Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

nefelaki μου γλυκο, αντε μας λειπεις, ξαναμπες να γραφεις.

να χαιρεσαι το ελινακι σου το τσαχπινικο αυριο και να γιορτασετε ονειρεμενα γενεθλια.

φιλια πολλα

βρε ποπη, οταν σου εγραψα το μεσημερι, δεν ειχα συνειδητοποιησει αυτο που εγραψες, οτι δηλαδη το ανδριανακι λιποθυμησε. Πωπω φανταζομαι σοκ. Θα παθαινα εγκεφαλικο ακομα κι εγω που ειμαι τερας ψυχραιμιας

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μολις μου λυποθυμησε ημουν στο ταξι για το παιδων .Μου κοπηκανα τα ποδια αφου και ο ταξιτζης τρελαθηκε και ετρεχε , δεν υπαρχει χειροτερο απο το να παθαινει κατι το παιδι σου .

Σημερα ειναι ευτυχως πολυ καλυτερα , τελικα καλα καναμε και δεν της καναμε εισαγωγη .Προφανως η αντιβιωση την πειραξε και εγινε αυτο το πραγμα .

Eνταξει εχω μεινει τωρα...Λιποθυμισε η Ανδριανουλα μας???Ποπη μου τι να σου πω??Πως εγινε ρε παιδι μου...δεν ειχε τις αισθησεις της??Δεν επικοινωνουσε??Γυρισαν τα ματακια της??Ειλικρινα στεναχωριεμαι και φανταζομαι πως θα ενιωσες...Περαστικα να ειναι και ποτε να μην ξαναβιωσετε τετοιο πραγμα..

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!

Και ναι γράφω στο φόρουμ μετά απο τόσο καιρό! Με τις περισσότερες βέβαια μιλάμε στο fc, για όλες τις υπόλοιπες όσο μπορώ μαθαίνω τα νέα σας!

Σήμερα είμαι πολύ συγκινημένη, αύριο γινόμαστε ενός έτους και μου έρχονται στην μνήμη όλα όσα περάσαμε μαζί! Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και για πολλά άλλα που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια! Το Ελινάκι είναι μια χαρά και σας φιλάει όλες προσωπικά.

Φαιρούλα μου τι να πω! Σε φαντάζομαι σε τι κατάσταση θα βρισκόσουν! Περαστικά στην Ανδριανούλα μας και εύχομαι να μην το ξαναβιώσετε! Εχω ακούσει για παρόμοιες περίπτωση, μάλλον για ίωση πρόκυται. Ισως να έφταιξε και το ψαράκι, εύχομαι να ηρεμήσει σύντομα!

Σε όλες τις κοπέλες που βαφτίζετε εύχομαι με το καλό και όλα να κυλήσουνε όπως τα επιθυμήτε!

Και σε όλα τα νεοφώτιστα μπεμπόνια εύχομαι να είναι ευτυχισμένα και καλότυχα.

Νεφελακι...να ειναι εκατοχρονο το Ελινακι μας!Παντα γερο και χαρουμενο το ζουζουνι σου!!Πολυ χαιρομαι που σε βλεπω κι εδω!!

Φιλακια

KORIΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ.ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΡΑΚΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΙ(ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ)ΚΑΙ ΕΛΙΝΑΚΙ!ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ.3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ..ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΖΙ..ΦΙΦΑΚΙΙΙΙΙΙ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΣΟΥ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!

Και ναι γράφω στο φόρουμ μετά απο τόσο καιρό! Με τις περισσότερες βέβαια μιλάμε στο fc, για όλες τις υπόλοιπες όσο μπορώ μαθαίνω τα νέα σας!

Σήμερα είμαι πολύ συγκινημένη, αύριο γινόμαστε ενός έτους και μου έρχονται στην μνήμη όλα όσα περάσαμε μαζί! Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και για πολλά άλλα που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια! Το Ελινάκι είναι μια χαρά και σας φιλάει όλες προσωπικά.

Φαιρούλα μου τι να πω! Σε φαντάζομαι σε τι κατάσταση θα βρισκόσουν! Περαστικά στην Ανδριανούλα μας και εύχομαι να μην το ξαναβιώσετε! Εχω ακούσει για παρόμοιες περίπτωση, μάλλον για ίωση πρόκυται. Ισως να έφταιξε και το ψαράκι, εύχομαι να ηρεμήσει σύντομα!

Σε όλες τις κοπέλες που βαφτίζετε εύχομαι με το καλό και όλα να κυλήσουνε όπως τα επιθυμήτε!

Και σε όλα τα νεοφώτιστα μπεμπόνια εύχομαι να είναι ευτυχισμένα και καλότυχα.

Καλημερα ...

Φαιρυ μου πως ειναι η μικρη???ελπιζω να ειναι καλητερα και να αρχισε τις τσαχπινιες της!!!!

Ελινακι μου γλυκο Χρονια σου Πολλα και Ευτυχισμενα!!!

Να σε χαιρονται οι γονεις σου και συντομα με ενα αδελφακι;)!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

KORIΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ.ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΡΑΚΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΙ(ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ)ΚΑΙ ΕΛΙΝΑΚΙ!ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ.3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ..ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΖΙ..ΦΙΦΑΚΙΙΙΙΙΙ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΣΟΥ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ

Zwza μου τι κανεις???

ποσο χαιρομαι που σε πετυχαινω!!!

Η μικρη σου τι κανει??

Κωνσταντινα θα την βγαλεις ή Ελενη??

αχ βρε κοριτσια ποσο συγκινητικο ειναι αυτο που ζουμε εδω μεσα!!!Περισυ μια μια εμπανε και ελεγε ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!και τωρα μια μια μπαινει και λεει για τα πρωτα Γενεθλια και για την Βαφτιση!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Αρχισε να φτιάχνει ο καιρός και η διάθεση μας θα έλεγα!

Χρόνια πολλά στην κοράκλα της Ζωής, να τα εκατοστήσει!

Φαιρούλα γλυκιά καλή αρχή και εύχομαι το Ανδριαννακι να είναι πολύ καλύτερα!

Φιφάκι εύχομαι να απολαμβάνεις αυτές τις τελευταίες ημέρες την κοιλίτσα σου, μέχρι να γεννηθεί ο παίδαρος σου! Να έχεις τον πιο εύκολο τοκετό του κόσμου!

Από κοιλάκια πως πάνε τα μπεμπόνια σας? Εμείς ρε κορίτσια στις φώτο φαινόμαστε γεματούλες αν και είμαστε 9800 με 76 πόντους. Ολοι αφρατούλα μου την λένε.

Σμουτσάκι την Ιλιάνα πότε την άρχισες ψαράκι και με τι ακριβώς αρχίσατε? Σε καμιά εβδομάδα που τελειώνω με το τεστ του ασπραδιού του αυγού θα περάσω σε ψάρι. μου είπε για γλώσσα ή μπακαλιάρο.

Καλημέρα κορίτσια!

Από κοιλάκια πως πάνε τα μπεμπόνια σας? Εμείς ρε κορίτσια στις φώτο φαινόμαστε γεματούλες αν και είμαστε 9800 με 76 πόντους. Ολοι αφρατούλα μου την λένε.

Σμουτσάκι την Ιλιάνα πότε την άρχισες ψαράκι και με τι ακριβώς αρχίσατε? Σε καμιά εβδομάδα που τελειώνω με το τεστ του ασπραδιού του αυγού θα περάσω σε ψάρι. μου είπε για γλώσσα ή μπακαλιάρο.

Νεφελακι,δεν σου αρεσει να την λενε αφρατουλα την ομορφη??Γλυκια σαν τσουρεκακι???Εμενα μου αρεσει πολυ να βλεπω καλοζωισμενα,αφρατα μωρα...Εκτος αν χρησιμοποιουν την λεξη για να την πουν χοντρουλα που δεν ειναι με τιποτε!

Ενα ζουμερο κουκλι ειναι η Ελινα μας...

τι να πω εγω που η Πηνελοπη ειναι 11500 κιλα?

Δεν πα να την πουνε οπως θελουνε??

Εγω ξερω οτι το παιδι μου ειναι μια χαρα κορμαρα και το ιδιο λεει και η γιατρος μας!

Ειναι ανεπτυγμενη,τσουπωτη,λυγερη οπως το Ελινακι,το Ανδριανακι,η Πουκυ και ολα τα μωρακια της παρεας..

Μην σκας καθολου ομως!!!

Ψαρακι εμεις εχουμε το οκ να ξεκινησουμε με οτι θελουμε...απλα δεν χω βρει ακομη φρεσκο ψαρι για να δωσω...Μολις βρω,θα της φτιαξω ψαροσουπιτσα μιαμ μιαμ...

Κεφαλι,μπακαλιαρακια,γλωσσα και οτιδηποτε αλλο γινεται ωραιο βραστο!!!

Αααα...

χρονια πολλα στην Κωνσταντινα της Ζωης..Σημερα εχει και εορτη(τυπικα) και γενεθλεια!!!

KORITSAKIa μου σας ευχαριστω για τις ευχες..ετοιμαζομαστε για την τουρταρα το απογευμα..εγω ψαρι της δινω απο τον 9 μηνα!βρισκω φρεσκα και τις δινω καθε σκ περιπου..ρε κοριτσια εσεις δινεται στα μωρακι κορα απο ψωμι και γενικα δινεται στερεα τροφη οχι αλεσμενη?εμενα η πεθερα μου της δινει λιγο ψωμι κι εγω τρεμω μην πνιγει.και μπισκοτο που παει να φαει φοβαμαι μην κοψει μεγαλο κομματι και της μεινει στο λαιμο.φοβαμαι πολυ.ο αντρας μου λεει πρεπει να αρχιζει να συνηθιζει να τρωει.marsolan την πηνελοπη την βαφτισατε?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

KORITSAKIa μου σας ευχαριστω για τις ευχες..ετοιμαζομαστε για την τουρταρα το απογευμα..εγω ψαρι της δινω απο τον 9 μηνα!βρισκω φρεσκα και τις δινω καθε σκ περιπου..ρε κοριτσια εσεις δινεται στα μωρακι κορα απο ψωμι και γενικα δινεται στερεα τροφη οχι αλεσμενη?εμενα η πεθερα μου της δινει λιγο ψωμι κι εγω τρεμω μην πνιγει.και μπισκοτο που παει να φαει φοβαμαι μην κοψει μεγαλο κομματι και της μεινει στο λαιμο.φοβαμαι πολυ.ο αντρας μου λεει πρεπει να αρχιζει να συνηθιζει να τρωει.marsolan την πηνελοπη την βαφτισατε?

Ζωζα,και παλι χρονια πολλα και καλα!Μωρε..τι αερινο πλασματακι ειναι αυτη η κορη σου??Πολυ ντελικατη..κι ετσι οπως κατεβαζει και τα χειλακια..μουρλια!!

Οσο για το φαγητο...εχει δικιο ο αντρας σου αλλα να το πατε σιγα-σιγα..

Ποσα δοντακια εχει η Κωνσταντινα???

Εγω της δινω κανονικα και μπισκοτο(τα Νουτριτσια ειναι πολυ μαλακα και λυωνουν στο στομα) και κορα ψωμιου και γενικα εχω μπει στα πατημενα φαγητα...

πχ..σημερα το βραδυ της εφτιαξα ομελετιτσα 2 αυγα με τριμμενη ντοματουλα και την εφαγε μπουκιτσα-μπουκιτσα.

Η μπορεις να ψησεις μπιφτεκακι,να το πατησεις με το πιρουνι,να τριψεις παλι ντοματουλα και λιγο φετουλα και να της το δινεις μπουκιτσα με το χερι σου..

Η πατατουλα και καροτακια-κολοκυθακια βραστα πατημενα με πιρουνι και λαδακι και να της προσφερεις λιγο λιγο

Φακες μπορεις να μην δινεις μη αλεσμενες αλλα καλοβρασμενες και τα φασολια να τα πατας λιγακι..

Επισης εγω της δινω και μακαρονια ή ρυζι με κιμα οποτε εχουμε..αλλα ψιλοκοβω τα μακαρονια ή βαζω εξαρχης πενες ή κουςκουσακι που ειναι ευκολο να το καταπιουν!!

Αυτο που αλεθω ακομη ειναι το βραστο κρεας..αλλα το ενσωματωνω παντα σε κατι πιο χοντροκομμενο...κι επισης καποια φρουτα που ειναι λιγο σκληρα!

Την Πηνελοπη την βαφτιζουμε σε περιπου 20 μερες...στις 12 Ιουνιου με το καλο!!!

Απο χτες ξεκινησαμε και Ολυμπος πληρες...μια χαρα το ηπιε!!!Ευτυχως...ελπιζω να συνεχισει ετσι!!!

Ζωή μου χρόνια πολλά και από εδώ, μεγάλωσε η κουκλίτσα σου τόσο. Γενικά όταν κάνουμε καιρό να δούμε ένα μωράκι μετά μας φαίνεται μεγάλη διαφορά. Μαρσολάν μου και εσύ έχεις καιρό να μας δείξεις την Πηνελόπη.

Για το φαγητό εμείς έχουμε οχτώ τεράστια δόντια οπότε μπορούμε να φάμε αρκετά πράγματα. Την μπανάνα την τρώει μπουκάρα μπουκάρα. Το ψωμί ότι και να είναι το κατασπαράζει. Ακόμα και το κουλούρι.

Από το φαγητό μας δεν έδωσα ακόμα να του ξεχωρίσω μερίδα γιατί εμείς ακόμα δεν του δώσαμε αλάτι. Γενικά όμως έχει τσιμπολογήσει.

Ψάρι τρώει κανονικά τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς γιατί φροντίζει η μάνα μου να τα παίρνει από ψαρά που ξέρει και φέρνει φρέσκα. Γενικά με τα ψάρια εγώ δεν τα πάω καλά.

Γάλα θα ξεκινήσουμε μόλις τελειώσει αυτό το κουτί το τρίτης βρεφικής ανάπτυξης. Για κανονικό μας είπε να περιμένουμε.

Αντιηλιακό πήραμε γιατί μας είπε απαραίτητα και καπέλο.

Γενικά είμαστε μια χαρά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...