Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ήρθα και εγώ

Βανιλίτσα μου τα πράγματα σου τα έστειλα την Τρίτη θα τα πάρεις αυτή την εβδομάδα σίγουρα. Πότε είναι η βάφτιση ?

Και εμείς πήραμε λαμπάδα και ρουχαλάκια από τις νονές σήμερα. Ένα σετάκι από παντελόνι 2 μπλουζάκια και μπουφανάκι σούπερ.

Φαίρυ μου στεναχωριέσαι για την ανάπτυξη όλα είναι φυσιολογικά δεν είναι απαραίτητο να ψηλώνουν ή να παχαίνουν κάθε μήνα. Υπήρξαν φορές που εμείς πήραμε μισό πόντο ύψος και καθόλου στο κεφαλάκι. Τα κιλά εντάξει το λιγότερο που πήραμε ήταν 400 γρ. Αλλά εγώ λέω κάθε φορά ας μην πήρε πολλά. Γιατί έχουμε θέμα με τα ρούχα προχθές του πήρα ρούχα για 24μηνο. τι να πω πολύ μικρά τα κάνουν κάποια ρούχα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθες της αλλαξα και εγω ενα και πηρα 24 μηνο , συγκεκριμενα ηταν απο τον ζαρα , πολυ στενες φορμες εχει εκει .

σημερα κυριακη ειναι ανοιχτα τα μαγαζια??

τι παλιοκαιρος ειναι αυτος

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

kalhmera κοριτσακια μου!εχω καιρο να μπω στο φορουμ..δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω..δουλεια μεχρι αργα και μετα ε την τρελιαρα την μπεμπουλα...σας σκεφτομαι ομως ολες!ρε κοριτσια ειαι αγχωμενη..απο χτες το πρωι η μικρη ανεβασε πυρετο..γυρω στο 38 με 38 και κατι.χωρις αλλα συμπτωματα..πηρα τηλ τον παιδιατρο ειπε ντεπον σιροπακι..η δοντι λεει η καμια ιωση..χαλια ειμαι ρε παιδακια μου..μετα το σιροπι της πεφτει..εχω αγχωθει ομως.εσας εχουν κανει καθολου πυρετο μεχρι τωρα ?εμενα πρωτη φορα ειναι.ουτε με τα αλλα δυο δοντια εκανε ουτε στα εμβολια.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημερα, φαινεται οτι χτες ηταν η μερα των λαμπαδων, καθως κι εμεις πηραμε τη δική μας, το αυγό μας και ενα φανταστικο φορεμα.

φαιρακι, φαντασου εγω που τη βάφτιση την εκανα εν μεσω ανακαινισης, απο τη μυτη μου βγήκε. Το ζηταει ο οργανισμός μου φαινεται. και στο γαμο ετσι ημασταν και πολυ χειροτερα ομως. Τουλαχιστον τωρα το σπίτι ήταν ετοιμο, χαχα, ενω στο γαμο ηταν ακομα σε κατασταση γιαπιού.

Και σιγα που δεν θα ψωνιζες εσυ...αχαχαχ

4Rnfp3.png

ζωζουλα μου καλημερα

μην στεναχωριεσαι βρε, μωρακια ειναι, θα αρρωστηουν, βοηθαει και ο κωλοκαιρος πολυ ομως. τι να πεις. εμενα αρρωστησε πρωτη φορα 9 μηνων με 40 σχεδον πυρετο απο οξεια ωτιτιδα (ειχε παει 4 μερες παιδικο σταθμο)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Τι κάνετε; εγώ όπισθεν....λίγο μετά από μια μπόρα που πήρε και σήκωσε την πεθερούλα μου(μωρέ της τα έχωσα χοντρά και τώρα κοτούλα λεμε!), μπορώ να πω οτι ηρεμησαν τα νεύρα μου και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του....ο πάστας ψιλο-στεναχωρημενός αλλά παραδέχτηκε οτι είχα δίκιο και οτι της χρειαζόταν μετά από την μεγάλη πατατιά που έκανε...και αφού την έβαλα στην διαδικασία να κάτσει να σκεφτεί τι έκανε και για να πατήσει σπίτι να μου ζητήσει πρώτα συγνώμη(δεν το έχει κάνει, αλλά το δέχτηκε) μπορώ να πώ χρονιάρες μέρες οτι .....δίνω τόπο στην οργή πια, σε αυτό όμως το επίπεδο, γιατί άν την άφηνα και της πε΄ρνούσε δεν θα μου'μενε αξιοπρέπεια και έχω μάθει να αντιμετωπίζω κάθε πρόβλημα και να το λύνω....παρέα με τον πάστα οφ κόρσ...απλά κάποια πράγματα επρεπε να της τα πώ εγώ.....

εμ, αυτά..ο γουργούρης βγάζει και τα ματόδοντα που λένε(κυνδοντες) και τα κάτω πλαινά και μας έχει ταράξει.....άντε να βγούν κι αυτά να τελειώνουμε...μέχρι τα βαφτίσια βλέπω να έχουμε όλα τα δοντάκια μας και στις φωτος να λάμπουν σαν βοτσαλάκια...χιχιχι...

Εσείς όλα καλά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλημερα κοριτσαρες !!! πως περασατε σκ ? εμεις εχθες πηγαμε σε ενα σωρο επισκεψεις για να δωσουμε δωρακια στα παιδακια φιλων , λογω πασχα .Ξετρελαθηκε η μικρη με τα παιδακια.

Παστακια τι σου κανε η πεθερα και εγινε τετοιος χαμος?

Καλημέρα φαιράκι μου...άσε με μας είχε τάξει οτι θα κραήσει το παιδί και επειδή της ζητήσαμε κάποια πράγματα να κάνει στο παιδί(με ηρεμ'ια και χαλαρά, όχι απαιτητικά) αυτή αφηνίασε μας έβρισε και έβρισε και την μάνα μου(που άσχετο εντελώς)..ε, τν άφησα την άφησα...μίλησε με τον πάστα και του τό'παιξε(που σημειωτέον την έβαλε κι αυτός στην θέση της) οτι την πειράζει η κλιμακτήριος!!!!!!! Μωρε την πήρα τηλ και την έκανα σκόνη....Γνωριζόμαστε με τον πάστα από 20 και ήμουν ΚΥΡΙΑ! δεν θα με χορεύει η καθεμια όπως θέλει!Στο καλό!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

να στον κρατησει οταν θα ξεκινησεις δουλεια?

ή για μια μερα?

Ποσο χρονων ειναι ?

καλα αμα ειναι ετσι μην της εχεις εμπιστοσυνη , και γενικα μην της εχεις εμπιστοσυνη και με το παιδι αν εχει τετοια συμπεριφορα

όχι εγώ έχω ξεκινήσει δουλειά από 4,5 μηνών που ήταν..απλά ο πάστας έχει πάρει 9μηνο λόγω δημοσίου και από Σεπτέμβρη επιστρέφει στην δουλειά και μας είχε πει οτι θα τον κρατήσει...η μάνα μου έχει τα υπόλοιπα 5 εγγόνια της που προσέχει...άρα....πάμε για βρεφονηπιακό...άσε με είμαι πως είμαι χρονιάρες μέρες με την βλαμένη!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

δεν πειραζει ετσι δεν θα της δινεις και δικαιωμα και δεν θα την εχεις και αναγκη ,θα εισαι πιο ηρεμη και θα βρεις την σειρα σου.

εψαξες καναν βρεφικο? τι ειδες για πες μας

εδώ Πάτρα βρήκα έναν που αναλαμβάνει μωράκια από 12 μηνών που θέλω και έχει καλό όνομα..τι να πω...θα δούμε...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημερα κοριτσια μου!

Τι κανετε?

Εμεις καλα λεμε οτι ειμαστε...τουλαχιστον απο υγεια κι απο ρουτινα!!Μπηκε η Μεγαλη Εβδομαδα κι ουτε καταλαβα οτι ερχεται Πασχα...

ααααα...ρε...καποτε ολα τα καταλαβαιναμε...ιδιως οταν ειμασταν παιδια:rolleyes:

Θυμοσαστε που σας ελεγα οτι ειχα μια διαισθηση περιεργη,οτι κατι με χαλαγε με τον νονο...παρολο που ειμαστε καλοι φιλοι???

Κι οτι ηθελα να του κανω κουβεντα σχετικα γιατι δεν ειχε δωσει σημεια ζωης,ουτε ενα τηλεφωνο βρε παιδι μου να ρωτησει τι κανουμε??

Εεεε,με εβγαλε απο την δυσκολη θεση ο ιδιος διοτι σημερα μου ανακοινωσε οτι δεν μπορει να βαφτισει το παιδι...

Ο λογος???Του ετυχε επαγγελματικο ταξιδι Ιταλια που δεν μπορουσε να το αναβαλλει,ουτε να το μεταφερει μια εβδομαδα πριν ή μετα!!

Να σας πω οτι στεναχωρηθηκα???Ψεμματα θα πω!!!

Να σας πω οτι δεν με νοιαζει???εεε,αληθεια ειναι!

Μωρε..εχε χαρη...επρεπε να του πω..δεν πειραζει παλικαρι μου...βαζω εγω την βαφτιση μια εβδομαδα πριν να δω τι θα ελεγε:tongue:χαχα...

αλλα με βολεψε μια χαρα που δεν φανηκα εγω η περιεργη!

Αφου αν ημουν στη θεση του...θα παραξενευομουν που το δεχτηκα τοσο ευκολα χωρις καθολου να στεναχωρηθω,ουτε καν να δειξω μια δυσαρεσκεια...

Κι ετσι...παμε για αλλα!

Μαλλον ο αδελφος μου θα την βαφτισει την κορη μου και μια χαρα θα ειναι ο θειος της γιατι την αγαπαει και την λατρευει...

Εκτος αν μας προκυψει κανενας υποψηφιος νονος ο οποιος βεβαια θα περασει απο ανακριση περι των προθεσεων του:D:D

Α!Υπεροχότατα Μαρδυ μου...Συγχαρητήρια πές του, είναι πολύ κύριος! Μα, τι έχουν πάθει όλοι τους με τα παιδιά μας....αφήστε τα να βαφτιστούν ήρεμα μωρε χρονιάρες μέρες!Στο καλό Πασχαλιάτικα...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Marsolan 1000 φορες ο αδερφος σου . Στο λεω εγγυημενα .Θα την αγαπαει και θα ειναι διπλα της μεχρι τα γεραματα .Ασε δε που θα ειναι ο πνευματικος γονιος της .

Εγω εχω την γιαγια μου νονα .Ακομα και τωρα μου δινει λαμπαδα .Νιωθω την νονα μου διπλα μου και ας ειναι η γιαγια μου .

Γι αυτο ηθελα νονα να κανω την αδερφη μου στην ανδριανουλα μου .Ακομα και μια βλακειουλα να της παρει λεω οτι ειναι απο την νονα της στην μικρη .Νομιζεις δεν καταλαβαινει? ασε που την λατρευει κιολας καθε μερα την βλεπει .

χιλιες φορες ο αδερφος σου , ακουσε με .

Κοριτσια τα δικα μου νεα , αν και ειπα Ναι στην νεα δουλεια εχθες με συμβουλεψε δικηγορος να μην παραιτηθω τοσο ευκολα .Οποτε θα παρω αδεια απο την τωρινη και θα παω να δω εκει τι γινεται .Μην παω για μαλλι και βγω και κουρεμενη .Δεν εχω σκοπο να χαρισω τιποτα εδω μεσα .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...