Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κορίτσια μου καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία και ευτυχία

ζωή μου και εγώ αυτό σκέφτομαι όλο αυτό τον καιρό. βλέπω βίντεο από το περσινό Πάσχα με την κοιλιά μέχρι εκεί και συγκινούμε. Πώς πέρασε έτσι γρήγορα ο καιρός.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη Ανασταση φιλεναδιτσες μου γλυκες!!!Υγεια στα παιδακια μας ευχομαι και ευτυχια!!!

Η αληθεια ειναι πως ο καιρος παιρναει πολυ γρηγορα...εβλεπα εγκυουλες χθες στον Επιταφιο και σκεφτομουν ποτε ημουν και γω και πως σε 5 μερες τον βαφτιζω στο αγγελουδι μου!!!

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες....και καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!

αληθεια που θα σουβλισετε???

εμεις πορτο ραφτη φετος...στα πεθερικα!!

;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Χρόνια πολλά φίλες μου Χριστός Ανεστη

Μαρσολάν μου σε ευχαριστώ πολύ και εσύ να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Τζο τζο μου και εσύ να χαίρεσαι την γιορτή σου. και όλα θα πάνε καλά μην σκας για τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλες και όλα τα πατουσάκια του κόσμου!

JOJO μου μν στεναχωριέσαι..σχεδόν ταίδια πέρασα...πάτησα ένα βρισίδι και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του....σαν βρεγμένες γάτες είναι τώρα όλοι...Χύμα και σταράτα λέμε....άϊντε Πασχαλιάτικα!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου χρονια πολλα , χριστος ανεστη .Υγεια και ευτυχια σε ολες μας και κυριως στα παιδια μας.

Ευχομαι να περασατε καλα.

Εμεις πηγαμε αιγινα περασαμε ωραια αν εξαιρεσεις οτι η μικρη αρρωστησε για πρωτη φορα με πυρετο .Μου τηνκρυωσε η πεθερα στο πλοιο ..φαγωθηκε μην την ματιασουν και την εβγαλε εξω αλλο παλι και τουτο .Ολα ωραια ολα καλα μ αυτη την γυναικα αλλα αυτα τα γιαγιστικα ξεματιασματα σε ολον το κοσμο μπροστα δεν τα μπορω .

Η μικρη ειχε πυρετο δεν την βγαλαμε εξω , ευτυχως για μια μερα μονο , τις αλλες μερες ειχε και εχει μυξες και γκρινια , δεν κοιμηθηκαμε καλα ή αλλιως εγω δεν κοιμηθηκα καλα , ο αντρας μου την εκανε στον καναπε με μικρα πηδηματακια ....

Τζο τζο μου χρονια πολλα και υπομονη με κουραγιο μαζι .

Ευτυχως που δεν σε πηρα τηλεφωνο εχθες δηλαδη γιατι θα τα ακουγα και εγω απο οτι καταλαβα χιχιιχιχ

Βανιλιτσα μου θα στειλεις προσκληση , εστειλες ? τι γινεται ?

Μηπως να παμε κιαμο εεε μια κουβεντα ειπα ...θελω να τα πιω ...

α τα νεα με την αλλη δουλεια ...θα παρω αδεια απο την τωρινη και θα παω δοκιμαστικα ...οχχχχχιιιιιιιι δεν κανω αλλαγες οριστικες τετοια περιοδο....φιλακια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Χρονια Πολλα ....Χριστος Ανεστη!!!

Χρονια πολλα και καλα στις εορταζουσες ...

Να χαιρομαστε τα μπουμπουκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μπεμπης σας εχει στειλει πμ!!

Η μαμα του (παλια ξανθια)δεν υπολογισε καλα τα προσκλητηρια και ετσι θα εστελνα στις μισες φιλες μας και στις αλλες οχι!!Οποτε καθησαμε με τον μπεμπακο τα συζητησαμε και επειδη ηθελα να ρθειτε ολες προτιμησαμε να το κανουμε ετσι!!!

Μπουμπουκα προσπαθω να στειλω και σε εσενα αλλα εχει κολλησει...μεχρι το βραδι θα ξεκολλησει που θα παει!!!!!!!!!!

Σας περιμενουμε μαζι με αστερακια σας.....θα χαρουμε παρα πολυ να σας δουμε την ωρα που θα κανουμε μπλουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ειναι πολυ συγκινητικο .....;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα...

που κρυωσε ολη μερα στο σπιτι???

τρεχει η μυτουλα του και φτερνιζεται τα ματακια του γλαρα...και δεν κοιμηθηκαμε ουτε μιση ωρα σημερα!!!!!!!!!!!!!

και ολα αυτα 48 ωρες πριν την βαφτιση:rolleyes::confused:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

FAIRAKI τι κανεις???θα ρθειτε στην βαφτιση του μικρου μου??

Mara που εισαι??????????????θα φερεις την πουκι??

κοριτσια που ειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????

τρέλο αγχος λεμε:shock:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

άντε επιτέλους κόσμος είπα να έρθω και εγώ για να γίνουμε πολλές

βανιλιό μου calm down δεν θα γίνει τίποτα με το άγχος

ο μικρός θα είναι μια χαρά και εσύ κοίτα να το απολάυσεις. στο έχω ξανά πει είναι τόσο σημαντική στιγμή και θα την χάσεις με το άγχος. ΄ολα θα γίνουν τόσο γρήγορα που ούτε θα προλάβεις να το καταλάβεις. πες τε και εσείς ρε κορίτσια που βαφτίσαμε ?

σήμερα είμαι σπίτι, οι γονείς μου είχαν να πάνε στο χωριό να κάνουν κάτι δουλειές για την γιαγιά μου και πήρα άδεια να κρατήσω τον junior. και εμείς είμαστε πάλι μπουκωμένοι. δεν βγάζει καθόλου μύξες αυτό το παιδί μου και μπουκώνει συνέχεια. πώς γίνεται αυτό μπορείτε να μου πείτε ?

δεν είδα σχεδόν ποτέ συνάχι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αχ ωραια στο σπιτι ε ροζακι?

μιλησα με την αδερφη μου και θελει να παραγγειλει και αλλα , οποτε περιμενω να μπει στο ιντερνετ , μαλλον θα σουπ αραγγειλω και εγω ενα ζευγαρι ...χαμος γινεται με τα σκουλαρικια χιχιχιιχιχι

Βανιλιτσα μου θελω να δω πως θα παει η μικρη , ακομα ειναι μπουκωμενη και τα βραδια κραταει το ενα αυτακι της , ελπιζω να μην μου το γυρισει σε καμια ωτιτιδα , καθε μερα της ρουφαω την μυτουλα της , ευτυχως που υπαρχει αυτο της chicco και ηρεμει λιγακι.

Δεν κοιμαται καλα λογω της μυτουλας και εχουμε ταλαιπωρηθει στο θεμα του υπνου ολοι μας .Αρρωστησε και ο αντρας μου , ηθελε και αυτος να του βαλω ορο ...ζηλεψε που νταντευω την μικρη χιχιχιιχιχιχ.

Ελπιζω να ειμαστε καλα αλλιως αμα ειναι ετσι ο καιρος και η μικρουλα χαλια δεν ξερω βανιλιτσα μου .Να σου λεω και την αληθεια.

χαχα φαιρυ μου έτσι όπως το είπες για τον άντρα σου με τον ορο κατάλαβα θέλει και αυτος ορο στην μύτη

κανένα προβλημα όποτε το αποφασίσετε, μόνο στείλε μου το δικό σου να το έχω έτοιμο

σήμερα ναι σπιτάκι και τον μικρό που ευτυχώς κοιμάται απο τις 12

τον περιμένω να ξυπνήσει να πάμε για μαμ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

roz μου ναι ηθελε και αυτος ορο και του βαλα αλλα παραλιγο να μπει ολο το μπουκαλι του ορου στην μυτη του χαχαχαχαχαχα ...τι να τον κανω και αυτον σαν μωρο παιδι κανει ωρες ωρες

Η μαρα που ειναι καλε που χαθηκε?

χαχα καλά οι άντρες δεν θα μεγαλώσουν ποτέ νομίζω

η μάρα έμπλεξε με την δουλειά της έχει κάτι τρεξίματα θα επανέλθει έχετε φιλιά όλες σας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι κανετε κοριτσαρες μου??

χαθηκα το ξερω... ειναι το μπουγκακι μου με πολυ πυρετο και αναμενω να δω τι θα γινει - ειπε η παιδιατρος αν περασει τις 4 μερες να παμε ξανα...τον ξαναπηγα σημερα, συνεχιζουμε με αντιπυρετικα ειναι και το ο πρωτο δονται που εβγαλε και εχει πεθανει στον πονο μωρε.

ΒΑνιλιτσακι μου γλυκο, εμεις δεν θα τα καταφερουμε δυστυχως ¨( Ευχομαι να κανετε πολυ γλυκο μπλουμ και να σας μεινει αξεχαστη η βαπτιση σας...

Ελπιζω να γινει συντομα καλα το ζουζουνι μου τα εχω παιξει....

και για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα...

λοιποοοοοον μολις γινουν καλα τα παιδακια μας φυγαμε για βερτακο...

ξεκινα 5 μαιου μετα απο ενα χρονο απουσιας και πρεπει να παμε να τα σπασουμε λεμεεεεεεε...

κανονιστε εεεεεεεεεεεεε!

Κατα τ αλλα μου λειψατε πολυ πολυ...!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...