Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσαρες , χαχα μολις με μελετησατε εμφανιστηκα...

ΠΟΥΚΙΙΙΙΙΙ το εχεις καταλαβει τι γυριστρο ειναι η μανα σου και εχεις αρχισει απο μικρη τα ιδιαα??? ε?? Μαρα εγω να ξερεις το εκανα το ταμα σου στο μανστεστερ και μετα απο 2 μερες περπατησε το παιδι...

Κοριτσαρες μου καλα το καταλαβατε εχω ξεσκιστει στα ψωνια ...τα εχω παρει ολα ομως για newborn μεχρι 4.100 κιλα και για 0-3 λετε να κανω μα΄΄΄κια?? επισης απο εμπειρια θελω να μου πειτε ποσο μεγαλωνει το βυζι το τελευταιο τριμηνο και κατα τον θηλασμο...1 νουνερο,2 νουμερα??

Επισης για τα βαφτισια , να ξερετε οτι εγω θελω πολυ να ερθω αλλα εξαρταται με το ποσο βουζα θα εχω γινει (4 ιουνιου ξεκιναει ο 9ος μηνας) και εαν θα ειναι Ελλαδα ο ανδρας μου ...ειδικα για αυλιδα μου ειναι πολυ ευκολο ειναι διπλα στο εξοχικο μου...

Ροζακι μεχρι στιγμης τζιφος αυτα που μου εχεις παραγγειλει ,εχω παει σε 2 νεξτ και δεν εχει μεινει τιποτα ...εχω μια τελευταια ελπιδα σε ενα 3ο που θα παω να δω κατι πραγματακια :tongue: εαν θελεις κατι αλλο απο την καινουργια κολεξιον στειλε μηνυμα...και οποια αλλη θελει εννοειται...αχ ρε κοριτσια τοσα πραγματα που εχω παρει λετε να ειναι γρουσουζια?? στον εβδομο μπαινω τι αλλο μπορει να γινει πια?? ακομη φοβαμαι και μονο σε εσας το λεω... θα τα ξαναπουμε συντομα...φιλακια πολλα και στα κουτσουνια σας

fifi μου δεν θα γίνει τίποτα άλλο όλα είναι σούπερ και η θετική σκέψη βοηθάει να ξέρεις

όλα πάνε τέλεια να το λες κάθε μέρα στον εαυτό σου.

και εγώ έτσι φοβόμουν ειδικά όταν κλείσαμε τα έπιπλα στον 6 μήνα είχα φοβερή αγωνία θαρρείς και αν γίνει καμιά στραβή -μακριά από μας- τα έπιπλα θα με τσούξουν,

σοβαρά δεν βρήκες τίποτα ? έλα ρε συ και τα θέλω τόσο πολύ τι γίνεται τα κατασπάραξαν οι αγγλίδες ? θα ρίξω καμιά ματιά ακόμα και αν βρω σου στέλνω πμ να ξέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

να προσέχεις και να είσαι αισιόδοξη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλα τα λες ρε ροουζ δεν το ειχα σκεφτει...αμα γινει κατι τα ρουχα θα με νοιαξουν?? σκεφτομαι αισιοδοξα παντως να ξερετε αλλα επειδη περασα μεγαλο σοκ(μην κοιτατε που δεν το εδειχνα) τωρα ξερεις περιμενω να μου ερθει το καδρονι που λενε...λοιπον στα νεξτ αυτην την περιοδο αλλαζουνε τα ρουχα βαζουνε καλοκαιρινα και εχουνε εκτωσεις στα χειμωνιατικα και προσφορες...γιαυτο δεν εχει μεινει τιποτα....και γω να φανταστεις περιμενω να στησουνε ολα τα καλοκαιρινα για να παρω απο εκει κατι..τα περισσοτερα ψωνια τα εχω κανει απο mothercare...και απο κατι αλλα μαγαζακια που ειναι πιο funky...αλλα εχω ακολουθησει τις συμβουλες σας και εχω παρει πιο πολλα κορμακια και παντελονακια παρα ρουχαλακια ...φορανε ρουχαλακια οταν ειναι μεχρι 3 μηνων?? αφου ολο ξαπλα δεν ειναι??

Διαφημίσεις

κοίτα σε αυτή την φάση να πάρεις ρούχα μαλακά όπως πχ εγώ είχα βρει απο τα καρφούρ σορτσάκια παρα πολύ μαλακά και μπλουζάκια ήταν σούπερ και το μωρό έδειχνε μεγάλος άνθρωπός ξέφευγε από το μπεμπεκιέ και ήταν και άνετο το μωρό και δροσερό. βέβαια στις πολλές ζέστες μόνο το κορμάκι τίποτα άλλο τα μπουτάκια έξω και το περιμένω πως και πως και φέτος.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας!!!!!!

χαθηκα τελειως ε??

Πουκι περπατησες!!!!!! θεαααααααααααααα

Φιφακι μου γλυκο..εγω στο τελος της εγκυμοσυνης δεν εβρισκα σουτιεν οχι γιατι δεν με επιαναν στην κουπ αλλα γιατι με εσφιγγαν πολυ στο θωρακα...εγω παντως ανεβηκα 4 νουμερα στον θηλασμο γεμισε το στηθος ραγαδες....... και μολις πριν απο ενα μηνα επανηλθα στα γνωστα μου επιπεδα! όσο για τα ρουχακια μην ανοιγεσαι πολυ γιατι δεν ξερεις ποσο βαρος θα εχει το μωρο οταν γεννηθει αλλα και τι θα δεχεται να φοραει..πχ εγω που ειχα παρει new born απο τα alloette που τα ειχα ακριβοπληρωσει και τελικα η ασπα γεννηθηκε 4 κιλα και τα new born πηγαν αφορετα μαζι με τα 0-3 που τα φορεσε για 20 μερες γιατι παντα τα ηθελε φαρδια τα ρουχα της,,.... και με το που σαραντησα...βγηκα να αγορασω ξανα ρουχακια και εσωρουχακια..και απο την αλλη λογω καυσωνα το ειχα το μωρο με την πανα και ενα σεντονακι!

Τι αλλα??? δεν μπορω και να τα διαβασω ολα οσα γραφετε γιατι με δυσκολια βρισκω χρονο να μπαινω και εσεθις εχετε γραψει τα απαντα του forum!

εμεις τα νεα μας...ειναι ηρεμα..η ασπα θελει να ειναι συνεχει ορθια...κανει παλαμακι, χορευει οταν ακουει μουσικη ή τραγουδαμε...και (λογω του οτι επεξεργαζεται την συλλαβη μα..) εγω λεω στον κοσμο οτι το παιδι μου λεει μαμα!!!! χαχαχα το εχω πιστεψει κανονικα! και φυσικα εχω χε%@στει πανω μου!

ειναι καλυτερα απο θεματα υγειας... περασαν οι πυρετοι, οι διαρροιες, οι αυπνιιες και ολα τα ωραια που μας ταλαιοπωρησαν 20 μερες τωρα...

εγω ειμαι στα ορια της υπερκοπωσης...παραπατω και νυσταζω ολη την ωρα... γενικα δεν την παλευω,...τρωω ολη την ωρα..γιατι νομιζω οτι αυτο μου δινει ενεργεια..αλλα μονο λιπος μου δινει! χαχαχαχα

μεσα σε ολα αυτα κοιταζουμε και για σπιτι...στην δουλεια εχουν ερθει τα πανω κατω..παιζει και να ειμαι ανεργη απο Σεπτεμβρη...

παω να διαβασω κι αλλα νεα σας....και μετα να ξεραθω γιατι στις 6 πρεπει να σηκωθω...

Φιλιαααααααα

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια και α μπεμπακια!!

Τι μου κανετε??χαθηκαμε ωρε!!!

Εμεις ολα καλα,θεριευουμε και κανουμε ολο κατορθωματα...σκαρφαλωνουμε και μπουσουλαμε οπου βρουμε,οταν βλεπει ανθρωπο να τρωει κανει "μαμαμ" και σε τραβαει απο το μανικι να της δωσεις...

Γενικα εχει πολυ γελιο η φαση...περιμενω πως και πως να περπατησει γιατι μου εχουν πεσει τα χερια να την κουβαλαω απο εδω κι απο εκει...

Βανιλιτσα

το αμαζον Αγγλιας το εχει το ποδηλατακι 130 ευρω περιπου γιατι η πλατη του εχει ανακληση την οποια θεωρω απαραιτητη για την περιπτωση που το παιδι το κοψει στον υπνο εστω και για λιγο.

επισης για το ρυζαλευρο δες εδω

Φιφη....δεν ειναι καθολου γρουσουζια κοπελα μου...αλλα θα μου πεις οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι!!

Λοιπον στο next εχει βαλει ηδη καλοκαιρινα κι εγω εβαλα ηδη την παραγγελια μου...καλα τα σορτσακια και η σαλοπετιτσες για τα αγορακια ειναι ολα τα λεφτα...κομματαρες!!Καλα σου ειπε η Ροουζ..να τα προτιμησεις.Εντωμεταξυ ειδα και κατι απιστευτα πουκαμισα που πιανουν με κοπιτσες απο κατω...

Πηρα κι εγω σορτσακια για την Πηνελοπη...φετος το καλοκαιρι θα την βγαλουμε με φορεματακια,κορμακια-μπλουζιτσες και σορτσακια φουλ...:tongue::D

επ βλέπω κόσμο στο καφέ, τζο-τζο που είσαι βρε ψυχή ?

μαρσολάν μου τι κάνεις ? και εμείς επιτέλους αρχίσαμε να μπουσουλάμε αλλά δεν φεύγει βολίδα όπως θα έπρεπε το πάει αργα αργά καθώς είμαστε και βαρέων βαρών.

τα ρουχαλάκια του νεχτ τα ζαχαρώνω εδώ και καιρό αλλά αν δεν ήταν η φίφη θα περίμενα να πιάσουν οι ζέστες καλά γιατί η προμήθεια της κοπέλας είναι ολίγον βαρβάτη και δεν αξίζει να πάρεις λίγα. οπότε θα έβαζα μεγάλη παραγγελία. να είναι καλά η φίφη και ας ελπίσω να βρω έστω και ένα.

και εμείς όταν βλέπουμε κάποιον να τρώει γίνεται χαμός ειδικά με το ψωμί έχουμε τραγωδίες αν δεν φάει μόλις το δει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσαρες , τι κανετε?

Τζο τζο μου , εγω παντως μια χαρα σε ειδα .Απο στηθος ομως οντως φτυστη με την παμελα εμοιαζες χαχαχα.Σταματησες τον θηλασμο?

Η μικρη ξυπνησε πρωι πρωι σημερα και εκανε ψιλοδιαροια , ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι ανησυχησα λιγο , θα πω στην πεθερα μου να της δωσει ριζακι σημερα και οχι λαχανικα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γεια σας κοριτσαρες , τι κανετε?

Τζο τζο μου , εγω παντως μια χαρα σε ειδα .Απο στηθος ομως οντως φτυστη με την παμελα εμοιαζες χαχαχα.Σταματησες τον θηλασμο?

Η μικρη ξυπνησε πρωι πρωι σημερα και εκανε ψιλοδιαροια , ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι ανησυχησα λιγο , θα πω στην πεθερα μου να της δωσει ριζακι σημερα και οχι λαχανικα.

Ελα ρε φερακι..μην με κοροιδεύεις!!!! οντως ειχα ανεβει πολυ στα σουτιεν! αφου ασφυκτιούσα στα δοκιμαστήρια και έχω ακούσει να μου λεει η πωλητρια..λυπάμαι δεν έχω πιο μεγάλο! χαχαχαχαχαχα και έλεγα δεν παιζει αυτο τωρα! επίσης να σας πω ότι εγω δεν έχω καθόλου στήθος... ο κολητός μου μου λεει ότι και top less να βγω στο σύνταγμα ,,κανείς δεν θα το πάρει γραμμη!

όχι δεν σταμάτησα τον θηλασμο...το σκέφτηκα αλλά η Ασπα είχε άλλη άποψη..και είπα αφού το έβαλα όλο σε μια σειρα...και δουλεια και θηλασμό ..ας το συνεχίσω...αν και πιστεύω ότι θα μου είναι πολύ δύσκολο να απογαλακτησω αργότερα...θα είνια πιο δύσκολο για μένα παρά για την ασπα...

Ελπίζω να είναι καλά το ανδριανάκι!

Κοριτσια γεια σας απο Αγγλια...εχω ξεπαραδιαστει...ολο λεω δεν εχω παρει τιποτα και δωστου...τωρα ομως στοπ...δεν ψωνιζω αλλο...:P

Ροουζ σου βρηκα μονο το πουκαμισο και το μπουφανακι το εκρου ...τα αλλα δεν τα ειχε στο νουμερο σου...εχουνε γινει αφαντα ολα....μολις γυρισω ελλαδα θα σου στειλω το κινητο μου να συνενοηθουμε...κοριτσια μου φιλακια πολλα πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...