Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Κοριτσαρες γεια σας τι κανετε?? Τωρα που τα μπεμπακια μεγαλωνουνε δεν εχετε χρονο να μπαινετε στο φορουμ ε?? και εμενα πιος θα μου κανει παρεα ?? Δεν μου βγαινει καθολου να γραψω στις καινουργιες μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου... Εγω εσας εχω στην καρδια μου συνοδοιπορους...αμα κανονισετε την Παρασκευη καφεδακι κολωνακι θα ερθω και εγω μονο πειτε μου ωρα περιπου για να κανονισω και κουρεμα την ιδια μερα μια που θα ειμαι κολωνακι...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

fifako μου ....και βεβαια να ερθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξερεις ποσο θελω να σε δω με την κοιλιτσα σου εεε?????πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

λεγαμε κατα τις 12 αλλα περιμενουμε και ενα οκ της maras μας!!!

μαραααααααααααααααααααααα:?::?::?:

new εσυ θα ρθεις??

η jo μας θα δουλεψει αυτη την παρασκευη........!!:-(

μπουμπουκα???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγω δυστυχως δεν θα ρθω να σας δω :( δεν πειραζει αλλη φορα μωρεεεε

Ροζ μου αντικαταβολη ειχα πληρωσει .

Μαρσολαν καθε μερα πας?

ξεκιναω και εγω εντατικο εεε μαααααα , ελειπτικο εχω σπιτι και κανω ενα 20λεπτο αλλα οποτε το θυμηθω και οταν εχω τυψεις που τρωω χιιιχιχι κρεμαστρα εχει γινει χιχιχιιχ

ααα σημερα πηγα στο ραντεβου που σας ελεγα , ε με θελουν σαν τρελοι .Ειλικρινα στεναχωριεμαι που θα αφησω την μια και θαπαω σε αλλη , μαλλον θα την παρω την αποφαση .

Η πεθερα μου με στηριζει παρα πολυ , πιο πολυ και απο μανα μου .Φωτια να με καψει αν ξαναπω τιποτα γι αυτην .Να ειναι καλα η γυναικα .Με συγκινει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα!!

Γεια σου Φιφηηηηη...πως παει η κοιλιτσα???Ολα καλα κοπελα μου να συνεχισουν και να τελειωσουν ακομη πιο υπεροχα!!

Με το καλο να βγειτε και να περασετε ομορφα!!Μακαρι να μπορουσα να σας δω κι εγω αλλα δυσκολο βρε παιδι μου!!!

Ισως οταν βαφτισει η Μπουμπουκα κατα το καλοκαιρι να καταφερω να σας επισκεφτω....!!

Φαιρυ μου,ναι...παω καθε μερα!!Δεν γινεται αλλιως...πρεπει να δουλευτει το πραγμα,και πρεπει να γινει εντατικα!!

Κι εγω εχω ελλειπτικο στο σπιτι και εννοειται ειναι και σε εμας κρεμαστρα...τοσα λεφτα ειχα δωσει και μετα ετυχε εγκυμοσυνη,λοχεια,βαρεμαρα κλπ κλπ κι ετσι χρησιμοποιηθηκε πολυ λιγο!!

Μολις παρω μπρος θα μπαινω κι εκει...προς το παρον...κωλυομαι και μαλιστα πολυ..χαχαχαχα

Διαφημίσεις

ωραια μαρσολαν μου που πας καθε μερα , εμενα αν μεγαλωσει λιγο θα την παιρνω μαζι , θα παμε ή μπαλετο ή σε γυμναστηριο με παιδοτοπο .Τοτε θα πηγαινουμε και καθε μερα :D προς το παρων ....ο βεγγοςςςςς τρεχειιιιιιιι.....χαχαχαχα

να μαι και εγώ

σήμερα βαριέμαι τόσο να δουλέψω

τελευταία με πιάνει μια μελαγχολία , οχι ακριβώς μελαγχολία μια συγκίνηση θα έλεγα.

ετοιμάζω να γεννέθλια κοιτάζω πράγματα και διαπίστωσα οτι ο Αντώνέλος μου μεγάλωσε. τι στο καλό με πιάνει δεν ξέρω και συγκινούμαι τώρα. λες και τώρα κατάλαβα οτι εγινα μανα. το έχω χάσει τι να πω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

roz μου και εγω κατι τετοια φλας τρωω χιιχιχιχι.

Σημερα ημουν ενα χαλι μαυρο .Ειλικρινα σκεφτομουν να μην ξαναδουλεψω ποτε παρα μονο οταν παει σχολειο η μικρη .Μετα σκεφτηκα οτι τοτε θα με εχει πιο πολυ αναγκη .

Εχω τυψεις που δουλευω και λειπω μακρια της .

γεια σας κούκλες...πώς πάνε τα μπεμπόνια σας;..εμείς καλά ...εδώ!

Εγω σχολαω 3 και ειμαι και κοντα στο κεντρο αλλα εκλεισα ραντεβου στην παιδιατρο να κανουμε ενα εμβολιο .Το εκλεισα επιτηδες παρασκευη ετσι ωστε αν την επηρεασειτο εμβολιο να μεινουμε μεσα σπιτι το σκ .Οποτε ή ετσι ή αλλιως δεν θα τα καταφερω.

Σμουτς το curves γυμναστηριο ειναι καλο? κανεις μηχανηματα? τι προγραμμα εχει ? Νομιζω και η τζο τζο πηγαινε εκει .Εχω ενα κοντα μου και δεν ξερω αν κανει καλη δουλεια , ενημερωσε με.Σκεφτομαι να αλλαξω αυτο που παω .

Παστακια αν δεν τα πας καλα με την πεθερα , καλυτερα να τον πας στο παιδικο , με την πεθερα στην ουσια θα βλεπεστε σχεδον καθε μερα.Απλα στον παιδικο ειναι και το οικονομικο στην μεση , περα οτι πρεπει να βρεις εναν πολυ καλο και αξιοπιστο σταθμο.Καλη αναζητηση .

Ναι δν το συζητώ...βαρέθηκα να μου την λέει χαμογελαστά και να την κοιτάω του τύπου "τωρά να σε βουτήξω;να σε αφήσω;γκρρρρρρρ"

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου,χαθηκα αλλα μετακομισαμε και δεν ειχα ιντερνετ...

ελπιζω να εισαστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας ακομα καλυτερα,δεν εχω διαβασει τα νεα σας και δεν νομιζω οτι θα καταφερω να διαβασω τοσες σελιδες....

φιλακια σε ολες ...

76IGp3.png

καλημέρα τσούπρες

χάπι επιτέλους και αρχίσαμε αν ανησυχούμε τι απέγινες

ελπίζω τώρα να σε βλέπουμε συχνά

φαίρυ άστα να πάνε κρίση περνάω , αντί να την περάσω στην λοχεία μου την περνάω τώρα. καλά είμαι ανάποδη το ξέρω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...