαι 19 χρονων. Οταν σε ειχα δει οταν ειχες πρωτογεννησει, ειχες ενα κωλο τεραστιο (το μαλακα, ακου τι μου ειπε), αλλα το σημαντικο ειναι οτι τωρα ειμαι οπως τοτε...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια!

και εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας!

εγω ειχα παρει 22 κιλα στη εγκυμοσυνη και μου εχουν μεινει τα 10..δεν μου κανει τιποτα.της εγκυμοσυνης μου ειναι τεραστια,τα παλια μου ρουχα μου μπαινουν μεχρι τα γονατα..

ροουζ και εγω καισαρικη εκανα.σου ειπε ο γιατρος οχι γυμναστικη?

τι κανετε κοριτσακια μου???τα μωρουλινια σας τι κανουν???

εγω εχω παρει 12 κιλα μεχρι τωρα,ελπιζω μεχρι να γεννησω να μην ξεπερασω τα 15...

κοριτσια εσεις που εισαστε ηδη μανουλες για πειτε μου κατι...τα μπουκαλια να τους κανω μια πλυση απο τωρα ή να τα αφησω και οταν τα χρειαστω να τα πλυνω???

το μωρακι σας πως το βγαλατε απο το μιαιευτηριο,εγω ελεγα με το traveller αλλα μου ειπαν οτι ειναι καλυτερα με το πορτ μπεμπε

76IGp3.png

κατια μου να σου ζησει το μπεμπακι σου...να το δεις οπως επιθυμει η καρδουλα σου!

happy μου αστα τα μπουκαλια για εκεινη την ωρα που θα τα χρειαστεις ειναι πολυ νωρις απο τωρα!εκτος αν θες να τα εχεις πλυμενα και τα αποστειρωνεις την ωρα που θα τα θελεις!

ποια μπουκαλακια πηρες??εγω εχω παρει της Nuk , μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενη...

εγω πηρα 14-15 κιλα στην εγκυμοσυνη, με το που βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα χασει ηδη τα 7, και τωρα μου μενουν αλλα 8 κιλακια!!!αλλα τα εχω παρει ολα στον πωπω!!!κοιλια δεν μου εμεινε σχεδον καθολου , μονο πισω εχω γαμτ και μου την δινει!

Αλλα να σας πω και την αληθεια τρωω ...δεν προσεχω ακομη!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα :). Τι κάνετε μανούλες? Εμεις εδώ παλευουμε με θηλασμό, θήλαστρα, αποστειρώσεις και πάνες... πολλές πάνες... έχουμε χ@@@σει τον κόσμο όλο λέμε :mrgreen:

Αλλά μέσα σε 20 μέρες πήραμε 1100 γρ!!! Αποκτήσαμε πλέον μπουτάκι κοτόπουλου και πλέον 27 ημερών ήμαστε 3700!!!

Γκελάκο μη μασάς και γράψε την μανούλα... το ένστικτό σου ξέρει καλά τι κάνει

Βανιλίτσα τα μπεμπάκια μπορεί να κάνουν μέρες να δείξουν το βάρος στη ζυγαρια. Δεν παίρνουν καθε μέρα, αλλά μπορεί μετά απο 4-5 μέρες μαζεμένο.

Να σας ρωτήσω κάτι? οι καλοί σας ξυπνάνε το βράδυ μαζί σας για το τάισμα και το άλλαγμα ή μόνες τραβάτε το γολγοθά??? Εμένα κοιμάται στο σαλόνι γιατί τον ενοχλεί το φωτάκι για τη μικρή και μέχρι τα χαραματα παλέυω μόνη (χαμπάρι δεν παίρνει!!!). Αλλά το χάραμα που μου είναι το δυσκολότερο από κουραση εκείνος είναι ξεκούραστος και την αναλαμβάνει. Οπότε εγώ κάνω μόνο αντλήση με το θήλαστρο και πέφτω για ύπνο γιατί την προσέχει ο μπαμπάς (στη δουλειά του πάει απόγευμα κι έτσι το πρωί είναι πιο χαλαρός)

Στην αρχή με ενοχλούσε που κοιμόμαστε χώρια ( και τώρα δηλαδή) αλλά είδα ότι είναι πιο βολικό με βάρδιες τελικά. Ομως λέμε να μείνει η μπεμπίτα 1 6μηνό στο δωμάτιο μας και η προοπτική να κοιμόμαστε τόσο καιρό χώρια δε μου αρέσει καθόλου. Πως θα τον πείσω να έρθει αφού έχει μάθει να κοιμάται στο απόλυτο σκοτάδι??? :confused:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κατια μου να σου ζησει το μπεμπακι σου...να το δεις οπως επιθυμει η καρδουλα σου!

happy μου αστα τα μπουκαλια για εκεινη την ωρα που θα τα χρειαστεις ειναι πολυ νωρις απο τωρα!εκτος αν θες να τα εχεις πλυμενα και τα αποστειρωνεις την ωρα που θα τα θελεις!

ποια μπουκαλακια πηρες??εγω εχω παρει της Nuk , μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενη...

εγω πηρα 14-15 κιλα στην εγκυμοσυνη, με το που βγηκα απο το μαιευτηριο ειχα χασει ηδη τα 7, και τωρα μου μενουν αλλα 8 κιλακια!!!αλλα τα εχω παρει ολα στον πωπω!!!κοιλια δεν μου εμεινε σχεδον καθολου , μονο πισω εχω γαμτ και μου την δινει!

Αλλα να σας πω και την αληθεια τρωω ...δεν προσεχω ακομη!

της chicco γυαλινα...

να σου πω κι εγω εχω ανοιξει αρκετα στη λεκανη,και ξερω οτι μετα θα ζοριστω για να μαζευτει...αλλα τι να κανω???(ειχα που ειχα ανοιχτη λεκανη τωρα ειναι σαν αεροδρομιο)

76IGp3.png

Κάτια να σου ζήσει το μωράκι σου.

για το θέμα των κιλών εγώ πήρα 11 και έχω χάσει τα 9. Μου κάνουν σχεδόν όλα τα ρούχα γιατί το σώμα είναι ακόμα ντεφορμέ αλλά το πρόβλημά μου είναι το στήθος που έχει γίνει τεράστιο... τα περισσότερα ρούχα εκεί δε μου κάνουν... και δε μου αρέσει καθόλου :(

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σου new ,εγω τον εχω εκπαιδευσει απο τωρα με το φωτακι...οποτε πλεον δεν νομιζω να εει προβλημα μετα...αλλα το μωρο θα το εχω στο δικο μας δωματιο μας μεχρι να σαραντησουμε μετα θα τον βαλω στο δικο του δωματιο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...