Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλησπερα ομορφες!!!

τι κανετε???

περπατησε η μικρη της μαρας???!!!αντε τρεχατε ποδαρακια της γιαγιας τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ο μικρος δεν καθεται πουθενα πλεον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολο ορθιος θελει και γυρω γυρω απο το τραπεζακι στο σαλονι, το οποιο ειναι μεγαλο και τετραγωνο και εχει κατι γωνιες...τρεμει η ψυχη μου καθε φορα αν και τον κραταμε εννοειτε ακομη!!!σιγα σιγα θα παρει ποδι το τραπεζι....

τι λεγατε για τα βαφτισια???φυσαλιδακι ποτε βαφτιζεις την κουκλα σου???

με το καλο ολα τα μωρακια!!!

ΜΑΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ!!!!!!!!!!!!

και εννοειτε πως ολες ειστε καλεσμενες και στα βαφτισια του μπεμπη μου εεεεεεεεεεεεεεε???

αντε θα ειναι και πρωτα, μετα παιρνετε σειρα μια μια!!!Μπουμπου εσυ ποτε εχεις την βαφτιση??

τι κανετε τριημερο????

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ BALOUX???ME TA ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα αλλαζω ΟΛΑ στη βαφτιση..τερμα τα μπαλονια...η πουκα και η κινα 8α πρωταγωνιστησει! κινεζικα φαναρακια, κινεζικα ομπορελάκια και για μπομπο εκτος απο τα usb και μεταξενιες πως τιες λένε αυτες που κάνουν αε΄ρα? α ναι..βεντ΄ςλιες! λεπτομερειε ςπροσεχως γιατι μιλάω με κινα... 8Α ΠΤΩΧΕΥΣΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

dZJip3.png

τα αλλαζω ΟΛΑ στη βαφτιση..τερμα τα μπαλονια...η πουκα και η κινα 8α πρωταγωνιστησει! κινεζικα φαναρακια, κινεζικα ομπορελάκια και για μπομπο εκτος απο τα usb και μεταξενιες πως τιες λένε αυτες που κάνουν αε΄ρα? α ναι..βεντ΄ςλιες! λεπτομερειε ςπροσεχως γιατι μιλάω με κινα... 8Α ΠΤΩΧΕΥΣΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

xixixixixiixixi:lol::lol::lol:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα σε όλες σας....

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και τα ελληνάκια μπεμπόνια, τις Ευαγγελίες, τους Βαγγέληδες κτλ κτλ

Τι κάνετε;εγώ μπήκα λίγο πριν μπω για μπανάκι, οι άνδρηδες μου κάνουν νάνι και το μεσημέρι μας έχει τραπέζι η μουαμά του πάστα πιο γιορτάζει...

Είσαστε όλες καλά;

ΧΑΧΑΧΑ...Μαρή Μάρα; Τζόιν δε κλάμπ!!!!!Πάμε κόντρα ποια θα πρωτοπτωχεύσει...είναι και ελεγχόμενη η δική μου ηπτώχευση..χαχαχαχαχαχα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Γειά σου ροζάκι...κι εγώ εδώ είμαι...

Πώς είσαστε;όλα καλά;

Σμουτσάκι καλά;Να δεις γλέντια με το μειωμένο και τις αργίες, που μου είχες πει οτι μεταφέρεται..ρίξαμε χορούς στην δουλειά... με το γάντι βέβαια, αλλά τους ρίξαμε

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εγώ παίρνω το μειωμένο μία μέρα την εβδομάδα...όταν πέφτει αργία μου είχε πει το Σμουτσάκι οτι πρέπει να μεταφερθεί το ρεπό μου σε επόμενη μέρα...εμ, καταλαβαίνεις τι έγινε με την 25η Μαρτίου!...με περνάνε για χαζή ρε μάγκα μου...στην αρχή μου είπαν "το χάνεις" κι μόλις είπα την μαγική λέξη"επιθεώρηση" "Α!ναι μεταφέρεται!"σιχτιρ βραδυνιάτικο!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

γεια στα ομορφα κοριτσια της παρεας.....

τι κανετε καλε???που βολταρετε!!!???και μεις πριν λιγο μαζευτηκαμε γιατι νυσταξαμε:tongue:;)

πηγαμε για φαγητο και μετα παιδικη χαρα....περιττο να σας πω..πως εκανε το διαβολακι μου με την κουνια και με τσουληθρα!!!τον βαζαμε σιγα σιγα και του κραταγα το κεφαλακι ...και τσουπ ΓΕΛΙΑ!!!!

σημερα φαγαμε και για πρωτη φορα μακαρονια με παρμεζανα και φρεσκια ντοματουλα.....και κυμα απο κοτοπουλακι....μιαμιαμ ;)

marsolanaki οποτε μπορεις στειλε μου βρε συ την συνταγη με το ρυζαλευρο, θελω να του το δινω το απογευμα να αποφευγω λιγο τις κρεμες!!!

ο τσιλιβιθρας μου δεν παιρνει γρμ λεμε!!!και τωρα τελευταια δεν πινει το γαλα με την καμια!!!ρε τι τον καραγκιοζη κανω βρε τι το ενα τι το αλλο δεν το θελει!!!τι θα κανω???θα το κοψει απο τωρα???:rolleyes:πολυ εχω στεναχωρηθει με αυτο!!

τι αλλα???πως πατε με τις ετοιμασιες για τα βαφτισια???

εχω αγχωθει και με αυτο...αντε να περασει και αυτη η μερα γιατι εναν κομπο τον εχω!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ήρθαμε και εμείς

ρουλίτσα μου τέλειος ο μπόμπιρας στην κούνια του και εσύ φυσικά όπως σου έγραψα μια κούκλα.

τα άλλα τα κορίτσια που είναι οεο ?

φιφικα μου τι έγινε που χάθηκες ? σε πήρανε οι δρόμοι και τα ψώνια ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ήρθαμε και εμείς

ρουλίτσα μου τέλειος ο μπόμπιρας στην κούνια του και εσύ φυσικά όπως σου έγραψα μια κούκλα.

τα άλλα τα κορίτσια που είναι οεο ?

φιφικα μου τι έγινε που χάθηκες ? σε πήρανε οι δρόμοι και τα ψώνια ?

ευχαριστω για τα καλα σου λογια rose μου...;)

ειχα ερθει με τον Γιωργο για λιγες ωρες για την δουλεια του!!να φανταστεις ουτε τριγωνα δεν προλαβα να παρω!!:-(:!:

αληθεια το φιφακι μας τι γινεται???την ξεμυαλισε ο γιος και το χει ριξει στα ψωνια:tongue::D:tongue::P???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...