Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες!!τι κανετε??

τα μικρουλια μας ολα καλα???

αυτες τις μερες κανω ερευνα αγορας για καθισμα αυτοκινητου...νομιζω πως σιγα σιγα το μικρο μου πρεπει να κοιταει μπροστα και να βλεπει εξω την ωρα που παμε ατα!!!!!

μαλλον καταληγω στο maxi cosi tobi (αν το λεω σωστα)!η μαυρο θα το παρω η παλι μλπε...δεν μου αρεσουν τα αλλα χρωματα!!

της recaro ειναι πολυ στενα η τουλαχιστον ετσι μου φαινονται!!!εχει και η peg perego αλλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστα μπορει να ειναι!!!

ο μικρος κοριτσια δεν θελει πια να καθεται μεσα στο σπιτι με τιποτα ολα την πορτα μου δειχνει για ατα...οπως λεει πεντακαθαρα πια!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου γεια σας .τρεχω τρεχω και δεν φτανω περαστικα σε ολα τα αρρωστα και ομορφα παιδακια .Εμεις συνηλθαμε παντως

το σαββατο θα σβησουμε τελικα την τουρτα , οποια μπορει και θελει ειναι εσπροδεκτη ...

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!

Τι κανετε??

Εμεις καλα,ανυπομονουμε να βελτιωθει ο καιρος κι αλλο να μην εχουμε εγνοιες!Βλεπετε εδω βρεχει συνεχεια κι ετσι ειναι ακομη δυσκολα τα πραγματα!

Σημερα πηγαμε γστην γιατρο μας για τον ελεγχο του χρονου..Ολα καλα,βαρος 11500 κιλα..μονο 500 γρμ απο την τελευταια φορα πριν 3 μηνες και υψος 81-82 ποντους μετρησαμε γιατι η κυρα δεν ηθελε ξαπλα με τιποτε και ψιλοκουνιοτανε.

Ολα καλα ευτυχως...αρχιζουμε και μελακι σιγα-σιγα,ψαρακι εννοειται,γαλατακι φρεσκο(ελπιζω να μην εχουμε προβλημα)...και ελεγχος ξανα τον Σεπτεμβρη οποτε και θα κανουμε και εξετασεις αιματος κλπ κλπ.

Το MMR ειπαμε να το αφησουμε κατα τα Χριστουγεννα να το κανουμε,οχι νωριτερα!

Αυτα τα νεα μας..της Πηνελοπης δηλαδη:)

κατα τα αλλα τρεξιμο με το σπιτι,τρεξιμο με την βαφτιση,τρεξιμο με χιλια δυο που προκυπτουν...

σε δουλεια να βρισκομαστε!!

Νομιζω ειναι και τα γενεθλεια της Ελινας της Νεφελης εδω κοντα!Θυμαστε ποτε ακριβως??

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!

Τι κανετε??

Εμεις καλα,ανυπομονουμε να βελτιωθει ο καιρος κι αλλο να μην εχουμε εγνοιες!Βλεπετε εδω βρεχει συνεχεια κι ετσι ειναι ακομη δυσκολα τα πραγματα!

Σημερα πηγαμε γστην γιατρο μας για τον ελεγχο του χρονου..Ολα καλα,βαρος 11500 κιλα..μονο 500 γρμ απο την τελευταια φορα πριν 3 μηνες και υψος 81-82 ποντους μετρησαμε γιατι η κυρα δεν ηθελε ξαπλα με τιποτε και ψιλοκουνιοτανε.

Ολα καλα ευτυχως...αρχιζουμε και μελακι σιγα-σιγα,ψαρακι εννοειται,γαλατακι φρεσκο(ελπιζω να μην εχουμε προβλημα)...και ελεγχος ξανα τον Σεπτεμβρη οποτε και θα κανουμε και εξετασεις αιματος κλπ κλπ.

Το MMR ειπαμε να το αφησουμε κατα τα Χριστουγεννα να το κανουμε,οχι νωριτερα!

Αυτα τα νεα μας..της Πηνελοπης δηλαδη:)

κατα τα αλλα τρεξιμο με το σπιτι,τρεξιμο με την βαφτιση,τρεξιμο με χιλια δυο που προκυπτουν...

σε δουλεια να βρισκομαστε!!

Νομιζω ειναι και τα γενεθλεια της Ελινας της Νεφελης εδω κοντα!Θυμαστε ποτε ακριβως??

μπραβο το κοριτσι μας, μια χαρα!!!

η Ελινα πρεπει να εχει γενεθλια στις 20 Μαιου!θα το δουμε στο fb για πιο συγουρα!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσια γεια σας , εμενα τα νεα μου δεν ειναι τοσο ευχαριστα απο χθες , τι ηθελα και μιλησα και ειπα ολα καλα , η ανδριανα αρχισε να κανει εμετους συνεχομενους απο τις 5 και μετα , λυποθυμησε δεν ειχε τι να βγαλει , επαθα σοκ , την πηγα παιδων και την παρακολουθησαμε , μαλλον την πειραξε η αντιβιωση ή ακομα ειχε ιωση , δεν αφησα να της κανουν εξετασεις αιματος και την πηρα σπιτι , μου ειπε και η δικια μου παιδιατρος να μην την ταλαιπωρησω να δω πως θα παει και την πηρα .Ειναι σημερα καλυτερα ευτυχως .

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας , εμενα τα νεα μου δεν ειναι τοσο ευχαριστα απο χθες , τι ηθελα και μιλησα και ειπα ολα καλα , η ανδριανα αρχισε να κανει εμετους συνεχομενους απο τις 5 και μετα , λυποθυμησε δεν ειχε τι να βγαλει , επαθα σοκ , την πηγα παιδων και την παρακολουθησαμε , μαλλον την πειραξε η αντιβιωση ή ακομα ειχε ιωση , δεν αφησα να της κανουν εξετασεις αιματος και την πηρα σπιτι , μου ειπε και η δικια μου παιδιατρος να μην την ταλαιπωρησω να δω πως θα παει και την πηρα .Ειναι σημερα καλυτερα ευτυχως .

Τι λες βρε Ποπη???

αχου η μικρουλα μου...!!λιποθυμησε:confused:...πρεπει να τα επαιξες!!!

περαστικουλια σας!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

8εε και κυριε η αδριανα! το πουλακι μου! γαμω τον γαμωκαιρο γαμω ολα σχεδον ταβλιασμενα ειναι απο ίωση..ελα χριστε και παναγια λιποθυμησε το καημενακι... ποπη... κουραγιο και δυναμη ρε μωρο μου.. και περαστικά όλα

ηρ8α και εγω η βλαμενη με φορα να σας ζητησω τα μαιλ σας για να σας στειλω προσκλησεις και σχεδιάγραμμα για την βαφτιση και επεσα πανω στα νεα της αδριανας... μια ζωη κακο ταιμπιγκ εχω

dZJip3.png

(υπολοιπα νεα.... πολύ πιο σκατα απο λαστ ταιμ αλλα αποφασισα μετα και απο ενα τετ α τετ που ειχαμε με την γεωργια απο εδω χτεσ με μαιλ να μην το βάλω κάτω..εγω μια φορά θα βαφτισω..και μετα οτι πει ο 8εος γενικοτερα)

dZJip3.png

επισης οσες δεν μπορεσουν να ερθουν στην βαφτιση, μια εβδομαδα αργοτερα αν μπορουν τις περιμενω σε τραπεζωμα κεφαλάρι...οποια οψιον σας βολευει, με χαρά να σας δώ απλά ριξτε ενα μαιλ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μαρα μου , θα σε ενημερωσω για την βαπτιση συντομα .Με το καλο ολα,.

Κοριτσια μολις μου λυποθυμησε ημουν στο ταξι για το παιδων .Μου κοπηκανα τα ποδια αφου και ο ταξιτζης τρελαθηκε και ετρεχε , δεν υπαρχει χειροτερο απο το να παθαινει κατι το παιδι σου .

Σημερα ειναι ευτυχως πολυ καλυτερα , τελικα καλα καναμε και δεν της καναμε εισαγωγη .Προφανως η αντιβιωση την πειραξε και εγινε αυτο το πραγμα .

Κοριτσακια καλησπερα!Συγγνωμη που μπαινω στα ξαφνικα στην παρεα σας αλλα χρειαζομαι για την καλυτερη μου φιλη 2 πακετα γκοναλ που δυσκολευεται πολυ να βρει λογω ΙΚΑ και κινδυνευει να ''χασει'' την επομενη της προσπαθεια που κανονικα αρχιζει σε 20 μερες!Εαν σε καποια κοπελα εχουν περισσεψει καποια κουτια και δεν τα χρειαζεται ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας

Μπήκα κι εγώ να σας πώ τα νέα μου και πέφτω πάνω στη NicoleG...ρε παιδιά εγώ δεν θα το ζητούσα μέσω internet...τι να πω!Τόσο πολύ το θέλει δηλαδή;

Τεσπα....κι εγώ τρέχω Μάρα μου για την βάφτιση κι ό,τι γίνει...έχω καλέσει και τους μακακισμένους από την δουλειά και δεν θέλω να δώσω δικαίωμα αν μπορώ ή όχι...και στο κάτω κάτω χ@#στηκα... 12 μήνες τον χρόνο πληρώνω παλιοδάνεια, για τον γουργούρη μου θα κ@λώσω; ΟΧΙ!...μωρέ θα το κάψουμε το πελεκούδι!!!το μόνο οτι όλο μου ξεκανονίζουν όλοι αυτοί που τους "προσέλαβα" να το πω;....Για τον στολισμό έχω σκεφτεί να βάλω καρουζέλ πάνω στο τραπέζι με μπαλόνια σε χρώματα γαλάζιο και λαχανί....αλλά μας έχουν βγάλει την ψυχή για να μας πουν άν μπορουν να μας τα φτιάξουν...και μερικοί το φτάνουν και ψηλά με την τιμή..80,00 ευρώ το ένα!!!!τι λές φιλαράκι

Φαιράκι μου, περαστικά να'ναι και μακρινά εύχομαι...πωπω τι πέρασες ρε παιδί μου! Εγώ θα είχα λιποθυμίσει μαζί με το παιδί!...τι να πω!

Οι λοιπές κούκλες καλα είσαστε;Τα πατουσάκια;

Εμείς είμαστε 30 μέρες πριν την βάφτιση και τρέχουμεεεεεεεεε

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κοριτσάκια μου γλυκά γεια σας!

Και ναι γράφω στο φόρουμ μετά απο τόσο καιρό! Με τις περισσότερες βέβαια μιλάμε στο fc, για όλες τις υπόλοιπες όσο μπορώ μαθαίνω τα νέα σας!

Σήμερα είμαι πολύ συγκινημένη, αύριο γινόμαστε ενός έτους και μου έρχονται στην μνήμη όλα όσα περάσαμε μαζί! Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και για πολλά άλλα που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια! Το Ελινάκι είναι μια χαρά και σας φιλάει όλες προσωπικά.

Φαιρούλα μου τι να πω! Σε φαντάζομαι σε τι κατάσταση θα βρισκόσουν! Περαστικά στην Ανδριανούλα μας και εύχομαι να μην το ξαναβιώσετε! Εχω ακούσει για παρόμοιες περίπτωση, μάλλον για ίωση πρόκυται. Ισως να έφταιξε και το ψαράκι, εύχομαι να ηρεμήσει σύντομα!

Σε όλες τις κοπέλες που βαφτίζετε εύχομαι με το καλό και όλα να κυλήσουνε όπως τα επιθυμήτε!

Και σε όλα τα νεοφώτιστα μπεμπόνια εύχομαι να είναι ευτυχισμένα και καλότυχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...