Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ήρθαμε και εμείς

ρουλίτσα μου τέλειος ο μπόμπιρας στην κούνια του και εσύ φυσικά όπως σου έγραψα μια κούκλα.

τα άλλα τα κορίτσια που είναι οεο ?

φιφικα μου τι έγινε που χάθηκες ? σε πήρανε οι δρόμοι και τα ψώνια ?

η αληθεια βεβαια ειναι πως το δικο σου σωμα δεν το εχει καμια μας.....μετα και απο εγκυμοσυνη!!!απορω τι τρωςςςςς????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουου helloooo κοριτσαρες .Πηγαμε Αιγινα island τριημερο , περασαμε χαρμα , η μικρη πηρε τον αερα της , εμεις φαγαμε τις σκορδαλιες μας και γυρισαμε .

Μαρα περπατησε το πουκακι !!!!! γιουπιιιιιιιι

Λοιπον Μαρα για την βαπτιση μου πεφτει λιγο μακρια ρε γμτ .Βανιλιτσα εσυ θα παρεις και τον μικρο μαζι ? μονη θα πας?

Σχεδιαζω και σε ενημερωνω Μαριτσα μου .

Οντως τι τρως Ροζ μου , εγω παντως μετα την εγκυμοσυνη δεν μπορω να πω οτι μου λειψε το φαγητο , τρωω τα παντα και ολα και πρεπει να το σταματησω γιατι θα γινω το πριν και μετα με φωτος για 'πριν' εγκυμοσυνης χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ρούλα μου δεν χρειάζεται να μου πεις ξέρω πως δεν είναι εύκολο να κανονιστεί το πρόγραμμα ώστε να βρεθούμε. Εγώ χθες πήγα Σέρρες και δεν πήρα την Νεφέλη όχι οτι δεν ήθελα , ήθελα πάρα πολύ αφού έλεγα δεν θα την βρω έξω πουθενά δεν θα κυκλοφορεί ? Απλά πήγαμε στα ξαφνικά και δεν ήθελα να την βάλω σε διαδικασία γιατί ξέρουμε όλες πως είναι να έχεις ένα παιδί και πόση ώρα θέλει για να ετοιμαστεί.

Οπότε καταλαβαίνω, απλά θα ήθελα παρα πολύ να τα ξανά λέγαμε. Περάσαμε τόσο ωραία.

Όσο για το σώμα με κολακεύεις αλήθεια, δεν κάνω τίποτα απολύτως για να μην παχαίνω. τρώω τα πάντα γιατί έτσι ήμουν πάντα. Απλά είχα βάλει πάρα πολλά κιλά και καθώς ήμουν πάντα αδύνατη μου είχε κακοφανεί απίστευτα. Και αυτό με πείσμωσε ώστε να καταφέρω να γίνω έτσι όπως ήμουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγω ρε γμτ εχω ακριβως το αντιθετο με τα κιλα , επειδη δεν πηρα τιποτα και επειδη δεν ετρωγα τιποτα στην εγκυμοσυνη , τωρα του δινω και καταλαβαινει στο φαγητο .Μιλαμε δεν βαζω κανεναν περιορισμο !!!!!!

καλα εννοειτε πως οταν ξανα ερθουμε Θεσσαλονικη θα βρεθουμε!!αφου περασε η ωρα στο καφε σαν νερο που λεει ο λογος!!!και η αδερφη σου σουπερ!!!μ΄αρεσει που εχω μια φιλεναδα εκει πανω και ξερω πως οταν και οποτε παω θα μπορω να της κανω ενα τηλ να πιουμε ενα καφε!!!

fairaki μου....περασατε ωραια εεε???ειχε και ωραιο καιρο!!!οι τρεις σας πηγατε ή με παρεα??

για την πουκοβαφτιση λεω να παρω και τον μπεμπη αν εχει καλο καιρο και εχει τα κεφια του!!!ποση ωρα ειναι απο αθηνα η αυλιδα???:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Φαίρυ μου μην σε στεναχωρεί φάση είναι και θα περάσει είναι το απωθημένο της εγκυμοσύνης θα καταλαγιάσει. Σε ευχαριστώ και για την πρόσκληση. Θέλω να έρθω κάποια μέρα γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα.

Βανιλίτσα όποτε έρθεις και έχεις χρόνο μην διστάσεις να με πάρεις τηλέφωνο. Κανένα άλλο κοριτσάκι δεν θα ανέβει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ουουου helloooo κοριτσαρες .Πηγαμε Αιγινα island τριημερο , περασαμε χαρμα , η μικρη πηρε τον αερα της , εμεις φαγαμε τις σκορδαλιες μας και γυρισαμε .

Μαρα περπατησε το πουκακι !!!!! γιουπιιιιιιιι

Λοιπον Μαρα για την βαπτιση μου πεφτει λιγο μακρια ρε γμτ .Βανιλιτσα εσυ θα παρεις και τον μικρο μαζι ? μονη θα πας?

Σχεδιαζω και σε ενημερωνω Μαριτσα μου .

Οντως τι τρως Ροζ μου , εγω παντως μετα την εγκυμοσυνη δεν μπορω να πω οτι μου λειψε το φαγητο , τρωω τα παντα και ολα και πρεπει να το σταματησω γιατι θα γινω το πριν και μετα με φωτος για 'πριν' εγκυμοσυνης χαχαχαχα

καλα ποια μιλαει .......η τσιλιβιθρομαμα!!!:tongue::tongue::tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω ιδεα που ειναι η Αυλιδα ...θα μας πει αυριο η Μαρα λογικα.

Αντε κοριτσια να κανονισουμε να βρεθουμε ετσι??

Ροζ αθηνα δεν θα ερθεις καθολου ???

Φαιρυ έχω χρόνια να έρθω Αθήνα τελευταία φορά πήγα σε έναν γάμο πριν 3-4 χρόνια φαντάσου. Αν το αποφασίσω όμως θα ενημερώσω ώστε να βρεθούμε σίγουρα.

Για την βάφτιση γιατί τόση βιασύνη Ιούνιο δεν είναι η βάφτιση της πούκη ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

hello girls....

Μαρή Μαρα τι διαβάζω..περπάτησε το πουκίδιον;πω!τι λές τώρα!εμένα μέχρι να περπατήσει ο φούσκας...χΕ#@23 ψηλά κι αγνάντευε....:P:p:pτι κάνετε βρε κοριτσια; όλα καλά; βλέπω κανονίζετε για τα πουκοβαφτίσια..ε, ρε γλέντια...

όσο για τα κιλά που λέτε, εγώ δεν έτρωγα στην εγκυμοσύνη, είχα πάρει μόνο 8 κιλά..δηλαδή έτρωγα, αλλά κανονικά με παραπάνω λαχανικά και φρούτα....τα κιλά τα έχασα φυσιολογικά και γρήγορα...ε, να σας πώ οτι έχω πόνο φοβερό στην μέση τώρα και κάνω φυσιοθεραπείες(νομίζω σας τα έχω ξαναπεί αυτά) και ας είμαι ΟΚ στα κιλά μου για το ύψος...άρα τι τα θες; είτε έτσι είτε αλλιώς ταλαιπωρούμαστε....:mad::x:x

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...