Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

evi μου, αντε κοντευεις, τον εφαγες τον γαιδαρο. να δεις που θα γεννησεις κοντα με τη δικια μου ημερομηνια. Ξερεις εσυ, ολα αυτα τα κοινα που λεγαμε ότι εχουμε, συνεχιζουν.

Φαιρυ μου, εγω μεχρι και το πρωτο 5-6μηνο, κατα τη μαμα μου δεν εκανα τιποτα σωστα.

Τωρα βεβαια πως γινοταν αυτο, που ειχα ενα μωρο, που δεν γκρινιαζε ποτε, κοιμοταν ολη τη νυχτα απο 2 μηνων, παντα γελαστο, παντα καθαρο και περιποιημενο, με τις βολτες του, 2 μηνες μπροστα ψυχοσωματικα (απ΄οτι μας ελεγε η παιδιατρος) δεν ξερω. Ειναι που δεν τα κανα σωστα μαλλον. Τουλαχιστον μου τα λεγε η μανα μου και της τα εχωνα και ξεδινα λιγο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσοπουλα!!

ελα βρε Σμουτς μου...μα να σου τηνλεει η ιδια η μαμα σου???πω,πω!!δεν εχουν τον θεο τους μερικες φορες!!

εμεις σημερα πηγαμε με το μωρο σε εναν γαμο στο χωριο απο το οποιο καταγεται ο αντρας μου περιπου 40 λεπτα μακρυα απο το σπιτι μας...Πρωτη φορα τοσο μακρυα απο την εδρα μας με την μπεμπα.Μια χαρα,παναγιτσα εκατσε το πουλακι μου.Στην διαδρομη πηγαινε και ελα κοιμοταν στο καρεκλακι της,μετα στο καροτσι παλι χαλαρωνε και εκλαψε οταν πλεον ειχαν περασει 4 ωρες απο το τελευταιο γευμα της..αλλα τοτε ειμασταν κι εμεις σπιτι μας.

Βρε κοριτσια..δεν καταλαβα οτι ειχα παιδι μαζι μου...αααχ,μακαρι να συνεχισει ετσι.

Τωρα παω να πλυνω τα μπουκαλακια της,να αποστειρωσω και μετα ξαπλα κι οοοοποτε μας παρει ο υπνος.

φιλια σε ολες σας!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Μάλλον δεν είναι καμία μέσα! Και ναι η μπάμπα μου κοιμήθηκε σήμερα νωρίς και βρήκα τον χρόνο να σας γράψω, πίνοντας και πάλυ την αγαπημενη μου βέλγικη μπύρα.

Αύριο το πρωί έχω και εγώ γιατρό για την κλασική εξέταση, ελπίζω να μην πονέσω.

Η μπέμπα καλά είναι, είμαστε ακόμη στο στάδιο που θηλ'αζουμε πολλές ώρες, αλλά τι να κάνω. Από την μια λέω να τα παρατήσω από την άλλη μ'αρέσει που βγαίνουμε 'εξω και δεν έχουμε την πίεση του χρόνου γιατί έχουμε ανα πάσα στιγμή φαγητό μαζί μας. Υπομονη τι να κάνω. Θέλω να βγω να πάρω και κανένα σουτιέν γιατί πλέον δεν μου κάνει τίποτε. Βγαινω χωρίς να φοράω, αλλά με το sling μπροστά, οπότε δεν το καταλαβαίνει κανείς. Γενικά με έσωσε, δεν ξέρω αν θα συνέχιζα να θηλάζω χωρίς αυτό.

Με τα δώρα έχω ένα θέμα, μας φέρνουνε καθημερινά αρκετά και πλέον βαρέθηκα να πηγαίνω να τα αλλάζω. Και όπως σας είπα δεν ξέρω και τι ηλικίας να παίρνω και για του χρόνου. Η δικιά μας είναι και μικροκαμωμένη προς το παρόν.

πω ρε κορίτσια μου έδωσαν ένα λαδάκι με χαμομήλι για τον μπέμπη μετά το μπάνιο και είπα να το χρησιμοποιήσω. Μυρίζει τέλεια, άλλο να σας το λέω και άλλο να το μυρίζεται.

Μοσχοβολάει το παιδί μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχα ξέχασα να πω καλησπέρα,

ξέρω δεν είναι καμία μέσα γιαυτό μπήκα στο ψητό που λένε.

φιλιά σε νεφέλη και φαιρυ που έχω καιρό να τις δω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου,εχω καιρο να μιλησω μαζι σας,εμεις ειμαστε μεταξυ αυπνιας και αγχος για το οτι τελικα πλησιαζει ο καιρος και θελω να πανε ολα καλα μεχρι το τελος...μονο αυτο με αγχωνει ρε κοριτσια να ειναι καλα ο μπεμπουλης μου...εχω αρχισει να συνειδητοποιω οτι μπορει να γεννησω και σχετικα νωρις,βεβαια καποιες φορες εχω και περιεργα συναισθηματα για το τι εχω να αντιμετωπισω και απο την αλλη θελω να φτασει η ωρα που θα παρω τον μουργο μου αγκαλιτσα...

απ'οτι βλεπω μια χαρα τα πατε πλεον οι περισσοτερες με τα ζουζουνια σας...

μαρσολαν ευχομαι παντα ετσι να περνατε οπου κι αν πηγαινετε με τη μπεμπουλα σας και εσυ και ολα τα κοριτσακια με τα μπεμπακια σας!!!

καλη σας μερα και ελπιζω συντομα να τα πουμε

76IGp3.png

καλημερα κοριτσια

ησυχια σημερα στη δουλεια, και ειπα να μπω,να σας πω ενα γεια, που σας εχω παραμελησει.

Τι κανετε? Νεφελακι, αυτο ειναι το πολυ καλο του θηλασμού. Εγω εβγαινα εξω, κι επειδή εβγαινα για πολλες ωρες επρεπε να κουβαλαω, 3 μπιμπερο αποστηρωμενα, 3 δοσεις γαλακτος, θερμος με βραστο νερο που να φτανει και για τα 3 γευματα, μπολακι για να μπορω να κρυώνω το μπιμπερο, σαλιαρες και παει λεγοντας. Θες κι αλλα?

4Rnfp3.png

Χαίρομαι που βλέπω ότι όλες οι μανούλες είναι καλά!!!!!

Σμουτσάκι,το σκεφτόμουν και ένιωθα μεγάλη συγκίνηση!!!!!

Σας φιλώ όλες και ελπίζω σύντομα να σας ανακοινώσω τα ευχάριστα!!!

γεια σας κοριτσοπουλα!!

ελα βρε Σμουτς μου...μα να σου τηνλεει η ιδια η μαμα σου???πω,πω!!δεν εχουν τον θεο τους μερικες φορες!!

Για τα παντα μου τη λεει, οταν βρει ευκαιρια. Γι αυτο τους εχουμε κανει ολους περα και τα βγαζουμε περα μονοι μας. Με οποιο κοστος.

Τωρα να δειτε με τον παιδικο που αρρωσταίνει συχνα τι ακουω. Που δεν σταματαω απο τη δουλεια μου για να μεγαλωσω το παιδι μου, που να παει να κανει ο αντρας μου δευτερη δουλεια για να μην αρρωσταινει συχνα. Λες και για τα λεφτα το κανουμε.

Που αυτη που δουλευει, μακαρι να μην δουλευε για να μου το μεγαλωνε αυτη. Και της απανταω, και να μην δουλευες το παιδι παλι δεν θα στο αφηνα.

Αλλα πρεπει να ειμαι απο τις ελαχιστες γυναικες που λεω, καλυτερα η πεθερα μου παρα η μανα μου. Που η πεθερα μου ειναι πραγματικα φοβερη γυναικα. Δεν με εχει ενοχλησει ποτε, εχω παντα τη βοηθεια της οταν τη χρειαστω και δεν λεει και κουβεντα. Και τωρα με το ονομα που δεν δινουμε το ονομα της στη μικρη, δεν ειπε την παραμικρη κουβεντα. Ουτε πριν ειχε πει φυσικα. Ευτυχως σ' αυτο δεν ειπε τιποτα και η μανα μου γιατι θα σφαζομασταν. Ισα ισα που μου ελεγε, να δωσεις της πεθερας σου, εχεις καλη πεθερα.

4Rnfp3.png

καλημερες και απο μας!!!!!!!!!!!!χαθηκαμε βρε κοριτσια αλλα που θα παει θα τον βρω τον ρυθμο μου και γω!!!εμεις ειμασταν πολυ καλα , ο μπεμπης καταευχαριστημενος με τον θηλασμο...το αγαπημενο του σπορ μπορω να πω αλλα.....εκανα φλεγμονη γαμτ!!!!!!!!!!!!!!!!!40 πυρετο για 3 μερες και τωρα ειμαι με δεκατα!!

πηρα χαπι λοιπον και το σταματησα με μεγαλη στεναχωρια και κλαμα!!αλλα δεν γινοταν διαφορετικα για την υγεια του μωρου μου αλλα και την δικη μου!

Η φλεγμονη εγινε απο τις θηλες μου, που ειχαν κανει πληγουλες επειδη το μαναρι μου ηταν φαγανο και με δυναμη:rolleyes::wink:!!

Οποτε καλωσορισες στη ζωη μας αποστειρωτη και Frisolan!!!!!!!!!!!!!!

Καλητερα απο την μια να σας πω γιατι δεν επαιρνε και πολυ βαρος απο μενα...και απο την αλλη μπορω να τον αφηνω πλεον και στην μανα μου να παω μια βολτα ή στην πεθερα μου!!

Γιατι με το βυζι παραμασχαλα εγω εξω δεν θα εβγαινα κοριτσια ΠΟΤΕ!!!

Εχθες πηραμε την μιση ευχουλα και βγηκαμε με τον αντρα μου...ενιωσα πολυ ομορφα και προπαντων ενας ολοκληρωμενος ανθρωπος!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια

εγώ ξεκινάω την διαδικασία να για τα χαρτιά του 6μηνου

η γραφειοκρατία στο μεγαλείο της πάλι.

σμουτς ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικές μανάδες το κάνουν αυτό,

νομίζουν ότι τα παιδιά τους δεν είναι ικανά να γίνουν καλές μάνες.

εγώ πάλι είμαι στην κατηγορία με την φρικαλέα πεθερά. ναι χωρίς υπερβολές άλλωστε έχω πει τις ιστορίες μου εδώ.

χαπι μου μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε.

δεν θα γεννήσεις πρόωρα να το δεις, μην κάνεις τέτοιες σκέψεις.

εύη μου θα έρθει και η σειρά σου κοντά είσαι.

βανιλίτσα μου δεν έβγαζες με το θήλαστρο το γάλα ? πως τα κατάφερες και έκανες φλεγμονή ?

τωρα οτι έγινε έγινε, κοίτα το τώρα και το μωράκι σου. και εμείς που δεν θηλάσαμε έτσι είμαστε. με την αποστείρωση και τα μπουκάλια. έχει και τα καλά μην βλέπεις μόνο τα αρνητικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ασε rose μου την πατησα λεμε....

τωρα προσπαθω να αναρρωσω και να μη λειψω και στο μωρακι μου γιατι στεναχωριαται!

εχει κολικους το καημενουλι μου και εκει που κοιμαται πεταγεται κλαιγοντας κρατοντας την κοιλιτσα του μωρε

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εσεις τους δωσατε χαμομηλακι???εμενα μου ειπε ο γιατρος χαμομηλακι δροσερουλι!

κοριτσια νερακι τους δινετε η οχι ακομη???

τωρα που ειμαστε στην τριτη βδομαδουλα πινει γυρω στα 120 γρ. γαλατακι...καλα ειναι??

evi μου με το καλο κοπελα μου...σου ευχομαι με εναν πονο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanilitsa mou auto egine tora mhn koitas auta pou den mporeis na allaxeis

oi kolikoi 8a perasoun na prosexeis na mhn mpainei aeras sto mpimpero na to gurizeis anapoda prin tou to doseis na feugei o aeras mexri na trexei arga stagona stagona

kai uparxoun sto emporio mpimpero tou dr.brown

ego ta phra den xero an boh8isan ka8olou alla oi kolikoi stamathsan

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαμομήλι εμάς δεν μας άφησε να πάρουμε αλλά κάποιοι δίνουν εξαρτάται από τον γιατρό

νερό όχι ακόμα λογικά όταν αρχίσει τις κρεμούλες

120 γρ είναι μια χαρά φυσικά και λιγότερο πάλι καλά θα ήταν

να μετράς 2-3 βαριές πάνες την μέρα και είσαι οκ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...