Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εεε αμα τα θες κοντα ξεκινα μολις χρονισει ο αντωνακης .Εγω με την αδερφη μου εχουμε ακριβως 12 μηνες διαφορα , παλια μας ελεγαν διδυμες , και οντως σαν διδυμες μεγαλωσαμε με τοσο μικρη διαφορα.

Εννοω αν θα σταματησεις δουλεια αμα κανεις δευτερο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όπως έχω ξανά πει θέλω δεύτερο άμεσα αλλά επειδή στην δουλειά δεν υπάρχει άλλο άτομο τώρα να με αναπληρώσει η κοπέλα έφυγε και έμεινα μόνη δεν με παίρνει να φύγω ξανά τόσο γρήγορα. θα περιμένω από το νέο έτος να βάλω μπρος την διαδικασία. θα έχει μεγαλώσει και ο Αντωνέλος αρκετά ώστε να καταλαβαίνει. εγώ με την αδερφή μου την μεγάλη έχω 2,5 χρόνια διαφορά αλλά μεγαλώσαμε σαν 3δυμες.

και έχω σκοπό να δουλεύω όσο έχω δουλειά. δεν τα βγάζουμε πέρα με ένα μισθό και το δάνειο άσε που η δουλειά είναι υγεία.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

όπως έχω ξανά πει θέλω δεύτερο άμεσα αλλά επειδή στην δουλειά δεν υπάρχει άλλο άτομο τώρα να με αναπληρώσει η κοπέλα έφυγε και έμεινα μόνη δεν με παίρνει να φύγω ξανά τόσο γρήγορα. θα περιμένω από το νέο έτος να βάλω μπρος την διαδικασία. θα έχει μεγαλώσει και ο Αντωνέλος αρκετά ώστε να καταλαβαίνει. εγώ με την αδερφή μου την μεγάλη έχω 2,5 χρόνια διαφορά αλλά μεγαλώσαμε σαν 3δυμες.

και έχω σκοπό να δουλεύω όσο έχω δουλειά. δεν τα βγάζουμε πέρα με ένα μισθό και το δάνειο άσε που η δουλειά είναι υγεία.

εννοειτε η δουλεια ειναι υγεια και για πολλους ....ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!

Ειδικα αν μπεις και στην διαδικασια για δευτερο....εκει να δεις ....ΔΟΥΛΕΙΑ:tongue::P:tongue:

γεια σας ειπα???δεν σας ειπα!!!!

τι κανετε???σημερα τρεχω και εχει πεσει πολυ δουλεια!!!

happy τον βαφτισες???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπερα κορες τι κανετε?

εγω κοριτσια ακυρη για αυριο, πρεπει να παω στο γραφειο δυστυχως

ελπιζω να περασετε καλα, και πιειτε και κανα καφε και για τις (καταλαθος) εργαζομενες

4Rnfp3.png

Μαλλον δεν θα παμε αυριο ε?? Βανιλια μονο εμεις οι 2 εχουμε μεινει?? Εγω παντως εχω κλεισει κουρεμα αυριο στις 3 κολωνακι ....αμα κανονισετε κατι ενημερωστε με...αντε ποτε θα σας δω!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου και επισημα πια αλλαζω δουλεια .σημερα ειπα το ναι , θα πεσει δουλεια αγχος και θα μου λειπει η ανδριανουλα τις πρωτες μερες αλλα χαλαλι ...το παν οπως ειπατε εινα να εχουμε δουλεια ιδιως σε τετοιες εποχες.

Σας ευχαριστω πολυ πολυ , πραγματι με βοηθησατε αρκετα γιατι ειστε στην ιδια θεση με μενα (δουλεια-παιδι) και μπορειτε να καταλαβετε .

χρωσταω σε ολες ενα φιλι απο κοντα......

Σημερα πηραμε να ντυσουμε τις βεραντες με προστατευτικα γιατι εχω κατι μεγαλες τρυπες και φοβαμαι να την βγαλω εξω.

Η νονα της , της πηρε ενα φοβερο ποδηλατακι με μουσικη .Ξετρελαθηκε απο την χαρα της , ειδικα οταν της το ανοιγα .Της αρεσει να ξεπακεταρει χιχιιχιχ.

Αυριοπαμε για εμβολιο

αααα και please μην αναφερετε τιποτα στο fb γιατι δεν εχω ενημερωσει καποιους συναδελφους , δεν θελω να το δουν απο κει

κουκλιτσες μουυυυυ, τι κανετε??

μου λειψατε αντε να κανονισουμε καμια εξορμιση λεμεεεεεεεεεεε!!!!!!

κατα τα αλλα εγω απλα τρεχω γενικως! ειναι και η βαπτιση που το μονο που εχω κανει ειναι να κλεισω εκκλησια (παααααααααααααλι καλα!!!!)

ουφ

Φαιρακι μου καλη αρχη κουκλαρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

σ ευχαριστω μπουμπουκα μου .

Κοριτσια πηγαμε στην παιδιατρο , η μπεμπα εμεινε σταθερη σε υψος και βαρος .Τωρα που ειδα τις μετρησεις στεναχωρηθηκα .

Κοριτσια πηγαμε στην παιδιατρο , η μπεμπα εμεινε σταθερη σε υψος και βαρος .Τωρα που ειδα τις μετρησεις στεναχωρηθηκα .

ελα ρε φιλεναδα μη στεναχωριεσαι!!!

τι σου ειπε η doctor γι΄αυτο?

εγω οταν τον ειχα ρωτησει γιατι δεν παιρνει βαρος...μου ειχε πει οτι εκει γυρω στον χρονο μενουν συνηθως σταθερα σε βαρος και υψος!!

ενταξει απο υψος ο δικος μου καλα τα παει αλλα απο βαρος μια απο ιδια!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

βρε καλο μου κοριτσακι..

γιατι αγχεσαι???

Σου ειπε η γιατρος οτι ειναι αυτο ενδεικτικο οτι κατι παει ασχημα??Πιστευεις εσυ κατι τετοιο??

οχι βεβαια..

ειναι πολυ μικρα τα παιδακια μας για να βγαζουμε συμπερασματα πως θα εξελιχθουν...

Εγω ευχομαι να ειναι σταθερη η Πηνελοπη κυριως στο βαρος αλλα και στο υψος να ειναι το ιδιο δεν ειναι λογος ανησυχιας...

Ελα...χαλαρωσε λιγο και σκεψου οτι το Ανδριανακι ειναι μια χαρουλα!!

Η ζουζουνιτσα...ειναι μια γλυκα!

Η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναικαλη στις καμπυλες, δεν το σχολιασε γιατι το σχολιασα εγω και ειδικα το θεμα του υψους ...φυσικα με παρηγορησε ο αντρας μου και η γιατρος λεγοντας οτι πολυ αργοτερα μπορει να πεταξει υψος ,( οπως εγινε και με τον αντρα μου , ηταν ο πιο κοντος και σε ενα καλοκαιρι εφτασε τον ουρανο , τωρα ειναι 1,85!!) Φανταστειτε δηλαδη τι ιστοριες ξεκινησαν για να με παρηγορησουν εκεινη την ωρα .Και να πεις οτι δεν κοιμαται και δεν τρωει .Τι να πω .Ισως κουραζεται που σηκωνεται και προσπαθει να περπατησει ή επειδη την αφηνω ολη την ωρα και μπουσουλαει , χυμα στο κυμα την εχω την Ανδριανουλα .

Σμουτσακι μου ναι οντως με καθυσηχασες λιγο

Σημερα πηραμε την πρωτη μας λαμπαδα!!!! το αυγο μας και τα παππουτσια απο την νονα !!! Καλο πασχα κοριτσια μου!!!

καλησπερα κοριτσια....

καλες γιορτες να εχουμε ...

και μεις πηραμε τα πασχαλινα μας δωρακια απο την νονα και τον νονο,εκτος απο λαμπαδιτσα γιατι ακομη δεν εχουμε βαπτιστει;)

ολα ηταν πολυ ομορφα!!!

αυριο παμε να δουμε και μεις το βαφτηστηρακι μας, του πηρα ενα σετακι απο την beneton...teleio!!!με καπελακι ...και παπουτσι πρωτη μουρι λεμε!!

αυτα...τρεχω να τα προλαβω ολα και τα εχω παιξει!!!αντε να περασουν και τα της βαπτισης γιατι αρχιζω και παραμιλω!!!

Ροζακι τα πραγματα δεν μου εχουν ερθει ακομη...:rolleyes:τα περιμενω πως και πως λεμε!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου Βανιλιτσα .

η νονα σας πηρε παπουτσακι για περπατημα ? εμεις πηγαμε μαζι , καναμε 10 ωρες να διαλεξουμε πηραμε ενα ωραιο ανατομικο απο μουγερ και μετα πηρε και η μαμα ενα απο αλλου ομως:-P

Τελικα ευτυχως που την βαπτισα περυσι γιατι οντως με δουλεια και διοργανωση δεν παλευεται .Φαντασου τωρα που αλλαζω δουλεια να βαπτιζα κιολας ...ολα τα αγχη μαζι δεν θα τα αντεχα , ειναι και το εαπ.

Καλο κουραγιο .Τουλαχιστον εχεις μονο την δουλεια που σε κουραζει .

Κοιταξε να περασεις καλα στα β απτισια και να τα χαρεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...