Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

εχθες δεν κοιμηθηκα καθολου , η μικρη εκανε διαροια υπεθεσα οτι ηταν απο το λιθρινι που εφαγε στην πεθερα μου και το εφαγε ολο λεει δεν εδωσα σημασια , το πρωι ομως μου εκανε πυρετο , γι αυτο δεν μπορουσε να κοιμηθει καλα .

Ηταν δυσκολο βραδυ Διαβαζα ως τις 2 μετα ειχα τα συζυγικα καθηκοντα:tongue: και μετα η μπεμπα δεν κοιμοταν .Τα χω παιξει εντελως λεμε,

Πηγαμε και απο το τζαμπο πηρα το μισο οπως παντα και εφυγα αλλα πολυ γκρινια η μικρη απο χθες.

Τα καθισματακια αυτοκινητου τα εχετε κανονικα ή αναποδα? μαλλον γι αυτο εκλαιγε που εβλεπε παμπριτζ .

σημερα τελευταια μερα στην δουλεια , ειμαι καπως .

Γαλα φρεσκο εμας μας ειπε να δωσουμε μολις ξεκινησει ναπερπαταει κανονικα γιατι η σκονη ειναι πιο εμπλουτισμενη και τωρα καταναλωνει πολυ ενεργεια αφου ειναι στην προσπαθεια .

Δεν ξερω .

Φραουλες ροζ μου εδω εμεις τις αποφευγουμε γιατι εχουν πολυ ορμονη καθυστερησε το.

Μετα τα φαγητα η αληθεια ειναι οτι τα εχει αναλαβει ολα η πεθερα , της δινει ψωμι και τυρι αμα πεινασει ενδιαμεσα αλλα ακομα δεν την βλεπω να βαριεται το αλεσμενο η μικρη .Τα φτιαχνει και νοστιμα η πεθερα ισως γιαυτο .

ααα και σμουτς ποια μοβ πηρες ???:mad::mad::mad::mad::mad:

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χαχα δεν είναι ρε συ δεν ξέρω τι φτιάχνω δεν θυμάμαι τι πουλάω

γενικά για την μνήμη μου δεν παίρνω και καλές κριτικές χαχα

τώρα θυμήθικα τι πήρες , νόμιζα πήρες τα άλλα μάλλον η Πόπη τα πήρε αυτά που λέω έεε Πόπη χαχα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερα κουκλιτσες....ο δικος μας ο ντοκ λεει σκονη μεχρι 15 μηνων και βλεπουμε πραγμα που δεν συμφωνω οποτε,απο μονη μου θα κανω την αλλαγη....

οπως επισης λεει οτι μετα τη σκονη να τους δινουμε γαλα νεστλακ ή νουλακ οχι φρεσκο...γιατι το φρεσκο που εχουμε εδω δεν ειναι φρεσκο ενω το εβαπορε συσκευαζεται φρεσκο και ειναι καλυτερο,αυτη ειναι η γνωμη του ...

εγω παντως μολις χρονισουμε θα του ξεκινησω φρεσκο και μαλλον το ολυμπος (θα δοκιμασουμε και θα δουμε)

φαιρυ κι εγω στα 9 κιλα το γυρισα το καθισματακι....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλα Χαπι...η λογικη του γιατρου....ειναι λιγο αστα να πανε!!!

Δεν δινω εμπλουτισμενο εγω...να χτυπιοτανε κατω η γιατρος μου!!

Βασικα εχω απενοχοποιησει μεσα μου το γαλα γενικως,απο τη στιγμη που το παιδι μου τρωει τοσες τροφες...κι απο τη στιγμη που τρωει τυρι και γιαουρτι...και να το κοψει το γαλα απο μονη της δεν θα κατσω να σκασω!!!

Εγω το καθισματακι δεν το εχω γυρισει εννοειται,κι ουτε προκειται μιας και το παιδι μου δεν δυσανασχετει και μια χαρα περναει εκει πανω!!Εχω σκοπο να την κρατησω γυρισμενη ως τα 18 κιλα στανταρ!!!

Γειά σας κορίτσια....

πώς είσαστε; βλέπω μεγαλώνουν τα μπεμπάκια σας! Περαστικουλάκια στην Ανδριαννούλα...

Εμείς εδώ τρέχουμε για τα βαφτίσια...ο πάστας έχει πάθει νευρικό κλονισμό, γιατί ψάχνουμε να βρούμε καρουζέλ κατασκευή για να βάλουμε στα τραπέζια μαζί με τα μπαλόνια και αυτά όπως τα θέλουμε είναι στο Θεό...αλλά το ψάχνουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε....πάντως όλα καλά...έχω κλείσει DJ, κλόουν για τα παιδάκια, εκκλησια(οφ κόρσ!...μόνο που δεν με αφήνει ο παπάς να την στολίσω, αρα μπορώ μόνο το κέντρο), φωτογράφο, στολισμό...μόνο τα ρούχα μας μάς έμειναν που θα τα πάρουμε εκεί κοντά στην βάπτιση και λίγες ακόμα συννενοήσεις...

καλημέρα σμουτς

φαντάζομαι είσαι και μελαχροινή οπότε με το μωβ έκανε τέλειο συνδιασμό.

για το γάλα και εγώ ακόμα δίνω το 2 βρεφικής ανάπτυξης γιαυτό θέλω να πάω στον γιατρό να μας πει τώρα απο το έτος και μετά τι μπορούμε να αλλάξουμε.

άντε γιατί βαρέθηκα ρε συ να βράζω νερό και να δίνω σκόνη.

αααχ και εγώ το βαρέθηκα...εμένα η ντοκτορ μου είπε στα 2...σιγά μην το δίνω του παιδιού και αλεσμένο φαγητό στα 2...πάμε καλά;

καλημερουδια....τι κανετε??

σημερα ειμαι σπιτι και απολαμβανω καφεδακι μεχρι να ξυπνησει το καμαρι μου να το παω καμια βολτα!!!φυσαει αλλα δεν πτοουμαι!!!

εμενα ο doctor μου ειπε σκονη μεχρι και 2 χρονων!!δεν νομιζω ομως να το τηρησω...μολις περασει το καλοκαιρακι θα του ξεκινησω γαλατακι φρεσκο στο κυπελακι του:rolleyes:

Smoutsaki ποια σκουλαρικια πηρες??τα μαυρα με το μωβακι μεσα???και γω τα ηθελα αυτα....

εμενα ροζ ηταν τελεια εχω να σου πω αλλα τα φορεσα μονο τα πρωτα 10 λεπτα της βαφτισης!!μετα μου το τραβηξε ο Χρηστος με δυναμη το ενα και παρτο κατω σπασμενο ...ασε στεναχωρηθηκα αλλα μαλλον φτιαχνεται!!θα το προσπαθησω ...το θεμα ειναι πως στις μισες φωτο θα ειμαι με σκουλαρικια χιχιιχιχιχι και στις αλλες μισες χωρις!!!

...χαχαχαχ...΄καλά δεν πειράζει μωρέ..ό,τι έγινε έγινε...πω πω και εγώ έχω θέμα γιατί ο γουργούρης απλώνει χεράκια..τραβάει μαλλάκια κτλ κτλ

καλημερα κοριτσια

εχθες δεν κοιμηθηκα καθολου , η μικρη εκανε διαροια υπεθεσα οτι ηταν απο το λιθρινι που εφαγε στην πεθερα μου και το εφαγε ολο λεει δεν εδωσα σημασια , το πρωι ομως μου εκανε πυρετο , γι αυτο δεν μπορουσε να κοιμηθει καλα .

Ηταν δυσκολο βραδυ Διαβαζα ως τις 2 μετα ειχα τα συζυγικα καθηκοντα:tongue: και μετα η μπεμπα δεν κοιμοταν .Τα χω παιξει εντελως λεμε,

Πηγαμε και απο το τζαμπο πηρα το μισο οπως παντα και εφυγα αλλα πολυ γκρινια η μικρη απο χθες.

Τα καθισματακια αυτοκινητου τα εχετε κανονικα ή αναποδα? μαλλον γι αυτο εκλαιγε που εβλεπε παμπριτζ .

σημερα τελευταια μερα στην δουλεια , ειμαι καπως .

Γαλα φρεσκο εμας μας ειπε να δωσουμε μολις ξεκινησει ναπερπαταει κανονικα γιατι η σκονη ειναι πιο εμπλουτισμενη και τωρα καταναλωνει πολυ ενεργεια αφου ειναι στην προσπαθεια .

Δεν ξερω .

Φραουλες ροζ μου εδω εμεις τις αποφευγουμε γιατι εχουν πολυ ορμονη καθυστερησε το.

Μετα τα φαγητα η αληθεια ειναι οτι τα εχει αναλαβει ολα η πεθερα , της δινει ψωμι και τυρι αμα πεινασει ενδιαμεσα αλλα ακομα δεν την βλεπω να βαριεται το αλεσμενο η μικρη .Τα φτιαχνει και νοστιμα η πεθερα ισως γιαυτο .

ααα και σμουτς ποια μοβ πηρες ???:mad::mad::mad::mad::mad:

...χαχαχα...έτσι είναι τα συζυγικά καθήκοντα...κουραστικά...αλλά καίς θερμίδες...χαχαχχα

Εμείς το καθισματάκι το έχουμε και κοιτάει πίσω...τον Αύγουστο θα πάρουμε από 12μηνών και πάνω και θα τον βάλουμε να κοιτάει μπροστά..θα δούμε...

Φράουλες κορίτσια να τις αποφύγετε λίγο για τα μωράκια...ο άνδρας μου κατάγεται από την Μανωλάδα και μου έχει πει οτι βάζουν αρκετες ορμονες ...δεν είναι έτοιμα τα στομαχάκια τους για κάτι τέτοιο...να τις αργήσετε λίγο θα έλεγα...καλές οι φράουλες, αλλά για τους αναπτυγμένους οργανισμούς...

Καλα Χαπι...η λογικη του γιατρου....ειναι λιγο αστα να πανε!!!

Δεν δινω εμπλουτισμενο εγω...να χτυπιοτανε κατω η γιατρος μου!!

Βασικα εχω απενοχοποιησει μεσα μου το γαλα γενικως,απο τη στιγμη που το παιδι μου τρωει τοσες τροφες...κι απο τη στιγμη που τρωει τυρι και γιαουρτι...και να το κοψει το γαλα απο μονη της δεν θα κατσω να σκασω!!!

Εγω το καθισματακι δεν το εχω γυρισει εννοειται,κι ουτε προκειται μιας και το παιδι μου δεν δυσανασχετει και μια χαρα περναει εκει πανω!!Εχω σκοπο να την κρατησω γυρισμενη ως τα 18 κιλα στανταρ!!!

κορίτσια όσο για το φαγητό εμείς τώρα μπαίνουμε στο αυγό και το ψάρι, αλλά όταν είμαστε έξω ή όταν καθόμαστε στο τραπέζι για να μην μας κοιτάει του λιώνω ό,τι τρώμε και του το δίνω του γουργουρέλου...από το Πάσχα έχει φάει κοκορέτσι(οχι πολύ, απλά το έγλυψε...έκανε μία μούρη χαχαχαχαχαχ), κουλούρι, ψωμάκι με λάδι από ντοματοσαλάτα, το εσωτερικό πατάτας τηγανητης, σοκολάτα ρόφημα, σιρόπι από γλυκό του κουταλιού...καλά μη νομίζετε, απλά στην πιπίλα του για να μην κοιτάει....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

pastakia τι κανεις???

ααα κι εμενα ο δικος μου εχει δοκιμασει σχεδον τα παντα ..τρωει πλεον μονος του ψωμακι ή μπισκοτακι...και να του δωσω και φαγητο μη αλεσμενο το τρωει ακομα και κρεας αλλα οχι τοση ποσοτητα οπως οταν τρωει αλεσμενα..αυτο το παιδι βαριεται να φαει,τα ιδια εκανε και οταν τον θηλαζα...

76IGp3.png

μαρσυ τι γιαουρτι δινεις της μικρης....?????

εμενα ο μικρος μονο advance τρωει...προσπαθησα να του δωσω και προβειο (το οποιο μετα την 1η κουταλια δεν ηθελε ουτε να το βλεπει) και κατσικισιο(το εφαγε με το ζορι σε δυο δοσεις ,τη δευτερη με μπανανα μεσα) αλλα οταν ξαναπηρα δεν ετρωγε με τιποτα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...