Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Ετσι ειναι, καινουργια δουλεια και σε απασχολει το ντυσιμο περισσοτερο

κοριτσι, δεν μου το δινεις εμενα το τριημερο που δεν εχω εξετασεις;

στις καλοκαιρινες διακοπες, εννοειται με την ιλιανα, θα παμε και το τριημερο στη Θεσσαλονικη μαζι, οποτε θα ηθελα κανα 3-4ημερο με το αντρονι μου μονοι μας.

Βεβαια να δω που θα τα βρουμε τα λεφτα για όλα αυτά, αλλα τελος παντων

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε καλά είπα για 2 καφέδες γιατί εδω έχει 4 ο καφές

χχμμ δεν ζητάς πολλά αλλά για την Ελλάδα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα

οι ανέσεις πρώτης ανάγκης θεωρούνται είδος πολυτελείας και κοστίζουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγώ πάλι για διακοπές σκέφτομαι να κάνουμε τα μπάνια μας με τον μικρό εδώ γύρω Χαλκιδική και για διακοπές κανονικές σκέφτομαι πάλι κάτι για έξω χωρίς τον μικρό φυσικά. όσο προαλαβαίνω γιατί θα μεγαλώσει και τέρμα αυτά. αν έρθει και δεύτερο εκεί να δεις γέλια. το αισθάνομαι φέτος θα είναι η τελευταία φορά που βγαίνω έξω γιαυτό πρέπει να το απολαύσω. χαχα τι λέω θεε μου

καλά αυτή η Γερμανού έγινε το ανέκδοτο της βραδιάς

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια μου,ειστε πολυ τυχερες αν μπορεσετε να πατε μονες με τον συζυγο διακοπες...εμεις απλα δεν μπορουμε:confused:

Απλα το πρωτο ΠΣΚ του Σεπτεμβρη που θα κατεβουμε Αθηνα για τον γαμο ενος καλου φιλου μας θα ειναι και η πρωτη φορα που μαλλον θα μεινει η Πηνελοπη με την γιαγια της ολομοναχη και εμεις το ιδιο!!!

Ελπιζω να παει καλα η φαση....

δεν φοβαμαι μην δεν περασει καλα η μικρη...τρελλαινεται για την γιαγια της...απλα δεν εχει ξαναγινει κι οπως και να το κανουμε θα εχω εγνοια!!!

Διαφημίσεις

marsolan μου αν θα είναι η πρώτη φορά που θα αποχωριστείς την μικρή θα είναι ζόρι δεν το συζητώ. το έζησα πρώτη φορά πέρυσι που πήγαμε διακοπές όταν ο Αντώνης ήταν 3 μηνων. 7 μέρες ήμασταν Τυνησία και κοιμόμουν ξυπνούσα με την σκέψη του. Μεγάλο ζόρι. Τώρα πάλι το ίδιο θα είναι αλλά σε πιο ελαφρύ βαθμό. Άλλωστε δουλεύω και έχω μάθει να μην τον βλεπω όλη μέρα.

Μου τον φέρνει βόλτα ο μπαμπάς μου κάθε μέρα από την δουλειά στην βόλτα τους και παίρνω την δόση μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια εγω την πρωτη φορα που την αφησα, οπου εβλεπα μωρο πηγαινα πανω του να παρω δοση μωρουδιλας και μετα περιμενα στο μπαλκονι οταν γυρισαμε και ηταν να μου τη φερουν οι γονεις μου. και μου εκανε και μουτρα

Σας καληνυχτίζω γιατι εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα βραδυνος τυπος οπως θα εχετε καταλαβει και αυριο δεν θα την παλευω

φιλακιααααα

4Rnfp3.png

καλό βράδυ σμουτς καλή ξεκούραση

χαχα φαίρυ δεν υπάρχει αυτό το πράγμα και εγώ κάθε βράδυ ψάχνω να δω τι θα βάλω το πρωί. συνδυάζω και κόσμημα παρακαλώ .

τώρα ποιος τι έκανε την κουτσουκέλα ? γιατί δεν μπορεί κάποια συγγένεια θα έχουμε χαχα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω λειψει 2 βραδυα ηδη οταν κατεβηκα Αθηνα τον Γεναρη αλλα ειχα σιγουρια γιατι εμεινε πισω ο πατερας της...Τωρα θα λειπουμε και οι δυο!!!

Λεφτα εχουμε αλλα οι τσεπες αδειες...:tongue::tongue:

Αντε,κατι ωραιο θα βρειτε να βαλετε καλε!!

άστα να πάνε ρε συ μαρσολάν νομίζω ότι όσο μεγαλώνουν τόσο πιο εξαρτημένη νιώθω

αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω γιατί εγώ έχω και αγόρι. θέλω το παιδί να γίνει ανεξάρτητο σε φυσιολογικά όρια και να μην είναι κολλημένο πάνω μου, ειδικά όταν θέλω και δευτερο παιδί. οσο μεγαλύτερος είναι ο Αντώνης όταν θα γεννηθεί το δεύτερο τόσο πιο δύσκολα θα είναι γι αυτόν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εγω Γεωργια μου δεν τα πιστευω αυτα!!!

Γιατι τα παιδια μας ακομη ειναι μωρα,εχουν αναγκη την αγκαλια,εχουν αναγκη το δεσιμο,εχουν αναγκη την μανα τους...

αργοτερα ειναι το μανικι να τα μαθεις να ειναι ανεξαρτητα,τωρα η ανεξαρτησια δεν μου λεει κατι γιατι δεν την καταλαβαινουν τα παιδακια μας...

Ξερεις οτι τωρα ειναι που μπαινουν για τα καλα στο αγχος αποχωρισμου οπως το λενε???

Ο αντρας μου δεν ξεκολλαγε απο το βρακι της μανας του μικρος,αλλα ειναι ενας ισορροπημενος ενηλικας,καθολου μαμακιας αλλα που αγαπα πολυ την μανα του....

Ολο το θεμα ειναι πως θα το περασουμε στα παιδια μας...να νιωθουν κοντα μας,να νιωθουν ασφαλεια και δεν θα εχουν προβλημα...Οταν ερθει η ωρα θα πρεπει να τους δινουμε πρωτοβουλιες και το πραγμα θα ρολαρει μονο του!!!

Οσο για το δευτερο παιδακι????Εεε...ισως να υπαρξει λιιιιιιγη ζηλια,αλλα με την σωστη καθοδηγηση ολα θα πανε καλα!!!:)

φυσικά, δεν το συζητώ να στερήσω από το παιδί μου το παραμικρό για να το κάνω ανεξάρτητο. όχι μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι. δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

απλά δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι υπερβολή σε ορισμένα πράγματα. και αυτά όχι σε αυτή την ηλικία. τώρα είναι ακομα μωρά.

το να γίνεις γονιός είναι πάρα πολύ δύσκολος ρόλος. γιατί δεν υπάρχει σχολή για σωστό γονιό. όλα είναι στην καρδιά του καθενός. γεννιέσαι δεν γίνεσαι.

και ελπίζω να γίνω σωστός γονιός για το παιδί μου για να έχει μια ισορροπημένη ζωή ως ενήλικας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεωργια μου το ξερω οτι εσυ δεν εισαι τετοιος ανθρωπος....αλλα το τι ακουω γυρω μου δεν λεγεται!!!Μην παρεις αγκαλια το παιδι,μην κακομαθεις το παιδι,μην εισαι συνεχεια με το παιδι,αστο να κλαψει....

αντε γεια,λεω εγω!!!

Η Πηνελοπη δεν στερηθηκε ποτε την αγκαλια μου και ποτε δεν εκλαψε απο στεναχωρια χωρις να την ηρεμησω...Δεν την αφησα ποτε να κλαψει παρα μονο οταν διαπιστωνα(τωρα τελευταια δηλαδη που μεγαλωνει) οτι κλαιει απο νευρα η αντιδραση!Ειναι προς το παρον ενα πολυ ανεξαρτητο πλασμα που ομως λαχταραει για την μαμα του!

Οσο για το ποσο δυσκολο ειναι να εισαι γονιος???Πανδυσκολο κατ εμε!!!και τιποτε δεν εχουμε δει ακομη....Μπροστα μας εχονται τα πιο απαιτητικα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...