Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

να που επιτελους πετυχενω και καποια εδω μεσα....τι κανεις κοριτσακι μου...η μκρουλα δυσκολευεται ε?

ειναι αληθεια παντως οτι εχουν επιδρασεις στον υπνο οταν νοιωθουν οτι τους λειπει η μανουλα ,το εχω διαβασει σε βιβλιο ...

γεια σου χαπυ μου!!!!!

τελικα, ετσι φαινεται,,,,οτι επηρεαζονται τα μικρουλια....και να σκεφτεις οτι δεν εχουν και αισθηση του χρονου.... νομιζω οτι φταιει το οτι την αφησα πολυ μικρη για να γυρισω στη δουλεια...ξερω γω μωρε>?????

εσεις τι κανετε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παντως με εχει γραμμενη χιχιχιιχ!!!

ο υπνος του ειναι ΙΕΡΟΣ!!!

happy τι κανεις??πως τα περνας?

Jo θα παμε για καφεδακι ....αλλα κατι ακουω και για ΒΕΡΤΗ.....ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧ!!!

Εσυ ποτε μπορεις ???

ελα κοριτσια να συννενοηθουμε πια:!:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμενα παντως με εχει γραμμενη χιχιχιιχ!!!

ο υπνος του ειναι ΙΕΡΟΣ!!!

happy τι κανεις??πως τα περνας?

Jo θα παμε για καφεδακι ....αλλα κατι ακουω και για ΒΕΡΤΗ.....ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧ!!!

Εσυ ποτε μπορεις ???

ελα κοριτσια να συννενοηθουμε πια:!:

ΒΕΡΤΗ ακουω! εγω κοριτσακια μου δεν μπορω να ακολουθησω σε κατι τετοιο, δεν μπορω να περασω καλα στα μπουζουκια αν δεν πιω ολο το Βοσπορο και τους παραποταμους.... και καθως θηλαζουμε ακομα... το αλκοολ απαγορευεται...τουλαχιστον στην ποσοτητα που οτ χρειαζομαι! χαχαχαχα

αλλα...μολις αποθηλασω! θα γινω στουπι! χαχαχαχαχα

καφεδακι γενικα μπορω τα απογευματα....

Διαφημίσεις

γεια σου χαπυ μου!!!!!

τελικα, ετσι φαινεται,,,,οτι επηρεαζονται τα μικρουλια....και να σκεφτεις οτι δεν εχουν και αισθηση του χρονου.... νομιζω οτι φταιει το οτι την αφησα πολυ μικρη για να γυρισω στη δουλεια...ξερω γω μωρε>?????

εσεις τι κανετε???

καλα ειμαστε,ο μικρος ζωηρευει και μας ξετρελλαινει....

76IGp3.png

τζο μου σε σκεφτομουν , τι κανεις που χαθηκες? ολα καλα?

Βρε παιδια αν θελετε να βρεθουμε κολονακι να παμε να πιουμε κανα ποτακι απογευματινο .Παρασκευη ειναι καλη μερα οντως , φυσικα θα ερθω αν δεχτουν να μου την κρατησουν γιατι αλλιως δεν μπορω παρα μονο βραδυ που θα την βαλω για υπνο και μετα .Για βερτη ειμαι καραμεσα και ναι θα πιω ολον τον βοσπορο γιατι θελω να ξεδωσω καπου , ολο δουλεια , διαβασμα και μεσα ...ε και δεν θηλαζω οεεεο χαχαχα επηξα λεμε ....

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Κοριτσια εγω ειμαι μεσα για Κολωνακι την παρασκευη αλλα νωρις γιατι μετα εχω να παω σε ενα παρτυ (εαν αντεξω) και θα ειμαι ετσι κιαλλιως κολωνακι γιατι θα κανονισω κομμωτηριο..(λεω να κανω ενα colour touch)και ενα κουρεματακι για το μαιευτηριο γιατι πραγματικα δεν βλεπομαι...ο αντρας μου με φωναζει γκισμο απο τα γκρεμλινς αυτο με την ασπρη τουφα μπροστα χιχι. κανονιστε λοιπον...φιλακια πολλα

Jo μην νομιζεις οτι ο λογος που ειναι ετσι η μικρη ειναι οτι λειπεις ,τιποτα δεν ειναι σιγουρο,2 φιλες μου που δεν δουλευουνε και που ειναι πολυ οκ με τα παιδακια τους τα ιδια με σενα εχουνε...για να μην χαλιεσαι αδικα στο λεω....

κοριτσια τι κανετε???

φιφακι μου γλυκο πλησιαζουν οι μερες εεεε???

χθες μια ξαδερφη μου με αγχωσε πολυ!!!

Στα αγορακια λεει πρεπει να βγαινει το πετσακι απο το πουλακι τους!!

εμενα κατι τετοιο δεν μου εχει πει ο doctor και να σας πω την αληθεια δεν τον ρωτησα και γω!!!

η αληθεια ειναι πως εχω αγχωθει με αυτο το θεμα!εσεις που εχετε αγορακια τι κανατε με αυτο???

rose......mpoumpou ....happy ....τι κανατε εσεις???????:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

βανιλιτσα εμας ο ντοκ ειπε να μην το πειραζουμε το ανοιγει εκεινος οποτε παμε...αλλα εγω του το κανω λιγο γιατι σε καποια φαση ηταν ετοιμο να κλεισει...γυρω στους 15 μηνες νομιζω ομως ο γιατρος το ανοιγει κανονικα βγαζει το κεφαλακι (ετσι ξερω τουλαχιστον οτι κανει ο δικος μας ντοκ

76IGp3.png

βανιλιτσα εμας ο ντοκ ειπε να μην το πειραζουμε το ανοιγει εκεινος οποτε παμε...αλλα εγω του το κανω λιγο γιατι σε καποια φαση ηταν ετοιμο να κλεισει...γυρω στους 15 μηνες νομιζω ομως ο γιατρος το ανοιγει κανονικα βγαζει το κεφαλακι (ετσι ξερω τουλαχιστον οτι κανει ο δικος μας ντοκ

αχ λες happy και μας να το ανοιξει αυτος??:rolleyes:μακαρι γιατι εγω δεν νομιζω να το κανω....ασε λεει που ποναει και λιγο!

βρε τι τραβαμε οι αγορομανες:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ναι πονανε λιγακι για 3 μερες μετα οκ...σου δινουν και ξυλοκαϊνη και βαζεις πανω...εγω να σου πω αυτο θελω να αποφυγω γιατι δεν μπορω να σκεφτω οτι θα ποναει το παιδακι μου

76IGp3.png

τελος του αλλου μηνα που θα κλεισουμε χρονο θα τον παω για το εμβολιο και θα τον ρωτησω!!

γιατι να κανω κατι μονη μου δεν παιζει!!

η ξαδερφη μου το κανει καθε μερα 5 με 6 φορες στην αλλαγη της πανας και κοντευει λεει να βγει...:rolleyes:

αλλα οποτε το κανει κλαιει πολυ γιατι λογικα ποναει!!

εγω επειδη εχουμε και το ιστορικο με την ουρολημωξη δεν υπαρχει περιπτωσει να βαλω χερι και να κανω το οτιδηποτε στην περιοχη!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...