Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερεςςςςςςςς!!!τι κανετε??

Γεια σου Φαιρακι!!!

Νυσταζωωωωω....ολο το βραδι γκρινια!!!

Ν αβρεθουμε γιατι ΟΧΙ??

Αλλα εγω μπορω μονο μεσημερια!!!χιχιχιχιχιχ;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας κι από μένα!!! Εχω χαθεί αλλά η μικρή δεν κοιμάται μεσα στη μέρα και οποτε το κάνει τρέχω να προλάβω τις δουλειές γιατί το π'άρκο δεν το θέλει καθόλου και θέλει συνέχεια παρέα στο παιχνίδι...μου έχεε λειψει πολύ αλλά διαβάζω νέα σας. Ετοιμαζομαστε και για τη βάφτιση (15 Μαίου). Τα έχω κλείσει όλα και αναμένω παραδόσεις...Φιλιά πολλά σε όλες και στα θαυματάκια σας

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα ,καλημερα

κοριτσια ,μετα απο πολυ καιρο,ηρθα

ελπ[ιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπονια φυσικα

εμεις βγαλαμε δοντακια και προσπαθουμε να σηκωθουμε

κατι που ελπιζω να γινει συντομα γιατι θελει ολο περπατημα αλλα δεν μπορει μονος του και τον πηγαινουμε εμεις βολτα στο σπιτι,περα δωθε

μαρρτυριο για την μεση μου,χειροτερο απο τον να τον εχω στην αγκαλια μου...12 κιλα παιδι,ουφφφφ

βλεπω κανονιζεται βαφτισεις...κι εγω ασχολουμε και με αυτο...μεταξυ σπιτιου,γραφειου,καθαριοτητας,ψωνιων και φυσικα του μπεμπη:tongue:

εχω κολλησει βεβαια στην μπομπονιερα..για βαζακι το παω,που δεν το εχω πολυδει....παλι σκεφτομαι μηπως ΕΓΩ δεν το εχω πολυδει ,και ειναι συνηθισμενο,αλλα δεν θελω και εκεινα τα παιδακια σκυλακια και λοιπα διακοσμητικα που στο τελος δεν τα κανεις τιποτα...εχετε καμια ιδεα?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα γλυκο ζουζουνακι!!!με το καλο και η δικια βαφτιση....ποτε ειναι και που??

ωραια ιδεα ειναι το βαζακι αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι πολυφορεμενο!Παρολαυτα ειναι και θεμα γουστου και πως εχεις στεισει την βαφτιση γενικα!!

εγω για τους μεγαλους εχω μπομπονιερα κλασικη πουγκι με ομπρελοκακι!!και για τους μικρους μας φιλους ρολοι παιδικο για το δωματιο τους!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα γλυκο ζουζουνακι!!!με το καλο και η δικια βαφτιση....ποτε ειναι και που??

ωραια ιδεα ειναι το βαζακι αλλα η αληθεια ειναι πως ειναι πολυφορεμενο!Παρολαυτα ειναι και θεμα γουστου και πως εχεις στεισει την βαφτιση γενικα!!

εγω για τους μεγαλους εχω μπομπονιερα κλασικη πουγκι με ομπρελοκακι!!και για τους μικρους μας φιλους ρολοι παιδικο για το δωματιο τους!!;)

καλημερα βανιλιτσα:P;)

η βαφτιση ειναι μαζι με γενεθλια 29/05/2011 στα καμενα βουρλα

τελικα ειναι πολυφορεμενο το βαζακι,ε?!

πρεπει να βρω κατι αλλο,μου αρεσε μια μικρη υδρογειος σφαιρα κρυσταλινη,πως σου φιανεται?

για την παιδικη μπομπονιερα νομιζω οτι το εχω βρει....μολυβοθηκη αυτοκινητακι,που ειναι και το θεμα της βαφτισης

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

καλημερα βανιλιτσα:P;)

η βαφτιση ειναι μαζι με γενεθλια 29/05/2011 στα καμενα βουρλα

τελικα ειναι πολυφορεμενο το βαζακι,ε?!

πρεπει να βρω κατι αλλο,μου αρεσε μια μικρη υδρογειος σφαιρα κρυσταλινη,πως σου φιανεται?

για την παιδικη μπομπονιερα νομιζω οτι το εχω βρει....μολυβοθηκη αυτοκινητακι,που ειναι και το θεμα της βαφτισης

μια χαρα ειναι.....αντε βρε με το καλο....;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

πεσ μου για το μωρακι σου...ειναι ζωηρο?τι τρωτε τωρα?εμεις ξεκινησαμε αυγο...δεν φιανεται να του πολυαρεσει,αλλα εχω υπομονη

πες μου για σενα,διαθεση?κιλα?χρονος?

εμεις με τον αντρα μου ξεκινησαμε διαιτα,τελικα ειναι πολυ καλο να εχεις στην διαιτα παρεα,βοηθαειειειειει:tongue::tongue:

ΓΚΕΛΥ

πεσ μου για το μωρακι σου...ειναι ζωηρο?τι τρωτε τωρα?εμεις ξεκινησαμε αυγο...δεν φιανεται να του πολυαρεσει,αλλα εχω υπομονη

πες μου για σενα,διαθεση?κιλα?χρονος?

εμεις με τον αντρα μου ξεκινησαμε διαιτα,τελικα ειναι πολυ καλο να εχεις στην διαιτα παρεα,βοηθαειειειειει:tongue::tongue:

Γκελλυ μου εγω εχω ξεκινησει δουλεια, διαιτα δεν μπορω να πω οτι κανω αλλα προσεχω...:rolleyes:θελω ακομη 4 κιλα για να ερθω στα πριν μου....!

ο μικρος ζωηρευει δοντακια εχουμε 5 πια αλλα με πολυ ζορι και γκρινια!!τρωμε τα παντα εκτος απο αυγο σοκολατα ξηρους καρπους και φυσικα ψαρι!!ο γιατρος μου μου ειπε μετα τον χρονο αυτα!!

με την στρατα φερνουμε "μηλο" ολο το σπιτι!!!τρελαινομαστε για το βραδινο μπανακι........αυτα!!!!:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εγω τελικα με τα κιλα,ηρθα πολυ γρηγορα στα κιλα προ εγκυμοσυνης,αλλα ,ειχα περισια ,ουτως ή αλλως,οποτε ,προσπαθω να μαζευτω:shock::shock:

παντως οι κοπελες που εκατσαν και το εξαμηνο του ΟΑΕΔ , ειστε πολυ τυχερες,ειναι μεγαλη υποθεση ,να ζεις το παιδακι σου 9+ μηνες....

εμας λοιπον δεν μας αφηνει ο γιατρος να παρουμε στρατα και προσπαθω να δω πως αλλιως μπορω να τον βοηθησω γιατι τον βλεπω θελει να σηκωθει,να κινηθει,....

αλλα κι εμεις με το βραδυνο μπανακι τρελλαινομαστε,με το που αρχιζει το γδισιμο για το μπανιο,αρχιζουμε τα γελια:-P:-P:-P

αααχχχ,τελικα η δυο μας σημερα,δεν εχει μεγαλη κινηση το καφε?

εγω παντως ,το παραδεχομαι,εχω αραιωσει πολυ,και μου λειπετε,δεν ξερω και τις εξελιξεις σας...ξεκιναω να παω για υπνο,και κανω λατζα,βαζω πλυντηριο,μαζεω τα παιχνιδια,κανω μπανιο,μαζευω τα απλωμενα και εχει περασει καμια ωρα ετσι...εχει φτασει 12,00 μεχρι να δω τις δουλειες για την επομενη μερα παει 12,30 και πεφτω πτωμα,καθε φορα λεω να μπω στο καφε να δω τι κανετε,αλλα με την σκεψη οτι δεν θα βρω καμια τετοια ωρα,το αφηνω και παω για υπνο

ΓΚΕΛΥ

aloha Μικρες μου, ολα καλα??

εχω χαθει ρε κοριτσια αλλα τρεχω και το καινουριο νεο ειναι οτι τωρα μαγειρευω και για τους γονεις του καλου μου...χαχαααα καλο εεεεεεεεε!!!

Μου εχετε λειψει αντε κανονιστε να βρεθουμε για κανα καφεδακι, κανα ποτακι, βολτα οτι να ναι τελοσπαντων!χοχοοχ!

παω παλι να συνεχισω το τρεξιμο ενα γεια ειπα να πω και οτι σας σκεφτομαιιιιιιιιιιιιιιιιι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια την Παρασκευη μαλλον Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντως...χιχιχιχι θα εχω τα προσκλητηρια!!!

Θελετε απο βδομαδα κανα μεσημερακι ή την κυριακη το πρωι να βρεθουμε για καφεδακι καπου εκει στην Πλακα......:P;) και να τα πουμε...και να σας τις δωσω και τελοσπαντων ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ:-P:?::idea:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αλοχα αγαπες

1. κυριακη μεσημερι να μαζευτητε...μονες σας! μοτυαχαχαχαχαχαχαχ εμενα υπολογιστε με καθημερινες

2. μαρι γκελυ..παρε μια στρατα του παιδιου να εκτονωθει και ασε τι λεει ο παιδιατρος.. μας μουρλαναν με τις αηδίες τους.. η πουκι κοβει βολτες ακομη και στο δρομο στην ασφαλτο με την στράτα.. ετσι οπως πας 8α κοβεις λαχανακια αγκαλια με οτν μπεμπη..και παει η μεση σου φιλάκια... παρε στρατα ειπα και ελάλησα

dZJip3.png

αλοχα αγαπες

1. κυριακη μεσημερι να μαζευτητε...μονες σας! μοτυαχαχαχαχαχαχαχ εμενα υπολογιστε με καθημερινες

2. μαρι γκελυ..παρε μια στρατα του παιδιου να εκτονωθει και ασε τι λεει ο παιδιατρος.. μας μουρλαναν με τις αηδίες τους.. η πουκι κοβει βολτες ακομη και στο δρομο στην ασφαλτο με την στράτα.. ετσι οπως πας 8α κοβεις λαχανακια αγκαλια με οτν μπεμπη..και παει η μεση σου φιλάκια... παρε στρατα ειπα και ελάλησα

Aloxa που λεει και η φιλεναδα μου!!!!!

γκελακο εχει δικιο το Μαρακι, και μενα την απαγορευε αλλα εγω την πηρα και κανει σα τρελο το παιδι μου απο χαρα μολις τον βαζω!!ολα με μετρο πρεπει να γινονται!!!

αφου θελει η mara μας καθημερινη γιατι δεν συναντιομαστε γυρω στις 3 με 4 για μπυριτσα και σουβλακι εκει που ειπα και που εχω καιρο να παω....χιχιχιχι!!

συναντιομαστε και καθημερινη και Κυριακη χιχιχιιχιχιχ:tongue::tongue::tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εγω κοριτσια καθημερινες μονο προς απογευμα αν τα καταφερω !

Κυριακη ειμαι μεσα!! παμε στο γνωστο μερος? ή θελετε να βγουμε σαββατο ή παρασκευη βραδυ εεεε τι λετε???????

Μπαινω το πρωι αλλα δεν βλεπω καμια σας να πιουμε εναν πρωινο καφε .

Σμουτσακι ωραιο το γυμναστηριο , τι κανεις προγραμμα ή οργανα???

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...