Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια....και χρονια πολλα

ρουλιω να σου ζησει το ειδωλο..πλιζ στειλε μου την διευθυνση σας να σας στειλω το δώρο σας. σορυ που δεν ηρ8α αλλά...

κορες απο που να τα πιασω και απο που να τα αφησω..8α τα πω περιγραμματικά

1. εδ΄λω και 3 μηνες βαραμε επιληψεια στην δουλεια...αφεντικο νεο ερχεται και αφεντρικο δεν βλεπουμε..καθυστερησεις πληρωμμων,. φεσια παντου, κοσμος παιρνει τηλ και βριζει, θελουμε και εμεις τα λεφτα μας και γενικα κατασταση μπουρδελο

2. 8ελουν να μεταφερθουμε σε νεα εταιρεια με μηδενικά δκιαωματα..δεν υπογράφει κανείς και οσο δεν υπογράφουμε τοσο καθυστερουν το μισ8ό μας.

αυτο εχει ως αποτέλεσμα αφενος τα νευρα μου να Μ<ΗΝ ειναι καλά ουτε η διάθεση μου και αφετερου να ΜΗΝ Μπορώ να προγραμματισω τιποτα...απο την καταβολή του ενοικιου εως τα της βάφτισης. παραλληλα ο αντρας μου βαραει υστεριες οτι 8α παμε κατα διαολου κλπ κλπ + ενα ατυχες περιστατικο (μας κοπηκε η δεη στο σπιτι επειδη ειχα αμελησει να αρω την παγια εντολή πληρωμής απο τον λογ μισ8οδοσιας μου με αποτέλεσμα ο λογαριασμος να μενει απλήρωτος και κλπ κλπ) μας εχει κανει με τον συζυξ να ειμαστε απλά.. δυο συγκαταβατικοι συγκάτοικοι. νομιζω πως ο γάμος μου..σιγα σιγα..δισ ιζ ιτ :)

το ΜΟΝΟ καλό και δοξα τον θεο ειναι πώς το πουκιδι εξελισεται σιγα σιγα σε ένα θαυμασιο, αεικινητο υγιές παιδί με αρκετή οξυδέρκεια.

α επισης ξεχασα να πω πως το τελευταιο διάστημα απλά ΠΡΗΖΟΜΑΙ στο προσωπο, στα χειλια και στα ποδια.. πρηζομαι για κανενα 24ωρο και μετα το πρηξιμο φευγει ετσι οπως ήρ8ε...ο γιατρος μου δεν ξερει τι να υπο8εσει, αλεργικη δεν ειμαι οποτε ειναι μαλλον κάτι ψυχοσωματικό....ουφφφ αυτα./...

διαβασα περιπου τα νεα σας, ειλικρινά χαιρομαι που ειστε όοοοοοοοοοοολες καλά και τα μπεμπονια καλύτερα....αυτα....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια....και χρονια πολλα

ρουλιω να σου ζησει το ειδωλο..πλιζ στειλε μου την διευθυνση σας να σας στειλω το δώρο σας. σορυ που δεν ηρ8α αλλά...

κορες απο που να τα πιασω και απο που να τα αφησω..8α τα πω περιγραμματικά

1. εδ΄λω και 3 μηνες βαραμε επιληψεια στην δουλεια...αφεντικο νεο ερχεται και αφεντρικο δεν βλεπουμε..καθυστερησεις πληρωμμων,. φεσια παντου, κοσμος παιρνει τηλ και βριζει, θελουμε και εμεις τα λεφτα μας και γενικα κατασταση μπουρδελο

2. 8ελουν να μεταφερθουμε σε νεα εταιρεια με μηδενικά δκιαωματα..δεν υπογράφει κανείς και οσο δεν υπογράφουμε τοσο καθυστερουν το μισ8ό μας.

αυτο εχει ως αποτέλεσμα αφενος τα νευρα μου να Μ<ΗΝ ειναι καλά ουτε η διάθεση μου και αφετερου να ΜΗΝ Μπορώ να προγραμματισω τιποτα...απο την καταβολή του ενοικιου εως τα της βάφτισης. παραλληλα ο αντρας μου βαραει υστεριες οτι 8α παμε κατα διαολου κλπ κλπ + ενα ατυχες περιστατικο (μας κοπηκε η δεη στο σπιτι επειδη ειχα αμελησει να αρω την παγια εντολή πληρωμής απο τον λογ μισ8οδοσιας μου με αποτέλεσμα ο λογαριασμος να μενει απλήρωτος και κλπ κλπ) μας εχει κανει με τον συζυξ να ειμαστε απλά.. δυο συγκαταβατικοι συγκάτοικοι. νομιζω πως ο γάμος μου..σιγα σιγα..δισ ιζ ιτ :)

το ΜΟΝΟ καλό και δοξα τον θεο ειναι πώς το πουκιδι εξελισεται σιγα σιγα σε ένα θαυμασιο, αεικινητο υγιές παιδί με αρκετή οξυδέρκεια.

α επισης ξεχασα να πω πως το τελευταιο διάστημα απλά ΠΡΗΖΟΜΑΙ στο προσωπο, στα χειλια και στα ποδια.. πρηζομαι για κανενα 24ωρο και μετα το πρηξιμο φευγει ετσι οπως ήρ8ε...ο γιατρος μου δεν ξερει τι να υπο8εσει, αλεργικη δεν ειμαι οποτε ειναι μαλλον κάτι ψυχοσωματικό....ουφφφ αυτα./...

διαβασα περιπου τα νεα σας, ειλικρινά χαιρομαι που ειστε όοοοοοοοοοοολες καλά και τα μπεμπονια καλύτερα....αυτα....

Maraki μου γλυκο ευχαριστω για τις ευχες σου να σαι καλα και με το καλο η βαφτιση της πουκι μας!!!

Μην αγχωνεσαι βρε κοριτσι μου ολοι πανω κατω τα ιδια περναμε....κανε λιγο υπομονη με ολα και ολα θα παρουν το δρομο τους!!

Οποτε θελεις και μπορεις να βρεθουμε να πιουμε ενα καφε και να μιλησουμε απο κοντα!!!εγω εξαρχεια δουλευω ...δε μπορει καποια στιγμη θα το κανονισουμε!!!

Και ο γαμος σου ειμαι συγουρη πως απλα περναει μια φαση που κατα καιρους ζουμε ολοι...απο την καθημερινοτητα και το αγχος μας!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπερα!!!

χρονια πολλα σε ολες και ανασταση στις ζωες μας!!!!

βανιλιτσα να σου ζησει το νεοφωτιστο καμαρι σου!!!

αντε να μπουμε στη σειρα οι επομενες....να φωτιστουν και τα δικα μας καμαρια!!!!

παστακια κριμα για τον χαμο που ειχατε.....το ακουσα στις ειδησεις....

εμεις μια χαρα, ομορφαινουμε τον κοσμο με τα σκερτσα και την τσαχπινια μας...καλε για τις κορες μου μιλαω..μη με παρετε για ψωνιο..χεχεχεχεχεχε

φιλια πολλα σε ολες!!!!

ευχαριστω Φυσαλιδακι μου.....με το καλο να βαφτιστει και το δικο σου μωρακι!!!!

φιλακια στις κουκλες σου!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

κοριτσουδια τι κανετε?

Μαρα μου, κρατηστε χαμηλους τους τονους, για να ηρεμησουν τα πνευματα. Ολα τα ζευγαρια περνανε ασχημες φασεις. Μην προδικαζεις τιποτα και μην τα παρατας.

Ρουλακι τακτοποιηθήκατε απο τα της βαφτισης?

Ροζ ακομα περιμενωωωωω, δεν προλαβα φυσικα να παω ταχυδρομειο.

οταν ειναι να ερθει θα ερθει, δεν γινεται αλλιως

Παστακια μου, λυπαμαι για την απωλεια σας. Καλη δυναμη στην οικογενεια του ανθρωπου

4Rnfp3.png

κοριτσια μου γεια σας και απο μενα .

Μαρα διαβασα τα νεα σου , ε φυσιολογικο να χαθεις μετα απο ολα αυτα .Δειξε δυναμη και υπομονη , ειναι δυσκολες εποχες .

Παστακια μου .λυπαμαι πολυ για τον πυροσβεστη ...δυστυχως αυτη η δουλεια οχι μονο ειναι σκληρη ειναι και πολυ επικινδυνη .Ειναι ο αντρας μου πυροσβεστης και ξερω πολυ καλα .Κριμα να φευγουν ζωες .

Χαθηκα και εγω , ειχα παει δοκιμαστικα στην νεα δουλεια , δεν ανηκω πλεον στην γραμματεια αλλα εχω αναλαβει και παραπανω πραγματα .Απο κοντα τα νεα μας.

Η ανδριανα κανει κατι περιεργα αμα τσαντιζεται , πεταει το κεφαλι της πισω οταν αρνειται η οταν τσαντιζεται . .Ειναι πολυ επικυνδινο γι αυτην και δεν ξερω πως να το χειριστω .Μαλλον πρεπει να μιλησω με παιδοψυχολογο ή με την γιατρο .

Βερτη ποτε λεμε να παμε τελικα???:-P

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Smoutsaki, fairy σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση..ήταν όντως τραγικό...

Μάρα μου κράτα γερά...είναι λογικό με τέτοια στριμώγματα να έχετε γκρίνιες και στο σπίτι...μην στεναχωριέσαι και φτιάξτα με τον Πουκοπατέρα, δεν αξίζει να "χάνεστε" μεταξύ σας για τα κ#@#λεφτά ... όλα θα λυθούν θα δεις...

Βανιλίτσα χίλια συγνώμη, άν κατάλαβα καλά βάφτισες το παιδί;άντε να σου ζήσει μωρέ...ξέρω είμαι αδικαιολόγητη, χάθηκα εντελώς..αλλά μία ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΓΑΣ με την πεθερά μου, μία αυτό το συμβάν, έμεινα κάπως πίσω......για τα παστακοβαφτίσια προχωράμε όσο μπορούμε γιατί κι εμείς στάση εμπορίου...πλακώσαν και οι ασφάλειες(ΑΚΟΥΣ ΜΑΡΑ ΜΟΥ;...όλοι στα ίδια κολυμπάμε)...αλλά για σας αλαφρύνω λίγο την διάθεση κατέληξα σε ένα πολύ ωραίο θέμα...έχω βαλει καρουζέλ για θέμα....δεν είναι γούτσου γούτσου;(πείτε μου "ναι" να χαρώ και λίγο...οχι οτι δεν χαίρομαι ,αλλά εντάξει μωρεεε) ...

αυτά...το ροζάκι τι κάνει; η μαρσολάν;η φίφη; Φουσκώνει;

Ε'υχομαι να είσαστε όλες καλά! Φιλιά από Πάτρα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ελα ρε φαιρούλα και σε σκεφτόμουν τι εκανες με τη δουλεια. Τελικα θα παραιτηθείς από την παλια αν καταλαβαινω καλα ε;

Παστακια το θεμα ειναι οντως πολυ γουτσου γουτσου και γουστου γουστου. Το θεωρω πολύ καλόγουστο.

Η μαρσυ που χάθηκε κι αυτή; Μήπως να αναδιοργανωθουμε λιγο γιατι παρα χαθήκαμε και θα το διαλυσουμε στο τελος.

4Rnfp3.png

Ελα βρεεεεεεε....τι κανουτε??

Οχι,δεν θα το διαλυσουμε...:tongue::D

Απλα...θα τα λεμε ως φαινεται πιο αραια...

τι να σας κανω...ειστε και εργαζομενες και κουρασμενες οι πιο πολλες!!

Εγω μπαινω η μεσημερακι 4-6 ή βραδυ μετα τις 12...

ειναι οι ωρες που κοιμαται η μικρη κι ετσι ασχολουμαι κι εγω με το λαπτοπ...τις υπολοιπες ωρες δυσκολο να μπω γιατι τρεχω με την Πηνελοπη κατεξοχην κι οτι αλλο προκυψει!!

Παντως...σπανια πετυχαινω καποια απο εσας...οποτε αν δεν εχω και κανενα νεο να ποσταρω....παω σε αλλες γειτονιες!!:rolleyes:

Κατα τα αλλα,καλα ειμαστε....σε 4 μερες η Πηνελοπη γινεται 1 ετους....Εχω απο τις 5 Μαιου που σκεφτομαι εντονα τις περσινες μερες....θυμαμαι τα παντα,ολα...πως ημουν τετοιον καιρο...πως γεννησα,οταν εφερα την κορη μου στο σπιτι....Μου ερχεται ακομη και η μυρωδια του πρωινου που ξυπνησα με το μωρο στο σπιτι...

Και τωρα....θα σβησουμε κερακιιιιι:D:D

Της παρηγγειλα μια τουρτα με το αρκουδακι των forever friends...ελπιζω να αξιωθω να βαλω φωτογραφιες!

Μεγαλωνει το σποριδιο...λεει συνειδητοτατα μαμα-μπαμπα!!Φωναζει τον θειο της Γιαννη...Γκυυυυυυυ,λεει

παππου,το αλογακι της το λεει ντει-ντει..μας δινει φιλια κανονικα και λυωνουμε,μας κανει καλο-καλο..

Σκαρφαλωνει κανονικοτατα στους καναπεδες το ατιμο..

κι επισης βαρεθηκε τα αλεσμενα και τωρα τρεχουμε να δουμε τι θα τρωει...

Αφηστε τον χορο και το κουνημα....

Και ποσα αλλα βρε κοριτσια μου....ποσα αλλα που την μεταμορφωνουν καθε μερα σε εναν ανθρωπακο ολο και πιο ολοκληρωμενο!!!

Σε εναν μηνα εχουμε κι εμεις την βαφτιση!Επισης τρεχω και με το σπιτι οπως σας εχω ξαναπει και ειμαι σε ενταση και με αυτο!!Καλα να ειμαστε...πανι με πανι θα μεινουμε αλλα χαλαλι!!!

Σας φιλω ολες,μπαινω διαβαζω τα νεακια σας κι ελπιζω να σας πετυχω καποια στιγμη να παρουν φωτια τα πληκτρολογια.....Σμααααααατς!!

Διαφημίσεις

καλα εεε βαραμε διαλυση λεμε εεε???

Εγω τρεχω λιγο , εχω εξεταστικη και τα χω παιξει εντελως , διαβαζω αργα το βραδυ , εχω το αγχος με την νεα δουλεια και την ανδριανουλα να πηδαει σαν την τσιτα .

Χρονος πολυ λιγος .Εχουμε και τα γεννεθλια της , δεν βλεπω να κανω κατι το φοβερο και ιδιαιτερο θα καλεσω μονο τα ξαδερφακια της και τους δικους μας .Φυσικα θα της παρω μια ωραιοτατη τουρτα .Πιο πολυ για μας θα τα κανουμε για να γιορτασουμε το πρωτο της κερι .

Εσεις τι κανετε???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια κι απο μενα!

τι κανετε??

εμεις μετακομισαμε, και δεν εχω internet γιατι η μεταφορα του τηλεφωνου θελει ενα μηνα για ολοκληρωθει..... και απο την δουλεια ειναι κομματι δυσκολο να μπαινω!

Εχει χρονισει κανενα απο τα μωρακια σας?????? δεν προλαβαινω να δω τικερακια....:-(:sad:

αλλα χτες το σκεφτομουν οτι σιγουρα καποιο μπιμπινι θα εχει χρονισει!

τι κανετε?? εγω εν συντομια εχω περασει στιγμες απειρου καλους με ενα σπτι σε κατασταση πολεμου.... με τιποτα να μην ειναι στην θεση του γιατι πολυ απλα δεν εχω προλαβει να δωσω θεση σε οτιδηποτε..... μονο τα πραγματα της ασπας ειναι στην θεση τους,...

Η ασπα εχει αρχισει να γινεται πολυ απαιτητηκη...δεν καθεται πουθενα και σε κανενα... το μονο που την απασχολει για πολυ ωρα ειναι να την κρατας απο τα χερακια για να περπαταει γυρω γυρω! το βραδυ ξυπανει καθε δυο ωρες... με προγραμμα ομως...2και30 ,μετα 4και30 μετα 6και30... ελπιζω οτι απλα εχει φρικαρει λογω της μετακομισης....και ευχομαι να στανιαρει γρηγορα....

εχασα και τα βαφτισια του πριγκηπα σου βανιλιτσα μου:(:( αλλα ημουν καρδιτσα με την μικρη....πως ηταν το event?? περασατε ωραια????

αυτα τα νεα μου επι τροχαδην... γενικα ειμαι αποκομμενη απο τα internetika συστηματα... και για να παρω κανα τηλεφωνο... περιμενω να μπω στο εταιρικο της δουλειας που εχω πολυ χρονο δωρεαν !!!!!!! νομιζω οτι απο την αλλη βδομαδα θα γινει αυτο τουλαχιστον!

σας φιλω... παω να συνεχισω την δουλεια μου...και να δω αν προλαβω να διαβασω καμια γραμμη απο τα νεα σας!

γεια σας κουκλες!!!

ελα καλε που βαραμε διαλυση...απλα προσπαθουμε να βρουμε τον ρυθμο μας τωρα που τα μπεμπονια γινονται πιο απαιτητικα και ζητανε αυτο που θελουν!!!

περασε μια ιωσουλα το μπεμπονι μου, ταλαιπωρηθηκε με εμετους και τσιρλιπιπι...δεν ετρωγε τιποτα περα απο λιγο ρυζακι και επισης δεν κοιμομασταν καθολου (μα καθολου ομως)για 2-3 μερουλες!!Σημερα ειναι καπως καλητερα...

εκανα πολλες αλλαγες στα δωρακια που ειχε, πηρα αρκετα φθινοπωρινα και καλοκαιρινα του γουστου μας!!

απο παιχνιδια εχει γεμισει το σπιτι λεμε...σε λιγο θα βγουμε και στην βεραντα...:tongue:πηραμε κουνια και ποδηλατακι στον μικρο μας...και την αλλη βδομαδα θα του παρω και μια πισινουλα μανιταρακι να την βαλω στο γκαζον για τις ζεστες μερες που ευελπιστω να ερθουν;)

φαγαμε και το πρωτο μας τοστακι σημερα με τυρακι μονο!!ξετρελαθηκε!!!

jo μου υπομονη θα μπεις σε σειρα και θα ηρεμησει και η μικρη!!

κοριτσια οποτε θελετε να βρεθουμε για καφεδακι...να σας δωσω και μπομπονιερες!!!

Αληθεια πιο μπεμπε χρονιζει πρωτο απο την παρεουλα???Νομιζω της Μαριας?

Αχ πρωτα γενεθλια....ποτε περασε ο καιρος μωρε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...