Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Για τα παντα μου τη λεει, οταν βρει ευκαιρια. Γι αυτο τους εχουμε κανει ολους περα και τα βγαζουμε περα μονοι μας. Με οποιο κοστος.

Τωρα να δειτε με τον παιδικο που αρρωσταίνει συχνα τι ακουω. Που δεν σταματαω απο τη δουλεια μου για να μεγαλωσω το παιδι μου, που να παει να κανει ο αντρας μου δευτερη δουλεια για να μην αρρωσταινει συχνα. Λες και για τα λεφτα το κανουμε.

Που αυτη που δουλευει, μακαρι να μην δουλευε για να μου το μεγαλωνε αυτη. Και της απανταω, και να μην δουλευες το παιδι παλι δεν θα στο αφηνα.

Αλλα πρεπει να ειμαι απο τις ελαχιστες γυναικες που λεω, καλυτερα η πεθερα μου παρα η μανα μου. Που η πεθερα μου ειναι πραγματικα φοβερη γυναικα. Δεν με εχει ενοχλησει ποτε, εχω παντα τη βοηθεια της οταν τη χρειαστω και δεν λεει και κουβεντα. Και τωρα με το ονομα που δεν δινουμε το ονομα της στη μικρη, δεν ειπε την παραμικρη κουβεντα. Ουτε πριν ειχε πει φυσικα. Ευτυχως σ' αυτο δεν ειπε τιποτα και η μανα μου γιατι θα σφαζομασταν. Ισα ισα που μου ελεγε, να δωσεις της πεθερας σου, εχεις καλη πεθερα.

Smouts μου,καλα κανετε λοιπον και τα βγαζετε περα μονοι σας..δικιο εχεις,να σου λειπει κοριτσι μου η γκρινια

και να στεναχωριεσαι κι απο πανω που στα χωνει ο δικος σου ανθρωπος ρε γαμωτο.Κουφαθηκα δε με την αποψη να δουλευει ο συζυγος 2 δουλειες κι εσυ στο σπιτι με την Ηλιανα...δεν ξερω ρε κοριτσια,εμενα η δουλεια μου ειναι απαραιτητη οχι μονο οικονομικα αλλα και ψυχολογικα,ασε που δεν διανοουμαι να ξεπατωνεται ο αντρας μου..εχει ψυχουλα κι αυτος.Οσο για τον παιδικο,φανταζομαι οτι ειναι καλο για ενα παιδακι να κοινωνικοποιειται...

Σορρυ Σμουτς για το σχολιο,αλλα επειδη δεν αντιμετωπιζω τετοια ευτυχως νευριαζω ακομη παραπανω ,αν τα αντιμετωπιζα το ιδιο ακριβως θα επραττα κι εγω οπως κι εσυ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιταξε, ο αντρας μου δεν χρειαζεται να κανει δυο δουλειες, ο μισθος που παιρνει μας φτανει και μας περισσευει. αλλα παιδια οι εποχες δεν ειναι για πειραματα. η δουλεια μου ειναι πολυ καλή, δίπλα στο σπιτι μου, μηνας μπαινει μηνας βγαινει μας πληρωνουν στην ωρα μας, εχω πολυ καλη θεση εδω περα. Και εννοειται οτι απο τοτε που γυρισα ξανανοιωθω ανθρωπος, ηρθα στα ισια μου. Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν γινεται μια στραβη με τη δουλεια του άντρα μου και μενει ανεργος?

4Rnfp3.png

εσεις τους δωσατε χαμομηλακι???εμενα μου ειπε ο γιατρος χαμομηλακι δροσερουλι!

κοριτσια νερακι τους δινετε η οχι ακομη???

τωρα που ειμαστε στην τριτη βδομαδουλα πινει γυρω στα 120 γρ. γαλατακι...καλα ειναι??

evi μου με το καλο κοπελα μου...σου ευχομαι με εναν πονο!!!

βανιλιτσα,καλη αναρρωση καταρχην!!!

μην στεναχωριεσαι βρε,καλη ειναι και η αποστειρωση και τα μπουκαλακια..αρκει να μεγαλωνουν τα μωρακια και να εχουν μια ευτυχισμενη,υγιη μαμα:)

εγω χαμομηλι δινω καμια φορα οταν εχει μερες να μου ενεργηθει,ουτε νερο ακομη...οτι παιρνει απο το γαλα.

Ο μπεμπης σου τρωει μια χαρα,ειναι πολυ καλα αλλα οπως ειπε και η ροουζ και λιγοτερο να ετρωγε παλι καλα θα ηταν.Να ξερεις οτι η κατωτερη ημερησια ποσοτητα ειναι 120 cc ανα κιλο...οποτε ο μπεμπακος σου τρωει μια χαρουλα!!!

κοιταξε, ο αντρας μου δεν χρειαζεται να κανει δυο δουλειες, ο μισθος που παιρνει μας φτανει και μας περισσευει. αλλα παιδια οι εποχες δεν ειναι για πειραματα. η δουλεια μου ειναι πολυ καλή, δίπλα στο σπιτι μου, μηνας μπαινει μηνας βγαινει μας πληρωνουν στην ωρα μας, εχω πολυ καλη θεση εδω περα. Και εννοειται οτι απο τοτε που γυρισα ξανανοιωθω ανθρωπος, ηρθα στα ισια μου. Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν γινεται μια στραβη με τη δουλεια του άντρα μου και μενει ανεργος?

συμφωνω απολυτα μαζι σου,ιδιως στον ιδιωτικο τομεα ειναι δυσκολα τα πραγματα!!Αλλα να σου πω κατι..και στο δημοσιο να ηταν με σιγουρη θεση εγω παλι δεν θα το ρισκαρα να παρατησω την δουλεια μου και να αναγκαζεται ο αντρας μου να διπλοδουλευει,κι ας ηταν οι αολαβες του τελειες.Και μην φανταστεις οτι ειμαι καμια μανιακη με το επαγγελμα,τωρα ας πουμε που εχω την 9μηνη αδεια θα την χαρω με την κορη μου αλλα μετα θελω να ξαναγυρισω στο σχολειο μου,να αλλαζω παραστασεις και να βλεπω το παιδι μου και τον αντρα μου με ορεξη!!!

Ετσι ακριβως ειναι, βεβαια να σου πω την αληθεια, μετα απο την κουραση δεν θα τους βλεπεις με πολυ ορεξη. τι ωρα θα σχολας? Εγω που γυρναω στις 5,30 και μαζευοντας καθε μερα ωρες και ωρες και ωρες κουρασης αρχιζω και τα φτυνω. Αλλα θα το παλεψουμε μωρε. Τα μωρακια μας να ειναι καλα, κι εμεις για να τα φροντιζουμε και να τα χαιρομαστε και να μας χαιρονται κι αυτα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο μαρσολαν, η δουλειά σε κάνει άλλο άνθρωπο ακόμα και με τα στραβά του.

εμείς δουλεύουμε στον ίδιο εργασιακό χώρο οπότε έχω μια αγωνία με αυτά που ακούω.

να κλείνουν κάθε μέρα τόσες δουλειές αλλά δεν το σκέφτομαι. επίσης έχω και μια αγωνία γιατί θα πάρω το 6μηνο και ελπίζω να γυρίσω στην δουλειά μην μου πει ξέρεις κάτι δεν τα βγάζω πέρα οικονομικά και είδα οτι μπορώ να τα καταφέρω χωρίς εσένα.

τι να πω θα δούμε. εγώ δεν μπορώ να γυρίσω στην δουλειά από τώρα αφού έχω την δυνατότητα να κάτσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μαρσυ και ροουζ, να χαιρεστε τα μωρακια σας.

Να σας πω τι εχω κανει εγω? Καθε μηνα την ημερομηνια που γεννήθηκε της εβγαζα μια φωτογραφια. Περιμενω σε λιγες μερες να βαλω και του 12ου μήνα και θα τις κορνιζαρω ολες μαζι. Η πιο ωραια συγκριση απ' ολες θα ειναι η περσινη λιγων ωρων και η φετινή, ενός χρόνου.

Αχ παιδια το λατρευω το παιδακι μου, σας το ειπα?

4Rnfp3.png

και το δικό μας ωράριο είναι 9-5 αλλά το θετικό είναι οτι είναι πολύ κοντά στο σπίτι οπότε δεν θα χάνω χρόνο στην μεταφορά.

και θα μπορώ να το πηγαίνω στο σχολείο του το πρωί τώρα το μεσημέρι ας το παίρνουν οι παππούδες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια,το δικο μου ωραριο δεν ειναι δυσκολο..ειναι ωραριο σχολειου δηλαδη στο σπιτι θα ειμαι βαρια 2.30 κι αυτο μονο τις μερες που θα ειμαι μαθημα τελευταιες ωρες.Κι εννοειται οτι το πρωι δεν εχω μαθημα απο τις 8 καθε μερα...ελαστικο ειναι,κι αν πετυχεις καλο συλλογο και καλο προγραμματιστη μπορεις να ζητησεις να σε βοηθησει παραπανω.Εγω ας πουμε απεχθανομαι το πρωινο ξυπνημα,οποτε θα ζητησω να με βαλει τελευταιες ωρες!!

οσο για την ψυχολογια..εε,με παιδια εχει να κανει...οσο και να σου σπανε τα νευρα παραλληλα σε αναζωογονουν,εμενα τουλαχιστον παντα με εκαναν να ξεχναω τα δικα μου προβληματα...βλεπετε ειχαν εκεινα και οι δικες τους αναγκες προτεραιοτητα!!

ροουζ εσυ που δουλεευεις??

Διαφημίσεις

μαρσολαν μου είσαι τυχερή που έχεις διοριστεί σε σχολείο.

τι τάξεις αναλαμβάνεις ? γυμνάσιο ,λύκειο ?

εγώ στο λογιστήριο είμαι σε ένα μαγαζί που πουλάει υπολογιστές και αναλαμβάνει εγκαταστάσεις δικτύων.

Με κάμερες (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ) και server

ο άντρας μου αν και έχει τελειώσει μαθηματικός δουλεύει ως τεχνικός δικτύων και υπολογιστών στο ίδιο χώρο.

Εγώ είμαι στις καταχωρήσεις και τιμολογήσεις αγοροπωλησιών

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμενα κοριτσια μου ειπαν απο την δουλεια μου(συμβασιουχος ειμαι ) πως δεν δικαιουμαι το 6μηνο του ΟΑΕΔ!επειδη ομως δεν τους πολυπιστευω θα παω την αλλη βδομαδα μονη μου στον οαεδ της περιοχης μου και θα ρωτησω!!τι χαρτια χρειαζονται γνωριζετε??εχει παει καμια σας?

καλε η mara μας που ειναι ???εκανε την μικρουλα της και χαθηκε:rolleyes::cool:....καλε mara που εισαι να μας πεις και συ για τα ξενυχτια σουυυυυυυυυυυυ!!!

αααα και το αλλο που με βασανιζει...στον γιατρο πηγατε οσες σαραντησατε???(μπορει και να εχετε αναφερθει στο θεμα αλλα λογω μπεμπη δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα μωρε ...συγχωρεστε με!!))

κολπικο υπερυχο κανει μονο ή οπωσδηποτε και τεστ παπ???και μονο στην ιδεα.....τρεμω!!

εγω πρωτα ο Θεος Σαραντιζω αρχες Αυγουστου και θα παω κατα τις 10.

Απο επισκεψεις στο σπιτι πως πατε???

Εμας μας εχουν τρελανει ολοι στα τηλ...ποτε να ερθουμε??να σας δουμε ???

Λογικα θα γινει κανα ντου απο ολους σογια και φιλους Αυγουστιατικα και θα τελειωνουμε!!Το καλο στην ολη ιστορια ειναι πως ειναι καλοκαιρακι και θα κατσουν ολοι στην βεραντα!!!Μονο οι νονοι του μπεμπη θα ερθουν νωριτερα τα 40 για να τον δουν με ηρεμια!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσαρες μου, διαβασα τα νεάκια σας οσο προλαβα...

Καλά εδω στο σπιτι γινεται της κουτας το καγκελον λέμε!! αλλα οκ θα επιβιωσουμε, σε μια βδομαδα μπορω να πω οως εχω τακτοποιησει κουζινα, παιδικο και μπανια..Σαλονι ακομη χαμος, υπνοδωματιο μας ετσι και ετσι και επισης ακομη τα δικα μου ρουχα σε κουτες ειναι...

ομως με το μικρουλης μας τι να κανουμε οσο προλαβαινουμε...

Βοηθεια δεν υπάρχει και το ζουζουνι δεν κοιμαται λεμε, το ματι γαριδαααα...καλα ξερετε εχει γελιο να τακτοποιεις με το μπουμπς εξω, φοβαμαι καμια μερα θα βγω στο μπαλκονι ετσι, συνηθεια μου εχει γινει, ωρεεεεε χαρα οι νεοι γειτονες λέμε...ειναι και τεραστιων διαστασεων (θα μικρυνει ποτεεεε οεεο??)

Παντως ρε κοριτσακια περα απι την πλακα, ανασαναμε επιτελους απο χωρους που σκουντουφλάγαμε παντού!

Τα νεακια μας τωρα...Ο μικρός μας μπουγκης εχει γινει ηδη 6.200 - η πλατη μου εχει σκευρωσει...χαχαχαααα

Παντως λιωνωωωω αρχισε και τα συνειδητα χαμογελα και τα αγκουυυυυ και εμεις σταζουμε μελι...σαν χαζά κανουμε με τον καλό μου!

Σας φιλώ γλυκά γιατι λιγο πηρα μια ανασα και με καλει το καθηκον της δουλειας (μεταμεσονυκτια δημιουργια εντυπων οσο ψιλοκοιμαται το μπουγκακι μου...

μου λειπετεεεεεεεεεεεεεεεε

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μαρσολαν μου είσαι τυχερή που έχεις διοριστεί σε σχολείο.

τι τάξεις αναλαμβάνεις ? γυμνάσιο ,λύκειο ?

εγώ στο λογιστήριο είμαι σε ένα μαγαζί που πουλάει υπολογιστές και αναλαμβάνει εγκαταστάσεις δικτύων.

Με κάμερες (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ) και server

ο άντρας μου αν και έχει τελειώσει μαθηματικός δουλεύει ως τεχνικός δικτύων και υπολογιστών στο ίδιο χώρο.

Εγώ είμαι στις καταχωρήσεις και τιμολογήσεις αγοροπωλησιών

ειμαι στην Δευτεροβαθμια,οποτε Γυμνασιο και Λυκειο αναλογως τα κενα. Κι εμενα ο αντρας μου μαθηματικος ειναι,περιμενουμε μηπως φετος τον παρουνε κι αυτον!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...