Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αυτό ξανά πες το σχετικά με τις αδερφές. έχουμε δει και αν έχουμε διάφορα.

εγώ γυμναστήριο θα ξεκινήσω ξανά Μαίο έκανα ένα διάλειμμα και τώρα ξανά τον Μαιο. Βασικά τα όργανα δεν τα θέλω. εγώ κάνω προγράμματα στην αίθουσα όπως fight ,dance, step έχουν ένταση και είναι ενδιαφέρων. τα έκανα βασικά προ εγκυμοσύνης τώρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής πάλι. Μπήκε και ένα καινούργιιο πρόγραμμα που είναι ότι κάνουν οι αθλητές του στήβου για προπόνηση. είναι δυνατό αλλά έχει άμεσα αποτελέσματα. άντε καλό μου κουράγιο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαι μενα μ αρεσουν ταπρογραμματα γιατι εχουν μουσικη και χτυπιεσαι .Αλλα νομιζω οτι με τα οργανα σφιγγεις πιο πολυ , δεν εχω κανει ποτε οργανα και λεω να αλλαξω το προγραμμα.Αλλα εχει πολλους φουσκωτους εκει στα οργανα που παιρνουν ματι και δεν τα μπορω αυτα , ντρεπομαι να γυμναστω οπως θελω.

Ισως ξεκινησω και γιογκα .Γενικως ψαχνομαι :tongue: θελει κουραγιο παντως και εγω με τις ωρες δεν τα καταφερνω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλό είναι φαίρυ να συνδιάζονται και τα όργανα και τα προγράμματα γιατί βοηθούν σε διαφορετικά πράγματα.

όσο για τους μαντράχαλους ναι υπάρχει αυτό το πρόβλημα γενικά γιαυτό δεν θέλω να πηγαίνω και εγώ στα όργανα.

αλλά με τα προγράμματα είμαι ικανοποιημένη στο μεγαλύτερο βαθμό ειδικά με το fight βγάζεις όλη την ένταση της ημέρας. τα νεύρα και όλα φεύγουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχεις και εσυ νευρα χαχαχα και μενα με βοηθαει , αλλα ρε γμτ οταν εχει προγραμμα ειναι η ωρα που πρεπει να βαλω την μπεμπα για μπανιο .Θα δω πως θα τα προσαρμοσω.

Εσυ θα κατεβεις για της Ρουλας την βαπτιση? δεν ερχεσαι να σε δουμε

Διαφημίσεις

κοίτα τα προγράμματα είναι διάφορες ώρες της ημέρας και της εβδομάδας αυτά που παρακολουθώ εγώ το ένα είναι Τετάρτη 8 το απόγευμα και το άλλο Παρασκευή 6.

Αλλά εγώ τον αφήνω στην μάνα μου ή τον κρατάει ο άντρας μου και δεν έχω πρόβλημα. Δεν τα χάνω με τίποτα.

Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω πραγματικά αλλά αυτή την περίοδο οικονομικά είμαστε λίγο περίεργα κάνουμε οικονομία να μαζέψουμε κανένα ευρώ γιατί έρχεται καλοκαίρι και θέλω διακοπές.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ζηλεύω όταν κανονίζετε έξοδο. Γενικά οι περισσότερες είστε από Αθήνα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

θελω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα.

Διακοπες που λετε να πατε? εξωτερικο ή σε κανα νησακι?

Με τα γεννεθλια τι κανετε? βρηκα θεμα για τα πιατακια και ποτηρακια http://www.perfectparty.gr/index.php?target=categories&category_id=458

καλημερα.....τι κανετε??

ααα το Ροζακι μας ειναι πολυ σουπερ....μακαρι να ειμασταν πιο κοντα και να ερχοταν και στη βαφτιση και γενικα να πιναμε ενα καφε!!!

mara που εισαι μαρι??????????

αμα μπεις πες τι ωρα μπορεις για την παρασκευη εεε??

με το σμουτσακι τα ειπαμε χθες μεταξυ κοτοΠΟΥΛΟΥ και ΜΠΙΣκοτου χιχιχιχιχιχι!!!

Φαιρακι τι κανεις???

φιλακια....τα λεμε μετα!!!!!!!!!!!!!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

fairy εγώ να δεις πόσο θέλω να σας γνωρίσω όλες

αισθάνομαι τυχερή που κατάφερα να γνωρίσω έστω δύο την βανιλίτσα και την νεφέλη που μου λείπει πολύ

για τα γενέθλια δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα βασικά δεν θέλω πάρτυ του τύπου να έρθουν ξαδέρφια και λοιπά θέλω λίγα άτομα και αγαπημένα.

έχω ένα πρόβλημα δεν ξέρω αν θα έρθουν τα πεθερικά μου έτσι όπως είναι τα πράγματα οπότε δεν ξερω πώς να οργανωθώ.

όσο για διακοπές πάλι για έξω σκεφτόμαστε έτσι όπως είναι οι τιμές στην Ελλάδα εφόσον δεν έχω εξοχικό με συμφέρει να βγαίνω έξω με την διαφορά οτι δεν μπορώ να πάρω το μωρό.

αλλά με την Χαλκιδική κοντά θα πηγαίνουμε για μπάνια καθημερινά και θα γυρνάμε. δεν θα του λείψει η θάλασσα.

εσείς τι κάνατε για το πάρτυ ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

απο κει ειχα παρει τα αυτοκολητα για την πορτα .Ηταν ωραια.δεν ξερω αν φερνει θεσσαλονικη , ρωτησε ή δες τις οδηγιες.

Και εγω κατι μεταξυ μας σκεφτομαι να κανω ,ουτως ή αλλως δεν θα καταλαβαινει και πολλα , θα στολισω και θα αγορασω πραγματα πιο πολυ για μενα χιχιχιιχιχ , θα ερθουν τα ξαδερφακια της( υποθετω ) και οι δικοι μου .

η Νεφελη το εκοψε εντελως απο οτι καταλαβα

ναι και εγώ για εμάς περισσότερο παρά για το παιδί για να το χαρώ περισσότερο

θα δω αν στελνουν είναι φοβερα

ναι ρε συ σταμάτησε εντελώς να μπαίνει τι κρίμα και στο facebooκ δεν την βλέπω συχνά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!

Τι νεα??Για γυμναστηριο λετε??

Χμμμμμ....εγω ξεκινησα χτες!

Με οργανα εννοειται διοτι τα προγραμματα στεπ,ιμπακτ κτλ δεν τα παω καθολου...

Περα απο το 10λεπτο περπατημα μεχρι το Γυμναστηριο εκανα ποδηλατο,κοιλιακους-ραχιαιους,στηθος,χερια,ποδια και ειπα για τελειωμα να κανω ενα 5λεπτο ελλειπτικο...

Ενταξει....στα 3 λεπτα ενιωθα να παραδιδω πνευμα:tongue:Μιλαμε....δεν πηγαινε η κατασταση.Με ειδε και η γυμναστρια και μου λεει "Μαρια...θα σου ελεγα ελλειπτικο να μπεις μετα απο δυο εβδομαδες,αφου φτιαξεις πρωτα την αντοχη σου"...

Της απαντησα ¨Κων.να και να μην μου το ελεγες....το ενιωσα στο πετσι μου"

Κοριτσια μου...φρικαρα..

Εβγαλα ολα τα υπολοιπα μια χαρα χωρις ιδιαιτερη κοπωση και στο ελλειπτικο τα ειδα ολα...

Πιο παλια εκανα 30 λεπτα ελλειπτικο και πεταγα λεμε..

Τωρα στα 3 λεπτα...εσβησε η μηχανη!!:rolleyes:

Τεσπα,σημερα θα ξαναπαω...αλλα αυτη την φορα θα αρχισω με διαδρομο και θα τελειωσω με ποδηλατο.

Για να δουμε πως θα παει...

Μαρία μου σε καταλαβαίνω 100% δεν υπάρχει αυτό το μηχάνημα λέμε. εγώ αρχίζω ξανά Μαίο στρώνω επιδερμίδα τώρα χιχι

φαιρυ απο το site αυτό τι μέθοδο πληρωμής έχει ? επειδή έχεις πάρει ξανά λέει στέλνει παντού αλλά τρόπο πληρωμής δεν λέει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσαρες γεια σας τι κανετε?? Τωρα που τα μπεμπακια μεγαλωνουνε δεν εχετε χρονο να μπαινετε στο φορουμ ε?? και εμενα πιος θα μου κανει παρεα ?? Δεν μου βγαινει καθολου να γραψω στις καινουργιες μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου... Εγω εσας εχω στην καρδια μου συνοδοιπορους...αμα κανονισετε την Παρασκευη καφεδακι κολωνακι θα ερθω και εγω μονο πειτε μου ωρα περιπου για να κανονισω και κουρεμα την ιδια μερα μια που θα ειμαι κολωνακι...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...