Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Βασικα ολα αυτα μαζι δεν τα σκεφτηκα .

Η τωρινη μου δουλεια μακροχρονια δεν εχει μελλον (απο οσο βλεπω εγω τουλαχιστον) .Στην ουσια φευγουν ολοι οι μεγαλομετοχοι και θελουν να με παρουν μαζι τους σε μια πιο μεγαλη εταιρεια .Υποτιθεται θα εχει μελλον .

Εχω ειλικρινα μπερδευτει .

Σκεφτομαι οτι το μειωμενο για ποσο θα ειναι αντε μεχρι τον μαρτιο , μετα??? ισως να μην εχω δουλεια.

Ο μισθος ειναι μεγαλυτερος σαφως .

Οι δικοι μου μου ειπαν να παω να κανω αυτο το βημα γιατι ισως και ειναι η τελευταια μου ευκαιρια για αλλαγη .(Μεγαλωνω και με ενα παιδι , δυσκολα σε παιρνουν αλλου ασχετως τα πτυχια ).

Και η πεθερα μου συμφωνει :D γιατι θα κραταει παραπανω την μικρη .....ουφφφφφ τι μπλεξιμο

φαιρυ κοιτα ποσο κοντα εσαι για το πρωτο σας κερακι στην τουρτα.....

αχ βρε κοριτσια ποτε περασε ο καιρος και τα φασολακια μας.....θα εχουν τα πρωτα τους ΓΕΝΕΘΛΙΑ....ας το καλο συγκινηθηκα παλι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα,...φαιρυ αν νομιζεις πως η δουλεια σου δεν εχει μελλον να φυγεις κοπελα μου!!!Μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι οχι μονο γιατι εχεις ενα παιδακι αλλα γιατι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!δεν θα σου αρεσει να καθεσαι σπιτι ενω θα θελεις να προσφερεις και να εισαι ανεξαρτητη!!σκεψου καλα το μετα.....

και αφου συμφωνει και το πεθεριδιο μια χαρα σου λεω!!!το μειωμενο θα ειναι για καποιους μηνες ή ανεργια μπορει να διαρκεσει πολυ περισσοτερο!!!!!

τι θα γινει με την συναντηση.....ελα να βλεπω συμμετοχες λεεεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλημερα κοριτσια:P

φαιρακι συμφωνω με την βανιλιτσα 100%

δεν υπαρχουν δουλειες...αρπαξε την οποια ευκαιρια,καλες και οι τυψεις για το ωραριο,και για τις ωρες που δεν θα βλεπεις το μωρακι σου,αλλα να θυμασαι,οτι δουλευεις για να του παρεχεις οτι χρειαζεται...ετσι να το δεις

η ανεργια κοριτσια,σε περιοδους υφεσης δεν παλευεται

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας , η γνωμη σας μου ειναι πολυτιμη γιατι εχετε και εσεις παιδια και με καταλαβανετε .

Θα παρω την επιθεωρηση ή εναν λογιστη να δω αν μπορω να παρω τιποτα χρηματα επειδη θα παραιτηθω σε φαση μητροτητας και μειωμενου .Μηπως διαπραγματευτω κιολας και παρω κατιτης .

Θα μιλησω και με ενα δυο ατομα στο γραφειο ακομα και απο βδομαδα θα ξεκαθαρισω την θεση μου .

Περιεργη περιοδος ρε γμτ , εχω και το πτυχιο εξετασεις τωρα .Ηταν και η προσαρμογη μου τωρα στην ουσια , στην ζωη γραφειο-οικογενεια.

Ευχομαι μαζι με το κερακι που θα σβησουμε της κορουλας μου να μου φερει τυχη .Αλλωστε γι αυτην τα κανω ολα ...

αστο καλο συγκινηθηκα

Σας φιλω ολες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Βασικα ολα αυτα μαζι δεν τα σκεφτηκα .

Η τωρινη μου δουλεια μακροχρονια δεν εχει μελλον (απο οσο βλεπω εγω τουλαχιστον) .Στην ουσια φευγουν ολοι οι μεγαλομετοχοι και θελουν να με παρουν μαζι τους σε μια πιο μεγαλη εταιρεια .Υποτιθεται θα εχει μελλον .

Εχω ειλικρινα μπερδευτει .

Σκεφτομαι οτι το μειωμενο για ποσο θα ειναι αντε μεχρι τον μαρτιο , μετα??? ισως να μην εχω δουλεια.

Ο μισθος ειναι μεγαλυτερος σαφως .

Οι δικοι μου μου ειπαν να παω να κανω αυτο το βημα γιατι ισως και ειναι η τελευταια μου ευκαιρια για αλλαγη .(Μεγαλωνω και με ενα παιδι , δυσκολα σε παιρνουν αλλου ασχετως τα πτυχια ).

Και η πεθερα μου συμφωνει :D γιατι θα κραταει παραπανω την μικρη .....ουφφφφφ τι μπλεξιμο

Φαιρακοοοοο....σαν τα χιονια καλη μου!!

Καταρχην,τι κανει το Ανδριανακι μας???Ολα καλα??

Λοιπον,σχετικα με το διλλημα σου....

εγω συμφωνω με αυτα που εγραψε το Σμουτσακι!!

Να σκεφτεις πολυ καλα ολα τα ενδεχομενα και μετα να πραξεις αναλογως...

Σχετικα με την ανησυχια σου για το μεγαλωμα της Ανδριανας...θα σου ελεγα οτι μου φαινεται λογικο να στεναχωριεσαι που δεν θα την βλεπεις συχνα...αλλα δεν θα ειναι το μονο παιδακι που η μανουλα του εργαζεται και η ουσια ειναι οταν θα επιστρεφεις να περνατε εποικοδομητικες ωρες μαζι!!

Επισης κατα την αποψη μου...η δουλεια ειναι απαραιτητη οχι απο οικονομικης αποψης μονο αλλα καθαρα για την ψυχολογια μας!!Βεβαια..στην τελικη αυτο που μετραει ειναι πως αισθανομαστε σε σχεση με το παιδι μας...θελω να πω οτι σε μερικες γυναικες ειναι πολυ εντονο το συναισθημα του αποχωρισμου και δεν το αντεχουν!!!!

Εγω παντως μακροπροθεσμα θα κοιτουσα...

Σε καθε περιπτωση σου ευχομαι οτι αποφαση παρεις να ειναι για το καλυτερο!!!

φιλακια

καλησπερα κοριτσια!!!!

ολα καλα;

φερι μου συμφωνω με τα κοριτσια...

καταρχας να δηλωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που ακουω το τελευταιο ετος για δουλεια με καλες οικονομικες απολαβες που να ζηταει κοσμο....

το τελευταιο διαστημα μονο για απολυσεις ακουω, περικοπες μισθων, εργατοωρων και εργατοημερων....ενα μπαχαλο δηλαδη....

μια συνεχομενη "καθοδο"....

αν μετα απο το δικο σου φιλτραρισμα, εσυ ξερεις καλυτερα πως ειναι εκει που δουλευεις και τι προοπτικες υπαρχουν,διαπιστωσεις οτι ειναι σε συμφερον σου να φυγεις και να πας στην αλλη δουλεια, τολμησε το!

αν παλι και για την αλλη δουλεια δεν εισαι σιγουρη, φοβασαι, δεν εχεις ενημερωθει πληρως ρε παιδι μου για το τι γινεται ακριβψς εκει και πως ειναι τα πραγματα...ξανασκεψου το....

ειναι καθαρα δικη σου αποφαση...τα λεφτα ναι μεν ειναι δελεαρ αλλα πρεπει να υπαρχει και προοπτικη...οχι να πληρωθεις απλα καλα για 6 μηνες και μετα το χαος....

τα μειωμενα ωραρια εγω δεν θα τα λαβαινα υποψη στην αποφαση μου...δουλεια να εχουμε πρεπει να λεμε απο εδω και περα....οπως πανε τα πραγματα....

καλη επιτυχια στις κινησεις σου....εμπιστευσου την κριση σου..

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

hello strangers ξέρω ξένη έγινε μετά από τόση απουσία.

τι κάνετε ? εμείς μεγαλώνουμε και σε 5 μέρες γινόμαστε 11 μηνών ναιιιι.

φαιρούλα μου διάβασα λίγο όσα είπες και έχω να σου πω οτι βάλε κάτω τα υπέρ και τα κατά. αν ακόμα δεν βγάζεις άκρη πάρε μια απόφαση από την καρδιά σου. δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας όταν πρέπει να ρισκάρεις και να χάσεις πράγματα. ή τα παίζεις όλα για όλα ή λουφάζεις και μένεις.

τι κάνετε οι υπόλοιπες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

hello strangers ξέρω ξένη έγινε μετά από τόση απουσία.

τι κάνετε ? εμείς μεγαλώνουμε και σε 5 μέρες γινόμαστε 11 μηνών ναιιιι.

φαιρούλα μου διάβασα λίγο όσα είπες και έχω να σου πω οτι βάλε κάτω τα υπέρ και τα κατά. αν ακόμα δεν βγάζεις άκρη πάρε μια απόφαση από την καρδιά σου. δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας όταν πρέπει να ρισκάρεις και να χάσεις πράγματα. ή τα παίζεις όλα για όλα ή λουφάζεις και μένεις.

τι κάνετε οι υπόλοιπες ?

γεια σου φιλεναδα!!τι ωραια που τα λες;):P

αντε σε λιγο χρονιζει το μπουμπουκι σου!!!Με το καλο;)

μου ηρθαν τα προσκλητηρια......ειμαι πολυ συγκινημενη μανουλα!!!!ποτε ημουν εγκυος , ποτε ηρθε το αγγελουδι μου και τωρα το δινουμε ονοματακι:-P:rolleyes:!!!αχ ωραιες στιγμες ζωης......

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερααααααααα

κυριακη τελικα δεν μπορωωωωωωωωωωωω εχω παρτυυυυυυυυ παιδικο..Το κοριτσακι ειναι 4ετων τι λετε να της παρω?? παιχνιδι, ρουχο ή να δωσω λεφτα στην μαμα?

Σας ευχαριστω ολες για τις αποψεις σας ...αληθεια με βοηθατε τοσο πολυ .

καλημέρα κορίτσια μου ? πρωινή πρωινή σήμερα

είπα να κάνω ένα break στη δουλειά πριν έρθει το αφεντικό και με τρελάνει.

για το δωράκι πόπη μου δεν μπορώ να εκφράσω άποψη δεν ξέρω τι θα είναι καλύτερο. βασικά εσύ που τους ξέρεις το παιδάκι έχει παιχνίδια ? γιατί υπάρχουν και γονείς που δεν αγοράζουν και πολλά. αν ναι τότε δεν θα είναι και κάτι το ιδιαίτερο ένα ακομα παίχνίδι. οπότε συμφωνώ με την σμουτς ρουχαλάκια.

η φιφίκα τι έγινε γύρισε ? ή της πήρε τα μυαλά η Αγγλία και έμεινε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Μαλλον ρουχαλακι θα της παρω να τελειωνω .

Η φιφη μαλλον θα κανει ετοιμασιες .Θα χει σηκωσει ολη την αγγλια.

Η μαρα μου ειναι??

αχχχχχ κοριτσια τι ωραια μερα εχει εξω , θελω ναπαρω την κορη μου και να ξεπορτισουμε !!!!!!!

Τα απογευματα την παω βολτες και παιδικη χαρα , μπηκαμε και σε τραινακι , χαμος εγινε , φωναζε και χαιρεταγε ολον τον κοσμο .Ηταν η πρωτη μου φορα σε παιδοτοπο με την μικρη και μ αρεσε!!!!!!!!!

καλημερα ....

φαιρακι μπραβο βρε συ που τα καταφαιρνεις και για βολτες μετα την δουλεια!!!εγω γυριζω πτωμα λεμε....δεν μπορω να παρω τα ποδια σε καμια περιπτωση!!μεχρι να βαλω και το φαγητο για την επομενη και κανα πλυντηριο......παει....

ναι πραγματι εξω ειναι χαρα Θεου λεμε!!!

Μακαρι να φτιαξει ο καιρος γιατι το φορεμα ειναι τελειως εξωπλατο.....!!:tongue::tongue::tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanilitsa mou τις πρωτες μερες μονο ημουν πτωμα , μετα αποφασισα να μην αφηνω ετσι το απογευμα , ασε που με την δουλεια μετα με πιανει τρομερη υπερενταση , ειμαι στην τσιτα ολη την ωρα , τωρα να φανταστεις κανω τρια πραγματα .Ειμαι δραστηρια και λειπω και στο Ανδριανακι μου ολη μερα , να μην της στερισω τις βολτουλες της και το παιχνιδι της .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...