Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω μωλε βραδακι δε μπολωωωωωω.....φευγει η μαμα μου για το σπιτι της και ο αντρας μου ερχεται αργα καθε μερα:(

θελετε σαββατο ή κυριακη πρωι ή μεσημερι ή απογευμα????

και επιτελους....παμε καπου εκτος απο balouxxxxxxx:rolleyes:!!!θα εχει τοσο ομορφο καιρο......

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fairaki, κι εγω μπορω την κυριακή το πρωι, και ειδικα για το γνωστο μερος

παρασκευη και σαββατο τα συγκεκριμενα δεν μπορω

για γυμναστηριο πηγα στα curves, δεν εχω χρόνο για κάτι παραπάνω, αλλα από το τίποτα

4Rnfp3.png

Μα ισα ισα βρε βανιλιτσα, (σορρυ δεν ειχα δει πιο πριν το μηνυμα σου), στο μπαλουξ ειναι τελεια αν εχει ωραιο καιρο, μπορουμε να κατσουμε και εξω, μπορουμε να κατσουμε και στο μπαλουξακι με τα πιτσιρικια

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια...

η αληθεια ειναι οτι δεν πολυκυλαει το καφε...:tongue:

κι εγω οποτε μπαινω ή δεν υπαρχει κανενα καινουργιο ποστ ή δεν πετυχαινω καμια για κουβεντα.....ειναι κι ο χρονος περιορισμενος πλεον,οι πιο πολλες δουλευουν....

κι επισης αλλο να εχεις ενα μικρουλι που ολο κοιμαται κι αλλο ενα μικρο που κοντευει να χρονισει και κανει τα χιλια δυο μεσα στο σπιτι...

Εγω προσωπικα εχω μπλεξει και με τα του σπιτιου,πλακαδες,τζακαδες,αλουμιναδες,κι οτι αλλο φανταστειτε...απο εδω και περα θα αρχισω και τα τρεξιματα για την βαφτιση.....

περναει η μερα και δεν το καταλαβαινεις....!!!

Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα....

φιλακιααααααααααα!!!

marsolan μου πως παει το σπιτι? ωραια ταλαιπωρια ειναι αυτη αν και εγω οταν εφτιαχνα το σπιτι ειχα πολλα νευρα και κυριως με τους μαστορους ...δεν τα μπορω

Λοιπον τι λετε παμε κυριακη στο γνωστο μερος??? ειδικα στην παραλια ειναι τελειαααααααααα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα .....τι κανετε???

marsolanaki μου γλυκο...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!Τους μαστορους δεν τους παλευω με τιποτα!!!τα περασα και γω πριν το γαμο και ακομη βγαζω αποθημενα....:P:p:p

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Kαι που να παμε βρε Βανιλιτσα?? κεντρο?? ειναι ωραια στο κεντρο με τα παιδια ?? γιατι εγω θα φερω την μικρη , δεν την αποχωριζομαι οταν δεν δουλευω , ιδιως κυριακες .

Εκτος αν θελετε να παμε αλλου παραλιακα .

Μην μου πειτε για mall γινεται χαμος εκει μεσα και ειναι και κλειστα.

βρε δεν εχω προβλημα ...

απλα ελεγα την κυριακη να παμε καμια βολτιτσα με αντρα και μπεμπη!!μια κυριακη μας μενει για να βρισκομαστε οι τρεις μας!τελοσπαντων αν ειναι κανονιζουμε και μια καθημερινη ...να ερθει και το Maraki μας!!

εγω μπορω να την κανω απο την δουλεια λιγο νωριτερα , αν ειναι να οργανωθουμε να ειναι και παρασκευη να μπορει smoutsaki και jo και να πιουμε ενα κοφι καπου κεντρικα τουλαχιστον για να ειναι ευκολο σε ολες μας!!Ενα Κολωνακι βρε αδελφε!!:tongue:Μια Μοναστηρακι για σουβλακι και μπυριτσα....εναν Καβουρα (εεε mara eeeee???)...για λιγο πιο χαβαλε και ξενοιασια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::!:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Kαι που να παμε βρε Βανιλιτσα?? κεντρο?? ειναι ωραια στο κεντρο με τα παιδια ?? γιατι εγω θα φερω την μικρη , δεν την αποχωριζομαι οταν δεν δουλευω , ιδιως κυριακες .

Εκτος αν θελετε να παμε αλλου παραλιακα .

Μην μου πειτε για mall γινεται χαμος εκει μεσα και ειναι και κλειστα.

Εγώ μέσα για Κυριακή πρωι, εφόσον όμως εχω τελειώσει με τις δουλειες που θελω να κανω Παρασκευή και Σάββατο

Αλλα και Κολωνάκι καμια παρασκευή μεσημερι μου καλαρεσε. Αλλά αντεστε όμως, γιατι μου τελειώνουν οι παρασκευες. Μετράω αντίστροφα πια.

4Rnfp3.png

γεια και χαρα!!!!!

τι κανετε;

το ερημωσατε λιγο το τοπικ και εσεις....σας καταλαβαινω...τρεχουμε τωρα με τα μικρα...που να προλαβεις....αν εχεις και 2 οπως εγω...ουουουου....:D

ψιλομαθαινω τα νεα σας οποτε μπορω και μπαινω και σας διαβαζω....

εμεις καλα...το μικρο μας σε λιγες μερες κλεινει τον 10 μηνα....πλεον ειναι σχεδον μονιμα ορθια..πιανεται απο οτιδηποτε για να σηκωθει και δειχνει οτι ειναι πολυ κοντα στο να κανει το μεγαλο βημα....

η μεγαλη μου κορη περπατησε την ιδια μερα που εκλεινε 10 μηνων....να δουμε η δευτερη....:D

εχει βγαλει 4 δοντια και της αρεσει πολυ να μασουλαει ψωμι...:shock:της δινω κορα με λιγη ψιχα και το τσακιζει...της παιρνει κανα μισαωρο βεβαια....αλλα κανει γυμναστικη στα ουλα της...:D

η μεγαλη μου κορη εγινε 4 χρονων και ολο αναρωτιεμαι πως περναει ο καιρος....σαν χθες μου φαινεται που ηταν και εκεινη μπεμπεκι...

φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες με τις αγωνιες τους....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

γεια σου Φυσαλιδακι...τι κανεις???η μικρες σου??μη μας ξεχνας ξεκλεβε λιγο χρονο και για μας....;)τρωει ψωμακι???εγω φοβαμαι να του δωσω, νομιζω πως θα πνιγει!!!αφηστε που ειχα ρωτησει τον γιατρο και μου ειπε ενα ΟΧΙ καραμπινατο:rolleyes:

Λοιπον εχουμε και λεμε:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ.....(ΚΕΝΗ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΕΣΕΙΣ....ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΜΑΔΩΝ .....ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.

θελετε για φαγητο , θελετε για καφε,θελετε για γλυκο....ε τι θετε πια????:tongue:αααα και εκει θα παραλαβετε και τις προσκλησεις του πριγκηπα μου;):P;):-P

μαζευτειτε για να φτιαξω λιστα.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

για την αλλη πααρασκευη λετε??παιζι να ερθω και εγω γιατι παιζει να αλλαξω δουλεια και να δουλευω εκει .Θελω την βοηθεια σας βρε κοριτσια , μου κανανε καλη προταση με καλυτερο μισθο και μακροχρονιες βλεψεις σε μια εταιρεια , αλλα θα χασω το μειωμενο απο την τωρινη .Τι να κανω helppp meeeeee

Mε τρωνε και οι τυψεις που θα γυρναω στις 5 και θα βλεπω ακομα λιγοτερο την ανδριανουλα μου :-(

Φαιρούλα, θέλει σοβαρή σκέψη το πράγμα. Σου παραθέτω όλα αυτά που μου έρχονται στο μυαλο, είτε θετικά, είτε αρνητικά

1. Θα χάσεις το μειωμενο

2. Τα έξτρα λεφτα αξιζουν τον κόπο?

3. Θα τηρείς το ωράριό σου?

4. Πώς θα πηγαινοέρχεσαι και πόση ώρα θες για να πηγαινοέρθεις

5. Σε μια καινουργια δουλειά, πρέπει να δώσεις πολλη ενέργεια τον πρώτο καιρό, για να είσαι ενταξει και να μάθεις και τη δουλειά. Εισαι σε τέτοια φάση? Γιατί αυτη την ενεργεια θα την στερεις απο το μωρο σου

6. Ειναι ώρα να κάνεις καριερα?

7. Ελεγες οτι σ ενδιαφερει να κανεις κάτι άλλο. Είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πραγματικά?

8. Εχει μελλον η εταιρεία που είσαι ή παίζει και κανα κλείσιμο?

9. Η άλλη εταιρεία πάει καλά ή μπορεί να φάει κανα φούντο από τη μια στιγμή στην αλλη

10. Εκει τι δουλειά θα κάνεις?

Ειναι μερικές από τις σκέψεις που μου ήρθαν στο μυαλό αμεσα.

Σκεψου τες, και ισως εσενα σου ερθουν και άλλες και μαζι με τον αντρα σου, μπορει να παρεις μια αποφαση.

Μέχρι πότε πρέπει να απαντήσεις?

4Rnfp3.png

Βασικα ολα αυτα μαζι δεν τα σκεφτηκα .

Η τωρινη μου δουλεια μακροχρονια δεν εχει μελλον (απο οσο βλεπω εγω τουλαχιστον) .Στην ουσια φευγουν ολοι οι μεγαλομετοχοι και θελουν να με παρουν μαζι τους σε μια πιο μεγαλη εταιρεια .Υποτιθεται θα εχει μελλον .

Εχω ειλικρινα μπερδευτει .

Σκεφτομαι οτι το μειωμενο για ποσο θα ειναι αντε μεχρι τον μαρτιο , μετα??? ισως να μην εχω δουλεια.

Ο μισθος ειναι μεγαλυτερος σαφως .

Οι δικοι μου μου ειπαν να παω να κανω αυτο το βημα γιατι ισως και ειναι η τελευταια μου ευκαιρια για αλλαγη .(Μεγαλωνω και με ενα παιδι , δυσκολα σε παιρνουν αλλου ασχετως τα πτυχια ).

Και η πεθερα μου συμφωνει :D γιατι θα κραταει παραπανω την μικρη .....ουφφφφφ τι μπλεξιμο

Βασικα ολα αυτα μαζι δεν τα σκεφτηκα .

Η τωρινη μου δουλεια μακροχρονια δεν εχει μελλον (απο οσο βλεπω εγω τουλαχιστον) .Στην ουσια φευγουν ολοι οι μεγαλομετοχοι και θελουν να με παρουν μαζι τους σε μια πιο μεγαλη εταιρεια .Υποτιθεται θα εχει μελλον .

Εχω ειλικρινα μπερδευτει .

Σκεφτομαι οτι το μειωμενο για ποσο θα ειναι αντε μεχρι τον μαρτιο , μετα??? ισως να μην εχω δουλεια.

Ο μισθος ειναι μεγαλυτερος σαφως .

Οι δικοι μου μου ειπαν να παω να κανω αυτο το βημα γιατι ισως και ειναι η τελευταια μου ευκαιρια για αλλαγη .(Μεγαλωνω και με ενα παιδι , δυσκολα σε παιρνουν αλλου ασχετως τα πτυχια ).

Και η πεθερα μου συμφωνει :D γιατι θα κραταει παραπανω την μικρη .....ουφφφφφ τι μπλεξιμο

καλημερα,...φαιρυ αν νομιζεις πως η δουλεια σου δεν εχει μελλον να φυγεις κοπελα μου!!!Μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι οχι μονο γιατι εχεις ενα παιδακι αλλα γιατι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!δεν θα σου αρεσει να καθεσαι σπιτι ενω θα θελεις να προσφερεις και να εισαι ανεξαρτητη!!σκεψου καλα το μετα.....

και αφου συμφωνει και το πεθεριδιο μια χαρα σου λεω!!!το μειωμενο θα ειναι για καποιους μηνες ή ανεργια μπορει να διαρκεσει πολυ περισσοτερο!!!!!

τι θα γινει με την συναντηση.....ελα να βλεπω συμμετοχες λεεεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...