Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ρουλακι, αυτος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογος που σκεφτομαι να της κανω αδελφακι.

Στο να μην ειναι μόνη στην απώλεια των γονιών της, όσο τραβηγμενο κι αν ακουγεται.

Θα δουμε, καλα να ειμαστε, περιθώριο εχω μπροστα μου, δεν με πηραν και τα χρονια...

Αλλα κουραζομαι πολυ ρε παιδια με το ενα, με τα δυο τι θα κάνω? Θελω να ειμαι κι εγω καλά, και να χαιρομαι το παιδακι μου και οχι να σερνομαι και να γκρινιαζω συνεχως.

Ροζακι, ηρθε το ειδοποιητήριο....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmeraaaa εμενα η μπεμπα κοιμαται μαζι μασ εδω και κανα τριμηνο....ολη νυχτα....και δεν με αφηνει να γυρισω ουτε πλευρο..ερχεται απο πισω μου σαν βεντουζα και κολαει...ειμαι δουλεια τωρα ..αχ θελω να την παρω αυριο μια βολτα εδω αλλα δεν θα με αφησει να κανω τ ι π ο τ α...γωγουλα εσενα η μαμα σου κραταει τον αντωνακη?εμενα η πεθερα μου και δεν εχω παραπονο κανενα.η μαμα μου δουλευει.vanilitsa εχεις facebook?στειλε μου ονομα να σε κανω add απο το προφιλ του αντρα μου γιατι εγω δεν εχω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

smouts και εγώ αυτό σκέφτομαι , κοιτάς μπροστά όταν έχεις παιδί δεν είναι καθόλου τραβηγμένο.

ζώζα ναι μου τον κρατάνε όλη μέρα ακόμα και για να πάω γυμναστήριο όταν δεν μπορεί ο άντρας μου. βασικά μου τον κρατάει ο άντρας μου τα πρωινα το ΣΚ γιατί είμαι υπναρού ενώ αυτός καθόλου. σε γενικές γραμμές αισθάνομαι πολύ τυχερή. γιατί είναι και οι αδερφές μου και ερχόμαστε σο ίδιο θέμα με τα αδέρφια. η δίδυμη αδερφή είναι άνεργη σε αυτή τη φάση και τον κρατάει άνετα όσο η μάνα μου κάνει δουλειές. και ο μπαμπάς μου ώρες ατέλειωτες.

σμουτς άντε εύχομαι να σου αρέσουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ροζακι τα πηρα, ειναι φανταστικά, ειναι βεβαια αρκετα μεγαλα, αλλα με το μαλλι κατω δεν νομιζω οτι θα κανουν μπαμ. εντωμεταξυ εβλεπα τα ασπρα και τα ροζ, και δεν ηξερα ποιο μου αρεσει περισσότερο. Ειμαι τελειως σντουφ...

Εντωμεταξυ υπαρχει και ενα παραπανω απο αυτα που ειχε ζητησει η φιλη μου (η τουλαχιστον ετσι νομιζει), θα δω την παραγγελια το βραδυ. Ουτως η αλλως θελει να τα κρατησει γιατι της αρεσαν, απλα θελει να ξερει ποσο κοστιζουν.

οταν ερθω πανω, αν προλαβουμε να συναντηθούμε θα σου εχω πει και ποια αλλα θελω να μου φερεις

4Rnfp3.png

ΑΑΑ, ειπα και σε μια αλλη φιλη μου τη σελιδα, γιατι τα ειδε τωρα που τα εφερα εδω στο γραφειο και λύσσαξε. Τους φαινονται τοσο ωραια και οικονομικά που εχουν ξετρελλαθει

4Rnfp3.png

smouts θα δω ξανά την παραγγελία σου, το μόνο σίγουρο είναι οτι το ποσό είναι ακριβώς για τα πράγματα που έχεις μέσα.

θα πάω σπίτι και θα σου βγάλω αναλυτικά να πεις και στην κοπέλα.

τα σκουλαρίκια είναι μεγάλα αλλά εντυπωσιακά και θα φορεθούν τα λουλούδια το καλοκαίρι να το ξέρεις παντού

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χαίρομαι που σας άρεσαν, μάλλον θα θυμόταν κάτι που δεν ειπε γιατί επιβεβαιώνω αρκετές φορες πριν στείλω κάτι αλλά εντάξει άνθρωποι είμαστε μπορεί να γίνει και κανένα λάθος

μαρσολαν μου μήπως πήρες εσύ τα δικά σου ?

αααα αν δεν σου κάνει κόπο άσε ένα σχόλιο στον τοίχο του γκρουπ γιατί θέλω να φαίνεται η αξιοπιστία μας.

plssss

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζακι..εννοειται ηρθαν!!!

Δεν σου εγραψα γιατι εφοσον δεν σημιουργηθηκε προβλημα θεωρησα οτι δεν χρειαζοταν να σε ενοχλησω..

Και ειναι μουρλιαααααα!!!

Πανεμορφα...θα κανω σχολιο στανταρ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...