Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αλήθειαααααα έλα ρε συ σμουτς προσπάθησε να βρεθούμε

και εγώ όλο λέω να το κατεβάσω και όλο το αναβάλω γιατί θέλει χέρια να το κάνουν γιατί έχει ροδάκια από κάτω και είναι στυλ λίκνο

αλλά δεν θέλω να την πάθω όπως την έπαθα στην μάνα μου με το παρκοκρέβατο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποια Γερμανού ρε σμουτσ ? όχι οτι το βλέπω αλλά η Ναταλία ήταν και αυτοί ?

ναι και εμένα μου θυμίζει τα παλιά σπάνια πια καταφέρνουμε να βρεθούμε έτσι μαζί

καλά που υπάρχει και το facebook και δεν χανόμαστε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

θα προσπαθησω στο υποσχομαι. θα ειναι και το πρωτο ταξιδι της Ιλιανας με αεροπλανο, αναρωτιεμαι πως θα της φανει

νομίζω οτι θα της αρέσει σίγουρα

μακάρι να τα καταφέρεις να βρεθούμε έχουμε να πούμε τόσα πολλά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η δραγουμη μαρσολανακι,η δραγουμη, μπερδεψα τις ναταλιες

βρε ροζ μου αρεσανε και κατι αλλα σκουλαρικια γμτ αλλα θα με κρεμασει αναποδα ο αντρας μου. ολο εξοδα κανω τον τελευταιο καιρο καλωπιστικης φυσεως

κοριτσια ψαχνομαστε για μερος για διακοπες, πειτε καμια αποψη

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χαχα ναι είπαμε τελικά Δραγούμη

έχω ένα ζευγάρι τέτοια παπουτσοπέδιλα και θέλω και δευτερα.

μπήκα στο σαιτ τις μούγιερ και δεν μου ανοίγει η καρτέλα με τα καταστήματα τώρα βρήκε να κολλήσει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η δραγουμη μαρσολανακι,η δραγουμη, μπερδεψα τις ναταλιες

βρε ροζ μου αρεσανε και κατι αλλα σκουλαρικια γμτ αλλα θα με κρεμασει αναποδα ο αντρας μου. ολο εξοδα κανω τον τελευταιο καιρο καλωπιστικης φυσεως

κοριτσια ψαχνομαστε για μερος για διακοπες, πειτε καμια αποψη

χαχα ποια λες ? εντάξει πες οτι θα πιεις έναν καφέ δύο μέρες γιατί τόσο περίπου είναι το κόστος των περισσοτέρων.

και εγώ ψάχνομαι για διακοπές

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δυστυχως Σμουτσακι εμεις φετος θα αρκεστουμε στο εξοχικο στο χωριο...Οποτε δεν μπορω να προτεινω μιας κι ουτε καν μου εχει περασει απο το μυαλο το που να παμε..:rolleyes::tongue:

Φανταζομαι ομως θα θες να ειναι καπου ανετα και για το παιδι???Ξερω εγω??Τι σας αρεσει γενικα??

τα c 137

εγω θελω κατι που να ειναι δωματια, οχι ξενοδοχειο, ΠΑΝΩ στη θαλασσα, οικονομικό, με μέρος που να εχεις πραγματα να κανεις για να μην βαρεθουμε και κατα προτιμηση και καμια παιδικη χαρα, και που να μη θελει εισιτηρια

ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;

4Rnfp3.png

καλε ποια γερμανου χαχαχα αααααα η δραγουμη εφυγε?? και φανταστειτε οτι αυτο εβλεπα αλλα με συνεπηρε το ιντερνετ.

Που λετε ναπατε?? με παιδι ή μονοι?? εμεις εχουμε κερδισει ενα τριημερο στην μυκονο αλλα δεν προλαβαινουμε να παμε με τις κολοεξετασεις .

ψαχνω να βρω τι θα φορεσω πρωι πρωι αυριο ...τι μπελας και αυτο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...