Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

KI EGV APO GALA ΝΑΝ 3 ΔΙΝΩ ΣΚΟΝΗ..ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ 2 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗς ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ.MARSOLAN ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ..ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟ FOROUM?ΕΜΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΙΡΘΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ Και ΠΕΦΤΕΙ.ΠΑΠΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ?ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕ .ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΥΤΟΥΠΙΕ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΩ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ CROCODILINO..ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ..αραγε θα φυγει αυτο το"λιπος"απο το ποδι?χαχαχα.ρε κοριτσια εμενα η μπεμπα απο τοτε που γεννηθηκε εχει χαλινο στην γλωσσα αυτο το πετσακι απο κατω και ειπε ο γιατρος να παμε σε ενα παιδοχειρουργο 5 λεπτα να το κοψουμε ..κι ολο πισω το αφηνω..δεν ειναι τιποτα λεει απλα αν δεν το κοψουμε παιζει να μη μπορει να πει το ρρρρρ ..θα παμε αλλα τρεμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωή μου θα φύγει το λίπος από το πόδι είναι φυσιολογικό και το έχουν όλα τα παιδάκια. Και εμείς έχουμε χοντρή πατούσα και γάμπα όταν βρίσκω παπούτσι για την πατούσα αν είναι σε στυλ μποτάκι πιέζει την γάμπα.

Δεν ήξερα τι είναι αυτό στην γλώσσα πρώτη φορά το ακούω και πως το κατάλαβε εξέτασε και το στόμα της ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φαινοταν οταν εκλαιγε και το ειδε ο παιδιατρος..εγω ..ελεγα αχ τι χαριτωμενο..δεν ηξερα οτι ηταν το πετσακι αυτο πιο κοντο απο οτι επρεπε..ολα τα παιδακια εχουν χαλινο απλα της μμπεμπας ειναι πιο κοντος..και καλα μπορει να μην αφηνει την γλωσσα να ανεβει ψηλα να φτιαξει το ρρρ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ροζακι,τι νεα??Ολα καλα??

Πραγματι ενω εχουμε προσφατες φωτο ολο το αμελω να τις ανεβασω...γιατι δεν τις εχω περασει ακομη στο pc....αλλα θα το κανω συντομα!!!

Θα σβησω τις πιο παλιες και θα βαλω καινουργιες!!

κι η Πηνελοπη οταν βγαινουμε και εχει ηλιο παντα φορα αντηλιακο και καπελακι,δεν παιζει να την βγαλω εξω χωρις...αν πιασουν δε για τα καλα οι ζεστες θα την κυκλοφορω απο τις 18.00 το απογευμα και μετα..μιας και δεν ξυπνα πριν τις 11 ωστε να την κυκλοφορησω πρωι..Απο τις 12 και μετα δεν θα την βγαζω εξω γιατι ο ηλιος και η ζεστη εδω που μενουμε ειναι φρικη!!!

Εντωμεταξυ..το γαλα σκονη ειναι απιστευτα βολικο,ουτε να σηκωθω απο το κρεββατι δεν χρειαζοταν αλλα τωρα με το φρεσκο εχω εγερτηριο στις 7 καθε πρωι,βγαζω το μπουκαλι απο το ψυγειο,το βαζω στον θερμαντηρα και της το δινω λιγο πιο μετα....αλλα δεν ηθελα πλεον να πινει την παλιοσκονη με την ταυρινη και τα προσθετα τωρα που τρωει τα παντα οποτε χαλαλι η μικροταλαιπωρια!!Το επομενο βημα μας ειναι να κοψουμε την θηλη στο μπουκαλι και να περασουμε στο εκπαιδευτικο στομιο...Το νερο ηδη το πινει σε μπουκαλι με καλαμακι!!!

Zωζα,εγω μεσα στο σπιτι δεν της φοραω παπουτσια και ειναι το καλυτερο για το ποδι και την πατουσα του παιδου.Την εχω με καλτσακια ή δερματινα μαλακα παντοφλακια!Εξω της φοραω αλλα η Πηνελοπη γενικα δεν περπατα ολομοναχη ακομη...μας κρατα το χερι και κανει βηματα...αλλα εχω διαπιστωσει οτι τα αθλητικα ειναι βαρια...οποτε περιμενω να καλοκαιρεψει και να της φοραω πεδιλακια που ειναι πιο ελαφρυα γενικα!

Μην φοβασαι,ολα καλα θα πανε με τον χαλινο...να πας σστον γιατρο να βοηθησει την μικρουλα σου και δεν θα εχετε προβλημα!!!

ΗΡΑΚΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΑΑΑ ,ολγα σε επαιρνα το πρωι αλλα δεν....

κοριτσακια μου να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας , να τα δουμε και να τα καμαρωσουμε οπως επιθυμουμε!!!

Εχθες καναμε παρτυ τελικα οπως τα ειχα πει , δεν ηρθαν πολλα παιδακια οπως υπολογιζα λογω γιορτης αλλα περασαμε παρα πολυ ομορφα.

Ζωη μου καιρο εχω να σε δω

Νεφελι μου τι κανεις , καλα να σου πω οι κορες μας στα ιδια κυβικα ειναι χαχαχαχα φαντασου οτι και μενα χοντρουλα μου την ανεβαζουν χοντρουλα μου την κατεβαζουν αλλα απο κιλα ειμαστε κοντα στα δικα σας .Το χερι της εχει μια φοβερη διπλα που με τρελαινει .

Ακομα δεν εχουμε περπατησει ρε γμτ ενω ολα δειχνουν οτι θελει μαλλον επειδη η πεθερα μου την εχει καλομαθει συνεχεια αγκαλια και πλαι της γιατι φοβαται . Η αληθεια ειναι οτι μου την εχει κακομαθει λιγο και εχει γινει λιγο στριμενακι αλλα κανω τα στραβα ματια , στην ουσια αυτη με βοηθαει πιο πολυ απο ολους .

Μαρσολαν μου ναι λυποθυμησε ενω πηγαινε να κανει εμετο , εχασε τις αισθησεις της .Τελικα μαλλον ηταν η αντιβιωση που της εκανε αυτο το κακο , πρεπει να το ψαξω γιατι της λειπει το ενζυμο για τα κουκια και ισως αυτη η αντιβιωση να μην ηταν για αυτην αν και η παιδιατρος το ξερει τι στο καλο ρε γμτ .Παντως ειναι παρα πολυ καλα τωρα πεταει .Πηγαμε και σε βαπτισια το πρωι .

Σμουτς μου εχω ξεκινησει στην νεα δουλεια .Μια χαρα ειναι τελικα απλα αυτο το 5-530 με σκοτωνει ρε γμτ .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

αααααααα και μετα απο αυτο που παθαμε η παιδιατρος μας εδωσε για λιγο καιρο το andvance γαλα αλλα χωρις λακτοζι για λιγο καιρο .Η μικρη τρελαινεται πινει και 400 μλ .

Οντως βολευε περισσοτερο η σκονηη ειδικα με τον βραστηρα .

Θα παρω γκαζακι για πιο ευκολια

Πιο αντηλιακο πηρατε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ποπακι μου τι κανεις? μου ελειψες?

Ζωουλα κι εσύ. Να χαίρεσαι και την κορακλα σου

Αληθεια σας βολευε περισσοτερο η σκόνη? πωπω εγω εχω βρει την υγεια μου με το έτοιμο.

Εγω το ζεσταινω στο μικροκυματων.

Νεφελακι μου για ψαρια και τετοια μην με ρωτας, τα εχω ξεχασει τελειως. απο χτες σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω για το ψαρι και εχει κολλησει το μυαλο μου. ουτε σε πιο μηνα μας το εβαλε δεν θυμαμαι.

Αντιηλιακο εχω παρει της απιβιτα. καλό φαίνεται.

σας φιλω, παω να παιξω μπαλα με την κορη μου στον ΠΗΠΟ.

4Rnfp3.png

κορίτσια μου τι κάνετε ? Πόπη με τρελαίνει το πόσο κοινό γούστο έχουμε στα ρούχα και τα παπούτσια. σαν αδερφές ρε παιδί μου. θα μπορούσαμε άνετα να ανταλλάσσουμε ρούχα. βέβαια εσύ είσαι ψηλή θα σου έρχονται λίγο κοντά γιατί εγώ είμαι βάζω τα φοράω και κοντά.

Ζωή μου καλό είναι να το κάνεις όσο η μπέμπα είναι μικρή για να ξεχάσει και καλύτερα. όσο μεγαλώνει τόσο δυσκολότερα θα είναι.

μαρσολάν μου και εγώ σβήνω τις παλιές και ανεβάζω άλλες. γιατί γεμίζει ο κατάλογος.

για παπούτσια και εμείς σπίτι τίποτα με τα καλτσάκια και μαλακά παπαλάκια φοράμε. τώρα που ανοίγει και ο καιρός και τίποτα ακόμα.

φαίρυ το πάρτυ σας ήταν τόσο ροζ που με τρελαίνει πεθαίνω για ροζ και μπαλόνια. τι κρίμα να μην μπορούσαμε να έρθουμε. όσο για το κακομαθημένο νομίζω οτι όλα τα παιδιά σε αυτή τη φάση είναι έτσι. ο Αντώνης να δεις τσιρίδα και κακό όλη η γειτονιά μας ακούει αν του πάρεις κάτι από το χέρι. τεντώνεται τόσο προς τα πίσω από τα νεύρα του κάνει τόξο και χτυπιέται σαν να τον χτύπησε ρεύμα. αφού λέω παναγιά μου τι έχω να τραβήξω. τελικά δεν ξέρω αν είναι από το οτι τον κακομαθαίνουν οι γονείς μου ή το έχει και από μέσα του το νευρικό μιας και εγώ είμαι μέσα στην υπερένταση. ως χαρακτήρας είμαι ολίγον νευρική.

Αντιηλιακό μας έδωσε ένα laroche-posay 50 δείκτη. δεν το ήξερα.

όσο για περπάτημα εμείς δεν έχουμε τάση ακόμα γιατι από ισορροπία μηδέν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου ροζακι, περιμενω με ανυπομονησια το πακετακι μου. ελπιζω αυτη τη φορα να ερθει νωρις

Να σας δωσω μια συμβουλη ως λιγο πιο παλια μανουλα; Επειδή τα παιδακια σας ειναι σε φαση να περπατήσουν, να ξερετε οτι ειναι πολυ σημαντικο το παπουτσι σε αυτη τη φαση.

Πρεπει να ειναι κλειστο στον αστραγαλο για να τον κραταει σταθερο και να τα βοηθήσει να σηκωθούν. Ακομα και στο σπιτι. Το να ειναι ξυπολητα στο πλακακι δεν τα βοηθαει απολυτως σε τιποτα. Το να ειναι ξυπολητα σε ανωμαλο εδαφος βοηθαει.

Σας το λεω, γιατι πηγαμε 11 μηνων στην παιδιατρο με κατι πεδιλακια της πλακας, και μου λεει, δεν μου αρεσουν, πηγαινε παρτης τετοια παπουτσια (σαν αυτα που σας περιεγραψα). Τελειωνοντας απο την επισκεψη κατεβηκα στο crocodilino που εχει ακριβως απο κατω απο το ιατρειο και της αγορασα παπουτσακια. Την μεθεπόμενη μερα το παιδι σταθηκε ορθιο μονο του χωρις να κρατιεται από πουθενά. Και μετα απο μερικες μερες ξεκίνησε να κανει δειλα δειλα 2-3 βηματακια εντελως μονη της χωρις να την κραταει κανενας. Γι αυτο σας λεω, ειναι πολυ σημαντικο το παπουτσι σε αυτη τη φαση. Μπορει και να καθυστερησει να περπατησει ενα παιδι απο αυτο

4Rnfp3.png

και για να σας προλαβω, η Ιλιανα δεν ηταν ετοιμη ακομα να περπατησει και απλα ετυχε να συμπεσει με την αγορά του παπουτσιού. Αυτό έγινε 11 μηνων και η Ιλιανα τελικά περπατησε 3 μερες μετα τα γενεθλια της κανονικα πια.

Αρα το παπουτσι τη βοηθησε να σταθει και να κανει τα πρωτα της βηματακια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ναι σμουτς λογικό μου ακούγεται εγώ τα παπούτσια δεν του τα φοράω γιατί νομίζω τον καταπιέζουν, έχει στρουμπουλό πόδι και γάμπα. έχεις κανένα λινκ να δούμε ?

ο Αντώνης δεν στέκεται χωρίς να κρατιέται ακόμα και τότε τις περισσότερες φορές είναι στις μύτες. οπότε με ένα παπούτσι ίσως να αναγκάζονταν να πατήσει ίσια.

τα πράγματα σου έχουν φύγει από την μέρα που σου είπα. σε λογικές συνθήκες θα τα παραλάβεις μέσα στην εβδομάδα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η αληθεια ειναι οτι το παιδικο λιπος στο ποδαρακι, καθιστα λιγο δυσκολοτερο το θεμα παπουτσι. Και να ξερετε οτι αν ενα παιδακι ειναι βαρυ, ισως αργήσει λιγο περισσοτερο γιατι δεν μπορει να στηριξει το βαρος του απο νωρις.

Εμενα η Ιλιανα δεν εχει καθολου τετοιο λιπος, δεν ειχε ποτε. Εχει πολυ λεπτεπιλεπτο ποδαρακι

4Rnfp3.png

ο αντώνης είναι 11900 εδώ και τρεις μήνες πήραμε μόνο 600γρ. οπότε πάμε καλά από βάρος αλλά εχει φουσκωτές πατούσες και απο γάμπα φούσκα κανονική οπότε νομίζω οτι κάθε παπούτσι θα τον ζορίζει ειδικά τα μποτάκια. άσε που ιδρώνει η πατούσα του και γίνεται μούσκεμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτό σίγουρα γιατί τις πρώτες φορές έλεγα έλα ρε συ μπαίνει και τελικά τα γυρίζαμε πίσω όπως και τα ρούχα.

όσο μεγαλώνει το παιδί και αρχίζει να περπατά σταματά να παίρνει βάρος συνέχεια. αν και παίρνουμε σταθερά ύψος κάθε μήνα είμαστε ακόμα 75 πόντους. ελπίζω να πάρει το ύψος του άντρα μου γιατί καήκαμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...