Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Δεν κοιμομαστε πια για βραδι:(:-(:eek:..

δεν ξερω γιατι ξυπναει παντα κατα τις 3.....και καθεται μια κλαιει μια παιζει μια φωναζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!

fifaki γεια σου...τι κανεις???τι κανει ο γιοκας σου???ποτε επιστρεφεις???

κοριτσια τι νεα???

να κανονισουμε συναντηση αρχες Απριλιου να σας δωσω τα προσκλητηρια:tongue::P;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello girls

φίφι δωστου!!!!!!!!!!

Βανιλιτσα, μαλλον είναι αντίδραση στο οτι αρχισες να λειπεις απο το σπιτι. εχω ακουσει παρα πολλα μωρακια να το κανουν οταν η μαμα γυρισε στη δουλειά.

υπολοιπα κοριτσουδια τι κανετε;

Προσκλητηρια ακουω. Κανονιστηκες κοριτσακι; Μπαινω αραια και που, και δεν διαβαζω ολα τα νεα πια. Για πες λεπτομερειες!!!

Jojo στειλει λιγο βυζι κι απο δω ρε κοριτσι, λειπει ενα νουμερο ολοκληρο εδω.

Εμενα κοριτσια δεν επεσε καθολου, απλα μικρυνε, τι να πεις...

4Rnfp3.png

γεια σου smoutsaki ....τι κανει η γλυκα σου???

αντιδραση ξεαντιδραση εγω τα πρωινα κουτουλαω ...λεμε!!!

τι να κανω δεν ξερω!!!

ναι ολα κανονισμενα για την βαφτιση!!!τα προσκλητηρια περιμενω τωρα.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σας κοριτσαρες

σημερα πηγα μαιευτηριο να δω την ξαδερφη μου που γεννησε , με πηραν τα ζουμια , τα κλαματα , ρεζιλη εγινα , θυμηθηκα το ανδριανακι μου που γεννηθηκε και τις μαγικες εκεινες πρωτες στιγμες .Νιωθω οτι με ολες τις μητερες εχουμε μια μαγικη σχεση μεταξυ μας , ενα κοινο ομορφο φανερο μυστικο , τα μωρα μας ..Δεν ξερω ως προς τι τοσο συγκινηση , να ναι τα λοχια ακομα ??:idea: να ναι η αγαπη μου στην ανδριανουλα :-P να ναι η ταλαιπωρια που τραβηξα οταν ημουν εγκυος? δεν ξερω , ειμαι πολυ ευαισθητη και πολυ ευτυχισμενη ...τι να πω φασεις :shock:

Που λετε λοιπον ουτε μενα επεσε το βυζι , αλλα μου την δινει που δεν γυμναζομαι ρε γμτ συχνα , αν και γραφτηκα γυμναστηριο .

Το καροτσι που μου χαρισαν ειναι εντελως διαλυμενο και εχω την εντυπωση οτι δεν βολευεται και η Ανδριανουλα .Αν και αρχισε να με βολευει που ειναι τοσο ελαφρη .Δεν ξερω τι να κανω , να παρω κανα καλο περιπατου?? ε σε σπαταλες να βρισκομαστε!!! :tongue:

Βανιλιτσα μου που θα τα κανεις τα βαπτισια?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

hello κοριτσαρες...τι κανετε??

εμεις ειχαμε φυγε 4ημερο, πηγαμε Πρεβεζα σε φιλους μας και περασαμε και λιγο απο Λευκαδα!

Ο καιρος μας τα χαλασε λιγακι αλλα ευτυχως το χαρηκαμε και πιο πολυ ο Ηρακλής που βρηκε εκει πολύ μεγαλο χωρο και ξεσαλωσε...Αλλο παιδι πραγματικα...τι σου κανει η εξοχη!!!

Κατα τ αλλα ολα καλα...Εχει γινει παιζακι μωλέ και καθε μερα δεν το πιστευω ποσο μεγαλωνει..ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!

Δεν κανονιζουμε καμια συναντηση ρε κοριτσαρες???αντε γιατι πολυ χαθηκαμε!!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλημερα......

φαιρακι και geo χρονια πολλα και απο δω ...να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

ειστε να βρεθουμε(οσες μπορειτε) την παρασκευη το μεσημερι....?????ελεγα μοναστηρακι για σουβλακι:tongue::P:tongue::P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαχααχα πλακα κανεις αφουειμαστε ολες σε διαιτα χαχαχα .

Δεν ξερω αν μπορω μεσημερι γιατι δεν θελω να επιβαρυνω την πεθερα μου καινα τηνκρατησει καιαλλο .Αν ειναι για πιο μετα βραδυ ισως .:tongue:

Ευχαριστω για τα χρονια πολλα

Περιμενω να μιλησω με τον λογιστη να δουμε τι θα μου πει οεοοοοοοο . Με βλεπω να τους παραταω και ναπηγαινω σπιτι μου , μην σας πω και σε αλλη χωρα, δεν μ αρεσει η κατασταση εδω ,εκνευριζομαι !!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και από μένα, τι κάνετε ? εμείς γυρίσαμε από έξω την έπεσε ο μικρός και εγώ έκανα ένα μπάνιο.

Φαίρυ και geo χρόνια πολλά κορίτσια μου να είστε πάντα γερές και να χαμογελάτε πάντα.

να σας πω , όσες έχετε facebook έχω μια φίλη και μου ζήτησε μια χάρη.

Πήρε μέρος σε ένα διαγωνισμό της πιο τρυφερής φωτο με το μωρό , αν θέτετε βάλτε ένα like γιατί μου έφαγε τα αυτιά αυτή είναι η φωτό της

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150161146011043&set=a.10150161054406043.346635.309692841042&theater

σας ευχαριστώ εκ μέρους της

άντε θα έρθει καμία ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

kalhmetra...ειμαι λιγο στεναχωρημενη... το κουμπαιρνι μου ενω ειχε εξαιρετικη αυχενικη διαφανεια το παπ ει εδειξε 1 προσ 499 για συνδρομο νταουν... 8α κανει άμνιο και λογω η,λικιασ ειναι 37 αλλα εχουμε σκασει και οι δυο...ξερω οτι αυτες οι εξετασεις ειναι απλά και μονο στατιστική αλλά όσο να ναι....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...