Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια

τρέχουμε και δεν φτάνουμε όλες από οτι βλέπω

εμείς μια χαρά είμαστε αν εξερέσω ένα μικρό ατύχημα που είχαμε την Παρασκευή.

ήταν πάνω στο ποδηλατάκι του και δεν έχει ησυχία πήγαινε πέρα δώθε κάποια στιγμή τεντώνεται να πιάσει κάτι από κάτω γέρνει το ποδήλατο στο δευτερόλεπτο και πέφτει κάτω. Ευτυχώς στο χαλί αλλά καθώς είχε την πιπίλα στο στόμα έσκισε το πάνω ούλο του και λίγο το χείλι. Τον πρόσεχε η μάνα μου που όλη μέρα χτυπιόταν πώς έγινε και πως έγινε μπροστά στα μάτια της. είδα και έπαθα να την συνεφέρω.

Δόξα το θεό ήταν μικρό αλλά μας τρόμαξε όλους. Η μάνα μου δεν ακόμα δεν μπορεί να το ξεχάσει. Δεν την αδικώ είναι τρομαχτικό να βλέπεις αίμα στο στοματάκι του. Αλλά δεν το ήθελε στο δευτερόλεπτο κάνει μία κίνηση και δεν τον πρόλαβε. Αχ μακάρι να είναι έτσι μικρά τα ατυχήματα

Τώρα για το θέμα του νονού. Εγώ συμφωνώ 1000% με την φαίρυ δεν υπάρχει καλύτερος από τον αδερφό σου. Εμένα η πεθερά μου όταν παντρευόμασταν έφερνε τον πιο κουλό άσχετο ακόμα και χωρίς να ρωτήσει τον ίδιο αν μπορεί ως παράδειγμα για να μας παντρέψει αρκεί να μην είναι οι αδερφές μου. Τι να πω αυτή η γυναίκα παίρνει όσκαρ κακίας. αλλά εγώ εκεί ούτε κουβέντα. και τώρα πήγαμε για την λαμπάδα και τα ρούχα χωρίς κανένα πρόβλημα. ξέρω οτι θα πάρουν τα καλύτερα που μπορούν. δεν υπάρχουν οι τυπικότητες να κάνουν οτι ξεχνούν ή ότι δε έχουν. δεν το συζητώ.

πάλι πολλά είπα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα... κοριτσια...

εννοειται και παλι οτι δεν θα κατσω να στεναχωρηθω...

το μονο που με χαλασε ηταν οτι θα ειχα ηδη βαφτισει το παιδι μου και δεν θα περιμενα να χρονισει...

κι επισης εκανα στην ακρη τον κουμπαρο μας που μας παντρεψε ο οποιος ειναι πολυ αξιολογο παιδι γιατι θελαμε να προχωρησουμε τις φιλιες μας ενα βημα παραπερα....

και δεν μπορω να τον παρακαλεσω να αναλαβει αυτος γιατι εκεινο το διαστημα θα εχει γεννησει η γυναικα του και θα ειναι λεχωνα λιγων ημερων!!!

Κατα τα αλλα...ειλικρινα...και χωρις κακια λεω οτι ολοι κοιτανε την παρτη τους και τι μαλακας εχω υπαρξει στην ζωη μου που αργησα τοσο να το καταλαβω!

Δεν ξερω πως εχουμε καταντησει ετσι ως ανθρωποι...η μαλλον τι ειναι αυτο που μας μετατρεπει σε τοσο παρτακηδες κι αναισθητους.Εγω ρε κοριτσια ποτε δεν θα κρεμαγα ετσι μια οικογενεια...

γιατι ενταξει...εχω τον αδελφο μου αλλα αν δεν ειχα????Τι θα γινοταν με το παιδι μου??Θα το εβαζα στην εισοδο της εκκλησιας οπως εκαναν παλια στα χωρια οι πολυτεκνες οικογενειες για να βρω νονο??:tongue::tongue:

Τεσπα....

ουτως η αλλως...με εχει πιασει μια σπαριλα και μια "κρυαδα" και γενικα στο τσακ ειμαι να τα βροντηξω ολα και να μην κανω ουτε τραπεζι...Ειλικρινα....για μενα αυτο που αξιζει ειναι μονο η βαφτιση του παιδιου μου ...αλλα ελα που θελω να περιποιηθω καποιους αγαπημενους συγγενεις που μας αγαπανε πολυ κι εκεινοι και αν καλεσω μονο αυτους θα εχουμε πολυ μεγαλο προβλημα με τους αλλους...

Τελικα μπομπονιερες θα φτιαξω σελιδοδεικτες απο το χαμογελο του παιδιου...

διακοσμηση,απο μια ανθοσυνθεση σε καθε τραπεζι και τιποτε αλλο!

Γλυκο στο τραπεζι

λαμπαδα με λουλουδια φυσικα επανω

βαφτιστικο φορεμα και φορεμα για την εκκλησια εχω ηδη ολοκαινουργια κι αφορετα απο δωρα.

πετσετες ολο δαντελα εχω ηδη απο δωρα στον γαμο μου

Μαρτυρικα σταυρουδακια δεν θα δωσω(ολοι τα πετανε μετα και απει τσαμπα ο κοπος)

μονο παπουτσια,λαδοπανα,μπουκαλακι για το λαδι και καπελακι μου μενει να αγορασω..ααα..και σταυρο ο νονος εννοειται!

Σε δουλεια να βρισκομαστε..χεχε!:D

γιουχουυυυυυ

τι κάνετε?

μαρσυ μου, καθε εμποδιο για καλο, αυτο να σκεφτεσαι

και ισως καλυτερα ο αδελφος σου, τουλαχιστον δεν θα χαθειτε ποτε...

Υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανετε?

Παστακι, δωσε κοριτσι δωσε... και πηγαινε το παιδι σε σταθμο. Εγω δεν το εχω μετανοιωσει ουτε μια στιγμη. Περνανε πολυ καλυτερα τα παιδακια με αλλα παιδακια παρα με τους παππουδες τους.

Σημερα ειδα ενα κοριτσακι που μεγαλωνει με τη γιαγια του και εχει μια εβδομαδα διαφορα απο την Ιλιανα ηλικιακα. Σε πληροφορω οτι την Ιλιάνα τη λες παιδι, και το αλλο κοριτσακι το λες μωρο. Δεν μιλαγε, δεν γελαγε, δεν ηταν κοινωνικο, η δικια μου ειναι σβουρα και στέλνει φιλια σε ολο τον κοσμο (μπορουν να στο επιβεβαιωσουν και τα κοριτσια αυτο χαχα)

4Rnfp3.png

Marsi μου εχεις δικιο .Ολοι πλεον για την παρτυ τους ειναι ακριβως οπως τα λες .Εχει χαθει το φιλοτιμο και οι αξιες .

Εγω λεω παντως να κανεις ενα απλο τραπεζι , οχι πολλα πολλα αφου δεν εισαι ζεστη για τετοια.

Ροζ μου περαστικα στον Αντωνελο σου γλυκια μου , του εκαναν ραματα? ή δεν χρειαστηκε? εχθες που το διαβασα σας σκεφτομουν.

Η δικια μου ευτυχως ειναι ηρεμη δεν πολυπηδαει και τετοια .Γενικως φοβαται λιγο και ειναι δειλη οποτε ειναι και προσεχτικη απο μονη της.Ο αντρας μου λεει οτι ειναι ετσι επειδη φοβηθηκα πολυ οταν ηταν στην κοιλια μου .Εγω παλι λεω οτι πηρε τον χαρακτηρα μου :tongue:

Σμουτς μου και εγω ειμαι υπερ των σταθμων , απο του χρονου θελω να την γραψω εστω και για λιγες ωρες να ξεδινει το παιδι .Και μεσα ολη μερα βαριεται με τα παιδακια παιζει και μετα γινεται λιωμααααααα αλοιφη χαχα

Σημερα παω παλι για διαπραγματευση στο αλλο γραφειο .Βρε τι εχω παθει , μια χαρα δεν ημουν στην ησυχια μου , Δεν προλαβα να γυρισω και πεσαν παλι ολα μαζι .Τι να πω.

α και εχθες πηρα ενα γματο φορεμα ....ετσι για να ξεδωσω χαχαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα κορίτσια !

βλεπω ετοιμάζετε βαφτισεις , με το καλο να παρουν τα ονοματάκια τους τα μπουμπουκάκια σας !!!!

να σας ρωτησω κατι , αν μπορειτε να με βοηθησετε

ο μπεμπης εχει βγαλει στο κεφαλάκι του μικρα μικρα σπυρακια που φαινονται σαν να εχουν πυον....τι ειναι αυτό ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !

βλεπω ετοιμάζετε βαφτισεις , με το καλο να παρουν τα ονοματάκια τους τα μπουμπουκάκια σας !!!!

να σας ρωτησω κατι , αν μπορειτε να με βοηθησετε

ο μπεμπης εχει βγαλει στο κεφαλάκι του μικρα μικρα σπυρακια που φαινονται σαν να εχουν πυον....τι ειναι αυτό ?

Καλημερα κοριτσαρες....δεν προλαβαινω να σας διαβασω ..ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μικρουλια σας επισης!!!

καπου διαβασα για τον Αντωνακη στα πεταχτα...ροζακι μου περαστικα σας δωστου ενα μεγαλο φιλακι απο μας!!!!

τα πραγματα ηρθαν αλλα δεν εχω προλαβει να παω ταχυδρομειο....

ΚΙΤΤΥ μου δεν ειναι τιποτα αυτο ο μικρος μου τα βγαζει κατα καιρους και του βαζω μια αλοιφουλα που μου εχει δωσει ο παιδιατρος ...ειναι τοπικη δερματιτιδα και συνηθως βγαινει απο τροφες ή απο παιχνιδια που εχουν χνουδακι(αρκουδακια σκυλακια κτλ)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα

ευτυχώς δεν είχαμε ράμματα μια γρατσουνιά ηταν μόνο που έβγαλε λίγο αίμα

από την πιπίλα που είχε στο στόμα, εμένα δεν έχει ησυχία, τεντώνεται χοροπηδάει τρελοκομείο σκέτο. αφού στα χέρια τον έχω και κοντεύει να μου φύγει πόσες φορές είναι και΄τόσα κιλά που να τον κουμαντάρεις.

βανιλίτσα μου όταν μπορέσεις πάνε να τα πάρεις απλά πες μου πως είναι.

κίττυ μου δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτό, αν και εμείς βγάζουμε συχνά σπυράκια και κάνουν καιρό να φύγουν αλλά δεν έχουν πύον μέσα είνα σαν κουνουπι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα κοριτσαρες....δεν προλαβαινω να σας διαβασω ..ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μικρουλια σας επισης!!!

καπου διαβασα για τον Αντωνακη στα πεταχτα...ροζακι μου περαστικα σας δωστου ενα μεγαλο φιλακι απο μας!!!!

τα πραγματα ηρθαν αλλα δεν εχω προλαβει να παω ταχυδρομειο....

ΚΙΤΤΥ μου δεν ειναι τιποτα αυτο ο μικρος μου τα βγαζει κατα καιρους και του βαζω μια αλοιφουλα που μου εχει δωσει ο παιδιατρος ...ειναι τοπικη δερματιτιδα και συνηθως βγαινει απο τροφες ή απο παιχνιδια που εχουν χνουδακι(αρκουδακια σκυλακια κτλ)

Σ' ευχαριστώ πολύ Βανιλιτσα:P παιχνιδακια κλπ δεν πιανει , ειναι 15 ημερών. μιλησα ομως με τον παιδιατρο και μου ειπε μαλλον ειναι νινιδα ή ιδρωνει.μ΄αυτον τον καιρό αναψαμε και καλοριφερ...μηπως το φουντώσαμε το παιδί στην ζεστη ?:shock:

halloooooooooo...

ΚΙΤΤΥ είδα το στικεράκι σου...να σου ζήσει το μπεμπέ!

Σμουτσάκι μου τι κάνεις; Δίνω, αλλά κοίτα να δεις..έχω βγεί η κακιά νύφη τώρα....που χ#@#στηκα, καλά έκανα και της τα είπα, πήγε και ζήτησε συγνώμη στην μάνα μου και τώρα είναι η ώρα να τα πούμε και μεταξύ μας, αλλά το πόιντ το έπιασε...μωρε βρεφονηπιακόόόόός!

Κατα τα άλλα όλα καλά..ε, εκεί με τον πάστα στεναχωρηθήκαμε με όλα αυτά...όχι μεταξύ μας, μια χαρά είμαστε και πιο αγαπημένοι να σας πω, αλλά μας χαλάσαν την διάθεση πριν το βαφτισι ρε γμτ!!!

αυτά..εύχομαι να περάσετε όλες Καλό Πάσχα με τις οικογένειές σας και πάνω από όλα υγεία! Σε εμάς και σεόλο τον κόσμο....

Φιλάκια κούκλες!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

halloooooooooo...

ΚΙΤΤΥ είδα το στικεράκι σου...να σου ζήσει το μπεμπέ!

Σμουτσάκι μου τι κάνεις; Δίνω, αλλά κοίτα να δεις..έχω βγεί η κακιά νύφη τώρα....που χ#@#στηκα, καλά έκανα και της τα είπα, πήγε και ζήτησε συγνώμη στην μάνα μου και τώρα είναι η ώρα να τα πούμε και μεταξύ μας, αλλά το πόιντ το έπιασε...μωρε βρεφονηπιακόόόόός!

Κατα τα άλλα όλα καλά..ε, εκεί με τον πάστα στεναχωρηθήκαμε με όλα αυτά...όχι μεταξύ μας, μια χαρά είμαστε και πιο αγαπημένοι να σας πω, αλλά μας χαλάσαν την διάθεση πριν το βαφτισι ρε γμτ!!!

αυτά..εύχομαι να περάσετε όλες Καλό Πάσχα με τις οικογένειές σας και πάνω από όλα υγεία! Σε εμάς και σεόλο τον κόσμο....

Φιλάκια κούκλες!

Ευχαριστώ πολύ Παστάκια:P:p:p:p με το καλο η βαφτιση σας !!!

Διαφημίσεις

γεια σας !!!!!!!! σας εχασα...αλλα εχω πολλα τρεξιματα...

μετακομιση..στην οποια συμμεταχα ελαχιστα αλλα για αλλους λογους εξαντληθηκα ψυχολογικα...

γενικα ειμαι σε κακο ψυχολογικο χαλι...και αποφασισα μετα τις γιορτες να παω να δω εναν ψυχιατρο γιατι δεν θα την βγαλω καθαρη....αρχισα να μην κοιμαμαι και το βραδυ... εχω και κατι περιεργες ζαλαδες..

Περαστικα για τον Αντωνελο..παλι καλα που ηταν κατι επιφανειακο.....

παστακια μου δεν καταλαβα τι εγινε με την πεθερα σου..αλλα αυτη φταιει για ολα...

αυτες φταινε για ολα! ακομα και για την οικονομικη κριση.... ακομα και για το ολοκαυτωμα μη σου πω..φταινε οι πεθερες.... τελος...

Οσο για τον παιδικο...εγω εχω στο μυαλο μου το σμουτσ να λεει οτι εχει ηρεμησει το κεφαλι της με τον παιδικο...και δεν εχει κανενα να της λεει πως να μεγαλωσει το παιδι της..και θελουν και οι γιαγιαδες να κρατησουν την μικρη πως και πως! εγω θα την στειλω μολις γινει 1,5, ελπιζω να εχει βγαλει την πανα μεχρι τοτε για να μην εχω τον φοβο της ουρολοιμοξης!

τι αλλο? γενικα αυτα..δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα....ειμαι σε κακο χαλι...με τα νευρα μου σε οριακο σημειο...

η αδερφη μου μου λεει οτι συντομα θα ντυθω χελωνονιτζακι και θα αρχισω να τους χτυπαω ολους! χαχαχα

θα αρχισω απο την πεθερα μου ..θα συνεχισω για ωρα με την πεθερα μου και μολις τελειωσω με την πεθερα μου...θα συνεχισω με τον χαζμπ που ειναι ανικανος να διαχειριστει την μανα του... θα συνεχισω με τα μποσ στην δουλεια....και αν μου μεινει ενεργεια θα χτυπησω και τον κουνιαδο μου και την "κολητη" μου ...

Αντε ..ειπα τον πονο μου και σε σας.... ελπιζω να ξαναμπω αυριο..γιατι τωρα εχουν αναλαβει οι γονεις μου την Ασπα και ετσι εχω λιγο χρονο ελευθευρο!

φιλιαααααααααααααα

ααα...για τα σμιγματακια στο κεφαλακι....εμεις εχουμε νινιδα...της βαζω λιγο ελαιολαδο για καμια ωρα πριν το βραδινο μπανιο ή αν επιμενουν , βαζω μαι κρεμουλα που μας εδωσε ο γιατρος...

Κοριτσακια μου καλα,

σας ευχομαι ολοψυχα καλη Ανασταση και καλο Πασχα...

Μερες που ειναι καντε ανακωχη με τα προβληματα...και προσπαθηστε να χαλαρωσετε οσο μπορειτε.

Να περασετε καλα με τις οικογενειες σας και να ειστε αγαπημενοι παντα.

Φιλακια πολλα πολλα!!

γεια σας !!!!!!!! σας εχασα...αλλα εχω πολλα τρεξιματα...

ααα...για τα σμιγματακια στο κεφαλακι....εμεις εχουμε νινιδα...της βαζω λιγο ελαιολαδο για καμια ωρα πριν το βραδινο μπανιο ή αν επιμενουν , βαζω μαι κρεμουλα που μας εδωσε ο γιατρος...

ευχαριστω πολύ κορίτσια :P:p:p μου ειπε επισης ο παιδιατρος να του κανω αφρο με frezydrm να τον αφηνω 5 λεπτα και να τον ξεπλενω...οντως ειναι καλυτερα !!!

Καλή Ανάσταση , Καλό Πάσχα, Να χαιρεστε τις οικογένειες σας !!!!!!

koritsakia moy περυσι τετοιο καιρο ανυπομονουσαμε να γεννησουμε και φετος τα μπεμπε θα τσουγκριζουν αυγα και θα γλειψουν λιγη πετσουλα απο το αρνι!αχ ποσο ωραια νιωθω..ευχομαι σε ολες ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεια για τις οικογενειες σας..ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ φιλακιααααα πολλαααα:D:D:D

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...