Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε ?

χάθηκα το ξέρω αλλά όλη την εβδομάδα με την έκθεση δεν έβαλα κώλο κάτω.

από την δουλειά στην έκθεση και μετά στο σπίτι με το μωρό.

κουράζομαι αρκετά και κοιμάμαι με τις κότες. ναι ναι όπως το ακούτε.

είχατε συνάντηση διαβάζω, αχ και εγώ θέλωωωωωω

σμουτς δεν πειράζει μην στεναχωριέσαι τι να κάνουμε αν έτσι ήρθαν τα πράγματα.

ποιες ήσασταν ?

ααα και να μην το ξεχάσω για να μην παρεξηγηθεί καμία αν δείτε οτι δεν απαντά στο τσατ σημαίνει οτι έχω ανοίξει το λογαριασμό μου από το κινητό που δεν έχει τσατ και μένει το σκασμένο online κάθε φορά έτσι την πατάω

πάω σπίτι και βλέπω να έχουν πεταχτεί φίλοι και στεναχωριέμαι μην παρεξηγηθεί κανείς.

σας το λέω γιατί το ίδιο έπαθα και σήμερα. να το ξέρετε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερααααα

τελεια περασαμε και χτες, μου ειχατε λειψει βρε κοριτσια.

Η φιφαρα με την κοιλιτσα τουρλα, η Πόπη με το χαμόγελο φόρα, η Ιλιάνα με τη μουρλια για σημαια.

Οσες είδαν ξέρουν.

Επίσης εχω να καταγγείλω οτι η ποπη επιτηδες φοραγε τακουνες για να μην κηνυγάει την Ιλιανα. Βεβαια δεν εχω παραπονο την κρατησε αρκετη ωρα πανω της και τη χαζολογαγε.

Να ξανακανονισουμε συντομα. Καλημεραααααα

4Rnfp3.png

xixiixixix η ρουλα ομως νωρις μας εφυγε ...ηθελε να προλαβει το τσαφ τσουφ οπως λεει και η Ιλιανα ....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρααα!

τι κάνετε ομορφοκόριτσα? βάλτε μας καμιά φώτο να σας καμαρώσουμε από χθες! Μπράβο βρε κορίτσια πολύ σας χαίρομαι!

φιφάκι με το καλοοοοό!

Εμείς καλά είμαστε. Τέλη Ιούνη τελειώνουνε όλα μου τα μαθήματα! βέβαια θα αρχίσω 16 Ιούνη κάτι σεμινάρια Θεσσαλονικη μέχρι και τον Αύγουστο, οπότε το καλοκαίρι μου ήδη θα είναι πιεσμένο. Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα βολεύονται. Πριν μερικές μέρες γεννήθηκε και η πρώτη ξαδερφούλα της Ελίνας. θα κατεβούμε να δούμε το μωράκι οπότε θα ενημερώσω για συν'αντηση.

Σμουτσάκι έρχεσαι στα μέρη μας? Σε λίγο ξεκινάμε για Χαλκιδική, είναι η καταγωγή μου από εκεί και έχουνε εξωχικό. Σε πιο μέρος θα είσαστε? Τι κρίμα ρε γαμώτο. Εμείς πηγαίνουμε Βερολίνο το ερχόμενο τριήμερο. είναι η πρώτη φορά που η μικρή θα μήνει πάνω από 24 ώρες με τους παππουδογιαγιάδες και το έχω ένα άγχος. Λέω έχω και όχι έχουμε γιατί οι μπαμπάδες ως επί το πλείστον είναι στην κοσμάρα τους και ειδικά όταν πρόκυται για ταξιδάκι.

Μαρσολανάκι από ότι θυμάμαι βαφτίζεστε τώρα ε?Με το καλό να γίνει η βάφτιση.

Διαφημίσεις

νεφελακιιιιι τι κανεις καλε?

αχ τι κριμα, ουτε εσενα θα πετυχω. εμεις θα παμε στην τορωνη (το λεω σωστά?)

Βερολίνο ε? Ειναι τέλεια, και να μην αγχωνεσαι, κανει και καλο στα παιδια να απαγκιστρώνονται λιγο απο τους γονεις τους

στο βερολινο μενει μονιμα η αδλεφη του νικου και ομως δεν εχουμε αξιωθει να παμε ακομα

σημερα βαφτιζει η μαρσυ την πηνελοπη8?

4Rnfp3.png

koritsakia μου συναντησεις ακουω καφεδακια..μπραβο μπραβο..εγω ολη μερα δουλειακαι μπεμπουλα..τελικα εμεις βαφτιση 3 ιουλιου.. πηραμε παππουτσακια crocodilino kai στεκεται ορθια και κανει και 6-7 βηματακια...ειμαι πολυ χαρουμενη..Αυτα τα νεα..παμε για μαμ ψαροσουπα και νανι..φιλακια:P:p:p

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σας ομορφες!!!

τι κανετε???

Σημερα βαφτιζει η Μαρσυ η αυριο???....Με το καλο το κοριτσακι...να ειναι παντα καλα και γερό!!!

γωγω...σε χασαμε...πως πηγε η εκθεση ??ειχε κοσμο??

Ενα εχω να σας πω για την συναντηση::::ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ Η ΙΛΙΑΝΑ!!!και μετα η Φιφι με την κοιλιτσα της!!!

Λοιπον ποτε κανονιζουμε για ΒΕΡΤΗ????????

Ο αντρας μου ζηλεψε και θελει και αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ααααα δεν εχει τετοια!!!:tongue:;):tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρααα!

τι κάνετε ομορφοκόριτσα? βάλτε μας καμιά φώτο να σας καμαρώσουμε από χθες! Μπράβο βρε κορίτσια πολύ σας χαίρομαι!

φιφάκι με το καλοοοοό!

Εμείς καλά είμαστε. Τέλη Ιούνη τελειώνουνε όλα μου τα μαθήματα! βέβαια θα αρχίσω 16 Ιούνη κάτι σεμινάρια Θεσσαλονικη μέχρι και τον Αύγουστο, οπότε το καλοκαίρι μου ήδη θα είναι πιεσμένο. Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα βολεύονται. Πριν μερικές μέρες γεννήθηκε και η πρώτη ξαδερφούλα της Ελίνας. θα κατεβούμε να δούμε το μωράκι οπότε θα ενημερώσω για συν'αντηση.

Σμουτσάκι έρχεσαι στα μέρη μας? Σε λίγο ξεκινάμε για Χαλκιδική, είναι η καταγωγή μου από εκεί και έχουνε εξωχικό. Σε πιο μέρος θα είσαστε? Τι κρίμα ρε γαμώτο. Εμείς πηγαίνουμε Βερολίνο το ερχόμενο τριήμερο. είναι η πρώτη φορά που η μικρή θα μήνει πάνω από 24 ώρες με τους παππουδογιαγιάδες και το έχω ένα άγχος. Λέω έχω και όχι έχουμε γιατί οι μπαμπάδες ως επί το πλείστον είναι στην κοσμάρα τους και ειδικά όταν πρόκυται για ταξιδάκι.

Μαρσολανάκι από ότι θυμάμαι βαφτίζεστε τώρα ε?Με το καλό να γίνει η βάφτιση.

Νεφελακι....τι κανετε???

η κουκλα σου???

οταν θα ερθεις Αθηνα....θα μας το πεις !!!εννοειτε θα βρεθουμε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια η κορη μου περπατησε!!!!!!!!!!!!!!!! περιτω να σας πω οτι μας πηραν τα ζουμια απο την συγκινηση .Δεν ειπαμε τιποτα την αφησαμε μονη της και περπατησε το μωρο μου .Τι ομορφο πραγμα να βλεπεις ενα μωρο να γινεται παιδακι , να μεγαλωνει ...ειναι απιστευτο , ειναι το θαυμα της ζωης !!!

Ρουλα γυναικοπαρεα θα παμε helloooooo

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα Κοριτσακια...

μια χαρα συναντησεις κανετε εεεεε???Τι να πω...μακαρι να ημουν κι εγω εκει...αλλα τα χλμ που μας χωριζουν ειναι μπολικα!

Η Πηνελοπη βαφτιζεται την αλλη Κυριακη...στις 12 Ιουνιου οποτε εχουμε ακομη περιθωριο.

Λιγες εκκρεμοτητες υπαρχουν ακομη αλλα κ αυτα θα γινουν σιγα-σιγα!

Κατα τα αλλα καλα...εμεις εχουμε ηδη κανει βηματα αλλα δεν περπαταμε κανονικα ακομη...φοβαται να αφεθει για μεγαλες αποστασεις και μολις δει τα δυσκολα πεφτει στα γονατα και μπουσουλαει.Βγαζει αλλα δυο δοντια η καημενη(συνολο 8 πλεον) και εχει νευρα και μαλλον της εχουν προκαλεσει δυσκοιλιοτητα γιατι σφιγγεται και ποναει μεχρι να ενεργηθει και στεναχωριεμαι πολυ που ακουω το κλαμμα της...Σημερα,μαλιστα δεν τα καταφερε καθολου και εκλαιγε πολυ...

Και να πεις οτι δεν τρωει λαχανικα και φρουτα....

τι να πω...ουτε οταν ετρωγε ρυζαλευρο δεν στουμπωνε ετσι το παιδι!!

Καλημέραααααααααααα.....

έλα, το Πηνελοπάκι βαφτίζεται 12 και εμείς 19 Ιούνη!!!!! Που είσαι βρε Μάρσυ; Τι κάνεις; έχεις τελειώσει μέ όλες τις προετοιμασίες; εμείς επιτελους ΝΑΙ! το μόνο που μου λείπει είναι παπούτσια...ρε ΓΜΤ δεν βρίσκω τίποτα...όόόχι δεν είμαι περίεργη, απλά η μόδα είναι πολύ ψηλά και εγώ έχω πρόβλημα με την μέση μου...και έχω πάρει ένα φοβερό φόρεμα που άν του βάλω φλάτ, θα χάσει πολύ από το στυλ του...που άσε που δεν θέλω κι εγώ να βάλω φλάτ, η μαμά θα είμαι, πρέπει να δείχνω και λίγο τζι-τζι όπως λέμε:P:p:p....δεν μπορώ όμως να περπατήσω τα 12ποντα η τα 15ποντα που κυκλοφορουν! έχω γυρίσει όόλη την Πάτρα, όόόλες τις μάρκες ...δεν με νοιάζει το κόστος δηλ άν είναι ακριβά ή φθηνά, απλά να ταιριάζουν με το στυλ του φορέματος και να μην με πονέσει στα 10' η μέση μου...τι να κάνω ρε γμτ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

υπομονή να κάνεις. αντε μπραβο που ετοιμαστηκατε. τα καρουζελ ολα οκ?

Εμεις μολις γυρισαμε απο μια μεγαααααλλληηη βόλτα στη μαρινα φλοίσβου, λιαστήκαμε, ιδρώσαμε και τωρα μαμ και νανι.

φιλακιαααα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...