Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marsolan Μου πάω για καφέ

σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τα σαιτ θα χρειαστώ στάνταρ πραγματα

σιγά σιγά όμως γιατί δεν πήρα ακόμα το 6μηνο του οαεδ που σημαίνει δεν πληρώνομαι ακόμα.

φιλιά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσακια. τι κανετε? εμεις εδω με την μικρη κλασικα αγκαλια. τι κανουνε τα γλυκα σας μωρακια? ζεσταινεστε?

εγω μια απο τα ιδια. βαρεθηκα να γυρναω δωρα της μικρης. μου φερνουνε καλοκαιρινα 6μηνου και της ειναι μεγαλα για φετος. τα γυριζω και παιρνω για χρονου, αλλα φοβαμαι μηπως επρεπε να παιρνω για εναμιση χρονων για του χρονου.

μαλλον οχι γιατι θα της ειναι πολυ μεγαλα μετα. Αλλα παντα εξαρταται κι απο την αναπτυξη του παιδιου.

Κι εγω απο περσυ τον Ιουλιο, που μου φερνανε συνεχεια και τα αλλαζα αφου εγω ειχα ψωνισει της τα πηρα ολα για φετος. και φετος τελικα εχει τοσα πολλα, γιατι παει στον παιδικο και της φοραω τα πιο προχειρα και πανω απο τα μισα δεν τα εχει φορεσει καθολου. ουτε μια φορα ρε γαμωτο. αχρηστα θα πανε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω κοριτσια αλλαζω και παιρνω ή φορμακια για τον χειμωνα ή καλοκαιρινα για του χρονου..παιρνω τα 18 μηνων αφου η μπεμπα θα ειναι 12 τον Μαιο που τον καιρο δεν τον λες και καλοκαιρινο,οποτε θελουμε μεγαλυτερα και καποιες εταιρειες δεν εχουν ενδιαμεσο.

marsolan mou thanks

emeis molis hr8ame apo exo. phgame to proi bolta me ton mikro tou phrame papoutsakia kai rouxalakia

basika apo rouxa mono h selopeta panteloni tou ka8etai giati den ton sfigei sthn koilia

phra noumero 1-3 kai tou einai isa isa ti na po re paidi mou

nefeli mou pou eisai kai xa8hkes ti kaneis ? pos einai h mirkoula sou ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα κορίτσια.! τι κάνετε; τα μωράκια σας;

εμείς εδώ γκρινιάζουμε αρκετά. χθες ήπιαμε και το πρώτο μας χαμομηλάκι γιατί είχε πονάκια ο μικρός. όσο για διακοπές σκεφτόμαστε να πάμε τον Αύγουστο αλλά αν συνεχίσει με αυτήν την γκρίνια δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι...;;:cool:

krEEp3.png

IjZep2.png

καλησπερα κι απο μενα,

στεφαν γιατι να μην πατε διακοπες???Αν δεν εχετε εξοχικο βρειτε ενα ησυχο μερος κοντα στη θαλασσα ή βουνο αν προτιματε και μια χαρα θα περασετε.Εμεις μετα τον 15αυγουστο θα παμε στο χωριο,το σπιτι ειναι 10 μετρα απο την παραλια οποτε μια ο ενας μια ο αλλος θα κανουμε το μπανιο μας οσο συχνα θελουμε και θα ειμαστε και με το παιδι.Μετα τις 8 θα την βγαζουμε κι αυτη για βολτιτσα διπλα στο κυμα!!!

θα παμε κι ενα 3ημερο Κεφαλλονια μαζι με την μπεμπα που παντρευεται ο νονος της αλλα εκει θα ειμαστε πιο στριμωγμενοι,αν και παλι η δυνατοτητα για μπανιο κοντα στα δωματια υπαρχει.

Τωρα βεβαια,ολα θα φανουν στην πραξη:Dαλλα δεν πτοουμαι!!!!

Διαφημίσεις

marslan οι γονείς μου έχουν ενοικιαζόμενα και σκεφτόμαστε να πάμε εκεί αλλά φοβόμαστε μήπως ο μικρός είναι πολύ της γκρίνιας και τη βγάζουμε όλο το βράδυ στην παραλία για να μην ενοχλούμε :lol:

ξέχασα να σας πω ότι σήμερα πήραμε τη μισή ευχή και το απόγευμα λέμε να κάνουμε την πρώτη μας βόλτα.!!

krEEp3.png

IjZep2.png

μμμ...ναι,αυτο ειναι ενα θεμα μιας και μπορει να βρεθει κανενας περιεργος παραθεριστης και να σας την πει...βλεποντας και κανοντας stefan,αν και η παραλια ωραια ιδεα ακουγεται!!!χεχε

Γεια σας κορίτσια μου

τι κάνουν τα αγγελούδια σας, στεφάν μην πτόησε. Πάνε για τις διακοπές σου και βλέπεις πως θα πάνε τα πράγματα. Εμείς από διακοπές θα πάμε τον Αυγουστο αλλά όχι με το μωρό. Τα τελευταία χρόνια βγαίνουμε έξω οπότε και φέτος έτσι λέμε. Το μωρό δεν είναι δυνατό να το πάρουμε στο αεροπλάνο και σε ένα προορισμό που δεν υπάρχει γιατρός της εμπιστοσύνης. Είναι και μιρκούλης για να καταλάβει διακοπές. Του χρόνου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σας κοριτσακια δεν προλαβαινω να σας διαβαζω γιατι ακομα κανω διακοπες , η αληθεια ειναι οτι διακοπες διακοπες χωρις βοηθεια απο κανεναν δεν γινονται , εμας ηρθαν οι δικοι μας και ευτυχως καταφεραμε να παμε για μπανιο μοναχοι μας και βολτες βραδινες με την μικρη ηταν λιγο δυσκολο γιατι ηλιο δεν κανει και τα βραδια ισως την επιανε γκρινιτσα .Ευτυχως με πεθερα και μαμα τα καταφερνω αλλα με ζαλιζουν βρε κοριτσια πω πω !!! μη εκεινο μη το αλλο μετα κανε αυτο κανε εκεινο μετα μου λενε οτι δεν κανω κατι αλλο σωστα ουφ και αυτο κουραζει , κανω υπομονη να σας πω την αληθεια για να μπω σε προγραμμα μολις παω σπιτι μου μονη μου.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...