Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι Ροζάκι μου..το θεωρώ πολύ φακέλωμα...αν και έβαλα Skype, που το θεωρώ χειρότερο, αλλά τι ναπείς με εμένα...δεν βγάζεις άκρη...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

μια χαρά μεγαλώνει και γίνεται όλο και πιο τζαναμπέτης φωνακλάς και απαιτητικός έτσι είναι και τα δικας σας ? μιλάμε αν του πάρεις κάτι από το χέρι ή δεν το δώσεις αυτό που θέλει τσιρίζει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχα...Δώσε Αντωνέλλο δωσεεεεεεεεε!!χαχαχαχα...και εμάς προς τα εκεί πάει...είναι ησυχούλης από θέμα γκρίνιας, αλλά πολύ νεύρο ρε παιδί μου!!!! ντάλε κουάλε(καλά το λεω;) ο πατέρας του..δεν θα γκρινιάξει, αλλά άμα του χωθείς σε έχει γδάρει...χαχαχαχαχαχα...άντρεςς

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

γενικά δεν είναι φασαριόζεις αλλά εξελίσσεται σε απαιτητικός και δεν ξέρω αν είναι όλα τα παιδιά έτσι σε αυτή την ηλικία ή έκανα κάτι εγώ και τον κακόμαθα. θέλει όλη μέρα αγκαλιά και να τον πηγαίνεις εδώ και εκεί τον παππού του τον έχει ξεγοφιάσει. αλλά το μεγάλο μου παράπονο είναι οτι δεν μου δείχνει ούτε τόση δα αδυναμία ρε παιδί μου. πάω έρχομαι από την δουλειά και καμιά αντίδραση όταν με βλέπει μετά από ώρες. εσένα πώς αντιδρά όταν σε βλέπει μετά την δουλειά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν μπορώ να πω οτι λαχταράει κιόλας..χαίρεται πολύ, αλλά επειδή είναι με τον πατερα του όλη μέρα είναι καλύμμενος από γονιό..χαχαχαχαχα κοινώς με έχει ψιλο-χ#@#!@..χαχαχαχα...αλλά μου κάνει μετά κάτι γλύκες το παλιοπαίδι!!!άστα!έχω λιώσει και με μαζεύουν λέμε...

Μην τον μαθαίνεις αγκαλιά, ακούμπα τον κάτω και χάιδευε τον..το ίδιο έιναι,,,θα έχεις προβλημα με το παιδί....

Ρε πάω για ύπνο σε 5,5ώρες ξυπνάω !!!!

Καληνύχτα ...φίλα μου τον Αντωνέλλο σου!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερουδια κορες! ε,πιζω να περασατε χάααρμα!

περι αυλίδας. η αυλίδα ειναι 60 χλμ απο αθήνα, πολύ πριν την χαλκίδα. Με το αυτομομπίλ ειναι 45 λεπτά. με το τρένο 1 ωρα και 10 λεπτά. αν ερχομαστε με τρένο παιρνουμε κανονικά εθνική αθηνών λαμίας και μετά τα οινόφυτα εχει πινακίδα που λέει Βαθύ - Χαλκίδα. Ε μόλις φτάσεις βαθύ.. εφτασες αυλίδα...οσες κάνουν το..καταδρομικο και ερθουν στα πουκογλέντια 8α εξοπλιστουν με χαρτη δικής μου επινοήσεως μουαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

goodmorning Κοριτσαρες , εχθες εκλεισα χωρις να σας χαιρετησω αλλα κολλαγε και ημουν και κομματια απο την εκδρομη.

Σημερα ηρθα γραφειο , αλλαξαν τα πλακακια και εγινε της Ποπης , φορεσα και ασπρα τρομαρα μου .

Κανε βρε παστακια μου εναν λογαριασμο μωρε.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ναι αλλα θελει να κανονισει η κοπελα το προγραμμα με τα ατομα .

Καλημερα.....

εχω τρελο πονοκεφαλο...δεν μας αφησε να κοιμηθουμε ουτε μια ωρα σερι λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλλον απο τα δοντια:rolleyes::rolleyes:

τι κανετε???

Σχετικα με τα βαφτισια θελω και γω να μου πειτε ποιες θα ερθετε κοριτσια;)

Εννοειτε σας περιμενω ολες ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

goodmorning Κοριτσαρες , εχθες εκλεισα χωρις να σας χαιρετησω αλλα κολλαγε και ημουν και κομματια απο την εκδρομη.

Σημερα ηρθα γραφειο , αλλαξαν τα πλακακια και εγινε της Ποπης , φορεσα και ασπρα τρομαρα μου .

Κανε βρε παστακια μου εναν λογαριασμο μωρε.

ναι βρε φακελωσου και μετα ξεφακελωσου......απλα να γνωριστουμε!!!:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...