Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

βανιλιτσα....dont worry!!!Αν προσπαθησει για Παπ και δεν προχωραει ο κολποδιαστολεας δεν θα σε πιεσει...εμενα τουλαχιστον δεν με πιεσε!ο κολπικος υπερηχος ειναι μια χαρα,δεν ποναει καθολου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλημερα. επιτελους μετα απο τόσο καιρό ανοιγω ξανα το καφε.

μαρσολανακι τι ειδικοτητα εχεις? και εγω πρωτο πτυχιο μαθηματικου εχω.

μπουμπουκακι καλό κουραγιο. χαχα και εγω με τα μπουτς εξω ειμαι συνεχεια και που και που ξεχνιεμαι και βγαινω και λιγο μπαλκονι, ευτηχως απεναντι δεν υπαρχει πολυκατοικια.

και εγω κοριτσια όλα μονη τα κανω. εχω μαθει και τοσα χρονια που ζουσα μακρυα απο γονεις. τα πεθερικα μου ειναι πολυ υπερπροστατευτικα με τα παιδια τους και μου σπανε τα νευρα γιατί προσπαθουνε αναλογως να συμπεριφερθουνε και σε μενα. τους κανει και εντυπωση που δεν ειμαι κολλημενη με την μαμα μου. αν ειναι δυνατον.

βανιλιτσα κοιτα να χαρεις το παιδακι σου και να μην στεναχωριεσαι με ποιον τροπο θα τον ταισεις. οτι μπορεις καλυτερο το κανεις για τον μπεμπακο σου. καλε ανοιξε φεισμπουκ να σαι δουμε, εχω περιεργεια να σε δω.

ροζουλα βλεπω και τις φωτο σου που βαζεις τελευταια, εισαι μια κουκλα και πραγματικα πολυ αδυνατη. τα μαλλακια σου ειναι στο φυσικό ίσια? ζηλευω τα ισια μαλλια, τα δικα μου ειναι σπαστα και τα ισιωνω.

εγω κοριτσια εχω χασει αρκετα κιλα, τωρα ειμαι στα 49. δεν προλαβαινω να φαω το βραδυ και ετσι μου κοπηκε και η ορεξη.

αρχες σεπτεμβρη μαλλον κατεβαινουμε αθηνα, θελω να μαζευτουμε με τα μωρα μας όσες μπορουμε.

καλημερα κι απο μενα κοριτσια.

κι εγω θελω πολυ να σας δω ολες. Ο κοσμος να χαλαει, θα ερθω να σας συναντησω κι εσας και τα μωρουδελια σας.

Μπηκε το αφεντικο, σας αφηνω. φιλακιαααα

4Rnfp3.png

καλημέρα κορίτσια μου

χαίρομαι που βλέπω το φορουμ ξανα γεμάτ από κόσμο

τελευταία ήμασταν μόνο 2-3 ατομα

νεφέλη μου τα μαλλιά μου τα ισιώνω φυσικά γιατί είναι ελαφρος σπαστά τόσο όσο να μην κάθονται έτσι όπως τα θέλλω. Πιστολάκι φυσικά όχι τίποτα μασιά και τετοια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

και οι φωτο που έχω στο facebook είναι προ εγκυμοσύνης φυσικά, τώρα είμαι λίγα κιλά παραπάνω αλλα τις βάζω για να παίρνω κουράγιο να γυρίσω πάλι εκεί.

έτσι για την πληροφορία να μην νομίζει καμια ότι το παιδί το έβγαλα από το στόμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

και εμας μας λειπεις μπουμπουκα, και η μαρα, και ο εαυτος μου (ψωναρα).

εγω δεν καταλαβα ποτε πως αποφασισατε να μετακομισετε ετσι αποτομα. σε κανα χρονο δε λεγατε?

Σε κανα χρονο και βαλε λεγαμε Σμουτσακι μου να παμε στο δικο μας σπιτι στη Βουλα, αλλα προεκυψε μια καλη ευκαιρια εδω παλι στην περιοχη που μενω, ενας πολυ καλος μας φιλος εφευγε απο το διαμερισμα του (δικο του) και πηγαινε στο πατρικο του και ετσι μιας και το σπιτι ειναι απειρως μεγαλυτερο και ανακαινισμενο περσι ειπαμε ας το κανουμε γιατι ειλικρινα δεν ηταν πλεον βιωσιμο το αλλο - σκονταφτες πανω σε αντικειμενα ηταν ασφυκτικα γεματο πια...

Σε δυο μερες εγινε η μετακομιση για να καταλαβεις, πανικος...

ειμαστε ακομη κομματια απ την κουραση, αλλα χαλαλι μωρε, θα επιβιωσουμε!

αχχχχχ διακοπουλες θελωωωω

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Εγω παλι ρε κοριτσια ειμαι πισω στα κιλα μου αλλα το σωμα μου εχει αλλαξει, αν δεν κανω καμια γυμναστικουλα δεν θα δω διαφορες πο θελω, αλλα οσο το σκεφτομαι γελαω...εδω δεν βρισκω χρονο για βασικα πραγματα...

Εμας βοηθεια γιοκ, διοτι οι γονεις του καλου μου το ειχαν πει απο την αρχη οτι δεν κρατανε παιδια, οι δικοι μου παλι θελουν μεν αλλα εγω δεν θελω πολλα πολλά και απο την αλλη η μαμα μου εχει θεματα υγειας και δεν μπορει και πολλά πραγματα και νιωθω ανασφαλεια να της αφησω το παιδι...

πχ ήρθε τις προαλλες για να ειναι μαζι μας λιγες ωρες για τη μετακομιση και της ζητησα να μου φτιαξει 120μλ γαλα και μου εφτιαξε 200 και το εφερε καυτο ρε κοριτσια...καυτο ομως δεν το κρυωσε καν...απορω εμενα πως με μεγαλωσε...τυχαια ζω λέτε???

Εντωμεταξυ θελω να ξεκινησω τοσο πολύ πιλατες αλλα ειλικρινα δεν καταφερνω ουτε να μεγειρεψω με το θηλασμο δεν μπαινουν σε προγραμμα τα μπεμπε ευκολα!

Παντως εντος βδομαδας και βαλε θα αλλαξω τακτικη...θα κανω καθε μερα βολτες με το μικρακι μου και οπως παει και αν δεν ειναι και ησυχος μωρο ειναι δεν χαλασε ο κοσμος...

Νεφελακι αν ερθεις κατω εννοειται θα κανουμε μιτινγκ δεν το συζητω!!!!

Σας ειπα οτι μου λειψατε????

Εδω στας Αθηνας οι φιλεναδες μου την εχουν κανει με ελαφρα (λες και ειμαι καμια πολύ μαμα εγω) και δεν εχω που να λεω ουτε τον πονο μου αλλα ουτε και τα χαζα μουυυυυυ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Κι εγώ εκπαιδευτικός είμαι,κορίτσια,αλλά κάνω ωρομισθίες ακόμη...Επομένως δουλεύω και στον ιδιωτικό τομέα...

Απ ό,τι βλέπετε δεν έχω γεννήσει ακόμη...Κι αυτή η ζέστη δεν αντέχεται!!!!!!!!Όλο μέσα στο air condition...

καλημερα ...καλημερα και απο μενα τον ξενυχτι:roll:

δεν εκλεινε ματι σημερα το μικρουλι μου...ποναει απο τα κολικακια του και εκει που τον παιρνει λιγο ο υπνος να τα κλαματα!!!

Μου ειπε ο παιδιατρος για κατι σταγονιτσες και μπορει να του τις παρω μηπως ηρεμησει λιγο!

εγω σημερα εχω 37, ευτυχως υποχωρει ο πυρετουλης, οχι τιποτα αλλο θελω να εχω δυναμη να εχω το μπεμπη...γιατι πεθερα και μανα ....πανικος!!

Που λες marsolan μου ας παω αρχες Αυγουστου για κολπικο και για παπ θα του πω και γω απο Σεπτεβριο!

Ρε γαμτ, του δινουμε το Frisolan , αλλα παρολο που ο μπεμπακος ειναι φαγανουλης και το πινει ολο το γαλα , μη σας πω οτι του φτιαχνω και επιπλεον 30γρ, παλι στασιμο ειναι το βαρος του!!!

εχω παθει κριση...γιατι τρωει το μωρακι μωρε!

εχει κολλησει στο 3500 εδω και τρεις μερες!Μηπως να του πω του doctor να το αλλαξουμε.Εσεις πιο γαλατακι δινετε?

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κι εγώ εκπαιδευτικός είμαι,κορίτσια,αλλά κάνω ωρομισθίες ακόμη...Επομένως δουλεύω και στον ιδιωτικό τομέα...

Απ ό,τι βλέπετε δεν έχω γεννήσει ακόμη...Κι αυτή η ζέστη δεν αντέχεται!!!!!!!!Όλο μέσα στο air condition...

evi μου...υπομονη κοπελα μου , σε καταλαβαινω γιατι και γω περιμενα περιμενα να γεννησω και τιποτις!!Μεχρι που ενα πρωινο τσουπ τα πονακια και λιγο αιματακι!!

Μην ανυσηχεις δεν σε εχει ξεχασει το μπεμπε....θα ρθει:wink::lol:

ααα οσο για τους γιατρους πεφτουν και εξω...εμενα ενα βραδι πριν στο Ιατρειο του μετα την εξεταση με τα ¨ΓΝΩΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ¨μου λεει : αργουμε ...ο μπεμπης ειναι ψηλα και μαλλον θα μπεις με τεχνιτους την αλλη βδομαδα.....5 ωρες μετα....αρχισαν τα πονακια:-D:P:tongue:!!!

Πινε πολλα υγρα και κατσε στην δροσουλα!Που γεννας??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

βανιλιτσα μου τι κανεις?

μην ανησυχεις για το μπεμπη σου θα παρει βαρος. εμενα καποιες φορες εδειχνε και ελαφρυτερη απο την προηγουμενη μερα. Και να μη στενοχωριεσαι που αναγκαστηκες και το εκοψες. Ετσι επρεπε να γινει.

Μπουμπου μου, το σωμα θελει μηνες για να επανελθει. Κι εγω τα κιλα τα εχασα στις 40 μερες ολα, αλλα στο 6μηνο το σωμα μου αρχισε να ερχεται στα ισια του. Και φυσικα στο 9μηνο πληρως. Δεν ειναι μυθος αυτο που λενε.

Κι εγω φυσικα τα μαλλια μου τα ισιωνω, γιατι ποτε δεν εχουμε αυτο που θελουμε.

Ευούλα μου υπομονή κοριτσακι, τον εφαγες το γαιδαρο.

ααα, επισης γιατι εχετε λυσσαξει ολες να κανετε τωρα τεστ παπ? Καταρχήν εμενα μου ειχε πει, να αδιαθετησω κανα δυο φορες πρωτα και μετα να παω κι εγω πηγα μετα απο 6 μηνες να κανω. Και στις 40 μερες εμενα δεν μου εκανε κολπική, μονο υπερηχο

4Rnfp3.png

γεια σας κοριτσια

να μαι και εγω,χαθηκα για λιγο αλλα επανηλθα

ο μπεμπης μου βγηκε ζορικος,μιλαμε για πολυ ξενυχτι

ειδικα τις πρωτες μερες μςεχρι να προσαρμοστει στο νεο περιβαλλον

το κωμικο.....ουτε στην κουνια του κοιματε ,ουτε στο λικνο ,που πηραμε για να

χωραει στην κρεββατοκαμαρα μας,μονο στο πορτμπεμπε

το συζητησα με τιον παδιατρο και μου ειπε ,οτι μαλλον του θυμηζει το cocoon που τον ειχαν στην μοναδα

ψιλοδιαβασα και λιγο αυτα που λετε

εγω κοριτσια εχω για βοηθεια την μανα μου...ΜΟΝΟ.....ο αντρας μου το βραδυ κοιματε του καλου καιρου....2 φορες που χρειαστηκα την βοηθεια του εφαγε κλωτσια για να ξυπνησει,:confused::P:confused::P:confused::P

η μανα μου βεβαια με πρηζει....ντυνει τον μπεμπη σαν κρεμμυδι,"γιατι ειναι μικρο τοπαιδι,ενα ζυμαρακι"

και την υπολοιπη μερα φροντιζει να μου λεει οτι εγω τα κανω ολα λαθος και οτι ο αντρας μου ειναι $@%&%$^ και δεν ασχολειται μαζι μας και οταν ασχολειται με τον μπεμπη οτι κανει το κανει λαθος

τσακωθηκαν κιολας μια μερα και προσπαθουσα να τους τα ξαναβρω ,λεγοντας οτι εχει παρεξηγησει ο ενας τον αλλον,ωσπου στο τελος εκανα μια κριση κλαματος απο την κουραση και την ενταση και μου ειπαν

"μηπως πρεπει να πας σε ενα ψυχολογο να σε βοηθησει?"

καλο ε?

χθες βγηκα μετα απο 2,5 μηνες κλεισουρα και αισθανθηκα οπως οταν ειμασταν στις πρωτες ταξεις του γυμνασιου και βγαιναμε σαββατο απογευμα

δεν ξερω αν καταλαβαινεται τι εννοω.....

αντε σας ζαλισα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κοριτσια ,να πω κι εγω μερικες αγωνιες για τον μπεμπη?

εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωει ο μπεμπης καθε 3 ωρες ελευθερα

αλλα ρε κοριτσια εμενα μου φαινεται σαν να διψαει συνεχεια ο μπεμπης

μου ειπε να αποφυγω το χαμομηλι γιατι μπορει να του αρεσει και να μην τρωει γαλα

πως σασ φιανεται αυτο που σας λεω?βλακεια?

επισης δεν εχω βρει πανα καταλληλη ακομη

η libero Νο 1 newborn τον κανει να συγκαιγεται

η libero Νο 2 newborn ειναι μεγαλη

η παμπερσ 2-4 κιλα ειναι σχετικα μεγαλη

ποια να δοκιμασω?

εχετε να προτεινεται κατι?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ελα ρε γκελακο σε χασαμε.

Αχ τα ιδια τραβαω κι εγω με τη μανα μου. ακολουθησε παιδι μου το ενστικτο σου και ασε τη μανα σου να λεει. και προς θεου μην αποπαιρνει τον μπαμπα και τον απογοητευει.

Το θεμα πανες τωρα, ποσα κιλα ειναι ο μπεμπης και του ειναι μεγαλη η 2-4 της παμπερς? Ας ειναι μεγαλη εμφανισιακα, δεν πειραζει, το θεμα ειναι να εφαρμοζει καλα στα ποδαρακια του και να μην εχει διαρροες. Αν και παλι εχει, σφιξτη λιγο παραπανω. Και μην ντυνει η μαμα σου το παιδι χοντρα, ζεσταινονται τα μωρακια πολυ. οπως ντυνεστε εσεις θα το ντυνετε κι αυτο. Και να τσεκαρεις τον αυχενα του, τη μυτουλα του, τα ακρα του. ΕΤσι θα καταλαβαινεις αν ζεστενετε ή κρυώνει.

4Rnfp3.png

αχ αυτά τα κιλά ρε κορίτσια , όχι τόσο τα κιλά όσο η αλλαγή στο σώμα

βλέπω τις φωτογραφίες μου και λέω θα γίνω ξανά ποτέ έτσι ?

Είναι και που δεν μπορώ να πάω ακόμα γυμναστήριο με την καισαρική

Από Σεπτέμβρη τώρα να περάσει 6μηνο από την γέννα.

Γκέλυ μου μην μασάς , εσύ να κοιτάς τον εαυτό σου και την οικογένεια που μόλις έκανες.

¨ολα τα άλλα να μπαίνουν και να βγαίνουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...