Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσαρες μου??

χαθηκα το ξερω... ειναι το μπουγκακι μου με πολυ πυρετο και αναμενω να δω τι θα γινει - ειπε η παιδιατρος αν περασει τις 4 μερες να παμε ξανα...τον ξαναπηγα σημερα, συνεχιζουμε με αντιπυρετικα ειναι και το ο πρωτο δονται που εβγαλε και εχει πεθανει στον πονο μωρε.

ΒΑνιλιτσακι μου γλυκο, εμεις δεν θα τα καταφερουμε δυστυχως ¨( Ευχομαι να κανετε πολυ γλυκο μπλουμ και να σας μεινει αξεχαστη η βαπτιση σας...

Ελπιζω να γινει συντομα καλα το ζουζουνι μου τα εχω παιξει....

Ωχ μπουμπου μου...περαστικα!Σε καταλαβαινω απολυτα,περασα κι εγω υψηλο πυρετο της μικρης πριν απο 2 μηνες και ξερω πως ειναι να βλεπεις το μικρο σου λιωμα...

Μακαρι να το ξεπερασει συντομα ο Μπουγκακος γιατι πρωτος αυτος βασανιζεται και μετα εσυ!!

και για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα...

λοιποοοοοον μολις γινουν καλα τα παιδακια μας φυγαμε για βερτακο...

ξεκινα 5 μαιου μετα απο ενα χρονο απουσιας και πρεπει να παμε να τα σπασουμε λεμεεεεεεε...

κανονιστε εεεεεεεεεεεεε!

Κατα τ αλλα μου λειψατε πολυ πολυ...!

Θες και Βερτη εεεεεεεεεεε???:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσιαααα...

Ρουλίτσα με το καλό η βάφτιση του μπεμπη σας. Εισαι τυχερη απο θεμα ημερας μη μιλας καθολου. Ευχομαι να πανε ολα οπως τα εχεις σχεδιασει.

Αν και αρκετα ταλαιπωρημενη τις τελευταιες μερες απο θεμα ασθενειας και λογω πονου φρονημιτη απο χτες, θα στολισω το Ιλιανακι και (λιγοτερο) εμενα γιατι δεν εχω πολυ κουραγιο και θα ερθουμε να σας δουμε.

Σας φιλω

4Rnfp3.png

Ρουλακι κοπελαρα μου να τον χαιρεστε τον μπεμπη σας νομιζω οτι ολα θα πηγανε καλα με την βαφτιση του ,ο καιρος τελειος και ευχομαι να τον καμαρωνετε παντα ...να σας ζησει!! Πω πω ρε κοριτσια πως περναει ετσι ο καιρος ... Μπουμπου περαστικα στο αγορακι σου...

εγω κοριτσια τρεχω και δεν φτανω...τωρα κλεινω τον 7ο !!! και τωρα ξεκιναω να αλλαξω κουφωματα σε ολο το σπιτι και να βαψω , να μετακομισω το δωματιο μου αλλου και ολα τα λοιπα...εχω ανεβασει ζαχαρο και ο γιατρος μου ειπε οτι θα γεννησω στις 38 εβδομαδες ...δηλαδη κοντα στις 20 Ιουνιου:shock:..και ακομη δεν το πιστευω!!! α και ο μπεμπης ειναι σε τελειως αναποδη θεση!!! αυτα τα νεα μου , φιλακια σε ολες σας και κανονιστε καμια συναντηση να σας δω πριν γεννησω ...ΦΙΛΑΚΙΑ

μπουμπουκα περαστικα στο αγορακι σου

ελπιζω να περασει συντομα

φιφακι μου με το καλό ολα. αλλα μαρη μουρλη, τωρα σου ηρθε και σενα ολη αυτη η μανουρα να την κάνεις. οσο για το διαβήτη, προσεχε λιγο τη διατροφή σου, παρε και τα απαραιτητα μετρα και ολα θα πανε καλα

και τωρα στη σταρ της ημερας Ρούλα...

Ηταν μια κούκλα, ο μπεμπακος φοβερος, και τα ειχαν ετοιμασει ολα παρα πολυ ωραια.

Εμεις βεβαια ελαχιστα μπηκαμε στην εκκλησια καθως η Ιλιάνα φοβόταν μου ελεγε (;;;;;;) και με το ζορι μπηκαμε την ωρα του λαδωματος και του μπλουμ και βγηκαμε κατευθειαν. περα δωθε στον περιγυρο της εκκλησιας με ψοφησε, εκανε και ζεστη.

Παγωτο δεν φαγαμε ρουλακι, αλλα τα παιδια, οσο βολταραμε κερασαν την ιλιανα ενα χωνακι σκετο (ευτυχως που δεν της το δωσανε με παγωτο γιατι θα ειχαμε δραματα.

Οι μπομπονιερες φανταστικες και ο στολισμος απʼ εξω (γιατι μεσα δεν ειδα αν ειχες λογω της ιλιανας) ηταν πολύ ωραιος. Εδωσε χρωμα και στυλ χωρις υπερβολες. Να σας ζήσει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

ρουλα μου να σου ζησει ο νεοφωτιστος , ειμαι σιγουρη οτι ολα πηγαν καλα και θα ηταν ολα πολυ ομορφα .Περιμενουμε φωτος με ανυπομονησια .

Δεν τα καταφερα να ερθω η μικρη εχθες δεν κοιμηθηκε καθολου , ξυπνησε στις 4 με γκρινια και κλαμα , να μην μπορω να την συνεφερω με τιποτα(μπουμπουυυυυυ θυμηθηκα τα δικα σου ) τι της ρουφηξα την μυτη , τι ντεπον της εδωσα , τι της εβαλα κρεμα για τα δοντια μηπως ειναι δοντι , τιποτα , εκλαιγε και γκρινιαζε , μονο γαλα δεν της εδωσα γιατι φοβηθηκα μην της γινει συνηθειο.

Εν το μεταξυ εσεις τι γαλα δινεται βρε κοριτσια .

Εμεις πηραμε το σανιλακ 3 το κουτι και ειναι πιο γλυκο δεν της αρεσει , θα της δωσω παλι το προηγουμενο που επαιρνα .Γαλα φρεσκο μου ειπε μολις ξεκινησει να περπαταει κανονικα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ρουλίτσα μου γλυκιά να σας ζήσει ο παίδαρος να είναι πάντα γερός και τυχερός στην ζωή του. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να έρθω αλλά

μπουμπούκα μου που κρύωσε ο Ηρακλάκης ? τώρα τι ρωτάω με αυτόν τον καιρό όλοι θα αρρωστήσουμε. σήμερα έφτασε 28 βαθμούς εδώ και χθες έβρεχε. ανωμαλία ρε παιδί μου.

εμείς είμαστε ακόμα με μπούκωμα. αν τον πιάσει δεν λεει να φύγει το άτιμο. φοβάμαι μην επηρεάσει πάλι το αυτί του όπως την άλλη φορα. να δω πότε θα αποφασίσουμε να πάμε και παιδίατρο. αν δεν έχεις εμβόλιο από αναβολή σε αναβολή πάει. απο φαγητό εσείς τι άλλο δίνεται ? εγώ λέω να αρχίσω και το ψάρι. τι ψάρι όμως ? γάλα ακόμα το 2 βρεφικής ανάπτυξης πίνει το απταμίλ. μια χαρά το πίνει. κρέμα σπάνια προλαβαίνει να φάει γιατί αν και ξυπνάει πρωί το πρώτο γεύμα είναι 9 και μετά το μεσημεριανό κάνει και 4 να φάει. που να φαει αν τρώει 400γρ φαγητό και ειδικά την φτουτόκρεμα ούτε να την δει. λίγο την μπανάνα τρώει έτσι όπως είναι μπουκιά μπουκιά. τουλάχιστον πίνει χυμό πορτοκάλι. κάθε μέρα 150 γρ τα χτυπάει.

αυτά τα νέα μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φαίρυ μου τώρα είδα το μήνυμα σου

δεν το κατάλαβα εγώ η γιατρός τον είδε εκείνο το διάστημα και μου είπε ότι είναι λίγο κόκκινο το αυτί του. βασικά ο Αντώνης πιάνει συνέχεια τα αυτιά του ειδικά όταν δεν θέλει να φάει. και δεν μου έκανε εντύπωση όταν μου το είπε η γιατρός δεν το περίμενα. ακόμα και μετά την θεραπεία που μου είπε είναι οκ ο Αντώνης συνέχισε να το πιάνει. και τώρα το κάνει γιαυτό λέω ελπίζω να μην τον γυρίσει πάλι. και δεν θα καταλάβω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσακια...το ξερω εχω χαθει αλλα δεν προλαβαινω και πολλα...λειπαμε κιολας λογω Πασχα...

ελπιζω να εισαστε ολες καλα και να καταφερουμε να τα πουμε παλι οπως παλια...μου εχετε λειψει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες!!!

τι κανετε????????????

Εμεις ολα καλα και ολα ωραια!!!!

εχουμε ονοματακι ομορφο!!!

ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας;)

Σμουτσακι μου γλυκο σ΄ευχαριστω πολυ που ηρθες μαζι με το πιο ομορφο κοριτσακι που εχω δει!!!!Ηταν υπεροχη και εβγαλε σουπερ φωτο με τον Χρήστο!!

Η αληθεια ειναι πως το ευχαριστηθηκα ολο το σκηνικο, ηταν ολα οπως τα ειχα σκεφτει.Ο μικρος μου ηταν ησυχος ηρεμος και πολυ κοινωνικος.χαιρεταγε ολο τον κοσμο σα ΔΗΜΑΡΧΟΣ:tongue::P

Ο νονος και η νονα εδωσαν ρεστα , σε ολα τους ηταν Αψογοι με Α κεφαλαιο!!!(πολυ σημαντικο αυτο)!!!

smouts ευχαριστω για το δωρο .....πολυ ωραιο, ο αντρας μου καταενθουσιαστηκε.περιμενει πως και πως να παμε ΠΑΡΑΛΙΑ οι τρεις μας!!!:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ρουλακι μου, ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δεν ήταν και στα καλυτερα της η ιλιανα, πρωτον γιατι κοιμοταν στο αυτοκίνητο και την ξυπνησα, δευτερον γιατι φοβοταν (τι, δεν ξερω), με το ζορι μπηκαμε και ειδαμε το μπλουμ και φυσικα βγηκαμε κατευθειαν.

Οσο για το δωρο, δυστηχως λογω ασθενειας το διαλεξα τελευταια στιγμη στο δρομο για την εκκλησια, και οπως θα καταλαβες το καρτελακι κακογραφτηκε στο αμαξι με ενα χαζο στυλο που δεν εγραφε με τιποτα το βλαμμενο. Αλλα κι εμενα μου αρεσε το θεμα παραλια, αναμεσα στα τοσα που μου εδειξαν. Χαιρομαι που σας αρεσε.

Παντως ησουν κούκλα και πολυ σεξυ...

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοπέλες...

Ύστερα από μια δύσκολη αρχή του μήνα(εχθές κηδέψαμε τον μπαμπά της κουμπάρας μου που ήταν η μία από τις δύο που μας πάντρεψαν.....ήταν ο αρχιπυροσβέστης που σκοτώθηκε μέσα στο σουπερ μάρκετ) και ένα καραμπινάτο κλείσιμο μήνα, είπα να μπω να σας πώ μία καλημέρα και να σας πω οτι για την ώρα είμαστε καλά....να συνέλθουμε λίγο...

Φιλιά σε όλες σας και στα πατουσάκια....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλησπερα!!!

χρονια πολλα σε ολες και ανασταση στις ζωες μας!!!!

βανιλιτσα να σου ζησει το νεοφωτιστο καμαρι σου!!!

αντε να μπουμε στη σειρα οι επομενες....να φωτιστουν και τα δικα μας καμαρια!!!!

παστακια κριμα για τον χαμο που ειχατε.....το ακουσα στις ειδησεις....

εμεις μια χαρα, ομορφαινουμε τον κοσμο με τα σκερτσα και την τσαχπινια μας...καλε για τις κορες μου μιλαω..μη με παρετε για ψωνιο..χεχεχεχεχεχε

φιλια πολλα σε ολες!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...