Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφου την κοιταζε απο αναπτυξη πως παει, ομιλια, και μου λεει πολυ καλα κλπ., τη μετραμε σε ύψος και κοιταζοντας τις καμπύλες μου λέει.

Ειναι κοντούλα.

Ναι της λεω κι εγω το ξερω.

Εχετε μου λεει κληρονομικότητα σε κοντό ύψος;

Ε, της λεω η πεθερα μου ειναι 1,55.

Δαγκώνεται.

Μου λεει, απο Σεπτέμβρη, θα κανουμε μία γενική αίματος και θα δούμε μηπως της δώσουμε αυξητική ορμόνη!!!! Κόκκαλο εγώ.

της λεω κι εγω ημουν πολύ κοντό παιδί μεχρι τα 15 που αδιαθετησα, μετα πηρα μπόι και εφτασα στα φυσιολογικά.

Επιμένει, είναι πολύ κοντή. Είναι στο 3ο Διεθνές στανταρ για νανισμό. Ξανά Κόκκαλο εγω.

Της λεω ΤΙ?

Και μου λεει, ειναι 2 ετων και 10 μηνων ετσι?

Οχι καλε της λεω, 1 έτους και 10 μηνών.

Ειχε κανει λαθος στο μέτρημα η βλαμμενη και νομιζε ότι η Ιλιανα ειναι ενα χρονο μεγαλύτερη και μου απανταει,

αααα εκανα λαθος, και σε ειδα τοσο ανετη οταν μου ελεγες για την πεθερα σου και με κουφανες. Λεω δεν ανυσηχει αυτη η μανα?

4Rnfp3.png

ελα παναγία μου έπαθα τώρα

καταρχήν εγώ είμαι 1,57 και δεν νομίζω ότι είμαι νάνος και δευτερον πως είναι δυνατό να κάνεις ένα τέτοιο λάθος. κοιμότανε ?

άκου εκεί ένα χρόνο μεγαλύτερη.

εμάς μας είπε οτι είναι στην 75 θέση δηλαδή στα 100 παιδάκια της ηλικίας του τα 75 έχουν αυτό το ύψος. δεν μας είπε τίποτα παραπάνω ότι είναι κοντούλης κτλ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μα το 1,55 φυσιολογικο της φανηκε σαν υψος, αυτη κουφαθηκε που της ειπα ετσι ανετα 1,55 γιατι αυτη νομιζε την ιλιανα ενα χρονο μεγαλυτερη και λεει το 1,55 δεν ειναι λογος να ανησυχησει καποιος, και αυτη η μανα που εχει τοσσσσοοοο κοντο παιδι που φτανει στα ορια του νανισμου, δεν ανησυχει;

4Rnfp3.png

τι ύψος έχει τώρα η Ιλιάνα ?

καλά εγώ θα ήθελα μισή ώρα για να συνέλθω μετά από αυτό

αυτή η γυναίκα δεν βλέπει το βιβλιάριο πριν ανοίξει το στόμα της ? και στο κάτω κάτω πρέπει να έχεις και κάποια γονίδια που να βάζουν σε υποψίες όχι έτσι στα καλά καθούμενα. πολλά παιδιά έχουν περίεργη ανάπτυξη ύψους. με την έννοια τα βλέπεις μέτρια και ρίχνουν μπόι απότομα και άλλα που για την ηλικία τους θεωρούνται ψηλά τελικά μένουν στάσιμα.

αν και για μένα το μέλλον μου φάνηκε γρήγορα δεν είχα εκπλήξεις.

όσο για τον Αντώνη γερός να είναι και δεν με νοιάζει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Σορρυ ελειψα για λιγο, και μαλλον βγήκες.

Η Ιλιάνα ειναι 81 πόντους. μωρε το βιβλιαριο ανοιχτο το ειχε, απλα εκανε λαθος στο μετρημα βασει της χρονιάς που γεννήθηκε. Τελος παντων, συμβαινουν και λάθη, τι να κανουμε.

οταν λες απο νωρίς φανηκε για σένα τι εννοείς;

4Rnfp3.png

γεια σας κορίτσια, τι κάνετε...εμείς εδώ σε βαφτιση ήμαστε το πρωί, τώρα ριλαξάρουμελίγο πριν το νάνι..ή ό,τι άλλο προκύψει:-P:-P:-P

Πώς είσαστε;

Καλέ Σμουτσάκι τι κανεις..καλά τι βλήτο η γιατρός; Πριν τα ξεστομίζουν αυτά κυριά μου να της πεις τσεκάρουν την ηλικία!!!!τι χαζή!

Τι κανετε βρε κορίτσια;Τα πατουσάκια σας;.....χρονίσανε τα περισσότερα ε;..εμείς είχαμε 8 συνεχόμενα δοντια και τα παίξαμε από την αϋπνια..αλλά τώρα όλα καλά!έχει γίνει ο γουργούρης σαν ανοιχτήρι!!!:-P:-P:-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

όταν λέω από νωρίς εννοώ από την εφηβεία φυσικά και μετά ως παιδί δεν ξέρω τι ανάπτυξη είχα δεν ρώτησα και ποτέ. στο σχολείο όμως στην παρέλαση πάντα στις τελευταίες σειρές ήμουν

γεια σου παστάκια καλά είμαστε και εμείς

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα εγω θα παθαινα ταραχη αμα μου ελεγε ετσι η γιατρος σμουτς , σοκ επαθα ...να σας πω εχω και εγω ενα αγχος με το υψος , δεν την βλεπω να ειναι και πολυ ψηλη αλλα οκ δεν με νοιαζει να γινει και πολυ , θελω να φοραω τα τακουνακια της , πιο πολυ με νοιαζει να ειναι φυσιολογικη η αναπτυξη της , εχω πολυ αγχος πανω σ αυτο .

Ροζ μου για το γουστο ναι στο εχω πει και εγω , εχουμε οντως το ιδιο γουστο , ολα μα ολα που φορας ειναι παρομοια με αυτα που φοραω και εγω χιχιχιιχιχιχι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ροζάκι μου καλά είμαστε κι εμείς...

Ρε κορίτσια, αλήθεια τώρα..τι κοντοί και ψηλοί;...ΥΓΕΙΑ να έχουν τα παιδάκια....εγώ είμαι 1,67 και ο πάστας 1,69...ο γουργούρης είναι 75 πόντους...ΚΑΙ; υγεία να έχει το παιδάκι μου, Παναγία μου!Τόσα ακούμε...απλά θεωρώ οτι οι γιατροί μας ψιλοτρελαίνουν και με αυτές τις λεπτομέρειες...καλό είναι να τα παρακολουθούν, αλλά μην το χάσουμε κι εντελώς!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

και εγώ ποτέ δεν κοιτάω αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο δεν με νοιάζει ιδιαίτερα

απλά έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να πάρει και από μένα. τίποτα δεν πήρε εμφανισιακά τι σκατά το ύψος μου θα βρει να πάρει ?

όσο για την υγεία και εγώ φαίρυ έχω μια μόνιμη αγωνία όλα τα βλέπω ύποπτα δεν ξέρω γιατί. προσπαθώ να μην σκέφτομαι όμως γιατί δεν θα την βγάλω καθαρή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εμεις παστακια μου ακομα δεν εχουμε φτασει τους 75 , τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρο που μετρηθηκε

ναι μωρέ κορίτσια..βλακείες!...καλά η εκπομπή "Πρωταγωνιστές¨θεωρώ οτι είναι από τις καλύτερες....άσχετο, απλά την βλέπουμε τώρα....κορίτσια την κάνω για νάνι...φιλάκια σε όλες σας...ο γουργούρης μου σας παπάει!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Για τα παπουτσια που λετε .Σμουτς εχεις δικιο , τα παπουτσια που πηρε η νονα της τωρα το πασχα ειναι ψηλα πισω για να της κρατανε το ποδι αλλα δεν τα φοραμε σπιτι

και εγώ αυτό βλέπω για τους λεπρούς , άντε καλή ξεκούραση.

ρε κορίτσια για τα αγοράκια δεν έχει μεγάλη ποικιλία στα παπούτσια τι να πάρω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...