Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελλοου!!!

Καλα Σμουτσ....η παιδιατρος το χει χαμενο ετσι?????Τι λες βρε ζωον στην μανα με αυτο το υφος,ηλιθια....Εκνευριζομαι,και οχι δεν δεχομαι το ανθρωποι ειναι-λαθη κανουν!!!

Παιδια,το υψος εμενα δεν μου λεει κατι...ειλικρινα!!!Παρολο που εμενα με λες ψηλη και γενικα το σοι μου ειναι η πλειοψηφια κατεβα να φαμε θελω η Πηνελοπη μου να ειναι καλα απο υγεια και καλος ανθρωπος κι ας ειναι στο μελλον κοντουλα!

Εχω τοσα παραδειγματα φιλεναδων και φιλων που δεν ειναι πρωτο μποι αλλα ειναι ωραιοι,επιτυχημενοι και καλοι ανθρωποι που πραγματικα δεν σκαω.

Αυτο που δεν θελω ειναι να εχω ενα υπερβαρο παιδι και κανω τα παντα ωστε οσο περναει απο το χερι μου-στις ηλικιες δηλαδη που οριζω εγω τι τρωει να τρεφεται σωστα και υγιεινα χωρις υπερβολες!!

Κι επισης αυτο που θελω ειναι να μπορεσω να την βοηθησω να καλλιεργησει και τα ταλεντα της και την ψυχη της.Το υψος ειλικρινα δεν με ενδιαφερει σε σημειο να σκασω...το ελεγχω φυσιολογικα!!!

Σμουτσ,εγω γι αυτο της φοραω δερματινο παντοφλακι που να κρατα τον αστραγαλο μεσα στο σπιτι...αλλα εμας η παιδιατρος δεν μας ειπε για παπουτσια απο την στιγμη που δεν εχει φυγει απολυτα το παιδι!Ναι,μολις γινουν τα πρωτα βηματα χρειαζονται ανατομικα παπουτσια αλλα αυτα τα ορθοπεδικα κλπ ειναι πατεντες των Ελληνων για να πουλησουν.Δεν ειναι τυχαιο οτι στο εξωτερικο πουθενα δεν αναφερεται η λεξη αυτη για τα παπουτσια...Παντως,ακομη κι εκει υπαρχουν χιλιες δυο σχολες οπως για το γαλα,το αλατι στο φαι,τον θηλασμο κι αντε μετα η καθε μανα να ψαχνει πιο ειναι το σωστο!!!

Η Πηνελοπη ειναι ετοιμη να κανει το μετεωρο βημα του πελαργου:tongue:

Σημερα επιτελους εκανε 2-3 βηματα μονη της...για να δουμε!!!

Να πας στα μουγερ εχει πολυ καλα παπουτσια και μαλακα .Να κοιταξεις αν και πεδιλο να ειναι ψηλο πισω και να πιανει στον αστραγαλο .Τοσα λεφτα για τρεις μηνες και αυτα τα παπουτσια αλλα η αληθεια ειναι οτι τωρα πρεπει να βαλουν καλο παπουτσι .

Το καθισμα το εχετε γυρισμενο μπροστα???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μωρε εννοειται οτι το να ειναι καλα ειναι το μονο που με ενδιαφερει, σιγα μην ασχοληθω με το υψος, αλλα αυτο που μου ειπε μ εστειλε. κατα τ αλλα δεν ανησυχω και ουτε και ασχολουμαι, το παιδι εχει μια φυσιολογικη αναπτυξη μεσα στο χρονο, αλλωστε ας μην ξεχναμε οτι γεννηθηκε και μικρουλα (49 πόντους)

γεωργια ο μπεμπης νομιζω οτι σου εχει παρει το μαλλι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλώς την μαρσολάν, ναι έχεις δίκιο όλοι το ξέρουμε

και το βάρος και εμένα με απασχολεί περισσότερο, γιατί ο μεταβολισμός του παιδιού χτίζεται από τώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι ρε...δεν ειχε τροπους η τυπισσα!!!

Πως το ξεφουρνιζεις ετσι!!

Σμουτσακι,κι η δικια μου 49 ποντους γεννηθηκε και εναν μηνα νωριτερα σχεδον!!

Φαιρακι,εγω οπως εχω ξαναπει την εχω να κοιταει ακομη προς τα πισω!!

Ροουζ,ο Αντωνελος νομιζω εχει απο καιρο αρχισει να σου μοιαζει περισσοτερο!!

Να πας στα μουγερ εχει πολυ καλα παπουτσια και μαλακα .Να κοιταξεις αν και πεδιλο να ειναι ψηλο πισω και να πιανει στον αστραγαλο .Τοσα λεφτα για τρεις μηνες και αυτα τα παπουτσια αλλα η αληθεια ειναι οτι τωρα πρεπει να βαλουν καλο παπουτσι .

Το καθισμα το εχετε γυρισμενο μπροστα???

Τρίμηνο; Εμενα τα πρωτα πρωτα που της αγορασα (αυτα μετα τον παιδιατρο) τα φορεσε ενα μηνα. Μετα αλλαξε νουμερο και σε 2 μηνες ξανααλλαξε

4Rnfp3.png

δεν ξέρω ρε παιδιά που έχει μούγιερ εδώ στην Θεσσαλονίκη πρέπει να ψάξω.

σμουτς το μαλλί του είναι καρμπόν του άντρα μου ακόμα και τις κορυφές έχει.

το δικό μου το φυσικό είναι καστανό ανοιχτό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

το καρεκλάκι ακόμα προς τα πίσω κοιτάει βασικά δεν το έχω αλλάξει ακόμα κάνω έρευνα για καινούργιο τώρα. το κρεβάτι πότε θα το κατεβάσετε τέρμα κάτω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν ξέρω ρε παιδιά που έχει μούγιερ εδώ στην Θεσσαλονίκη πρέπει να ψάξω.

σμουτς το μαλλί του είναι καρμπόν του άντρα μου ακόμα και τις κορυφές έχει.

το δικό μου το φυσικό είναι καστανό ανοιχτό.

εχει σιγουρα γιατι εμενα μου εκαναν δωρο στη βαφτιση μουγερ κατι ξαδελφια μου απο θεσσαλονικη

οσο για το μαλλι δεν το ηξερα, εμοιαζε με το δικο σου.

Α ροζ, το τριημερο του αγιου πνευματος θα ανεβουμε Θεσσαλονικη με την Ιλιάνα. Θα μείνουμε στα παραπανω ξαδελφια. Ελπιζω να ξεκλεψω λιγο χρονο και να μπορεσουμε να συναντηθούμε

4Rnfp3.png

πρέπει να κάνω μια έρευνα γιατί τώρα είναι και μεταβατική περίοδος πρέπει να πάρω κάτι να το φορέσει το καλοκαίρι.

εγω θα σου προτεινα αν προκειται να παρεις απο τωρα και για το καλοκαιρι να του παρεις παπουτσοπαιδιλα, ξερεις αυτα που ειναι κλειστα μεν, αλλα εχουν τρυπες μπροστα. Τωρα τα φοραει με κάλτσες και αργοτερα σκετα. Αν θες κοιτα στα αλμπουμ στο αλμπουμ της ιλιανας τη φωτο 38.

Αυτα ειναι τα πρωτα πρωτα που της αγορασα που σας ελεγα. και τετοια της ξαναπηρα και μετα. Ολο το καλοκαιρι με τετοια τη βγαλαμε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...