Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγώ γενικά δεν έχω κοντά μου ανθρώπους να μου δίνουν τέτοιες 'συμβουλές'. και φυσικά δεν έχω κοντά την πεθερά μου που σίγουρα θα είχε άποψη για όλα. το πρώτο διάστημα που γέννησα και είχαμε κάποια επαφή μιλούσε και στο τρίτο πρόσωπο ξέρεις το γνωστό η μαμά θα έπρεπε να κάνει έτσι να λέει στον Αντώνη.

μου γύριζε το μάτι μιλάμε. ευτυχώς τώρα δεν έχουμε επαφές.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμμμμμμ...εμενα δεν μου τις λενε οι δικοι μου...Τις ακουω απο αλλους γονεις και γενικα απο ασχετους ως σχολια γενικης φυσης!!

Οι δικοι μου και να πουν κατι δεν σκαω γιατι τους εξηγω και κατανοουν αμεσως...οταν λεω δικοι μου,εννοω και τα πεθερικα μου..

Αλλωστε βλεπουν πως μεγαλωνω την μικρη και ξερουν οτι κανω το καλυτεροι γι αυτην....

Καλα τα κακοπροαιρετα σχολια δε....τα πιανω στον αερα και τα γραφω εκει που δεν πιανει μελανι!!!

Ασχετο...η Πηνελοπη αυτη την στιγμη ειναι καθιδρη...μιλαμε ενα πυτζαμακι της φοραω και δεν ειναι καν σκεπασμενη και ειναι βρεγμενη στον σβερκο και στα μαλλακια...:shock:Εγω αντιθετως κρυωνω:rolleyes:

ναι ρε συ και δεν ήρθε ακόμα το καλοκαίρι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω με τα μαλλάκια του

έχουν μακρύνει αρκετά και τον ιδρώνουν τι θα γίνει το καλοκαίρι ?

αλλά και από την άλλη δεν τα θέλω και τελείως κοντά.

δεν εμπιστεύομαι και τα κομμωτήρια γιατί ο Αντώνης δεν κάθεται λεπτό ήσυχος που να τον κουρέψουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλα,εσεις τουλαχιστον εχετε μαλλακια μπολικα...

εμεις προς το παρον εχουμε πιο ελαφρυα κομη...

Πραγματι που να τα πας για κουρεμα μωρε???

Ροζακι,σε αφηνω!!!

Πολυ μου αρεσε που επιτελους τα ειπαμε και πηρε λιγη ζωη το καφε...

Μου φαινεται στην επομενη εγκυμοσυνη αν συμπεσει θα ξαναδουμε παλιες δοξες!!!

Καλη ξεκουραση!!!

Διαφημίσεις

koritsakia εγω θα σας απογοητευσω αλλα δεν θα ξαναγεννηουμε μαζι...ειναι τρομερο το αγχος να μεγαλωνεις ενα παιδι και δεν θελω να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη..ειμαι ευτυχισμενη με την μικρη.να ειναι γερη οπως ολα τα παιδακια ομορφη ειναι και εξυπνη και μου φτανει.αφηστε που με τα οικονομικα δεν ξερουμε τι θα γινει..εμεις ακομα το πολεμαμε με το εμποριο που κανουμε αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερουμε..αυτες οι κωλο επιταγες μεγαλο αγχος..καλα οσο γι αυτο με την αγκαλια συμφωνω με την marsolan.κι εγω δεν την αφησα ποτε να κλαιει.εμενα ειναι πολυ προσκολημενη..το βραδυ εννοειαι ολη νυχτα κοιμαται μαζι μας στο κρεβατι και συνεχεια αγκαλια.δεν μπορω να στριψω..ευτυχως εχω μαμα πεθερα κοντα και ολη μερα εχω βοηθειες..ειναι και η δουλεια που μου τρωει πολυ χρονο και να πω την αληθεια πολλες φορες νιωθω τυψεις που λειπω και την αφηνω τοσες ωρες στην γιαγια..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

έλα ρε συ Ζωή μου μην τα βλέπεις όλα δύσκολα, σκέψου πόση χαρά πήρες όλους αυτούς τους μήνες και πίστεψε με παίρνοντάς ο καιρός μένουν οι καλές στιγμές.

εγώ δεν μπορώ να περάσω ξανά το άγχος τον εξετάσεων την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά το θέλω πολύ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έλα ρε συ Ζωή μου μην τα βλέπεις όλα δύσκολα, σκέψου πόση χαρά πήρες όλους αυτούς τους μήνες και πίστεψε με παίρνοντάς ο καιρός μένουν οι καλές στιγμές.

εγώ δεν μπορώ να περάσω ξανά το άγχος τον εξετάσεων την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά το θέλω πολύ.

Θα συμφωνησω με την φιλη Γωγω!!!

θελω και γω πολυ να κανω δευτερο παιδακι....και μη σας πω πως μετα το καλοκαιρι θα το προσπαθησουμε!!!

εγω ειμαι μοναχοπαιδι και μπορω να καταλαβω πως ειναι να εισαι μονος σου...χωρις παρεουλα!!Χωρις εναν αδερφο η μια αδερφουλα να πιεις ενα καφε!!!

και επισης θα ηθελα να εχουν μικρη διαφορα ηλικιας για να εχουν κοινα!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλώς την βανιλίτσα, άντε θα μας βάλεις καμιά φωτό της βάφτισης να δούμε ?

ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι γιατί ξέρω πως είναι να έχεις αδέρφια και να έχετε καλές σχέσεις. βέβαια ο καθένας έχεις τις εμπειρίες του και αποφασίζει με βάσει αυτές. θα συμφωνήσω και με την ποπη και την μαρα επίσης.

έχουν τη δική τους γνώμη που είναι σωστή.

εγώ λέω από το νέο έτος να αρχίσω προσπάθειες, να πάω και διακοπές φέτος τι να μην πάω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σμουτς

ναι είναι δύσκολο να είσαι μαναχοπαίδι αλλά και οι λόγοι που έχει ο καθένας να μην κάνει δεύτερο ίσως είναι σημαντικοί για τον ίδιο.

εγώ δεν θα μπορούσα να μην κάνω άλλο ίσως και 3 αν μου δώσει ο Θεός.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα κοριτσια,

παντως κι εγω την Ιλιανα την βλεπω μοναχοπαίδι.

Αν και απόψεις σαν της Βανιλίτσας, ειναι που με κάνουν να το ξανασκέφτομαι.

οταν ημουν μικρη δεν με ενοιαζε καθολου που δεν εχω αδερφακια!!

τωρα ομως με ενοχλει!!Οι γονεις μεγαλωνουν και ......!!

Δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω το μωρο μου να το νιωσει αυτο!!Οι χαρες και οι λυπες μοιραζονται οταν υπαρχουν αδερφακια!!!

Προχθες εχασε μια φιλη μου τον μπαμπα της μολις 59 χρονων....και ειναι εγκυος στο πρωτο παιδακι της μολις 2 μηνων!!

Ειχε την αδερφη της λοιπον διπλα της...και μου λεγε Ρουλα αν δεν ειχα το αδερφακι μου να μου σταθει σε αυτη τη φαση τι θα εκανα?!!!

Μου κολλησε στο μυαλο αυτη η κουβεντα....!!!!!!

Βεβαια οπως λεει και η Γωγω ο καθενας για τους λογους του εχει την δικια του γνωμη και αποψη!!!

Φωτο απο την βαφτιση θα βαλω προσεχως ... ακομη δεν εχω παει να παρω τα δειγματα για να διαλεξω!!!

εβγαλα χαλιά εκανα και γενικη με σφουγγγαρισμα , εφτιαξα ντουλαπες και τα εχω παιξει!!!εχω και μια ιωσουλα λαιμο και συναχι....και μια χαρα!!χιχι!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα.

Η μικρη εμαθε στο κρεβατι μας και δεν παει με τιποτα στο δικο της .Καλομαθε οταν ηταν αρρωστη και τωρα συνεχεια διπλα μας ειναι , μαλλον φοβαται μονη .

Σκεφτομαι να μπαινω μεσα στην κουνια(μην γελατε) και να μαι διπλα της μεχρι να κοιμηθει αλλα σκεφτομαι μηπως δεν μας αντεξει η κουνια της :(

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα.

Η μικρη εμαθε στο κρεβατι μας και δεν παει με τιποτα στο δικο της .Καλομαθε οταν ηταν αρρωστη και τωρα συνεχεια διπλα μας ειναι , μαλλον φοβαται μονη .

Σκεφτομαι να μπαινω μεσα στην κουνια(μην γελατε) και να μαι διπλα της μεχρι να κοιμηθει αλλα σκεφτομαι μηπως δεν μας αντεξει η κουνια της :(

καλημερα Ποπη!!!

Το εχω κανει ..μη φοβασαι αφου αντεξε εμενα θα αντεξει και σενα χιχιχιιχιχ:tongue:!!!

Μη την μαθεις στο κρεβατι σας.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...