Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ρε συ έχουμε πολλά που δεν ξέρουμε άσχετο αν ο κάθε γιατρός λέει και διαφορετικά πράγματα.

βασικά εγώ έχω περιέργια να δω το ύψος του και τα κιλά του

ελπίζω και νομίζω δεν πήρε πολλά από την τελευταία φορά που τον πήγαμε.

αν και τώρα που χρονίζουν σιγά σιγά επιτρέπονται όλα εκτος από τα γνωστά δηλαδή γλυκά και οτι παχαίνει

αν και υπάρχουν πολλές που ξέρω που δίνουν σοκολάτα π.χ. η ξαδέρφη του άντρα μου που έχει ένα μωρό 3 μήνες μεγαλύτερο απο τον Αντώνη το έδινε κιντερ από πριν χρονίσει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοπελες μου!!

χαπι..τι νεα??Ολα καλα?

Εγω κοριτσια..ηδη της δινω απο τα δικα μας τα φαγητα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν φτιαχνω και ιδιαιτερα δικα της!!

Απλα..η κυρια εχει βαρεθει τα αλεσμενα και εχουμε θεμα...Γενικα,απο την Κυριακη του Πασχα και μετα δεν τρωει πολυ και κανει κογξες με το φαγητο της!Με το ζορι αν φαει...

Τεσπα,τερμα τα αλεσμενα..πλεον με το πηρουνι πατημενα εκτος απο το κρεας εννοειται...αυτο το αλεθω κι απλα το αναμιγνυω με τα υπολοιπα!

Παντως καμια σχεση η ποσοτητα που τρωει τωρα...με την ποσοτητα που ετρωγε πριν...τωρα τρωει πολυ λιγοτερο.

Ας πουμε προχτες εφαγε ενα μεγαλουτσικο μπιφτεκι κανονικο και λιγα λαχανικα.

Προχτες της εφτιαξα ενα μεγαλουτσικο πιατο με ντοματα τριμμενη,τυρι και βρεγμενο παξιμαδι.

Μια αλλη μερα της εφτιαξα κουσκουσακι βρασμενο σε ζωμο λαχανικων.

Κιμα με ρυζι,φακες εννοειται οχι αλεσμενες..

Μερικες μερες ηταν μονο με 4 γευματα ολη μερα...2 γαλατα και 1 αυγο και ενα γιαουρτι το βραδυ--ααα,και κανα 2 μπισκοτα της Νουτριτσια.

Σημερα που της εφτιαξα αρνακι με λαχανικα και το αλεσα γιατι ειναι σκληρουτσικο...εεε,ζητημα να εφαγε 200 γρμ..τις τελευταιες μπουκιες τις εφτυνε κανονικα!!

Το αυγο εμεις το τρωμε ολο κροκο και ασπραδι...

Φραουλες καλο ειναι να μην δινεις Ροουζ στο παιδι συχνα γιατι ειναι τιγκα στην ορμονη...Τωρα αν θες λιγο για την γευση...δωστου καμια φορουλα αλλα αποφευγε το...

Εγω ας πουμε τις μερες που δεν ετρωγε της εδωσα μια φορα ισα-ισα για να αλλαξει γευση αλλα δεν εχω σκοπο να της ξαναδωσω συντομα!!

Γλυκο..της εχω δωσει σε μορφη κρεμουλας--αυτη που φτιαχνουμε με γαλα και ανθος αραβοσιτου.Μια χαρα την τρωει..και σκεφτομαι να φτιαξω και ρυζογαλο οπου θα βαλω ακομη καλυτερα υλικα.

Κατα τα αλλα,εμεις δεν θα κανουμε "ανοιχτα γενεθλεια"...μονο 10 ατομα θα ειμαστε...παραγγειλα και την τουρτα της με το αρκουδακι των forever friends...και σε εναν μηνα εχουμε την βαφτιση!!

ααα...να σημειωσω οτι κι εγω εχω κοντα 3 μηνες να την παω γιατρο...τωρα που θα χρονισει θα παμε,και μετα ξανα τον Σεπτεμβρη.

Οσο για το αλατι...εγω της βαζω στο φαγητο της μη επεξεργασμενο αλατι Ιμαλαιων εδω και πολυ καιρο...οχι σε ολα τα φαγητα ομως κι οχι παντα...μονο οπου κρινω οτι θελω να προσθεσω λιγο γευση...!!

Κι επισης μολις τελειωσει το κουτι της σκονης μας,αρχιζουμε και φρεσκο γαλα!!

χαχαχα, μου φαινονται τοσο παλιαααααα ολα αυτα με το φαγητο.

Ξερετε τι ωραια που ειναι να μην χρειαζεται να φτιαξεις ξεχωριστο φαγητο για το παιδι, να βγαίνεις εξω και να μπορει να φαει τα παντα... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα, μου φαινονται τοσο παλιαααααα ολα αυτα με το φαγητο.

Ξερετε τι ωραια που ειναι να μην χρειαζεται να φτιαξεις ξεχωριστο φαγητο για το παιδι, να βγαίνεις εξω και να μπορει να φαει τα παντα... ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ

ε εεεε πες καλο μου κοριτσι καμια ιδεα εσυ που εισαι και παλια ....ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο και τα εχουμε παιξει!!

εμεις αν ειμαστε εξω του δινω πατατουλα ή τυρακι ή ζυμαρικο...αναλογα και το τι εχουμε παραγγειλει!!!

ρε παιδια τωρα που ειπα για παλια...η Δημητρα που εχει χαθει??????????:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοπελες μου!!

χαπι..τι νεα??Ολα καλα?

Εγω κοριτσια..ηδη της δινω απο τα δικα μας τα φαγητα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν φτιαχνω και ιδιαιτερα δικα της!!

Απλα..η κυρια εχει βαρεθει τα αλεσμενα και εχουμε θεμα...Γενικα,απο την Κυριακη του Πασχα και μετα δεν τρωει πολυ και κανει κογξες με το φαγητο της!Με το ζορι αν φαει...

Τεσπα,τερμα τα αλεσμενα..πλεον με το πηρουνι πατημενα εκτος απο το κρεας εννοειται...αυτο το αλεθω κι απλα το αναμιγνυω με τα υπολοιπα!

Παντως καμια σχεση η ποσοτητα που τρωει τωρα...με την ποσοτητα που ετρωγε πριν...τωρα τρωει πολυ λιγοτερο.

Ας πουμε προχτες εφαγε ενα μεγαλουτσικο μπιφτεκι κανονικο και λιγα λαχανικα.

Προχτες της εφτιαξα ενα μεγαλουτσικο πιατο με ντοματα τριμμενη,τυρι και βρεγμενο παξιμαδι.

Μια αλλη μερα της εφτιαξα κουσκουσακι βρασμενο σε ζωμο λαχανικων.

Κιμα με ρυζι,φακες εννοειται οχι αλεσμενες..

Μερικες μερες ηταν μονο με 4 γευματα ολη μερα...2 γαλατα και 1 αυγο και ενα γιαουρτι το βραδυ--ααα,και κανα 2 μπισκοτα της Νουτριτσια.

Σημερα που της εφτιαξα αρνακι με λαχανικα και το αλεσα γιατι ειναι σκληρουτσικο...εεε,ζητημα να εφαγε 200 γρμ..τις τελευταιες μπουκιες τις εφτυνε κανονικα!!

Το αυγο εμεις το τρωμε ολο κροκο και ασπραδι...

Φραουλες καλο ειναι να μην δινεις Ροουζ στο παιδι συχνα γιατι ειναι τιγκα στην ορμονη...Τωρα αν θες λιγο για την γευση...δωστου καμια φορουλα αλλα αποφευγε το...

Εγω ας πουμε τις μερες που δεν ετρωγε της εδωσα μια φορα ισα-ισα για να αλλαξει γευση αλλα δεν εχω σκοπο να της ξαναδωσω συντομα!!

Γλυκο..της εχω δωσει σε μορφη κρεμουλας--αυτη που φτιαχνουμε με γαλα και ανθος αραβοσιτου.Μια χαρα την τρωει..και σκεφτομαι να φτιαξω και ρυζογαλο οπου θα βαλω ακομη καλυτερα υλικα.

Κατα τα αλλα,εμεις δεν θα κανουμε "ανοιχτα γενεθλεια"...μονο 10 ατομα θα ειμαστε...παραγγειλα και την τουρτα της με το αρκουδακι των forever friends...και σε εναν μηνα εχουμε την βαφτιση!!

φραουλιτσες ουτε εγω του δινω, αν ειχαμε βαλει δικες μας στον κηπο θα του εδινα αλλα τωρα no!!

αυτη την κρεμα με φρεσκο γαλα και ανθος αραβοσιτου την σκεφτηκα και γω αλλα σκεφτομαι το γαλα που θα ειναι διαφορετικο και φοβαμαι μηπως τον πειραξει!!:rolleyes:και ετσι του πηρα μια κρεμουλα ανθος αραβοσιτου της Γιωτης και τρελαινεται!!;)

ρυζογαλο του εχω φτιαξει με το δικο του γαλα και ρυζακι καρολινα αλεσμενο!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλιτσα μου, δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι τα ιδια τραβαγα κι εγω τοτε, τα ιδια και τα ιδια του εφτιαχνα

Ανθος αραβοσιτου εγω φτιαχνω με το γαλα της ιλιανας

τωρα οσον αφορα τις φραουλες, περαν του οτι ειναι τιγκα στις ορμονες, ειναι και πολυ αλεργιογονο φρουτο, οποτε καλυτερα αποφυγετε τις για καποιο διαστημα ακομα

Η δημητρα δεν γραφει πια εδω, γραφει στο αλλο φορουμ που εχουν ανοιξει

4Rnfp3.png

hello κουκλες....σμουτσακι τι κανεις???

η μικρουλα σου?

αληθεια ποτε μπορω να του ξεκινησω κι εγω ανθος αραβοσιτου?του εχω κανει ρυζογαλο 2 φορες αλλα του προσθεσα και μπισκοτακι νουτριτσια μεσα για να γινει λιγο πιο κρεμωδες(γαλα ειχα βαλει το advance της δελτα)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν το φοβαμαι το φρεσκο γαλα,ηδη της το εδινα με την βρωμη βρασμενο απο 8 μηνων...οποτε και η κρεμουλα ή το ρυζογαλο κανονικα με γαλα φρεσκο γινεται!Εδω της εφτιαχνα με προβειο απο το χωριο:tongue:

Αλλωστε ολες οι κρεμες εχουν μεσα γαλα..οποτε!!

Θα της δωσω το κατσικισιο Ολυμπος αν και ειναι λιγο δυσκολο να το βρω,και γενικα θα πειραματιστω και με αλλα για να δω ποσο δεκτικη ειναι...

Θα εχω και το αγελαδινο Ολυμπος καβατζα βεβαια..γιατι το καλοκαιρι που να τα βρεις τα περιεργα...

Εμεις εδω εχουμε και το Δωδωνη..!!

Γενικα,καλο ειναι να προτιμα κανεις μικρες μοναδες αν του ειναι ευκολο!!

Χαπι μου,τι να σου πω...εμενα η γιατρος μου ειναι της αποψης πως ενα παιδι με ισορροπημενη διατροφη δεν εχει αναγκη την σκονη και τα μπλουτισμενα περαν του 1 ετους!Και με βρισκει απολυτα συμφωνη:)

καλημερα

θα συμφωνησω με τη μαρσυ, οσον αφορα το φρέσκο, ενα παιδι με ισορροπημενη διατροφή δεν χρειαζεται εμπλουτισμενο γαλα μετα τον 1ο χρονο.

Η παιδιατρος μας βεβαια εχει διαφορετική άποψη, κι ετσι κι εγω απο μονη μου χωρις να τη ρωτησω αποφασισα να της σταματησω το αλμιρον (σκονη) που επινε και να της δωσω φρεσκο. Ελα ομως, που δοκιμασαμε οοολλααα τα φρέσκα γαλατα της αγοράς και δεν της αρεσαν καθόλου. Επινε 20 ml γαλα μονο. Οποτε τι να κανω κι εγω, ξαναγύρισα στο almiron, απλως της δίνω το υγρό πια, γιατι βαρεθηκα με τη σκόνη και άλλωστε της εχω σταματήσει το μπιμπερο (πινει σε ποτήρι με καλαμακι πια) οπότε δεν με βολευε η σκόνη. Σε λίγο καιρό θα της το ξαναδοκιμασω το φρέσκο μπας και είναι πιο ετοιμη να το δεχτεί.

Γεωργια, τα σκουλαρικια ειναι φανταστικά. Τα φορεσα σήμερα στο γραφείο με ενα μωβ σκούρο φόρεμα, τα μαλλίά κάτω, και όλοι μα όλοι μου εχουν πει τι φανταστικά σκουλαρίκια είναι αυτά. Ακόμα και η διευθύντριά μου, μάλιστα έκατσε και τα κοίταξε και από κοντά....

4Rnfp3.png

καλημέρα σμουτς

φαντάζομαι είσαι και μελαχροινή οπότε με το μωβ έκανε τέλειο συνδιασμό.

για το γάλα και εγώ ακόμα δίνω το 2 βρεφικής ανάπτυξης γιαυτό θέλω να πάω στον γιατρό να μας πει τώρα απο το έτος και μετά τι μπορούμε να αλλάξουμε.

άντε γιατί βαρέθηκα ρε συ να βράζω νερό και να δίνω σκόνη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερουδια....τι κανετε??

σημερα ειμαι σπιτι και απολαμβανω καφεδακι μεχρι να ξυπνησει το καμαρι μου να το παω καμια βολτα!!!φυσαει αλλα δεν πτοουμαι!!!

εμενα ο doctor μου ειπε σκονη μεχρι και 2 χρονων!!δεν νομιζω ομως να το τηρησω...μολις περασει το καλοκαιρακι θα του ξεκινησω γαλατακι φρεσκο στο κυπελακι του:rolleyes:

Smoutsaki ποια σκουλαρικια πηρες??τα μαυρα με το μωβακι μεσα???και γω τα ηθελα αυτα....

εμενα ροζ ηταν τελεια εχω να σου πω αλλα τα φορεσα μονο τα πρωτα 10 λεπτα της βαφτισης!!μετα μου το τραβηξε ο Χρηστος με δυναμη το ενα και παρτο κατω σπασμενο ...ασε στεναχωρηθηκα αλλα μαλλον φτιαχνεται!!θα το προσπαθησω ...το θεμα ειναι πως στις μισες φωτο θα ειμαι με σκουλαρικια χιχιιχιχιχι και στις αλλες μισες χωρις!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαχα έλα ρε Βανιλίτσα πώς δεν σου έβγαλε και κανένα αυτί ?

που άνοιξε ? το κρυκάκι ? λογικά αυτό γιατί ο ορύχαλκος αδύνατο να έσπαγε και να είχε αυτί. Δες το λίγο πάρε μια πενσούλα και άνοιξε το και ξανά βάλε το. Είναι και ασημένια κρίμα πάνε χαμένα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...