Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αααα να τονισω βεβαια οτι δεν μαγειρευω πια , αφου εργαζομαι η μαμα μου και η πεθερα μου αναλαμβανουν καθηκοντα μαγειρικης ..εγω κατι προχειρο φτιαχνω μονο αν χρειαστει

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα δεν το συζητω καλα κανεις....μακαρι να μπορουσα και γω αλλα δεν τα καταφερνω!!

προσπαθω αλλα ....!!!παιζουμε βεβαια ολη την ωρα αλλα να τον βαλω αυτοκινητο καροτσι κτλ δεν παιζει!!!δεν εχουμε κοντα κατι σε παιδικη χαρα ή παιδοτοπο γι΄αυτο τα αναπληρωνουμε ολα το ΣΚ με τον μπαμπα μας!!

mara που εισαι μαρι???

το μην στο fb το ειδες????

γωγω το σκουλαρικι σουπερ....ειναι αυτο που ηθελα....σ΄ευχαριστω πολυ!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ροζ γωγω σε φωναζουν??

τι σκουλαρικια πηρεςςςςςςςςς????????

καλα εγω καθε μερα με ενα καινουριο σκουλαρικι ερχομαι με τοσαπου εχω αγορασει απο την ροζ χαχαχαχα

και εγώ έτσι είμαι βασικά αν κάτσω τότε το σώμα γίνεται μολύβι ΄

οπότε αν θέλω να πάω κάπου ετοιμάζομαι και φεύγω το κάνουμε συχνά

εγώ τελειώνω 1 ώρα νωρίτερα από τον άντρα μου παω στην μανα μου κάνω κανένα ντουζ και όταν σχολάσει και ο άντρας μου πάει σπίτι μας κάνει και αυτός ντουζ παίρνει τα πράγματα του μωρού που είναι έτοιμα και έρχεται.

βασικά εμένα με βοηθάει αφάνταστα που τρώμε στην μάνα μου. δεν έχω φαγητά και τέτοια που θέλουν χρόνο και κουραση.

η μέρα είναι τέλεια και εδώ με τρελαίνει ο καιρός αυτός μου θυμίζει Πάσχα τέλεια

βανιλίτσα πότε ακριβώς ειναι η βάφτιση ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χαχα εγώ απαντώ και στο γωγώ μου αρέσει

βανιλιώ χαίρομαι που σου άρεσαν γιατί προσπαθούσα να φανταστώ κατι αλλά όλα με πήγαιναν σε αυτό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κάτι ασχετο αν μου επιτρεπετε

Κάντε ένα like εδώ please. Είναι μια νέα επιχειρηματική κίνηση του ξαδέλφου μου, και χρειάζεται συμπαράσταση. Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία υποχρέωση από μέρους σας για οποιαδήποτε αγορά. Απλά μια υποστήριξη που γι αυτόν είναι σημαντική. Σας ευχαριστώ

http://www.facebook.com/pages/Dermobio-Cosmetic/183353245043146

4Rnfp3.png

Κοριτσαρες γυρισα !!!!! Αχ επιτελους βλεπω γαλαζιο ουρανο...και αρχιζω να αισθανομαι ευτυχισμενη εγκυουλα...πηγα και το ειδα το καμαρι μουκαι ειναι ηδη 1 κιλο βεβαια εχει παρει μια τελειως εγκαρσια θεση και ο γιατρος μου ειπε να προσεχω λιγο να μην σκυβω και να μην κουραζομαι...και μου εκανε και την ενεση κορτιζονης για παν ενδεχομενο:confused:. Βεβαια δεν με κλωτσαει και παρα πολυ ρε κοριτσια,πολυ ησυχο τον κοβω...εσας πως ητανε ιδιως τα αγορακια?? Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα τελευταια νεα σας λιγο που κοιταξα νομιζω οτι ολες εισαστε καλα και τα μωρουλινια επισης ...θα επανελθω σας φιλω γλυκα...ΡΟΟΥΖ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ

γεια σου φιφη μου , οσο μεγαλωνει δεν θα κουνιεται τοσο γιατι δεν εχει χωρο , εγω ετρωγα λιγο γλυκο για να μου κουνηθει και τελικα απο οτι βλεπω απο τα πολλα γλυκα που ετρωγα για να την νιωθω να κινειται βγηκε λιγο κουνηστρο χιχιχιιχιχιιχιχ

πω πω τα σαββατοκύριακα ερημιά εντελώς όχι οτι τις καθημερινές έχει κόσμο αλλά καλύτερα.

λοιπόν τι κάνετε ? πώς πάνε οι ετοιμασίες σε όσες βαφτίζουν ?

εμείς είμαστε μια χαρά μεγαλώνουμε αρχίσαμε επιτέλους να σηκωνόμαστε αλλά από ισορροπία μαύρο χάλι. βασικά το ποδηλατάκι που του πήραμε τον βοήθησε γιατί στέκεται όρθιος όλη την ώρα. σαν τον καμικάζη που κάνει σούζες είναι εκεί πάνω κώλο δεν βάζει κάτω. έτσι άρχισε να δυναμώνει τα πόδια και σήμερα το βλέπω πάει μπουσουλώντας στον τραπέζι δραστηριοτήτων και πιάνεται τι κάνει εκεί λέω και τσούπ σηκώνεται στα πόδια. να δούμε πότε θα σταθεί. μέχρι τα γενέθλια χλωμό το βλέπω να περπατάμε έστω και λίγό.

φιλιά σε όλες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ροζ η Ιλιανα, περπατησε μόλις χρόνισε. Παρασκευή είχε γενεθλια, και μετα απο 3 μερες περπατησε. Ενω στεκοταν κανα μήνα μόνη της χωρις να κρατιεται απο κανεναν.

4Rnfp3.png

γεια σου ροζουλα .

Εμεις απο παρασκευη σουρτουκευουμε με την μικρη αλλα τα βραδια μειναμε μεσα μας εβγαλε off .

Ξετρελαινεται να ειναι με αλλα παιδια , μολις τα βλεπει θελει να τα πιασει και αρχιζει να φωναζει σαν τον ταρζαν χαχαχαχα.

Αντε σιγα σιγα και εσεις ορθιοι!!!

Και εμενα αν και σηκωνεται και παει γυρω γυρω στον καναπε και οπου πιανεται , στεκεται πολυ λιγο μονη της .Μαλλον φοβαται .Της φιλης μου που εχουν μια βδομαδα διαφορα , περπαταει κανονικατα.Εεεε σιγα σιγα θα περπατησουν και τα δικα μας .

εμείς αργήσαμε γενικώς να μπουσουλήσουμε οπότε και το περπάτημα το κόβω να αργεί. αν πάρε δε από μένα εγώ περπάτησα 15 μηνών. ε δηλαδή τίποτα καλό δεν βρήκε να πάρει ? στον ύπνο πάντως είναι σκουλικαντέρα. όλο τον κατεβάζω και όλο στο κεφαλάρι τον βρίσκω.

με τα παιδάκια και εμείς έχουμε αδυναμία. όπως και με τα ζώα όταν βλέπει σκύλο φωνάζει σηκώνει χέρια ξεσηκώνει την γειτονιά γενικώς.

σμουτς εσύ δεν άρχισες να σκέφτεσαι για δεύτερο ? εγώ με το ζόρι κρατιέμαι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

θα βαλεις μπρος για δευτερο , τι λες βρε θηριο??

Εγω κοριτσια με αυτα που βλεπω και μ αυτα που ερχονται , δυσκολο το βλεπω αν και ημουν απο την αρχη λιγο διστακτικη γαι δευτερο , ποσο τωρα , θελει και χερια να σε βοηθουν , δεν ειναι ευκολο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...