Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χάπι μου, καλά είσαστε μωρέ; χαθήκαμε...αλήθεια μού λείψατε....

ψάρι μας είπε από την άλλη εβδομάδα....ελπίζω να του αρεσει, άν και ο γουργουρίνος όλα τα αλέθει...είναι καλός μύλος, ζωή να έχει το παιδάκι μου:-P:-P:-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άντε ναι μπράβο...εμείς είμαστε 9600 κιλά και 74 πόντους ύψος....δεν είμαστε χόντρούληδες πια, αλλά τα μαγούλια μαγούλια!χαχαχαχχαχ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Παστακια...που εισαι μαρη??

Μεγαλωνει ο Γουργουρελος εε??

Κοιταξες στο alibaba.com για καρουζελ??

Χαπι μου,εμενα η μικρη τρωει μια χαρα προβειο,κατσικισιο Ολυμπος αλλα και αγελαδινο Ολυμπος η και αλλες μαρκες πιο σπανια!!Βασικα μια φορα της εδωσα και Ακτιβια:Dεπειδη ειχα ξεμεινει απο τα αλλα..:tongue::tongue:

Κι εμενα η μικρη μειωσε ποσοτητες...αλλα δεν σκαω!!Τι να κανω...αφου δεν τα θελει αλεσμενα..τα τρωει πατημενα!!

Ροζουλααααα...να τα χαιρομαστε τα ζουζουνακια μας,εεε!!!Πολυχρονα,ευτυχισμενα,υγιη!!

Καλημερα κοριτσια

Μαρσυ και Ροζ να χαιρεστε τα μπεμπονια σας. Να ειναι παντα γερα κι ευτυχισμενα. και να σας κανουν περηφανους γονείς.

Πω πω φανταζομαι συγκίνηση σήμερα ε? Κι εγω ετσι ημουν περσυ.

Ροζ ελπιζω να πηρες αδεια απο τη δουλεια σημερα να περασεις τα γενεθλια μαζι με τον αντωνελλο.

Τα παιδια ειναι λογικο να μειωνουν τις ποσοτητες οταν σταματανε το αλεσμενο.

Αλλωστε δεν εχουν αναγκη απο τοση ποσοτητα πια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!!!

Τα πρωτα γενεθλια του φορουμ...ειμαι συγκινησμενη!!!

Ροζ και Μαρσυ να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!Να τα χιλιασουν και να ειναι παντα ευτυχισμενα !!!;)

Μαρσυ με το καλο η βαφτιση σας....

Αυτη την Κυριακη δεν βαφτιζει και η new την κορακλα της???:rolleyes:

fifaki που εισαι τι κανεις??τι κανει το μικρο σου αντρακι??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

σήμερα είμαι τόσο συγκινημένη, θυμάμαι αντίστροφα τις ώρες αυτές πέρσι πω πω

πέρασε ένας χρόνος ολόκληρος.

Πηνελόπη και Αντωνέλο να είστε πάντα γεροί να μας δίνεται χαρά. Σας αγαπάμε !!

Φυσικά έχω άδεια και σήμερα και αύριο. Πάω να φουσκώσω μπαλόνια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω να σας πω ενα κουλο που εκανα περσυ στα γενεθλια της ιλιανας?

Δεν της παρηγγειλα τουρτα!!!!!!!

Μια ωρα πριν το παρτυ, εστειλα το νικο στο ζαχαροπλαστειο και αγορασε μια κανονική και γραψαμε εκεινη την ωρα με γλασο χρονια πολλα ιλιανα.

Πραγματικα δεν ξερω τι σκεφτομουν... Πως μου διεφυγε τετοιο πραγμα!!!!

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου βρε σμουτσακι με τα ωραια σου!!!

Να ευχηθουμε και καλη αρχη στο φαιρακι μας σημερα .....στην καινουρια της δουλεια!!Ολα να πανε καλα...καλο Ξεκινημα κουκλα!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσακια μου γεια σας και απο μενα !!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΧΡΟΝΟ

Αχ και εγω ειμαι συγκινημενη γιατι πιστεψτε το αν και εχασα το πρωτο μου παιδακι τα δικα σας που τα παρακολουθουσα να μεγαλωνουνε απο σπορακια τα αισθανομαι πολυ κοντα μου και ας μην τα εχω δει ακομη...οταν εχασα την φιφουλα παρακαλεσα την Παναγια να μην αφησει κανενα αλλο παιδακι απο την παρεα να παθει τιποτα και το αγγελουδι μου να τα φυλαει...μεσα απο αυτο το φορουμ πηρα δυναμη να ξανακανω προσπαθεια αμεσως , μονο που σας διαβαζα και να που τωρα και εγω Ιουνιο θα γεννησω απλα με εναν χρονο διαφορα!!! απιστευτο ετσι??? εχω εξαφανιστει το ξερω αλλα τρεχω με ανακαινισεις αγορες και διαφορα ...καταλαβαινετε!!! Ομως σε καμια δεκαρια μερες που θα ηρεμισω σας θελω ολες παρουσες σε συναντηση γιατι εχω λιστα με ερωτησεις για τα βρεφη!!!! οπως εισασταν εσεις περυσι το καλοκαιρι θα ειμαι εγω φετος:confused:... Σας φιλω ολες πολυ πολυ και για αλλη μια φορα ευχαριστω εσας και τα μπεμπονια σας που με ενεπνευσαν και δεν το εβαλα κατω...θα τα ξαναπουμε συντομα

Κοριτσακια μου γεια σας και απο μενα !!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΧΡΟΝΟ

Αχ και εγω ειμαι συγκινημενη γιατι πιστεψτε το αν και εχασα το πρωτο μου παιδακι τα δικα σας που τα παρακολουθουσα να μεγαλωνουνε απο σπορακια τα αισθανομαι πολυ κοντα μου και ας μην τα εχω δει ακομη...οταν εχασα την φιφουλα παρακαλεσα την Παναγια να μην αφησει κανενα αλλο παιδακι απο την παρεα να παθει τιποτα και το αγγελουδι μου να τα φυλαει...μεσα απο αυτο το φορουμ πηρα δυναμη να ξανακανω προσπαθεια αμεσως , μονο που σας διαβαζα και να που τωρα και εγω Ιουνιο θα γεννησω απλα με εναν χρονο διαφορα!!! απιστευτο ετσι??? εχω εξαφανιστει το ξερω αλλα τρεχω με ανακαινισεις αγορες και διαφορα ...καταλαβαινετε!!! Ομως σε καμια δεκαρια μερες που θα ηρεμισω σας θελω ολες παρουσες σε συναντηση γιατι εχω λιστα με ερωτησεις για τα βρεφη!!!! οπως εισασταν εσεις περυσι το καλοκαιρι θα ειμαι εγω φετος:confused:... Σας φιλω ολες πολυ πολυ και για αλλη μια φορα ευχαριστω εσας και τα μπεμπονια σας που με ενεπνευσαν και δεν το εβαλα κατω...θα τα ξαναπουμε συντομα

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...