Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Fairy και geo ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσαρες ...οτι πραγματικα επιθυμητε να το εχετε κουκλες...

Μαρα μην φρικαρεις καθολου...εγω ειμαι στην ιδια ηλικια με την κουμπαρα σου και η εξεταση ειναι υποχρεωτικη ασχετως αποτελεσματων..εμενα για να καταλαβεις ενω η αυχενικη μου ητανε τελεια δεν με εβαλε να κανω καν αιματολογικη γιατι να την πληρωσεις μου λεει αφου η αμνιο ειναι απαραιτητη...και να ξερεις οτι πιο πολυ μετραει η αυχενικη εαν δει το ρινικο οστο και εαν δει τα κοκαλακια στο τελευταιο δαχτυλακι του χεριου...ολα καλα ειναι μετην κουμπαρα η εξεταση δεν ειναι τιποτα και εαν σκεφτεις απο τι αγχος σε γλυτωνει κανονικα ολες επρεπε να την κανουμε..και αυτα που λενε για ποσοστα αποβολων να ξερεις οτι εχουνε συμπεριλαβει μεσα ολες τις χωρες του κοσμου ανεπτυγμενες και μη γιαυτο ειναι κοντα στο 1%...αμα την κανει με καλο γιατρο να μην φοβαται τιποτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσαρες τι κανετε?

Ειδα οτι φοραει ο αντωνακης παπουτσακια , εγω της δικιας μου ρε γμτ δεν της φοραω ακομα για περπατημα , εχω κατι πουμα αλλα ειναι βαρια , να παω να της αγορασω λετε κατι πιο ελαφρυ? σηκωνεται ορθια κανονικα και αφηνει και χερια , περιμενει να της πω μπραβο οταν τα αφηνει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φαιρούλα για τα αγοράκια δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε παπουτσάκια όπως τα κορίτσια σε όλα δηλαδή δεν έχει. η Ανδριάνα φοράει υπέροχα παπουτσάκια όσο έχω δει. δεν είναι απαραίτητο να πάρει παπούτσι για περπάτημα αφού δεν περπατάνε ακόμα. μόνο αν θέλεις εσύ να πάρεις.

τελικά τι έγινε παιδάκι μου όντως σε λήστεψαν ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας....τι κανετε????

smoutsaki to ελαβες το μηνυμα μου στο fb???

rose μου πολυ γελαω....με την φοβερη συννενοηση μας χιχιχιχιχιχιχιχι!!!εγω το ειχα γραψει λαθος παλι:tongue::tongue::tongue:!!Πολυ φοβερα τα παππουτσια του Αντωνελου!!!!!!!!

φαιρακι τι εγινε καλε???ποιον κλεψανε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ρουλακι μου σορρυ, το ειδα χτες, εμπλεξα με κατι αλλο και ξεχασα να σου απαντησω και φυσικα ξεχασα και την υπαρξη τουμηνυματος. τωρα μπηκα και το ξαναδιαβασα και σου απαντησα

ρε ποπακι, για πες λεπτομερειες της ιστοριας

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Εμείς εδώ και 1 1/2 εβδομάδα βγάζουμε τα 2 πάνω δόντια μας και μιλάμε ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ...τρα λαλα τραλαλο...

Ο γουργούρης μας έιναι και άρρωστος και το στοματάκι του τώρα πια είναι σαν ανοιχτήρι χαχαχαχ

Τι κάνετε ρε κορίτσια χαθήκαμε...εγώ έχω πάλι πόνο στη μέση και πάλι πάω για φυσικοθεραπείες...που να βρίσκεται η υπομονή μου οεο;

Προσπαθω να ακολουθήσω τα νέα σας...

Μάρα μου όλα καλά θα πάνε για το κουμπαράκι σου, μην στεναχωριέστε έτσι...βλέπω η Πούκι έλανψε πάλι..από οργκανιζέσιον των βαφτισιών βλέπω το προχωρήσατε όλες ε;...εγώ πάω από αυτή την εβδομάδα να δώ τι θα κάνω..έχω δει και στολισμούς για βάφτιση μέσω δικτύου...είδομεν!

Ροζάκι, Φαιράκι, Βανιλίτσα, Σμουτσάκι, Μαρσυ, geonutr, fifi όλα ΟΚ;

Φιφάκι βλέπω οτι έχεις μουρλαθεί στα ψώνια και σε ζηλέυω χαχαχχα...Δώστου να καταλάβει! Μην μείνει σεντ!χχαχχαχα....και να τα παίρνεις φωτο ρε!Εγώ είχα και εγώ φόβο (λόγω εξωσ) μην γίνει κάτι στο τέλος ή ενδιάμεσα και σαν έγκυος δεν έχω πολλές φωτος, αλλά τώρα; και που φτερνίζεται ο γουργούρης ακούει δίπλα του ζζζτ το φωτομηχανάκι και με κοιτάει απορημένος...χιχιχι...σε λίγο θα πεί στον πάστα "πάρε την τρελή από δίπλα μου..."!!!!

αυτά ρε παιδιά, τι άλλα1 εγώ έχω πεθάνει από την κουραση στην δουλειά...ή με φορτώσανε επίτηδες ή ...τι να πω; ελπίζω να μην μου βγαίνει η ψχ τζάμπα και στο τέλος να μου δείξουν την έξοδο..έμαθα οτι έγινε 15μηνη η ασυλία για όσες δεν πήραν το 6μηνο + 18μηνη για όσες το πήραν....ισχύει; ξέρει καμμία σας κάτι;

Σόρυ για το μεγάλο ποστ, αλλά είχα και΄ρο να σας μιλήσω...

Μάκια από το γουργουρόσπιτο!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε???

καθε μερα ξυπανει στις 10 με 11 σημερα που ειμαι σπιτι και ειναι Κυριακη στις 8:shock::rolleyes:!!!

τι αλλα??new μου εσυ ετοιμη για την βαφτιση???βρε happy εσυ πρεπει να τον βαφτισες τον μικρο....για ελα πες μας..!!!

βρε κοριτσια εσεις οταν πατε σε καμια εκδρομουλα ή διακοπουλες ας πουμε ....που τα κοιμιζετε??στο παρκο??γιατι εμενα ο δικος μου αν δεν εχει την κουνια του χαλαει ο τοπος!!αλλα και το παρκο ειναι πολυ χαμηλο για να βαλω το παιδι να περασει ολο το βραδι του!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

τι κάνετε ? εμείς γυρίσαμε και ο μικρός ξεράθηκε στον ύπνο

η μέρα ήταν τέλεια σήμερα και κάναμε τσάρκες

άντε πάει και αυτό το σ/κ πότε έρχεται η Δευτέρα ρε παιδι μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπερα κοριτσακια, τι κάνετε? Πως περασατε Σ/Κ?

Εμεις το πρωι πηραμε το ποδήλατο της Ιλιάνας και πήγαμε σε ενα παρκο πανω απο την Αττική οδό (διπλα μας). Χαρά θεού, παιδιά, ποδήλατα, μπάλες...

Μεσα στην εβδομαδα, θα παμε τα ποδήλατά μας για σερβις (γιατι περσι και πρόπερσι δεν τα χρησιμοποιήσαμε καθόλου, και θα πάρουμε και αυτό το καθισματακι παιδιού για το ποδήλατο του Νίκου) και θα ξαναξεκινήσουμε ποδήλατο.

Ας ειναι καλα ο Νικος, μια καλή συνήθεια που του εχει μείνει απο τη Γερμανία την συνέχισε και στην Ελλάδα και εβαλε και μενα στο τριπακι αυτο.

Το πάρκο αυτό, που ειναι τεράστιο και ισιάδα, αλλά και η περιοχή μας ενδείκνυται. Αλλα πρόπερσυ γεννούσαμε και περσυ μαλακιστήκαμε και δεν ασχοληθήκαμε.

Φετος ομως, θα παρουμε τους δρόμους πάλι.

ΑΑΑΑ, απο αυριο ξεκινάω γυμναστηριο, σας το είπα? Και σκεφτομαι για τους επόμενους 4 μήνες, να ξαναπάω και την Ιλιανα κολυμβητήριο.

4Rnfp3.png

γεια σας μανουλες!!! τι κανετε??? εδμεις βγαζουμε δοντια και κανουμε αυπνιες! αλλα δεν την ΄παλευω λεμε! μαλλον βρηκαμε και σπιτι....θα μετακομιζω πασχαλιατικα!

μπραβο σμουτσακι που ξεκινησες δραστηριοτητες! εγω παω για τρεξιμο τα πρωινα και καμια γιογκα τα απογευματα....αλλα τα κιλα καρφωμενα εκει...δεν πεφτουν αλλο....μαλλον θα πρεπει να κοψω και το φαι καπως! χαχαχαχα

όσο για το ποδηλατο...εμας εδω δεν ειναι και πολυ καλο...εχει πολλες ανηφορες και μεγαλες λεωφορους γυρω γυρω..και ειναι δυσκολο.... ασε που εμενα μου κλεψανε το ποδηλατο προπερσυ...χαχαχα

τι κανατε σημερα? εμεις πηγαμε στο αλσος βεικου...και δεν περασα και πολυ ωραια...ειχε παρα πολυ κοσμο..και κατι εγινε και απο την πολυ γυρη ηρθε και πριστικε ο λαιμος και η γλωσσα μου και πονουσα.... η ασπα αταραχη βεβαια...δεν την ενοχλησε τιποτα!

ολο βαφτισεις εχουμε αυτο το καλοκαιρι ε??? μονο εγω θα βαφτισω την ασπα για να παει σχολειο μου φαινεται.... αλλα τι αν κανω?? θα ηθελα να κανω και τον γαμο μαζι....

κατι ευχες για χρονια πολλα πηρε το ματι μου! να ευχηθψ και εγω! αν και παρακαιρα....μην με παρεξηγησετε ομως! τι να καμω η ερμη εργαζομενη μανα??? ζορια λεμεεεεεεε!χαχαχαχα

γεια σας κοριτσαρες

Ναι με ληστεψαν , μου ανοιξαν το αυτοκινητο , μαλλον πηγαν να το παρουν και δεν τα καταφεραν , μου πηραν αδειες διπλωματα και προσπαθησαν να παρουν και το καθισματακι :shock: αλλα δεν μπορεσαν .

βανιλιτσα εγω την βαζω σε παρκοκρεβατο , εχω αγορασει ομως στρωμα απο το λητω ..

Θελω να ξεκινησω και εγω χορο ειδικα τωρα που βλεπω που χορευουν στον αντ1 με ποιανει κριση αλλα απο του χρονου που θα παρω και το πτυχιο θα ειμαι πιο χαλαρη.Θα συνεχισω γυμναστηριο τωρα.Εσεις οι αλλες γυμναζεστε ?

Παπουτσακια της φοραω αγκαλιας , στεκεται μονη της σιγα σιγα χωρις να κρατιεται .

Ποτε θα βρεθουμε????

Eχθες τελικα εγω εκλεισα το φορουμ σημερα εγω το ανοιγω !!

Τι κανετε?

που ειστε??

Θα βρεθουμε ?? βραδυ πρωι ποτε θελετε ?? αντε βρεεεεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...