Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

πρεπει ομως να μαθεις κι εσυ να το ανοιγεις μετα και να το πλενεις οταν το κανεις μπανακι για να μην παθει καμια φυμωση...αυτο μεχρι να μαθει να το κανει μονος του

φυμωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:confused:αλλο παλι και τουτο!!!

ααααααα δεν ειχα ιδεα για ολο το σκηνικο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και αυτο που κανει η ξαδερφη σου δεν ειναι καλο,δεν ειναι σωστο να ποναει το μωρο ετσι και μπορει να του κανει ζημια,κι εγω του το ανοιγω οσο παει και ποτε δεν εχει κλαψει ο μικρος...η ξαδερφη σου εχει μιλησει με το ντοκ?

76IGp3.png

κορίτσια μου σχετικά με αυτό το θέμα εμάς ο πρώτος γιατρός το έκανε κάθε φορά που πηγαίναμε η νέα μας είπε να μην το πειράζουμε εμείς ποτέ και οτι θα το κάνει το μωρό μόνο του σιγά σιγά

αν και την τελευταία φορά που πήγαμε πριν 10 μέρες το κατέβασε λίγο αυτή

αλλά γενικά ξέρω οτι στις μέρες μας καλό είνα να μην το πειράζουμε εμείς

ειδίκά αυτό που κάνει η ξαδέρφη σου είναι λάθος 100% σε τόση συχνότητα

μην σε στεναχωρεί

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

oyoyoy alohaaaaaaaa

κοριτσια εσεις με τα αγορακια τι τραβατε ...χμ χμ χμ χμ χιχιιχιιχι

που ειστε τι κανετε??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα

εμενα κοριτσια ειχα εννοια αν κανω αγορι τι θα κανω με το πουλακι του, γιατι τα ξερω ολα αυτα που λετε. ευτυχως η θεα τυχη με ευνοησε και δεν ασχολουμαι με πουλακια...

κοριτσια αν κανονισουμε παρασκευή εγω θα φερω και την Ιλιανα μαζι μου, οποτε γενικως θα ψιλοτρεχω. αλλα χαλαλι σας, γιατι μου εχετε λειψει και θελω να σας δω.

Αντε συντονιστείτε....

4Rnfp3.png

Αααα ρουλακι δεν σου εχω πει. Εχουμε βαλει το ρολοι-μπομπονιερα σας, πανω στα ραφακια της Ιλιανας που ειναι ακριβως πανω στην αλαξιερα της και καθε φορα που την αλλαζω μου ζηταει το λολοι της. Και μου δίχνει και την πότα (= πόρτα), γυρναει και τους δειχτες γυρω γυρω. Εννοειται οτι των δευτερολεπτων εχει ηδη σπασει....

4Rnfp3.png

Ροζακι μου, το τριημερο που θα ανεβουμε θα μας παραλαβουν τα παιδια απο το αεροδρομιο και θα φυγουμε κατευθειαν για Χαλκιδική για να κανουμε μπανακια (αν εχει καλο καιρο φυσικά).

Δεν ξερω αν οταν γυρισουμε τη Δευτερα το απογευμα αν θα προλαβω να συναντηθουμε αν και το βλεπω αρκετα δυσκολο ετσι οπως κανονιστηκε τελικα το θεμα.

Ελπιζω να τα καταφερουμε μωρε, θα στεναχωρηθω, ήθελα να ψωνισω και υλικό, χαχαα

4Rnfp3.png

καλημερα .....τι κανετε?

εγω τα εχω παιξει!!ειμαι πολυ μα πολυ κουρασμενη λεμε!!!!!!!!!!!!!!!

αχ smoutsaki μου αληθεια??μπραβο πολυ χαιρομαι που της αρεσε!!

και γω Γωγω μου τελικα δεν θα το πειραξω ...θα τον αφησω στα χερια του doctor...!!

τελικα θα βρεθουμε???παρασκευη απογευμα?Κολωνακι??για πειτε για πειτε!!

ποιες θα ειμαστε??

smouts

fifi

fairy

mara:?:

new?

jo

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα .....τι κανετε?

εγω τα εχω παιξει!!ειμαι πολυ μα πολυ κουρασμενη λεμε!!!!!!!!!!!!!!!

αχ smoutsaki μου αληθεια??μπραβο πολυ χαιρομαι που της αρεσε!!

και γω Γωγω μου τελικα δεν θα το πειραξω ...θα τον αφησω στα χερια του doctor...!!

τελικα θα βρεθουμε???παρασκευη απογευμα?Κολωνακι??για πειτε για πειτε!!

ποιες θα ειμαστε??

smouts

fifi

fairy

mara:?:

new?

jo

Εγω είμαι μεσα για παρασκευη !

Διαφημίσεις

αμα ειναι κολωνακι εννοειται ειμαι μεσα εδω δουλευω , τι ωρα και που .... δουλευω στα starbacks κοντα σας βολευει ή αλλου θελετε να παμε για ποτακι απογευματινο ? να ρωτησω εδω που ξερουν κανα καλο μαγαζι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Koritsia egw eimai mesa gia aurio peite mono wra...xerw arketa meri sto kolonaki exartatai ti theloume na kanoume kai ean exete kai mwra....ekei pou doyleyei i popi einai kala gia simeio sinantisis...peite mono wra egw tha mporw kapou metaxy 5.30 kai 6,30 den xerw ti wra tha teleiwsw apo to komotirio...filakia

αχ βρε κοριτσια, εγω θα εχω την Ιλιανα αυριο, πως θα ερθω???? Η μαλλον, για να το θεσω σωστότερα, μπορω να ερθω, αλλα βαριεμαι να κυνηγαω. Αλλα θελω να σας δω ρε γαμωτο (που σιγα μην σας δω αμα την εχω μαζι μου). Σας πειραζει πολύ να τη φερω?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...