Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι ήρθα και εγώ

τρέχω η γνωστή ατάκα όλων μας οπότε δεν χρειάζονται συστάσεις.

ετοιμάζω και το πάρτι και δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω βασικά έχω έρωτα με τα μπαλόνια οπότε θα το κάνω μπαλονοχώρι το σπίτι. κάποιο παιδικό τραύμα θα είναι δεν εξηγείται αλλιώς. τούρτα δεν έχω κλείσει ακόμα σήμερα λέω. άντε να δω τι θέμα θα έχει.

κατά τα άλλα όλα καλά, δεν κάνουμε καμιά προσπάθεια να περπατήσουμε μόνο σήκω κάτσε είναι όλη την μέρα. πιάνεται σηκώνεται και πάλι από την αρχή. ακόμα με τις μύτες πατάμε που να περπατήσουμε.

σμουτς γιατί τετραήμερο δούλευες ? άντε επιτέλους ήρθε το πακέτο γιατί τα έχω πάρει με τα ελτα.

βανιλιώ μου που την κόλλησε βρε τέτοια ίωση ? πρέπει να είναι οδυνηρό να το βλέπεις το μικρούλι να κάνει εμετό μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι.

αλήθεια εσείς πάτε κάθε μήνα ακόμα στο γιατρό ? εμείς έχουμε κανένα 2μηνο να πάμε και αισθάνομαι άσχημα αλλά θα τον πάω αυτές τις μέρες σίγουρα.

τζοτζο μου υπομονή καλό κουράγιο ξέρω από μετακομίσεις είναι μαρτύριο πράγματι φαντάσου και με ένα μωρό.

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ χρόνια πολλά πολλά να είσαι πάντα γερή και δυνατή.

αυτά από εμάς ελπίζω να τα πούμε γρήγορα ξανά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γεωργια μου, πηγε σημερα ο Νικος στο ταχυδρομειο και το πηρε το δεματακι.

Του ειπαν οτι το προλαβε στο τσακ, γιατι ηταν ετοιμο για επιστροφη, και οτι υπαρχει γενικοτερο προβλημα με το κεντρο διανομης απο το ταχυδρομειο. Αρα δεν φταιγαμε εμεις (που το ξεραμε βεβαια).

Τωρα ανυπομωνω να ερθει το βραδυ για να μου τα φερει να τα δω.

Σ ευχαριστω πολυ πολυ.

4Rnfp3.png

καλημέρα και εγώ πρωινή σήμερα

Γιώτα μου είναι γνωστή η υπόθεση με τα ελτα τι να κάνεις σκατά είμαστε σε όλους του τομείς.

Σου είπα οτι 15 μέρες τα κρατάνε και μετά τα επιστρέφουν γιαυτό έλεγα πάνε κάνε μια ερώτηση.

και με την απάντηση αυτή τώρα νομίζουν οτι είναι οκ, δηλαδή αν γύριζε το δέμα πίσω θα πλήρωναν την αποστή ξανά ? γιατί δικό τους είναι το φταίξιμο.

Τι να πεις ελπίζω να σου αρέσουν εγώ τα έχω τρελάνει αυτά το σκουλαρίκια και κάθε φορά που τα φοράω με ρωτάνε από που τα πήρα. Είναι καλοκαιρινά και ιδιαίτερα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

σοβαρά ? εγώ πάλι τα κοντά δεν τα ήθελα ποτέ

θα μου πεις με τα μαλλιά που έχω που να φανεί κοντό σκουλαρίκι.

και τώρα αν σου πω τι φοράω , χαχα είναι από τα τελευταία που κάναμε με το κρύσταλλο swarovski

αυτά.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=207725265928952&set=a.196214427080036.46125.161677590533720&type=1&theater

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσαρες τι κανετε?

πολυ τρεξιμο , εχω τις εξετασεις και ετοιμαζω το μικρο παρτυ της ανδριανας που δεν ξερω πως εξελισεται σε μεγαλο .Ολοι οι φιλοι μας εχουν παιδια ηλικιας 5-7 οποτε θα μαζευτουν .Θα παρω μπαλονια και μια υπεροχη τουρτα που χω σταμπαρει(υπερπαραγωγη παλι :tongue:)

Εν το μεταξυ τα χω παιξει εντελως με το διαβασμα και το ξενυχτι .

Δουλεια δηλωσα παραιτηση και ειμαι τελευταια μερα σημερα ή αυριο εδω .Αλλο αγχος απο κει .

Δεν μπορω να σας πω ποτε μπορω εγω γιατι αυτη την κυριακη θα σβησουμε το πρωτο μας κερι.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ποπακι,

ποτε ξεκινας στην καινουργια? εδωσες τουλαχιστον λιγες μερες περιθωριο στον εαυτο σου να ξεκουραστει ή πας κατευθειαν?

Αχ τι ωραια, θυμαμαι κι εγω περσυ στα πρωτα γενεθλια της ιλιανας, ολη την εβδομαδα με αυτο ασχολουμουν. Εμεις περσυ ειχαμε μονο 2 ακομα παιδακια στην ηλικια της, αλλα φετος προβλεπεται να εχουμε αρκετα περισσοτερα αλλα πάλι ολα στην ηλικια της.

ελπιζω να περασουμε καλα, αργουμε ομως εμεις λιγο ακομα, αλλα και παλι τα σκεφτομαι ηδη, χιχι

4Rnfp3.png

χαχα εγώ πάλι πάντα μου άρεσαν τα κοσμήματα και τώρα βγάζω το άχτι μου

εδώ και στο γυμναστήριο πάω με κολιέ άσε που μου τα παίρνουν από το λαιμό γιατί οι γυναίκες έχουμε και το άλλο όταν το βλέπουμε στην φωτό δεν του δίνουμε σημασία αλλά αν το δούμε φορεμένο τότε λες και αλλάζει το κόσμημα. είμαστε περίεργα πλάσματα.

αχ και εγώ θέλω ποδηλατάδα αν και ο καιρός είναι τόσο χάλια που δεν ξέρεις αν θα καταλήξεις με βροχή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλώς την πόπη

τώρα που λες για πάρτυ αν σας πω οτι έδωσα 50 ευρώ στα τζάμπο μόνο για μπαλόνια ?

καλά ε πήρα και προσκλήσεις φούσκωσα και από ένα μπαλόνι με μπαστουνι και πήγα πρωί πρωί στην μάνα μου να τους καλέσουμε με τον Αντωνέλο να κρατάει τα μπαλόνια. χαχα το γέλιο λέμε.

τούρτα πήρα είναι ενα 3D αρκουδάκι δεν βρήκα κάτι άλλο γιατί θα έιμαστε λίγα άτομα και αυτά τα σχέδια απαιτούν πολλά κιλά.

περιμένω πως και πως την Τετάρτη να αρχίσω να φουσκώνω μέχρι την Πέμπτη να είναι ΄ολα έτοιμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πηρες μπαλονια και θα τα φουσκωσεις εσυ ??Εγω θα παρω ετοιμα να βαλω γυρω γυρω

θα εχεις παιδακια πολλα? Σε μενα πιο πολυ θα μαζευτουν οι μεγαλοι παρα τα παιδια

Φυσικα ειστε καλεσμενες αμα θελετε να ερθετε .

αχ γυμναστηριο ποσο μουλειπει τωρα ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ και δεν προλαβαινω.

Σμουτς μου εσυ συνεχιζεις?

Ξεκιναω πεμπτη στην αλλη .Την προηγουμενη βδομαδα που πηγα δοκιμαστηκα εμεινα και εμειναν ευχαριστημενοι μαζι μου .

Στην τωρινη που φευγω τα πηραν καποιοι απο δω μεσα που τους αφηνω αλλα εγω κοιταω το καλυτερο για μενα και την οικογενεια μου , αλλωστε δεν μιλησαν ποτε για αυξηση και για μελλον.

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια που ησασταν διπλα μου αυτο τον καιρο οπως και για τις συμβουλες σας.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ναι φαιρακι, εγω συνεχιζω, θα παρουμε και ενα ελειπτικο μηχανημα απο κατι φιλους, συν το ποδηλατο, συν το τρεξιμο, νομιζω οτι αρκουν.

Εσυ να κοιτας τον εαυτο σου και οχι τους εργοδοτες σου. Ουτως η αλλως και αυτοι παντα το ιδιο κανουν.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...