Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χαχα ναι ρε συ στο στόμα με κοιτάει αφού το πρωί δεν ξεκινάω να φάω αν δεν πιει πρώτα το γάλα του. το ψωμί τρώει κοματόγκα όχι αστεία κάνει και θόρυβο στο μασούλημα. σκέτη τρέλα είναι μου έρχεται να τον φάω ζωντανό. τρελαίνομαι μόνο που τον βλέπω.

άντε να πάω και εγώ μπας και με πάρει ο ύπνος. καλά τα είπαμε απόψε καιρό είχαμε. μπαίνω καμιά φορά δεν βλέπω καμία να έχει γράψει και δεν γράφω και εγώ να φανταστώ ότι όλες έτσι κάνουμε . γιατί μόλις κάνω την αρχή σε λίγο τσουπ τσούπ να και κάποια κάνει εμφάνιση.

φιλιά πολλά πολλά στα μαγουλάκια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλακια Ροζουλα...

κι εγω γι αυτο εκατσα ενω ειχα σκοπο να κλεισω γιατι ειχα καιρο να πω μια κουβαντα εστω με καποια απο εσας και δεν ελεγε να χασω την ευκαιρια!!!

Καλο ξημερωμα!!

Θα τα ξαναπουμε!!

Kαλημερα κοριτσαρες .

Εχθες εκλεισα παλι αποτομα γιατι για αλλη μια φορα κολλουσε το ιντερνετ.

Μαυρο βραδυ ειχαμε , η ανδριανα ειδε εφιαλτη και εκλαιγε με λιγμους στον υπνο της . Την ξυπνουσα και δεν ξυπνουσε μονο εκλαιγε και φωναζε .Μολις ανοιξε τα ματακια της εκλαιγε με αναφυλιτα .Τρομαξαμε και μεις .Την πηρα διπλα μου να ξανακοιμηθει .

Κοριτσια που λετε για δευτερη εγκυμοσυνη , απαπαππα εγω ουτε κατα διανοια δεν θελω να την σκεφτομαι .Ο γιατρος μου ειπε οτι ακομα και δευτερο να κανω θα πρεει να κανω περιδεση και ξαπλα ξανα .

Για τους εμετους πιστευω οτι και σε αλλη εγκυμοσυνη τα ιδια θα εχω αφου και στην παλλινδρομη που ειχα πριν την Ανδριανουλα η εγκυμοσυνη ηταν παλι με εμετους .Εχω διαβασει οτι εχει σχεση με το στομαχι που ανεβαινει ψηλα , ειναι θεμα κατασκευης σωματοτυπου.

Αλλα και παλι δεν ειναι μονο αυτα .Θελω να μπορω να προσφερω πολλα στο παιδι μου , σπουδες , ταξιδια , και οτι επιθυμησει η ψυχη της .Δεν θελω να τα στερηθει .Εχουν δει πολλα τα ματια μου απο στερημενους ανθρωπους .Και δεν ειναι μονο τα υλικα αλλα και τα αυλα , γιατι αναγκαστικα με πολλα παιδια πρεπει να δουλευεις σαν δουλος χανοντας στιγμες με τα παιδια σου.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

alores!

τι κανετε ωρε αγαπες? γοια παρασκευη μεσα ειμαι ενημερωστε με για ωρα μονο για να οργανωθω εδώ

τα νεα μας. πουκι με νευρα γιατι βγαινουν τα πλαινά δόντια.. τα 4 μπροστα ειναι μεγαλειώδη. ηρ8ε η αδερφουλα μου απο ισπανια και εγηκατασταθηκε ψιλά αυλιδα... η πουκι την βλπεπει και λαχταράει! με το σκυλι της δε.. πανικός.. το παιρνει το αγκαλιάζει το ζουλάει του πεταει το μπαλάκι και γελάει..ξεκαρδιζετε.. τον αγγελο τον εχει ταραξει στις φάπες, 8ελει να στεκεται ορ87ια συνεχεια και ζωγραφίζει! πηρε ενα στυλο και εκανε το τετραδιο της μαμας μου σισκατο..οποτε πηγαμε τζαμπο της πηραμε πολυ χοντρους μαρκαδορους και μπλοκ και εχει αρχισει τις..μουτζουροκαλλιτεχνίες!

dZJip3.png

Kαλημερα κοριτσαρες .

Εχθες εκλεισα παλι αποτομα γιατι για αλλη μια φορα κολλουσε το ιντερνετ.

Μαυρο βραδυ ειχαμε , η ανδριανα ειδε εφιαλτη και εκλαιγε με λιγμους στον υπνο της . Την ξυπνουσα και δεν ξυπνουσε μονο εκλαιγε και φωναζε .Μολις ανοιξε τα ματακια της εκλαιγε με αναφυλιτα .Τρομαξαμε και μεις .Την πηρα διπλα μου να ξανακοιμηθει .

Κοριτσια που λετε για δευτερη εγκυμοσυνη , απαπαππα εγω ουτε κατα διανοια δεν θελω να την σκεφτομαι .Ο γιατρος μου ειπε οτι ακομα και δευτερο να κανω θα πρεει να κανω περιδεση και ξαπλα ξανα .

Για τους εμετους πιστευω οτι και σε αλλη εγκυμοσυνη τα ιδια θα εχω αφου και στην παλλινδρομη που ειχα πριν την Ανδριανουλα η εγκυμοσυνη ηταν παλι με εμετους .Εχω διαβασει οτι εχει σχεση με το στομαχι που ανεβαινει ψηλα , ειναι θεμα κατασκευης σωματοτυπου.

Αλλα και παλι δεν ειναι μονο αυτα .Θελω να μπορω να προσφερω πολλα στο παιδι μου , σπουδες , ταξιδια , και οτι επιθυμησει η ψυχη της .Δεν θελω να τα στερηθει .Εχουν δει πολλα τα ματια μου απο στερημενους ανθρωπους .Και δεν ειναι μονο τα υλικα αλλα και τα αυλα , γιατι αναγκαστικα με πολλα παιδια πρεπει να δουλευεις σαν δουλος χανοντας στιγμες με τα παιδια σου.

συμφωνω συμφωνω συμφωνω!

υγ. σε οτι αφορά στην δουλειά.. αν η εταιρεια που πας εχει προοπτικες και δεν ειναι αρπαχτη...βουρ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες γυρισα !!!!! Αχ επιτελους βλεπω γαλαζιο ουρανο...και αρχιζω να αισθανομαι ευτυχισμενη εγκυουλα...πηγα και το ειδα το καμαρι μουκαι ειναι ηδη 1 κιλο βεβαια εχει παρει μια τελειως εγκαρσια θεση και ο γιατρος μου ειπε να προσεχω λιγο να μην σκυβω και να μην κουραζομαι...και μου εκανε και την ενεση κορτιζονης για παν ενδεχομενο:confused:. Βεβαια δεν με κλωτσαει και παρα πολυ ρε κοριτσια,πολυ ησυχο τον κοβω...εσας πως ητανε ιδιως τα αγορακια?? Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα τελευταια νεα σας λιγο που κοιταξα νομιζω οτι ολες εισαστε καλα και τα μωρουλινια επισης ...θα επανελθω σας φιλω γλυκα...ΡΟΟΥΖ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ

kalvw το κοριτσι! μην ανησυχεις.. σε λιγο 8α ριχνει κάτι ξεγυρισμενες κλωτσιές και 8α του λες ησυχασε καλεεεεε!!

υγ. η κουμπαρα πηγε νικολαιδη..ολα τζετ ;)

dZJip3.png

alores!

τι κανετε ωρε αγαπες? γοια παρασκευη μεσα ειμαι ενημερωστε με για ωρα μονο για να οργανωθω εδώ

τα νεα μας. πουκι με νευρα γιατι βγαινουν τα πλαινά δόντια.. τα 4 μπροστα ειναι μεγαλειώδη. ηρ8ε η αδερφουλα μου απο ισπανια και εγηκατασταθηκε ψιλά αυλιδα... η πουκι την βλπεπει και λαχταράει! με το σκυλι της δε.. πανικός.. το παιρνει το αγκαλιάζει το ζουλάει του πεταει το μπαλάκι και γελάει..ξεκαρδιζετε.. τον αγγελο τον εχει ταραξει στις φάπες, 8ελει να στεκεται ορ87ια συνεχεια και ζωγραφίζει! πηρε ενα στυλο και εκανε το τετραδιο της μαμας μου σισκατο..οποτε πηγαμε τζαμπο της πηραμε πολυ χοντρους μαρκαδορους και μπλοκ και εχει αρχισει τις..μουτζουροκαλλιτεχνίες!

μαρακι μου γλυκο........τι κανεις??????????????????

ελεγα για Κολωνακι κατα τις 12.εσεις τι λετε?????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλε εγω δουλευω παρασκευη , εσυ βανιλιτσα δεν δουλευεις? η πηρες τις παρασκευες αντι για μειωμενο?

Καλημέρααααααααααααα

Χαθηκαμε ρε κορίτσια τι γίνετε;

Εμείς:

α) βγάλαμε τα 2 πάνω δοντάκια..τωρα είμαστε όντως σαν ανοιχτήρι που μας κορόιδευαν πριν...τώρα έχουμε και το όνομα και την χαρη

β) έπεσε ένα φοβερό κλέισιμο μήνα στην δουλειά οπου ανέλαβα παραπάνω δουλειά και χε#@#@ με έχω πεθάνει από το τρέξιμο και το άγχος!

γ) κάνα ΞΑΝΑ φυσειοθεραπείες και πονάωωωωωωωω...

δ) έδωσα ένα γερό χόρο με την πεθερά μου σε σημείο που δεν θα αμς κρατήσει το παιδί από Σπτέμβρη(που χεστ#Ρ$ έχω την μία αδερφή μου που πεθαίνει για τον γουργούρη και μου είπε ΟΚ και αν δεν μπορεί θα πάει παιδίκό όπως τόσα παιδάκια!)....δεν μιλάμε τώρα γιατί έκανε σαν υστερικήόταν της είπαμε να μην κάενι κάποια πράγματ γιατί δεν μας αρλεσουν και έμπλεξε και την μάνα μου και τα έχει κάνει και μόνη της ΣΚ@!#@@! Ο πάστας ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ούτε Πάσχα θα κάνουμε μαζί, αλλά δεν πειράζει γιατί του το λέω τόσο καιρό να την μαζέψει και αυτός της δίνεο χορόυς , αλλά με το γάντι....έπαιρνε τα ίσα της αλλά μετά από καμμιά εβδομάδα πάάάάλι από την αρχή

ε) Οι προετοιμασίες για το γουργουρομπλούμ βαίνουν καλώς...και τα νεύρα μου καλά κρατούν!

Εσείς όλα καλά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλε εγω δουλευω παρασκευη , εσυ βανιλιτσα δεν δουλευεις? η πηρες τις παρασκευες αντι για μειωμενο?

εγω φιλεναδα δικαιουμαι 2 διωρες αδειες καθε μηνα!!

εαν τα κοριτσια μπορεσουν την παρασκευη και η Μαρα και οποια αλλη κοπελα ...θα την παρω για να τις δω και να πιω ενα καφεδακι...με μανουλες χιχιχιχιιχ, και α τους δωσω και τα προσκλητηρια!!εσυ τι ωρα σχολας??θελεις να σε περιμενουμε???

ελαααααααααααααα βρε ποπακι εστω για λιγο ...προσπαθησε το!!!

mara εσυ τι ωρα μπορεις??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααα

Χαθηκαμε ρε κορίτσια τι γίνετε;

Εμείς:

α) βγάλαμε τα 2 πάνω δοντάκια..τωρα είμαστε όντως σαν ανοιχτήρι που μας κορόιδευαν πριν...τώρα έχουμε και το όνομα και την χαρη

β) έπεσε ένα φοβερό κλέισιμο μήνα στην δουλειά οπου ανέλαβα παραπάνω δουλειά και χε#@#@ με έχω πεθάνει από το τρέξιμο και το άγχος!

γ) κάνα ΞΑΝΑ φυσειοθεραπείες και πονάωωωωωωωω...

δ) έδωσα ένα γερό χόρο με την πεθερά μου σε σημείο που δεν θα αμς κρατήσει το παιδί από Σπτέμβρη(που χεστ#Ρ$ έχω την μία αδερφή μου που πεθαίνει για τον γουργούρη και μου είπε ΟΚ και αν δεν μπορεί θα πάει παιδίκό όπως τόσα παιδάκια!)....δεν μιλάμε τώρα γιατί έκανε σαν υστερικήόταν της είπαμε να μην κάενι κάποια πράγματ γιατί δεν μας αρλεσουν και έμπλεξε και την μάνα μου και τα έχει κάνει και μόνη της ΣΚ@!#@@! Ο πάστας ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ούτε Πάσχα θα κάνουμε μαζί, αλλά δεν πειράζει γιατί του το λέω τόσο καιρό να την μαζέψει και αυτός της δίνεο χορόυς , αλλά με το γάντι....έπαιρνε τα ίσα της αλλά μετά από καμμιά εβδομάδα πάάάάλι από την αρχή

ε) Οι προετοιμασίες για το γουργουρομπλούμ βαίνουν καλώς...και τα νεύρα μου καλά κρατούν!

Εσείς όλα καλά;

γεια σου παστακια!!!

απο νευρα αλλο τιποτα....:-P:tongue::-P

τι κολλημα εφαγε το πεθερικο??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

έλα ρε Βανιλλιτσα μου άσε με...του λέω του πάστα θα πηγαίνω εγώ από Σεπτ δουλειά και θα δίνω μάχη για να την κρατήσω και θα μου κάνει σκηνικά από πίσω; όχι αγάπη μου.....βουρ στο ψητό και όλοι στην θέση τους όπως και το μυαλό μου...για να έχουμε καθαρές θάλασσες και αυτό το καλοκαίρι..χαχαχαχ(και μην πνίξω κανένα εννοώ)!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εγω φιλεναδα δικαιουμαι 2 διωρες αδειες καθε μηνα!!

εαν τα κοριτσια μπορεσουν την παρασκευη και η Μαρα και οποια αλλη κοπελα ...θα την παρω για να τις δω και να πιω ενα καφεδακι...με μανουλες χιχιχιχιιχ, και α τους δωσω και τα προσκλητηρια!!εσυ τι ωρα σχολας??θελεις να σε περιμενουμε???

ελαααααααααααααα βρε ποπακι εστω για λιγο ...προσπαθησε το!!!

mara εσυ τι ωρα μπορεις??

Εγω σχολαω 3 και ειμαι και κοντα στο κεντρο αλλα εκλεισα ραντεβου στην παιδιατρο να κανουμε ενα εμβολιο .Το εκλεισα επιτηδες παρασκευη ετσι ωστε αν την επηρεασειτο εμβολιο να μεινουμε μεσα σπιτι το σκ .Οποτε ή ετσι ή αλλιως δεν θα τα καταφερω.

Σμουτς το curves γυμναστηριο ειναι καλο? κανεις μηχανηματα? τι προγραμμα εχει ? Νομιζω και η τζο τζο πηγαινε εκει .Εχω ενα κοντα μου και δεν ξερω αν κανει καλη δουλεια , ενημερωσε με.Σκεφτομαι να αλλαξω αυτο που παω .

Παστακια αν δεν τα πας καλα με την πεθερα , καλυτερα να τον πας στο παιδικο , με την πεθερα στην ουσια θα βλεπεστε σχεδον καθε μερα.Απλα στον παιδικο ειναι και το οικονομικο στην μεση , περα οτι πρεπει να βρεις εναν πολυ καλο και αξιοπιστο σταθμο.Καλη αναζητηση .

καλημέρα κορίτσια

τι κάνουμε ? πρωινή και εγώ σήμερα, φαίρυ σχετικά με την συζήτηση για το δευτερο παιδί έχεις την λογική σου. ο καθένας έχει την λογική του με βάσει τις εμπειρίες του και τα πιστεύω του. εγώ για παράδειγμα επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς τις αδερφές μου σκέφτομαι έτσι και λέω το καλύτερο δώρο για τον αντώνη είναι ένα αδερφάκι. Καλά δεν το συζητώ αν ήταν θέμα επιβίωσης δεν θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά επειδή ξέρω οτι θα τα καταφέρω οικονομικά και από κούραση δεν το συζητώ.

Η κάθε μανούλα ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι καλό για το παιδί της.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι ροζ μου εχεις δικιο και εγω το εχω σκεφτει αυτο για την Ανδριανουλα , γιατι και εγω ειμαι δεμενη πολυ με την αδερφη μου(αν και δεν ειναι παντα κανονας αυτος για τα αδερφια) αλλα ξερω οτι ακομα και αν δεν της κανω αδερφακι δεν θα ειναι ποτε μονη της.

Ροζακι εσυ πας γυμναστηριο? κανεις οργανα ή αιθουσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...