Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Φιφίκαααααα που είσαι καλέεεε μας ξέχασες τελείως ?

σε ευχαριστούμε πολύ πολύ άντε σειρά σου τώρα να μετράς αντίστροφα. Κουράγιο οι τελευταίες εβδομάδες είναι οι πιο κουραστικές.

geonutr σε ευχαριστούμε κούκλα μου και η δική σου κοντεύει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκα!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

Με το καλο τα γενεθλεια και των υπολοιπων μωρων της παρεας!

Ζυγωνουν της Ανδριανουλας,της Ελινας,της Κωνσταντινας,του Ηρακλη...και μετα των μωρων του Ιουνιου και παει λεγοντας!!

Καλα περασαμε σημερα!Μεταξυ μας γονεις-παππουδες-θειοι,η μικρη εσβησε ολομοναχη το κερακι της...με το που τελειωσε το τραγουδακι των γενεθλειων εκανε ενα συνειδητοτατο φφφφφ και παει ενας χρονος..μπαινουμε στον δευτερο τωρα!!

Πηρε τα δωρακια της και αυριο θα της παραγγειλω και το ποδηλατο...μπορει να βρεχει ακομη αλλα που θα παει...θα βελτιωθει ο καιρος!!

καλημερα κοριτσακια!!

χρονια πολλα στα 2 πρωτα μπεμπονια που χρονισαν...να τα χαιρονται οι μανουλες τους.....

φιφη πολυ συγκινητικο το μηνυμα σου...να σαι καλα κοπελα μου και με ενα πονο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου!

ελπιζω να ειστε ολες καλα....εμεις μια χαρα..τρεχουμε με τα της βαφτισης....το ζουζουνι εκει που εκανε 4 βηματα και μπουμ, ξαφνικα ανακαλυψε πως μπορει να μπουσουλαει.....και ω ναι...αρχισε να μπουσουλαει....να δω ποτε θα περπατησει τωρα....

σας φιλω και χαιρομαι να μαθαινω νεα σας...να ειστε ολες καλα.....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

κοριτσια μπηκα να πω ενα γεια και να ευχηθω στα πρωτα μωρακια !!\

Χρονια τους πολλα πολλα πολλα και πολυ ευτυχισμενα για ολη τους την ζωη.

Εμεις τελικα το ακυρωνουμε το παρτακι , η μπεμπα επαθε Ιογενης γραστεντεριτιδα και εχουμε ταλαιπωρηθει ολοι , ιδιως ομως εκεινη , μεχρι αιμα εβγαλε στα κακακια της , ξεκινησαμε αντιβιωση .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κοριτσια μπηκα να πω ενα γεια και να ευχηθω στα πρωτα μωρακια !!\

Χρονια τους πολλα πολλα πολλα και πολυ ευτυχισμενα για ολη τους την ζωη.

Εμεις τελικα το ακυρωνουμε το παρτακι , η μπεμπα επαθε Ιογενης γραστεντεριτιδα και εχουμε ταλαιπωρηθει ολοι , ιδιως ομως εκεινη , μεχρι αιμα εβγαλε στα κακακια της , ξεκινησαμε αντιβιωση .

Φαιρουλα μου περαστικα στο Ανδριανακι μας!!!

Μην ανυσηχεις το περασαμε και μεις αυτο!!!ειναι μια ιωση με διαροια και εμετουλη,κρατησε 3 μερες και ακομη ζαβλακομενος ειναι!!!απο υπνο 1 ωρα κοιμηθηκε το Σαββατο το βραδι και εμεις μια απο τα ιδια!!!την κυριακη 3 ωρες!!!τα ειδαμε ολα γιατι ελειπαν και οι γονεις μου για Σαββατοκυριακο και δεν ειχαμε βοηθεια!!!

να της δινεις νερακι να μη παθει αφυδατωση και κανα λαπα, ρυζακι ή φιδε!!

γαλα εννοειτε καθολου!

πυρετουλη εκανε??

δωστης ενα φιλακι απο μας!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

το πρωι δεν μπορουσα να διαβασω τα ποστ σας ...

φιφι μου να ξερεις οτι οι ευχες σου επιασαν τοπο .Εγω σε σκεφτομουν πολυ εκεινη την περιοδο δεν θα το ξεχασω , ειχαμε παει και στην ιδια γιατρο και η σκεψη ηταν μαζι σου .ολα περασμενα ξεχασμενα τωρα ....με το καλο ο μπεμπουλης σου . σε λιγο καιρο θα ακουμπισεις το ονειρο και θα το κοιτας στα ματια !!!καλες ετοιμασιες .

vanilitsa το περασατε και εσεις?? σημερα ειναι καλυτερα αλλα καλυτερα να μην την φερω σε επαφη με αλλα παιδια κριμα ειναι κολησουν .

Εκανε πυρετο ως και 39

Λιγες ωρες εμειναν για τα πρωτα γεννεθλια της κορης μου .ειμαι απιστευτα συγκινημενη , θυμαμαι σαν χθες τις ωρες που περιμενα να γεννησω!!!

Βανιλιτσα μου , εσυ τι εδινες στον μικρο σου οταν ειχε διαροιες ? τις δινω γαλα με λιγη λακτοζη της δελτα και ριχνω μεσα δυο κουταλιες ανθος οριζης αλλα και παλι μου κανει λιγη διαροια.Το χες κοψει εντελως??τι εδινες για βραδυ ή πρωινο?

τα καθισματακια τα εχετε γυρισει να βλεπουν μπροστα στο αυτοκινητο???

Διαφημίσεις

Καλημέρα χρονια πολλά στην Ανδριανούλα μας. Να ειναι παντα γερή και τυχερή και τσαχπίνα σαν τη μαμά της... Φαιρούλα μου να τη χαίρεσαι. Παντα να σου δίνει χαρές.

Κι εμενα η Ιλιανα ειναι με διαροιες, κυκλοφορει ιωση γαστρεντερίτιδας. Στο σταθμο εχουν πεσει ολα τα παιδακια σαν τα κοτοπουλα.

Καλημερα σας

4Rnfp3.png

Λιγες ωρες εμειναν για τα πρωτα γεννεθλια της κορης μου .ειμαι απιστευτα συγκινημενη , θυμαμαι σαν χθες τις ωρες που περιμενα να γεννησω!!!

Βανιλιτσα μου , εσυ τι εδινες στον μικρο σου οταν ειχε διαροιες ? τις δινω γαλα με λιγη λακτοζη της δελτα και ριχνω μεσα δυο κουταλιες ανθος οριζης αλλα και παλι μου κανει λιγη διαροια.Το χες κοψει εντελως??τι εδινες για βραδυ ή πρωινο?

τα καθισματακια τα εχετε γυρισει να βλεπουν μπροστα στο αυτοκινητο???

Καλημερα ....!!!!!!!!!!!!!!

Ανδριαννα μου γλυκια να τα εκατοστησεις να εισαι παντα χαρουμενη υγιης και ευτυχισμενη!!!!

Να σε χαιρονται η μαμα και ο μπαμπας!!!

Φαιρακι μου γλυκο να ζησει η κορακλα σου η κουκλα να την δειτε οπως επιθυμειτε!!!

Πως ειναι απο την Ιωση??

εγω για πρωινο του ειδινα λιγο ρυζογαλο χλιαρο και το βραδι δημητριακα κρεμουλα ή ρυζακι σκετο με λαδακι και λιγο λεμονακι!!

και οχι φρουτοκρεμα για 5 με 6 μερες:

σουπιτσες με λιγο κρεατακι και ζυμαρικα οχι λαχανικα.

Βρε κοριτσια δεν θα βρεθουμε ποτε??????????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα χρονια πολλά στην Ανδριανούλα μας. Να ειναι παντα γερή και τυχερή και τσαχπίνα σαν τη μαμά της... Φαιρούλα μου να τη χαίρεσαι. Παντα να σου δίνει χαρές.

Κι εμενα η Ιλιανα ειναι με διαροιες, κυκλοφορει ιωση γαστρεντερίτιδας. Στο σταθμο εχουν πεσει ολα τα παιδακια σαν τα κοτοπουλα.

Καλημερα σας

Περαστικα και στην κουκλα μας!!

την εχεις σπιτι Γιωτακι??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα ρουλακι

οχι παει σταθμο κανονικά, γιατι το περναει πολυ στο ποδι, μονο διαροιες εχει, κατα τ αλλα ειναι ορεξατη, κεφατη, δεν εχει καθολου πυρετο, οποτε την εστειλα κανονικά

Παντως φαινεται οτι ειναι γερο σκαρι το παιδι, πιθανοτατα βοηθαει και η ομοιοπαθητική. Ολα τα παιδακια εχουν πεσει κατω με εμετους και διαροιες, ενα απο αυτα μπηκε και στο νοσοκομειο απο αφυδατωση, και η δικια μου ορθια και χαλαρη.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...