Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Φαίρυ μου , δεν έχω στο πρόγραμμα καθόλου ταξίδι προς τα εκεί

αν προκύψει θα σας ενημερώσω όλες θέλω απαρτία

σε ευχαριστώ πολύ γενικά που με προτιμάς εδώ και καιρό φαίρυ

μαρσολάν μου κατά αρχήν ένα μήνυμα σου δεν είναι ποτέ ενόχληση

και δεύτερο ήθελα να σιγουρευτώ γιατί τα ελτα τελευταία μας έχουν ταλαιπωρήσει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου γεια σας , τι κανετε διαβαζω τα νεα σας τις τελευταιες μερες εχει παρουσιες το τοπικ μας ...πολυ χαιρομαι που ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας αν και μας τρομοκρατουνε που και που...τα δικα μου νεα ειναι οτι μπαινω στην 35 εβδομαδα την Δευτερα ο μπεμπουλης μου τωρα καθε μερα μου μιλαει αλλα ειναι τελειως αναποδα και μαλλον παμε για καισαρικη...λογω ζαχαρου κυησης που απεκτησα λεμε να γεννησω 21 Ιουνιου...πω πω δεν το πιστευω ακομη !!! Εντομεταξυ σημερα τελειωσαμε με το σπιτι και εχουμε τωρα να πλυνουμε και να οργανωσουμε τα πραγματα του μπεμπη..με την ψυχη στο στομα οπως παντα εγω...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΥΝΤΟΜΑ....θελω να σας ρωτησω διαφορα...και να σας δω φυσικα και να παρω την θετικη σας ενεργεια...ακομη σαν ονειρο μου φαινεται οτι ολα εχουνε παει καλα...θα παω για ψυχαναλυση μου φαινεται...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Κοριτσαρες μου γεια σας , τι κανετε διαβαζω τα νεα σας τις τελευταιες μερες εχει παρουσιες το τοπικ μας ...πολυ χαιρομαι που ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας αν και μας τρομοκρατουνε που και που...τα δικα μου νεα ειναι οτι μπαινω στην 35 εβδομαδα την Δευτερα ο μπεμπουλης μου τωρα καθε μερα μου μιλαει αλλα ειναι τελειως αναποδα και μαλλον παμε για καισαρικη...λογω ζαχαρου κυησης που απεκτησα λεμε να γεννησω 21 Ιουνιου...πω πω δεν το πιστευω ακομη !!! Εντομεταξυ σημερα τελειωσαμε με το σπιτι και εχουμε τωρα να πλυνουμε και να οργανωσουμε τα πραγματα του μπεμπη..με την ψυχη στο στομα οπως παντα εγω...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΥΝΤΟΜΑ....θελω να σας ρωτησω διαφορα...και να σας δω φυσικα και να παρω την θετικη σας ενεργεια...ακομη σαν ονειρο μου φαινεται οτι ολα εχουνε παει καλα...θα παω για ψυχαναλυση μου φαινεται...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

καλησπερα φιλεναδες...

φαιρακι για προτεινε εσυ?!!!;)

φιφακο με το καλο κοπελα μου...φτανει η στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!ενα χρονο θα εχει με τον Χρηστο ο μπομπιρας!!!23 ειμαστε εμεις!!!

απο την αλλη βδομαδα κανονιστε σημειο και ωρα συναντησης!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα...που ειστε καλε????????

πως περασατε Σ/Κ?

τα μικρουλια ολα καλα??

εμεις ξεκινησαμε και αυγουλακι....ολα καλα...εχει ζωηρεψει πολυ ο μικρος λεμε!!!ολο θελει ατα....!!!

ετοιμαζομαστε και για τα πρωτα μας γενεθλια!!

περπατησε κανα πατουσακι???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου jo....

τι κανει η μικρη???

καλα ειναι το μαναρακι μου! απλα δθυσκολευεται να κοιμηθει το βραδυ....δινουμε μαχι καθε βραδυ...και ξυπναει και ολη την ωρα... γενικα οι μερες ειναι καταπληκτικες και οι νυχτες δυσκολες....

δεν ξερω τι φταιει... ο γιατρος λεει οτιν της λειπω...και οντως εχει μια βαση αυτο που λεει, γιατι ΠΣΚ που ειμαι σπιτι ειναι πολυ αλλιως το παιδι...

εσεις τι κανετε/?? θα πιουμε κανα καφεδακι???

να που επιτελους πετυχενω και καποια εδω μεσα....τι κανεις κοριτσακι μου...η μκρουλα δυσκολευεται ε?

ειναι αληθεια παντως οτι εχουν επιδρασεις στον υπνο οταν νοιωθουν οτι τους λειπει η μανουλα ,το εχω διαβασει σε βιβλιο ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...